De Holocaust begon niet met vernietigingskampen; ze begon met propaganda, angstzaaien, zondebokken maken, segregatie en uitsluiting, bericht Rairfoundation.com.

In een hatelijke tirade die doet denken aan Hilter’s Propaganda Ministerie, viel de Duitse journaliste Sarah Frühauf ongevaccineerde mensen aan en riep op tot verplichte vaccinaties. Bovendien wees de correspondente van de door de staat gefinancierde media (MDR) de ongevaccineerden aan als de enige schuldigen aan de coroanviruscrisis en gaf zij hen de schuld van de huidige autoritaire maatregelen en van de duizenden coroanvirusdoden.

Doch zelfs de Duitse staatsviroloog Christian Drosten ontkent de mythe van de “pandemie van de ongevaccineerden”. Net als Hitlers nazi-propagandamachine buit Frühauf gewone Duitsers uit door hen aan te moedigen medeproducenten te zijn van een valse werkelijkheid.

Ongevaccineerden verantwoordelijk voor massamoord

De gevaarlijke Duitse propaganda tegen de ongevaccineerden lijkt een nieuw niveau van escalatie te hebben bereikt. In een 1:44 minuut durende haatspeech op prime time televisie, gaf de linkse correspondent Sarah Frühauf de ongevaccineerden eerst de schuld van het verwoesten van Kerstmis, het weghouden van mensen bij hun families, en het verlengen van lockdowns met minstens nog een jaar,

Hartelijk dank – aan allen die niet gevaccineerd zijn. Dankzij jou dreigt er een volgende winter in lockdown – op veel plaatsen weer zonder kerstmarkten, misschien weer zonder de kerstvakantie in de familiekring.

Vervolgens gaf Frühauf de ongevaccineerden de schuld van de economische ondergang van ondernemers. Ze beschuldigde degenen die weigeren de prik te nemen ervan dat ze gezondheidswerkers schade berokkenen,

Zij zijn er verantwoordelijk voor dat de samenleving weer onder druk komt te staan en artsen en gezondheidswerkers gedwongen worden om boven hun kunnen te presteren.

De staatsmediaspinner beschuldigde de ongevaccineerden van massamoord en beweerde dat zij verantwoordelijk zijn voor de “duizenden verloren levens tijdens deze golf van Corona”. Bovendien “moeten al degenen die weigeren zich te laten vaccineren, leven met de terechtwijzing dat zij schuld hebben aan de huidige situatie”, aldus Frühauf.

Nazi Propaganda: State Media Blames Unvaccinated ‘For Thousands of Covid Deaths

Ongevaccineerden zijn de nieuwe joden

  In Japan zijn er twee keer zoveel sterfgevallen bij 20-jarigen na een "Covid-injectie" dan met Covid zelf

De gevaarlijke onwetenschappelijke aanvallen van Frühauf zijn precies hoe je de samenleving verdeelt, en genocides laat gebeuren. Zoals eerder gemeld, is het gevaarlijk om mensen (de ongevaccineerden) aan te merken als zondebokken, bronnen van ziekte, of profiteurs. Historisch gezien waren (en zijn) er enorme en overtuigende voorbeelden van het draaiboek voor genociden, die allemaal beginnen met de politieke en sociale ontmenselijking van de “kwetsende” bevolking.

Begin vorig jaar hield de 94-jarige overlevende van Auschwitz, Marian Turski, een toespraak tijdens de herdenking van de 75e verjaardag van de bevrijding van het kamp. De Poolse Holocaustoverlevende herinnerde het publiek eraan dat de Holocaust niet is begonnen met vernietigingskampen. Het begon met propaganda, angstzaaien, zondebokken maken, segregatie en uitsluiting. Daarna was het een gemakkelijke volgende stap om verdere rechten te ontnemen, de minderheid te ontmenselijken en op brute wijze uit te roeien.

Tegenreactie: Strafrechtelijke aanklachten wegens opruiing ingediend

De enige conservatieve partij van Duitsland, de Alternative für Deutschland, heeft scherpe kritiek geuit op Sarah Frühauf’s gevaarlijke tirade. De woordvoerder mediabeleid van de AfD-parlementsfractie in Saksen-Anhalt, Tobias Rausch, heeft haar scherp bekritiseerd, verklarend:

Met deze opruiende aanklacht dragen de door GEZ gefinancierde omroepen bij tot een verdere tweedeling van de samenleving. Als de opruiende individuele mening van een MDR-medewerker zo’n podium krijgt, is er een grens overschreden. Publieke omroepen zijn verplicht om objectief en evenwichtig te berichten; zij hebben niet de opdracht om sociale druk uit te oefenen of te vergroten. De AfD veroordeelt de toenemende propaganda tegen ongevaccineerden en roept het publiek vooral op om neutraal te berichten.

De adjunct-leider van de AfD, Beatrix von Storch, heeft een strafklacht ingediend tegen Frühauf. Volgens haar heeft de staatsjournaliste artikel 130 van het nationale wetboek van strafrecht overtreden. Bovendien is haar op televisie uitgezonden mening “vol van opruiing en beslist geschikt om de openbare rust te verstoren”, aldus Storch.

