De laatste remmingen van de Turkoois-Groene CORONA DICTATUUR vallen weg. De handlangers van de regering beschouwen hun critici – en vooral dat deel van de bevolking dat niet aan hun inentingsexperiment wil deelnemen – nu zelfs als een grotere bedreiging dan terrorisme. Ze infiltreren bewegingen en noemen ze de “Corona-tegenstanders”. Kerstmis moet “onaangenaam” zijn, de tijd van solidariteit is voorbij: nu wordt het spijkerhard. En dat betekent waarschijnlijk niet alleen fikse boetes, maar in het ergste geval ook een brute dwanghechtenis! schrijft Wochenblick.at.

 • Niet alleen hoge boetes of vervangende hechtenis dwangdreigingen.
 • De regering wil de dwanghechtenis aanpassen, zodat “vaccinatie” afgedwongen kan worden! Worden duizenden zonder proces opgesloten tot ze gehoorzamen?
 • Escalatie duimschroeven en retoriek van de Turkoois-Groenen doet ons het ergste vrezen.
 • Het amendement van de dictatuur kan vandaag al in de commissie Constitutionele zaken worden behandeld.
 • Susanne Fürst (FPÖ) eist de garantie dat verplichte vaccinatie niet zal worden afgedwongen door middel van dwanghechtenis.

Wil de regering verplichte vaccinatie afdwingen door middel van dwanghechtenis?

Wat de laatste dagen bekend is geworden over de mogelijke lijst van straffen is schokkend. Het Corona-regime wil gezonde burgers boetes opleggen die kunnen oplopen tot 14.400 euro per jaar – meer dan de helft van het salaris van een gemiddelde loontrekkende – of meerdere maanden alternatieve gevangenisstraf. Nu komt het volgende gedrocht! Want vandaag staat in de parlementaire commissie Constitutionele zaken de reparatie van de Wet Administratieve Handhaving 1991 op de agenda. Deze wijziging werd noodzakelijk omdat het Grondwettelijk Hof, naar aanleiding van een klacht van een asielzoeker, de daarin vervatte dwanghechtenis als ongrondwettig bestempelde.

  Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: "Je hebt geen keuze" - en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

Om ervoor te zorgen dat dit dwangmiddel aan het eind van het jaar niet geheel uit het rechtssysteem is verdwenen, wil de regering nu een wijziging voorstellen. Susanne Fürst, de woordvoerster van de FPÖ voor de grondwet, vreest dat de Turkooisen en Groenen een nieuwe wet willen maken die het mogelijk maakt mensen die verplichte vaccinatie weigeren in de gevangenis te zetten. En tot nu toe betekende dwanghechtenis altijd: detentie gedurende weken, zelfs maanden, zonder proces, om een staatsverplichting af te dwingen. Theoretisch zou trouwens zelfs met de uitoefening van “directe dwang” kunnen worden bedreigd!

Fürst: “Totalitaire kenmerken nemen verschrikkelijke vormen aan”

Volgens Fürst was het van deze regering wel te verwachten, want:

“De totalitaire eigenschappen van de Turkoois-Groene bondsregering in de vaccinatiekwestie nemen steeds vreselijker vormen aan. Het is waar dat de regering beweert dat de tenuitvoerlegging van dwanghechtenis een uitzondering is in Oostenrijk, omdat boetes normaal gesproken volstaan. Maar: na het onterecht bestempelen van de ongevaccineerden als de ‘slechte mensen van het land’, moeten alle alarmbellen gaan rinkelen.”

De mogelijkheid bestaat dus dat de dwanghechtenis zal worden gebruikt tegen al diegenen die de op genen gebaseerde injectie niet willen of kunnen krijgen!

Het gevaar schuilt in een passage die voorziet in dwanghechtenis voor handelingen die wegens hun bijzondere aard niet door derden kunnen worden verricht. Bovendien is het reeds mogelijk een persoon zijn persoonlijke vrijheid te ontnemen indien “er reden is om aan te nemen dat hij een bron van gevaar is voor de verspreiding van besmettelijke ziekten of een gevaar vormt voor zichzelf of anderen wegens een geestesziekte”. Volgens de juridische beoordeling van Fürst zou het denkbaar zijn dat de Turkoois-Groene regering precies deze argumentatie zou gebruiken om ongevaccineerde mensen op te sluiten! Terzijde: in de zaak die leidde tot de intrekking van de vorige wet, werd de klager in totaal 21 weken opgesloten…

  Neurenberg Code Overtredingen - Nederlands ondertiteld

FPÖ strijdt tegen wrede onderdrukking

De tijd dringt. Want:

“De niet-objectieve uitspraken van de regeringsleiders (‘pandemie van de ongevaccineerden’) doen vermoeden dat de passage zo zou kunnen worden geïnterpreteerd dat dwanghechtenis ook zou kunnen worden toegepast op de ongevaccineerden”, waarschuwt Fürst.

