Foto ter illustratie, via VoxNews

Een vertolkster die maandenlang in Duitse vluchtelingencentra werkte, heeft aan de media onthuld dat wat zij onder de zogenaamde moslimvluchtelingen aantrof, “pure haat” tegen christenen is en dat hun missie de islamisering van Europa is.

Deze uitspraak is interessant omdat we over het algemeen alleen van de ‘vluchtelingen’ weten wat ze willen dat we weten, niet hoe ze de facto denken, meldt Unsermitteleuropa.

De Arabische vertolkster heeft in een aantal asielcentra in heel Duitsland gewerkt en is incognito gegaan om te ontdekken dat migranten “pure haat” prediken tegen niet-moslims en vrouwen en dat ze van plan zijn meer kinderen te krijgen, waarbij ze gebruik maken van Europese welvaartssystemen, met als doel de “christenen te vernietigen”.

De vertolkster verklaart dat dergelijke vijandigheid zelfs gevoeld kan worden in kleuterscholen, waar moslimkinderen weigeren te spelen met niet-moslimkinderen.

De 39-jarige vrouw werkte in verschillende vluchtelingencentra in heel Duitsland en doet ook verslag van soortgelijke ervaringen van haar collega tolken.

In een publicatie op de katholieke website Kath.net legt ze uit dat islamitische vluchtelingen “alleen hun ware gezicht laten zien” als ze met elkaar kunnen praten in hun eigen taal.

“Ze willen dat Duitsland geïslamiseerd wordt. Ze verachten dit land en onze waarden”, zegt ze.

Zelf kwam ze in 1991 uit Ethiopië als – echte – vluchteling en werkte ze als vrijwilligster in asielcentra om “iets terug te geven”. Daar ontdekte ze de realiteit.

Een citaat dat ze vaak hoorde van moslimvrouwen: “We zullen onze aantallen vermenigvuldigen. We moeten meer kinderen hebben dan christenen, want alleen dan kunnen we ze hier vernietigen”.

Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat

Autopsie hamer: slechts 1 procent van de onderzochte "Covid-doden" stierf uitsluitend aan Corona

4 REACTIES

    • Je mag ook niks meer.
      Als ie nou likes ging uitdelen aan 12 jarige jochies op instagram, ja dan zou het wel een beetje zorgwekkend zijn geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here