  Moet er amnestie worden verleend aan degenen die akkoord gingen met verplichte vaccins?

Frühauf beschuldigde degenen die ervoor kozen om de experimentele mRNA-injectie niet te nemen ook van het veroorzaken van lijden voor gezondheidswerkers en worden zelfs indirect afgeschilderd als moordenaars, aldus Storch. Bovendien hebben de uitspraken van mevrouw Frühauf in haar “opiniestuk” de waardigheid van de ongevaccineerden aangetast en hen grote schade berokkend. Storch verklaarde dat zij het Openbaar Ministerie heeft opgeroepen actie te ondernemen. Bovendien eiste zij dat degenen die de samenleving verdelen in gevaccineerden en ongevaccineerden een halt wordt toegeroepen.

Veel moedige burgers hebben ook strafklachten ingediend tegen de met belastinggeld gefinancierde propagandist. Steeds meer mensen over de hele wereld vechten terug tegen de gevaarlijke en discriminerende acties van hun regimes. Vrijheidsstrijders zijn de straat op gegaan, protesteren op hun werk en strijden in rechtbanken om hun vrijheden te beschermen.

Auschwitz-overlevende Turski smeekte de mensen om van het verleden te leren, trouw te blijven en te blijven aan zijn Elfde Gebod:

Wees nooit een toeschouwer. Vervolgens richtte hij zich tot zijn dochters en kleinkinderen en waarschuwde hen om “de grondwet te verdedigen, uw rechten te verdedigen, uw democratische orde te verdedigen, de rechten van minderheden te verdedigen” en bovenal: “Gij zult niet onverschillig zijn.” Turski legde uit: “Als u zelfgenoegzaam wordt, zal voor u het weet een soort Auschwitz plotseling uit het niets verschijnen en u en uw nakomelingen overkomen.

Video transcript:

Nou, hartelijk dank – aan allen die niet gevaccineerd zijn. Dankzij jou dreigt er een volgende winter in lockdown – op veel plaatsen weer zonder kerstmarkten, misschien weer zonder de kerstvakantie in de familiekring.

Misschien worden familie kerstbijeenkomsten dat ook. De maatregelen die onlangs in Saksen en Beieren werden aangekondigd, zijn een klap in het gezicht van iedereen die zich de afgelopen maanden solidair heeft betoond.

  Amerikaanse openbare scholen beginnen leerlingen op hartproblemen te screenen terwijl ze doen alsof dit normaal is

Namelijk degenen die zich hebben laten vaccineren. De restricties zijn ongetwijfeld noodzakelijk, maar ze zouden niet nodig zijn geweest als meer mensen verantwoordelijk hadden gehandeld.

Al degenen die weigeren zich te laten vaccineren, moeten leven met de terechtwijzing dat zij schuld hebben aan de huidige situatie.

Zij zijn er verantwoordelijk voor dat de samenleving weer onder druk komt te staan en artsen en gezondheidswerkers gedwongen worden om boven hun kunnen te presteren.

Winkeliers en restauranthouders hebben weer moeite om hun brood te verdienen.

Bovenal moeten zij zich rekenschap geven van hun eigen verantwoordelijkheid voor de duizenden doden die tijdens deze golf van Corona zijn gevallen. De verantwoordelijke politici hebben veel te lang geaarzeld en hadden al veel eerder meer druk moeten uitoefenen op de ongevaccineerden.

Blijkbaar waren ze bang dat de woede van de ongevaccineerden de verkiezingsuitslag zou beïnvloeden.

Dat was nalatigheid, en daarom is het zoals het is. De golf is nu niet meer te stoppen, maar Duitsland moet uit de eindeloze lus van Corona stappen.

Want op een gegeven moment zullen de gevaccineerden die zich solidair hebben getoond, niet meer meedoen.

Zij hebben geen zin meer om de anti-Corona-beperkingen te blijven volgen.

Politici moeten hen een stimulans geven. Een winter als deze, kan niet herhaald worden.

Hoe dan?

Onze buren in Oostenrijk geven het goede voorbeeld met verplichte vaccinatie voor iedereen die medisch in staat is om er een te krijgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

FEIT: “De Ongevaccineerden zijn de Nieuwe Joden” – Laat links je niet anders vertellen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBelgische rechtbank: COVID-vaccinpaspoorten zijn onwettig
Volgend artikelVertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN… ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde… drie keer meer VROUWEN dan MANNEN
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. De druk wordt steeds groter. Een psychologische operatie van jewelste van honderden miljoenen euro’s. Een goed geoliede draaiboek!

  • Met vlgs Bobby Kennedy al decennia driloefeningen. Recent in Israel een dril dat jonge kinderen een vaccinresistente variant krijgen.