In dit verband maakt het geen verschil of het instrument van dwanghechtenis op andere gebieden zin lijkt te hebben. De politicus van de FPÖ wil koste wat kost voorkomen dat dit misbruikt wordt tegen onschuldige, onberispelijke en gezonde burgers.

Daarom zal Fürst vandaag tijdens de vergadering van het constitutioneel comité, die vanaf 11.00 uur begint, “van de regeringspartijen de garantie eisen dat er geen dwangdetentie zal worden ingevoerd voor niet-gevaccineerden”. De wet moet in zijn geheel worden verworpen in de commissie om te voorkomen dat hij wordt gebruikt “als een verder instrument van onderdrukking van ongevaccineerden”. De FPÖ is de enige van de vijf partijen in de Nationale Raad die zich categorisch verzet tegen de geplande intimiderende verplichte inenting.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse verpleegster geschokt door coronavaccinaties bijwerkingen: “Iemand moet iets doen aan deze waanzin!”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN… ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde… drie keer meer VROUWEN dan MANNEN
Volgend artikelMeest VERRASSENDE 9 manieren waarop mensen sterven tijdens de pandemie behalve door Covid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Nu is het tenminste duidelijk waarom Kurz zonodig de coalitie met de FPO om een dom akkefietje moest verbreken en nieuwe verkiezingen wou. De Grunen hebben met hun linkse klimaat hysterische gelijkhebberigheid natuurlijk een veel totalitairdere karakter en zijn dus meer geschikt om een NWO dictatuur mee te stichten dan een rechtse partij zoals de FPO.

  • De zogenaamde maatregelen werken juist op alle vlakken averechts. Dwang is de logische stap, omdat de politiek een eenmaal ingeslagen weg, hoe duidelijk ook dat deze verkeerd is, niet meer za verlaten. Dat is immers openlijk toegeven dat je niet weet wat je doet.
   Liever spuiten ze de halve bevolking kapot dan dat ze stoppen met spuiten….

   De “oversterfte” die momenteel word verkocht als ramp is een natuurlijk verloop, de babyboomers komen in de sterfte leeftijd, plus preventieve zorg en onderzoek zijn sinds 2020 gestopt of minimaal geworden, de mondkapjes zorgen voor een verslechtering van de algemente gezondheid, het lichaam kan immers ziektekiemen niet meer kwijt maar krijgt deze op kweek van het mondkapje steeds terug in de longen. een mondkapje is eigenlijk het meest slechte wat je kan bedenken.

   Vroeger gingen mensen met griep thuis uitzieken, nu kan iedereen een zeer twijfelachtg spuitje met bijbehorende QR vrijbrief halen en mag dan overal komen, en de verspreiding door mensen die anders thuis zaten is dus vele malen groter.

   In plaats van rampen op te roepen had logisch geweest als er wat extra IC bedden waren gekomen, op een locatie elders dan het ziekenhuis, want juist een ziekenhuis is de meest slechte plek om te zijn als er een longprobleem is. Puur voor longproblemen zou je al een aparte kliniek moeten hebben als je het welzijn van je patienten op de eerste plaats hebt staan.
   We zien nu waarom privatisering van vooral zorg toe leidt: alles word ingezety om de bonus voor zogenaamde Corona patienten binnen te slepen, met als resultaat dat vele mensen nu door gebrek aan preventieve zorg sterven terwijl dat totaal overbodig was.
   Dit is gevolg van puur politiek wanbeleid met een dubbele agenda.

   Verplichte “vaccinatie/ inspuiting” heeft geen logische grondslag maar is een politieke zet tot het omschakelen naar een nieuwe wereldorde waarin geen plaats zal zijn voor de individu en waarin rechten niet langer tot de basis van bestaan horen.
   We gaan met miljoenen tegelijk een concentratiekamp in waarbij met gunsten word gewerkt voor ieder die mee helpt anderen an te geven en te controleren. Dit is ongeveer wat mieren doen.

