Vanaf 12 november heeft het V.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) 2.620 fatale miskramen geregistreerd na Covid-19 vaccinaties. Met 2.015 gevallen is BioNTech/Pfizer de trieste leider, gevolgd door Moderna met 689 dode baby’s. Het Janssen-vaccin van Johnson & Johnson is in verband gebracht met 100 miskramen. Maar ook de vreselijke berichten over misvormingen en de ernstigste vaccingevolgen bij baby’s hopen zich op – de soms ondraaglijk gruwelijke foto’s van de arme, lijdende kleintjes zijn letterlijk hartverscheurend, bericht Wochenblick.at.

 • 2.620 dode baby’s geregistreerd na Covid-19 vaccinaties in VAERS
 • Miskramen: momenteel (op 12 november) 2.015 sterfgevallen van baby’s na BioNTech/Pfizer en 689 na Moderna. Johnson & Johnson met 100 sterfgevallen
 • Tot 91% miskramen indien gevaccineerd voor 20e week
 • Angstaanjagende berichten over ernstige bijwerkingen van vaccins bij baby’s
 • Britse begrafenisondernemer meldt tien keer zoveel dode baby’s

Op de website van Medalerts, die de VAERS-gegevens verwerkt, wordt erop gewezen dat sommige gevallen meerdere vaccinaties en symptomen hebben. Daarom kan één enkel geval meerdere vermeldingen in de tabel veroorzaken. Daarom is het totale aantal groter dan 2620 (het aantal gevonden gevallen) en ligt het totale percentage boven de 100 procent.

Hier is het overzicht van miskramen na Corona vaccinatie:

Bron: Medalerts.org
In de afgelopen 11 maanden betekent dit dat er meer sterfgevallen zijn geweest bij baby’s na COVID-19 vaccinaties dan de in totaal 2.225 gevallen die zich in meer dan 30 jaar na alle vaccins samen hebben voorgedaan. In oktober gaf het New England Journal of Medicine toe dat de oorspronkelijke studie op basis waarvan de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC en de geneesmiddelenautoriteit FDA de vaccinaties voor zwangere vrouwen hadden aanbevolen, gebreken vertoonde.

  Het verhaal van het decennium - Is dit massamoord door media en overheid?

Na Covid-19 vaccinatie: miskramen komen tot 8 keer vaker voor

Nieuw-Zeelandse onderzoekers hebben sindsdien een nieuwe studie uitgevoerd met gebruikmaking van de oorspronkelijke gegevens en kwamen tot de conclusie dat miskramen 7 tot 8 maal vaker voorkwamen dan uit de oorspronkelijke resultaten bleek. En toch blijven de CDC en de FDA vaccinatie van zwangere vrouwen aanbevelen, ook al blijkt uit een gedegen analyse van de oorspronkelijke gegevens dat 82% tot 91% van de zwangere vrouwen een miskraam krijgt als hun ongeboren kind nog geen 20 weken oud is.

Vreselijke Covid-19 vaccinbijwerkingen bij baby’s

Hier is een videoreportage met enkele zeer gruwelijke voorbeelden van wat deze vaccinaties met ongeboren baby’s doen:

Volgens de tekst naast de foto wilde de moeder van deze baby oorspronkelijk geen vaccinatie. Als gevolg van complicaties werd een keizersnede noodzakelijk. Het ziekenhuis wilde het niet doen zonder eerst een vaccinatie te hebben ondergaan, dus liet de moeder zich overhalen tot de vaccinatie. Nu ligt haar baby in het ziekenhuis met ongecontroleerde stuiptrekkingen die steeds erger worden en niemand kan zeggen wat er precies de oorzaak van is.

Het hele lichaam van deze baby is bedekt met puisten. Sommige lijken opengebroken of ontstoken te zijn, zoals je op de laatste foto kunt zien.

Begrafenisondernemer: Nog nooit zoveel dode baby’s

Hier is een video van een begrafenisondernemer uit Groot-Brittannië. Hij is al meer dan 3 jaar in bedrijf. Hij beweert dat de afgelopen herfst een van de traagste periodes was wat sterfgevallen betreft. Maar toen de COVID-19 injecties werden geïntroduceerd, begon het aantal sterfgevallen dramatisch toe te nemen, zegt hij. In het begin waren het oudere mensen, zegt hij, maar in april waren het veel mensen van in de 30 en 40. Velen van hen stierven aan myocarditis, zegt hij. Maar nu is er een ongekend aantal sterfgevallen onder pasgeborenen – tien keer zoveel. Sommigen zijn voldragen, anderen prematuur, meldt hij.

  Grote Oxford-studie: Gevaccineerden stierven vaker aan Covid-19 ziekte dan ongevaccineerden


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uit nieuwe studie blijkt dat 700 van de 827 vrouwen (82%) die het vaccin hebben gekregen een miskraam hebben gehadVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNu kun je zien waarom de vaccins een vergissing waren
Volgend artikelBill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het is meer dan schandalig wat er gebeurt meer begrafenis ondernemers zouden zich uit moeten spreken
  Maar zoals al te horen was op het filmpje
  De meeste doen dat niet omdat ze voor grote bedrijven werken
  Heel erg dit

 2. Dit is verschrikkelijk. Het erge is dat zwangere vrouwen min of meer gedwongen
  worden zich te laten vaccineren, maw te laten inspuiten met een gentherapie.
  Misdadig is het!
  Waar blijven de kritische journalisten…………..die zijn er kennelijk niet meer,
  volgen allemaal het narratief van de regering.

  • Oh ik dacht dat bloedbanen van een ongeboren kind, en moeder fysiologisch gescheiden zijn? Dan moet ik dus naar een keer terug naar de schoolbanken😀

 3. Waarom blijven ze maar lullen over “veiligheid” e.d. van die gifzooi, terwijl het reeds overduidelijk is dat het gif is, zeker nu met deze eerste gifspuit-generatie van nieuwe mensen. Wat heeft het voor nut duivelse ratten zoals Fausti te overtuigen dat er iets niet veilig is met de troep? Wat heeft het nog voor nut met al dat wetenschappelijk bewijs te roffelen dat het vaccin niet werkt? (dat weten ze zelf ook). Wanneer komen dezelfde roffelaars niet eens met de harde waarheid, dat het gif is. En met de constant herhaalde vraag “Waarom”.

 4. Er worden nu meer op de doden gelet omdat corona er is maar het slaat nergens op dat dit door het vaccin komt. Er gaan altijd mensen dus ook baby’s dood. en als dit over de hele wereld is valt het reuze mee.

  • Jij hebt die spuit er al zeker inzitten.

   De oversterfte is echt.
   Maar he, we hebben nu omnicron, met alle symptomen die de spuit ook veroorkzaakt. Hartfalen, bloedklontering etc.

   Maar blijf vooral je hoofd in het zand houden en neem die booster.

 5. Ja, veilig en effectief. Net zoals het veilig en effectief is voor zwangere vrouwen?

  Lees en huiver hoe iedereen wordt voorgelogen door de politiek.
  https://www.fda.gov/media/153715/download

  Pagina 37 onder de risk summary:
  “Available data on Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine administered to
  pregnant women are insufficient to inform vaccine-associated risks in pregnancy. ”

  Maar neem hem nou want het is veilig en effectief…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in