Een pre-print studie die positieve gezondheidsresultaten aantoont bij het profylactisch innemen van een lage dosis Ivermectine, is verbannen van Twitter omdat het “misleidend” zou zijn, bericht Ethan Huff.

De social mediagigant heeft besloten dat deze feitelijke wetenschap die een 68 procent reductie in sterfte laat zien bij het nemen van Ivermectine niet kan worden toegestaan op het platform – hoewel er geen duidelijke uitleg werd gegeven over het waarom, wat suggereert dat de “factcheckers” gewoon niet willen dat mensen de waarheid over Ivermectine leren.

Het onderzoek betrof 220.517 mensen in de Braziliaanse stad Itajaí die van de overheid gratis Ivermectine kregen aangeboden. Het doel van het onderzoek was het effect te bepalen van het nemen van Ivermectine tegen een Covid-19 infectie.

Het blijkt dat in de reële praktijk het innemen van Ivermectine – of wat de leugenachtige mainstream media en de FDA “paardenpasta” hebben genoemd – helpt om levens te redden van ernstige Covid-symptomen en de dood.

De persoonlijke en medische basisgegevens van elke deelnemer werden verzameld om de juiste dosis profylactische Ivermectine te kunnen toedienen, die werd vastgesteld op 0,2 mg per kilogram lichaamsgewicht.

De deelnemers werd verteld om deze hoeveelheid Ivermectine gedurende twee opeenvolgende dagen om de 15 dagen in te nemen.

Van de 220.517 mensen in Itajaí die het middel kregen aangeboden, accepteerden 133.051, of 60,3 procent, het middel, terwijl 87.466, of 39,7 procent, het afwees. Degenen in de groep die weigerde werden geëvalueerd als controlepersonen.

Uiteindelijk leerde men dat “regelmatig gebruik van Ivermectine leidde tot een 68% vermindering in Covid-19 sterfte.” Na correctie voor “restvariabelen,” sprong dat percentage naar 70 procent.

  Klokkenluider zegt dat jonge gevaccineerde Australiërs sterven door vaccincomplicaties

Verder waren de ziekenhuisopnames in de Ivermectinegroep 56 procent lager in vergelijking met de controlegroep. Na correctie voor diezelfde restvariabelen werd vastgesteld dat het percentage ziekenhuisopnames in de Ivermectinegroep 67 procent lager was.

“Deze resultaten tonen aan dat Ivermectine, op medisch voorschrift, in de hele stad gedekt, een positief effect kan hebben op de gezondheidszorg,” schreven de auteurs van de studie.

Twitter pleegt massamoord door te voorkomen dat mensen de waarheid over ivermectine te weten komen

Dit is geweldig nieuws in de strijd tegen Covid, en is vooral veelbelovend omdat de geëvalueerde steekproefgrootte groot was. Twitter is het hier echter niet mee eens en wil niet dat mensen op zijn platform toegang krijgen tot de studie.

Dit ondanks het feit dat de studie “s werelds grootste” is, volgens co-auteur Dr. Pierre Kory, om te kijken naar de herbestemming van het Nobelprijswinnende medicijn in de behandeling van de Chinese Griep.

Het artikel “verzamelde nauwgezet gegevens van honderdduizenden patiënten en vond enorme verminderingen in ziekenhuisopname en overlijden,” twitterde Dr. Kory voordat Twitter tussenbeide kwam om de “misleidende” informatie te verwijderen. “De ‘Controverse’ is dus voorbij.”

Talrijke andere studies hebben ook veelbelovende resultaten voor Ivermectine aangetoond, waaruit blijkt dat het uitzonderlijk veilig en krachtig effectief is. In feite is Ivermectine aantoonbaar de veiligste, goedkoopste en meest effectieve manier om Covid te stoppen, toch is het streng verboden in de Verenigde Staten en andere landen.

Volgens Twitter, dat pretendeert het enige echte orakel te zijn van alles wat met wetenschap te maken heeft, is het publiceren van real-world gegevens die het gebruik van Ivermectine begunstigen, “misinformatie”. Bij iedereen die het probeert, wordt de tweet geblokkeerd om te worden “beantwoord, gedeeld of of te liken”.

