Foto: Pexels; montage Auf1

Uit het antwoord op de schriftelijke vraag 1/568 aan het Bondsministerie van Volksgezondheid blijkt een drastische toename van het ziekteverzuim na vaccinaties. Deze worden geregistreerd door de wettelijke ziekenfondsen. Van 5.834 gevallen in 2020 is het aantal vaccinatieslachtoffers geëxplodeerd tot meer dan een miljoen in 2021, een toename van 213 keer of meer dan 20.000 procent! schrijft Christoph Uhlmann.

In 2021 zijn er precies 1.242.847 mensen in de werkende leeftijd die zulke ernstige bijwerkingen hadden na een vaccinatie dat ze ziekteverlof moesten opnemen. De voorzitter van de AfD-parlementsfractie in de gezondheidscommissie, Kay-Uwe Ziegler, had de vraag gesteld en eist daarom in een persbericht: “De vaccins moeten nu onmiddellijk worden teruggeroepen. Elk verder gebruik van de vaccins moet onmiddellijk worden stopgezet.”

Volledige informatie en consequenties geëist

De bevolking moet worden geïnformeerd over de gezondheidsrisico’s van de experimentele mRNA-injecties, aldus Ziegler. Maar bovenal is het ook belangrijk dat er “hulp en ondersteuning zonder bureaucratische hindernissen” is voor degenen die gevaccineerd zijn. “Bovendien moeten er eindelijk politieke consequenties komen voor de verantwoordelijken – inclusief de leden van de STIKO” (Permanent Comité voor Vaccinatie),” aldus Ziegler in “Die Freie Welt“.

Diagnosecodes tonen explosie van ziekteverzuim na de injectie

De stijging is terug te voeren op de zogenaamde ICD-codes, die verschillende diagnoses coderen. Zo staat “T88.0” voor infectie of bloedvergiftiging na vaccinatie, “T88.1” voor “Andere complicaties” en “Y59.9” voor “Bijwerkingen van therapeutisch gebruik van vaccins of biologisch actieve stoffen.” In de jaren vóór de Coronavaccinaties was het aantal ziektegevallen met dergelijke diagnoses na een vaccinatie relatief laag. Ziegler, verwijzend naar de wettelijke ziekteverzekering (SHI), stelt dat er daarvoor in heel Duitsland minder dan 6.000 meldingen per jaar waren.

Vaccinatieschade nu alomtegenwoordig in Denemarken als "Omicron" ziekenhuisopnames die voornamelijk voorkomen bij "volledig gevaccineerden"

“In 2021 schoot het totale aantal ziekmeldingen met deze classificaties, samen met de nieuwe diagnose U12.9 (Bijwerkingen van het gebruik van Covid-19-vaccins), omhoog naar 1.242.847 gevallen,” schrijft het AfD-parlementslid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom blijven magneten aan de COVID gevaccineerden kleven? UPDATE – NIEUWE compilatie van magneten die op de armen van gevaccineerde mensen klevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

5 REACTIES

  1. Rustig rustig.
    Dit is maar tijdelijk.
    We komen met nog betere prikken.
    Alles komt goed.
    Even naar de andere kant kijken alstublieft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here