   De mens als denkend en dromend wezen stopt met bestaan, enkelen zullen de zogenaamde leiding hebben en dit zal puur op moord en doodslag worden gehuisvest.
   de dwang inspuiting is hierbij vooral de voorbeeldfunctie om anderen te laten zien wie de baas is. Eenmaal dat er nog 5% niet is ingespoten zal dit simpelweg worden gedaan door iemand op te pakken en direct op straat in te spuiten, eventueel na die laatste dwarsliggers eerst te taseren of plat te pepperen. Dit is wat er gebeurd met de laatsten die over blijven. In gevangenschap houden zal enkel gebeuren met hen die met geweld zichzelf verdedigen en de kans is vrij groot dat er een gewedlsinstructie zal komen voor de politie en het lever om mensen die zich gewapend verzetten direct te doden. Hou er rekening mee, en er zullen genoeg gewillige agenten en soldaten zijn, die graag een lintje willen of de noodzaak hebben zich te laten gelden. Voor deze lieden breken er gouden tijden aan.

   Het enige wat nog werkt is transparantie, opdat de kwetsbaarheid niet enkel bij een groep ligt maar twee kanten op werkt. De vrijheid en het recht als mens te mogen leven ligt erbij dat gewelds potentieel in evenwicht is. In de geschiedenis is vrede enkel daar geweest waar balans was.
   Zodra die balans word verstoord is er altijd iemand die alles wil roven, wil overheersen, wil moorden.
   Het verstoren is bijna altijd door machts en hebzucht veroorzaakt.

   Wie weet er een land in Europa waar deze dwang niet kan en mag plaatsvinden, en waar politici nog VOOR hun volk werken en niet over de rug ervan…

   • Weet iemand z on land, of buiten de EU? 1e gebod: Gij zult geen andere God dan mij aanbidden. Ik ga niet de overheid aanbidden, die staat voor alles wat God niet is. Dat deze S aanbidders dit doen voor geld en macht…..ok, het leven is kort. Dat beseffen ze nu niet. Hun verkochte ziel zal voor eeuwig in het huis van S wonen. Zullen moeten doorvoelen wat ze hun broeders en zusters op aarde hebben aangedaan. Met rente, tot in de eeuwigheid Zij liever dan ik. Maar wat nu?

 2. Het enige wat we kunnen doen is hopen. Het is uitgestelde teleurstelling, maar wat moet je dan? Mensen zijn compleet gedemoraliseerd. Echt, wat een hel leven we in…

  • Wat dacht je van je geestelijk voorbereiden dat we in een oorlog zitten en dat we bereid moeten zijn te kiezen tussen hun leven of het jouwe. Ik offer het mijne niet. Maak ze liever kapot. En jij?

  • Hoi Letsgobrandon,

   Je kan zoveel meer dan hopen. Uiteraard wat niet alles veraneren, dat is een illusie. Ik heb m al eerder gepost hier maar lvolgens mij voordat je deze site hebt gevonden. Laat ik je wat overwegingen geven. In mijn geval accepteer ik boetes tot 100 Euro. Bij 100 Euro en hoger kan ik problemen krijgen qua werk want aantekening op je strafblad en dat raad ik niemand aan. Iig in dit stadium van de farce.

   Door mee te doen doe je mee aan de beweging die ik noem ”de extra zandkorrel in de machine die niet tegen zandkorrels kan”. Zeker niet kilos zand en FN levert zeker een pond zand in de machine. Als je zwijgt en meedoet stem je toe.

   Dus……

   Ga in gesprek met mensen en baseer je op wat je in de media leest en maak het belachelijk. Bijvoorbeeld met de boosters. Je reactie kan zijn tegen iemand die er eentje wil. Ah ja, bescherming tegen de griep die ze nu vrezen geven ze ook een booster met de griepprik van 2019… oh wacht. Dus waarom met covid wel? Andere optie, ah ja, we moeten afstand houden en nu sluiten ze het meeste om 17:00 uur. Logisch he? Het narratief nu is zo lek als een mandje. Leugentje kan geen kwaad. Ja, ik heb J&J gehad en dacht er vanaf te zijn. Nu is het erger dan toen we niets hadden (heb je data bij de hand). Gewoon bij het narratief blijven en de absurditeit aantonen. Zo saai je twijfel.