  Canada gaat "gezondheidsbijdrage"-belasting heffen op ongevaccineerde inwoners

“Wow, Twitter kan niet eens de moeite nemen om uit te leggen waarom ze het niet eens zijn met de methodologie van dit onderzoeksartikel,” twitterde Alachua Chronicle redacteur Jennifer Cabrera over Twitter’s censuur van de nieuwe Braziliaanse studie.

“Ze bestempelen het gewoon als desinformatie. Dat betekent waarschijnlijk dat je het moet lezen.”

In de commentaarsectie op LifeSiteNews suggereerde iemand dat Ivermectine veel veiliger is dan de “DNA-mRNA-vaccins” die door de regering worden rondgestrooid.

“Als de FDA het gebruik van EUA-vaccins toestaat … dan zijn ze GROOT nalatig door ivermectine geen vergelijkbare EUA te geven,” voegde dezelfde persoon eraan toe.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op IvermectineVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Jane Ruby: Big Pharma bedrijven verspreiden opzettelijk giftige batches COVID-19 vaccin
Volgend artikelMacron zegt dat ongevaccineerde Franse burgers niet langer welkom zijn in het land – maar ongevaccineerde moslims kunnen gewoon binnen marcheren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Tsja, de mensen die bij Twitter de touwtjes in handen hebben zijn dezelfde als degenen die media, politiek en artsen aansturen… Niet geheel vreemd die censuur. Iets met WEF puppets en papa neusschwab…

 2. Honderdduizenden zo niet miljoenen levens in de ziekenhuizen hadden gespaard kunnen worden als ze Ivermectine of HCQ hadden gekregen. Alleen deze bewezen effectieve middelen werden verboden en aan alle kanten geweerd omdat het juist de bedoeling was dat velen zouden sterven om zodoende genoeg mandaat onder het volk voor het hele circus te krijgen.

 3. Het valt op dat de reguurders hier te veel in een lus herhalen.
  Steeds weer de zelfde mantra .
  Hierboven nu ook weer zelfde oude gesneden koek .
  Ik zie dit als server vervuiling en de site heeft soms moeite met bijbenen enof inloggen .
  Te veel geklets en weinig actueel .
  FN gaat ten onder aan zijn eigen suc6.
  Zou jammer zijnals een heel inhoudelijke site stikt in zijn onbenullen en hehaal uitwas .

 4. Twitter heeft niemand nodig,om te communiceren gewoon met elkaar praten ipv chatten twitteren tictoc-en facebooken en instagrammen.snap-chatten.. werkelijk godgeklaagd dat iedereen zijn bestaan daarvan laat afhangen hele volks-stammen die niet meer zonder sociale media kunnen!!! en nog erger als je niet meedoet nou dan … lijk wel of niemand meer gewoon realistisch kan kontakten… hele partij pestduiven te koop op marktplaats en hele haat groepen …Mens ga leven ipv de hele dag op je smartfoon te whats-appen

  • @F@CKYOU ALL
   Absoluut mee eens .
   Ben zelf actief sinds 1993 (bbs)
   Nimmer op facebook geweest nimmer twitter of enig ander ongein site .
   Heb het allemaal meegemaakt de eerste modems . vroeger met de colleco artari msx en noem maar op gepioneerd .. Amiga 500 en de 1200 zelf ombouwen, daarna Pc (iemand was zo vriendelijk te zeggen dat Amiga voor rand debielen is) Dos tijdperk win3.1 diskettes ..
   Nu verteld een bijdehand dat ik een (iemand bent met slechts persoonlijke negatieve meningen.) is 😛
   Zal wel een piegum zijn die een symbiose met zijn mobiel heeft .. 😀
   Ik zelf heb fijne tijden gehad in het begin allemaal op de LAN en met Quake en Unreal elkaar …..
   Biertje erbij .. Nu ff afroefen via elkaar afzeiken is mijn pad nooit geweest en dal het nimmer worden. ! Fijne dag F@CKYOU ALL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in