 2. Zou deze dame het boek, ” The great reset” gelezen hebben ?
  Ik denk het niet, want dan zou ze echt weten wat er aan de hand is.
  Nu lult ze maar wat, uit haar nek, zonder te weten waar ze het over heeft.
  Dat deze dame een stem krijgt op televisie, is op zich al raar.

  • Noem het boek bij zijn volledige titel ‘Covid-19, The great reset’. Dan is al duidelijk wat ‘professor’ Schwab en zijn WEF wil.

 3. Wat een takke trol die vrouw speel iedereen maar tegen elkaar uit nee dan maak je de situatie beter
  Ze begrijpt er helemaal niks van
  Het is heel gevaarlijk om dit soort dingen te verkondigen zo is inderdaad de genocide in de tweede wereld oorlog gecreëerd
  De ongevacineerde zijn de nieuwe joden dat staat als een paal boven water
  Zo en zo heel raar dat dat uitgezonden wordt ze zou aangeklaagd moeten worden wegens opruiend taal gebruik
  Maar als een ongevaccineerde iets zou verkondigen waarom hij de prik niet wil staat hij morgen al voor de rechter
  Dit gaat alle perken te buiten

 4. Weer zo’n ambitieus kutwijf dat door mannen ingefluisterd wordt en zichzelf opgehemeld voelt. Ze zit gewoon tekst voor te lezen en krijgt er wsch meer dan een kwartje voor betaald. Dit soort tiefus wijven mogen van mij de stuipen en klonters krijgen, heel snel. Ze zijn net zo crimineel als de FDA en Pfizer, en zouden ook hun documenten moeten laten zien waarin ze instructies krijgen hoe ze hun job moeten doen. Met liegen, bedriegen en ophitsen. Blij dat een rechter in de VS eindelijk een veelzeggend document uit Pfizer heeft weten te peuteren.

  • Ik zat te kijken naar die video over Schwab die Rutte een beloning overhandigt. En ik zag hoe Rutte zich gedroeg. Je zou het kunnen omschrijven als bijna flirterig, als een soort van trutje die een complimentje krijgt van een kerel waar ze afhankelijk van is. Het lijkt allemaal wel hand in hand te gaan met die transgender zooi, de homobeweging en de hele mannen-mikmak die in elkaar’s reet zit.

 5. Voor degenen die meer willen weten over hoe het massa psychologie spelletje werkt hier een mooie quote uit begin 1900

  The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country. …We are governed, our minds are molded, our tastes formed, our ideas suggested, largely by men we have never heard of. This is a logical result of the way in which our democratic society is organized. Vast numbers of human beings must cooperate in this manner if they are to live together as a smoothly functioning society. …In almost every act of our daily lives, whether in the sphere of politics or business, in our social conduct or our ethical thinking, we are dominated by the relatively small number of persons…who understand the mental processes and social patterns of the masses. It is they who pull the wires which control the public mind.”

  Hier het hele boek in het nederlands https://theses.ubn.ru.nl/bitstream/handle/123456789/545/Nijssen%2c_J.H.P._1.pdf?sequence=1

  Groeten,
  Hugo

 6. In de Neurenberg rechtzittingen werd gevraagd hoe de paar nazi’s een bevolking konden beheersen, wat ze gebruikten. Antwoord, maar een enkel woord: angst.

  Angst hoeft niet gebonden te zijn aan werkelijkheid, zie allerlei vormen van fobie.

  Daarnaast: nog twee Hitler regels.
  –als je een leugen vaak genoeg herhaalt, wordt die waarheid.
  –als je zelf wat hebt uitgevreten, beschuldig je tegenstander; tegen de tijd dat de waarheid bekend wordt, gelooft niemand dat.

  het werkt.
  Vraag me af wat miepie “Vroeg erop”betaald kreeg om die bagger uit te kramen.
  Vermoedelijk was pappie of grootvader een vervente nazi.

  Zij is een van die wijven, met een beperkte geschiktheid; funktie eis: kop dicht.

 7. De “”logica”:
  –de Staat–en andere gestoorden willen vaccinatie, want dan “ben je beschermd”;
  maar gevaccineerden:
  –kunnen ook besmet raken, zelfs sneller;
  –kunnen ook “drager”zijn;
  –sterven ook, zelfs vaker

  En nu zouden deze “beschermden”beschermd moeten worden tegen “onbeschermden”?
  ——————————
  Vaak moeten onbeschermden een niet werkende test overleggen, want ze zouden besmet of drager kunnen zijn.

  Net als beschermden dus. Maar die hoeven NIET te testen….

 8. De holocaust…mijn hele familie bijna uitgemoord..
  En nu is het er weer….
  Vreselijk.
  En dan schijnheilig op 4 mei n stille tocht lopen?
  Mensen WAKKER WORDEN jullie stinken erin…
  Ik kom mensen tegen die zich niét geïnformeerd hebben over hoe het in elkaar zit en zich hersenloos hebben laten vaccineren…alsof ze n ijsje eten….
  Ik krijg er de rillingen van…en trouwens het woord wappies is oud.
  We zijn vaccin vrij!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in