   Wat je vooral NIET moet doen is mensen die dit alles geloven meteen vertellen, dit is BS. gaat m niet worden. Wat je wel kan doen is zaadjes van twijfel zaaien. Pas als ze je vragen gaan stellen jouw idee delen. Is gewoon hoe mensen werken. Ga in die fase vooral niet zeggen dat virussen niet bestaan. Dan ben je ze gelijk kwijt. Stapje voor stapje kan je mensen zo losweken van deze waanzin. Neem nooit zevenmijl stappen.

   Wat je ook kan doen is burgerlijke ongehoorzaamheid. Wat je niets kan kosten is gewoon mensen weer een hand aanbiden als je ze ziet. De grote meederheid accepteert m en zegt, wat fijn om dat weer eens te doen. Zo lang geleden dat ik dat heb gedaan. Als je met iemand lacht, eventjes buiten die achtelijke 1.5 meter stappen en op de shouder slaan. In mijn ervaring vind iedereen dat prima.

   Zo doorbreek je langzaam aan dat angst virus bij je medemens. Op dat alles staat geen enkele boete.

   Wat je ook kan doen is de muilkorft weigeren te dragen behalve op plekken waar je meteen de sjaak bent. Kom je gewoon mee weg. Zelfs als er beveiliging staat. Die waarschuwen je op zijn max voor de boete van 95 Euro. Blijf respectvol en vriendelijk tegen die beveiliger vertel eenn lul smoes en je kan doorlopen. Neem wel expliciet in je verhaal op dat het jouw keuze is en dat als jij daardoor in de problemen komt het jouw probleem is en beloof dat je het niet hun probleem maakt. Obeserveer de mensen die jouw voorbeeld in de winkel (deels) volgen.

   Als je de kans krijgt, knoop een praatje met ze aan. Wederom, niets extreems please. Begin het praatje met een grapje, breekt het ijs. Bijvoorbeeld. volgens mij snap jij ook dat zo een mondmaster muggen tegenhouden is met kippegaas.

   Elk tirraniek regime probeert het narratief te beheersen via de politiek, media etc, etc. Maak het belachelijk en het faalt als genoeg dat doen.

   Jij kan helpen. Doe het!

   Groeten,
   Hugo

   Ps. als de redactie van FN wil dat ik een stuk schrijf wat een burger legaal kan doen zonder een strafblad te krijgen, laat het weten.

   • Laat ik hen vooral inspireren door kenbaar te maken dat ik als lezer (en wie weet velen met mij) ernaar uitkijken.
    Mocht FN al bij al niet geinteresseerd zijn, stuur het dan in naar vrijspreker.nl
    Ik kijk al uit naar je bijdrage.

 3. Ik roep als sinds maart 2020 dat kunnen wij alleen maat stoppen met bloed op de straten. Ik heb al mensen laten creperen omdat ze de covid kregen en ik vertikte om ze ivermectin te geven. Nu worden ze beademt aan een slang….tja…..het is oorlog ,wanneer gaan mensen dat nu toch is begrijpen, je zult door te doden je lichaam moeten beschermen. Het beste is , het hele zooitje in sluiten in den haag , en een goede oplossing is ze stigmatiseren , kaal scheren strepen pakken aandoen en daar gevangen houden voor de rest van hun leven. Zieke uitschot is dat van mij kapot mag creperen. Zij kennen geen mercy dan wij ook niet.

  • Pff Greet,

   Niet lullig bedoelt maar ik niemand op FN die slechtere adviezen geeft dan jij. Ik speel niet graag op de man, vrouw in jouw geval, maar doe ik dat nu. Jouw advies is totaal contra productief. Volgens mij heb jij zelf geen enlel ”nuttelozen bloed offer” waar je toe oproept uitgevoerd.

   Het lijkt er op na geruime tijd jouw posts te hebben gelezen dat je graag ziet dat er bloed door de staten loopt. De methodes welke je elke keer voorstelt zullen altijd leiden tot het bloed van de niet geinjecteerden die door de straten zal lopen. Ben je daar op uit? Lijkt er zeer sterk op. Laat me gokken, niet jouw bloed anders had je zelf dat al gedaan en je eigen boed geoffert.

   Als je echt gelooft in wat je zegt. Maak eens een statement in het echte leven. Of wil je dat anderen het voor je doen zoals in een cult. Lijkt er well op. Echt bah jouw reacties mbt oproepen tot geweld van achter je toetsenbord zonder wat zelf te doen of propageren wat wel werkt.

   Echt, mensen zoals jij ondermijnen alleen maar. Schaam je.

   Groeten,
   Hugo

   • misschien , maar wel eens aan gedacht dat er geen andere weg meer voor velen overblijft….

    Ene Menheer Bruls die burgermeester is en bij nog een en ander zijn lichaam neerzet in een stoel heeft letterlijk gezegd dat er niet met tegenstanders word gesproken. Volgens mij is democratie gebaseerd op discussie en het wederzijds aanhoren en overwegen van argumenten.
    Wanneer bestuurders botweg die deur dicht gooien blijft er voor mensen niet meer over dan zichzelf laten onderwerpen met alle gevolgen en verlies van eigen identiteit als gevolg, ontmenselijken is eigenlijk eat er dan gebeurd, of vechten, of vluchten.
    Gezien bijna geen land in deze opgedrongen waanzin nog zelfstandig durft of kan denken is vluchten een bijna onmogelijk iets geworden….

    Als iemand vrijheid en democratie ondermijnd dan zijn het de politici die in dit land heersen….

    Dan is bloed in de straten voor sommigen de enige overgebleven optie….omdat sommigen over lijken gaan om hun zin door te drijven.

    Ik heb in het hele corona beleid van de regering niets gezien wat logisch is om een ziekte te bestrijden, zelfs bestaande middelen die hele goede resultaten bereiken worden genegeerd en zelfs verboden….vrijheid om zelf te beslissen over het eigen leven? En redelijke logische argumenten, ze zijn met dwangmaatregelen gekomen bij gebrek aan logische argumenten. Leugens en dwang is het beleid van een regering die geen legitieme regering is en al meermaals had moeten verdwijnen wegens het schenden van de vertrouwen van de burgers.
    Volgens mij is iedereen die zich nu laat inspuiten zichzelf aan het weggeven…..

    Als er in Europa een land is waar deze waanzin niet de norm is dan graag zeggen waar dat is, want bloed in de straten is niet wat iemand wil behalve de “leiders”, die de bevolking provoceren om te kunnen laten zien wie er de baas is. Staatsgreep is een ander woord voor regeren met een afgetreden kabinet en een dubieuze stembusgang.

    Ik begrijp Greet, die wil liever normaal leven als mens dan als voorwerp met een QR code maar Greet ziet ook geen opties meer. Dan blijft bloed in de straten de laatste gedachte….

    • Hoi Duchesne,

     Terecht punt dat je maakt dat de ”leiders” bloed in de straten willen. Dat zie je goed in de USA met de BLM onzin.

     De geschiedenis bewijst echter dat dit totaal niet werkt. Ik kan je van harte aanraden om de geschiedenis van bijvoorbeeld de Franse revolutie te bestuderen. Ik vat m even kort samen.

     Eerst hadden ze Marie Antoinette als heerser. Die was toen al zo veraf van de werkelijkheid van de gewone mens dat ze stelde (ok je kan wat twijfel hebben of ze het echt zo stelde maar de bevolking was haar zat) Majesteit, de bevolking heeft te weinig brood. Haar antwoord, laat ze dan cake eten.

     Hoe dan ook, haar hoofd eindigde op een spies en werd door Parijs gedragen. Helaas begon toen de zogenaamde ”reign of terror” van Robbers Piere. Die ellende eindigde pas nadat tienduizenden via de guiliotine onthoofd waren. RP was overigens de laatste die zijn hoofd verloor.

     Daarna kwam Napoleon. Hoef ik vast niets over te vertellen qua wat voor gruwelen heeft aangericht.

     Een zelfde verhaal kan ik vertellen over zoveel meer samenlevingenn die in extremis gingen zoals China, Rusland etc etc.

     Groeten,
     Hugo

 4. De laatste stap naar Auschwitz is gezet. Vermoedelijk en hopelijk wordt in Oostenrijk al een verzetsgroep gevormd. Het gaat hard tegen hard worden.

  • Er zijn genoeg verzetsgroepen.
   We horen/lezen er alleen niks over.
   Wat er nu gebeurt, is pure psychologische oorlogsvoering.
   Goebbels, de minister voor propaganda in Nazi Duitsland, werkte op deze manier.
   Zaak is dat WIJ de rug rechthouden en niet breken.
   Want dat proberen ze.
   Houd moed.

 5. Demonstreren? Laat me niet lachen! Dat is juist wat die LANDVERRADERS willen dat je doet!
  Ga ONDERGRONDS ! En doe wat deze mensen van 1940 tot 1945 deden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in