Duitsland wil Telegram verbieden. Washington DC eist dat je ingeënt bent om naar het toilet te gaan. De staat Washington wil je een jaar opsluiten als je hun gezondheidsbevelen niet opvolgt, schrijft Steve Kirsch.

De autoriteiten voeren de druk nog verder op om ons te laten gehoorzamen aan wat zij willen dat wij doen “zodat zij ons veilig kunnen houden”.

Hoe hebben de CDC richtlijnen gewerkt? Dat blijkt duidelijk uit deze grafiek (die je niet op CNN zult zien):

Dus als iets niet werkt, wat doe je dan? Verstandige mensen luisteren naar gekwalificeerde mensen met een ander standpunt. Waanzinnige mensen blijven steeds hetzelfde doen en verwachten een ander resultaat.

Voor het geval je het nog niet doorhad, wij zitten in de categorie waanzinnigen. Zo draait het bij ons.

Natuurlijk zullen de autoriteiten het feit dat de zaken uit de hand lopen nooit wijten aan hun eigen domme adviezen. Ze geven de ongevaccineerden en iedereen die zich niet aan hun advies houdt de schuld.

Dus zullen ze hun mandaten verdubbelen en het leven van kritische denkers nog moeilijker maken.

Hoe duidelijker het wordt dat de hele reactie op de pandemie een complete ramp is geweest, hoe harder mensen zich zullen verzetten. En hoe harder mensen zich verzetten, hoe harder regeringen zullen terugslaan door de vrije meningsuiting aan banden te leggen en mensen in de gevangenis te gooien die weigeren hun mandaten na te leven.

Dus het zal nog erger worden. Heel veel erger.

Kijk naar de laatste nieuwskoppen…

Duitsland wil Telegram verbieden

  Frankrijk: Liever geïnfecteerd dan gevaccineerd

Een bericht in de Duitse krant Die Welt suggereert dat de regering daar overweegt actie te ondernemen om messaging app Telegram te sluiten.

Waarom?

Omdat mensen die tegen de COVID restricties en lockdowns zijn, het gebruiken om protesten te organiseren en informatie te delen! Dit is onaanvaardbaar voor de Duitse regering. Zij eisen blinde gehoorzaamheid.

Lees het ZeroHedge artikel voor meer info of bekijk deze video:

Gelukkig voor ons is Telegram een gedistribueerde organisatie die zich verplaatst en hun locatie geheim houdt. Dat is een goede zaak voor de vrijheid van meningsuiting.

De staat Washington wil je een jaar opsluiten als je hun gezondheidsbevelen niet opvolgt, inclusief de verplichting je te laten vaccineren

Kijk naar wat er nu gebeurt in de staat Washington in Amerika als voorbeeld.

Hier is een uittreksel:

“Een persoon die een gezondheidsbevel uitgevaardigd onder RCW 70.24.024 overtreedt of niet naleeft, maakt zich schuldig aan een grove overtreding die bestraft kan worden met opsluiting tot aan het bevel is voldaan of het is opgeheven, met een maximum van driehonderdvierenzestig dagen.”

Dus als ze willen dat je een vaccin neemt, welk vaccin dan ook, kun je maar beter gehoorzamen of je wordt in de gevangenis gezet. Dat kunnen ze dan keer op keer herhalen. Dus eigenlijk kun je maar beter het vaccin nemen dat ze je willen inspuiten, of je zult de rest van je leven in de gevangenis doorbrengen.

Dat is toch geen overtreding van de code van Neurenberg? (natuurlijk wel, maar wat kan het hun schelen).

  DOODSIGNAAL: Canadese artsen sterven 4x zo vaak onder de 40, 8x zo vaak onder de 30

Washington DC laat je nu niet meer naar het toilet gaan als je niet bent ingeënt
Nog spectaculairder is wat er vandaag 15 januari van kracht is geworden in Washington DC:

Ben je niet gevaccineerd en wil je naar het toilet? Veel geluk daarmee! Je moet het ophouden tot je in Virginia bent.

Hotels vallen echter niet onder het mandaat, en federale overheidsgebouwen vallen buiten de jurisdictie van de stad, dus dat is een opluchting (voor het moment).

U kunt nog steeds naar winkels, apotheken, en luchthavens. Maar hoe lang zal dat duren? Nog een maand?

San Jose dwingt alle stadsmedewerkers zich te laten vaccineren

Meer Neurenbergse code overtredingen. San Jose, CA eist van alle 7.000 werknemers dat ze drievoudig gevaccineerd worden of hun baan verliezen. Wow. Pfizer en Moderna moeten dat geweldig vinden!

En als je een groot indoor evenement wilt bijwonen, moet je een bewijs van een vaccinatie of een negatieve COVID test laten zien voordat je naar binnen mag.

Het beleid werd unaniem goedgekeurd door de gemeenteraad.

De burgemeester verklaarde dat San José met deze maatregel voorop loopt in de VS.

Begrijpt hij wel dat zij om de 60 dagen moeten worden gevaccineerd, zoals duidelijk blijkt uit het Deense onderzoek?

Onderneem actie

Als je denkt dat de wereld in de goede richting gaat, hoeft u niets te doen. Leun achterover en ontspan.

Als je niet tevreden bent met hoe de dingen gaan, post dit artikel op je social netwerken.

Versla de mandaten bijeenkomst 23 januari 2022

Als je in de buurt van Washington DC bent, doe dan mee aan onze rally op zondag 23 januari. Of doe gewoon een donatie. We verwachten zo’n 200.000 mensen.

  Franse president Macron: "Vaccineer alles wat gevaccineerd kan worden"

https://defeatthemandatesdc.com/

Omdat de hotelkamers beperkt zijn, is het belangrijk dat iedereen in de buurt van Washington DC zondag om 11.30 uur komt opdagen bij het Washington Monument. Er zullen veel goede sprekers zijn.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Derek Knauss: “COVID is nep; de zieken hebben in werkelijkheid influenza A of B”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgifting
Volgend artikelEbola: Het doorprikken van de leugens en het bedrog – Opnieuw is het virus het dekmantelverhaal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Op de barricaden, mensen!
   Er zal gevochten moeten worden om onze rechten terug te krijgen, net als onze ouders
   en grootouders hebben gedaan voor recht v staking, demonstratie, vakbonden, etc.

  • Oh reken maar, kijk maar ‘ns in de comment sectie bij nu.nl als het over een covid artikel gaat. Allemaal deugmens volgers, om moedeloos van te worden.

  • er bestaan geen virussen die besmettingen veroorzaken> nog steeds < welk laboratorium dan kunnen we die hacken om te kijken>>rivm zegt maar wat en vele debielen laten zich testen uit een vage angst> niemand gaat dood aan corona… ziekenhuizen liegen je voor in opdracht van alle overheids zogenaamde gezondheids organisaties… ministerie VWS gooit geld over balk geeft geen publieke voorlichting en de vaccins daar krijgt men zelfs geld voor>>> Belgie heeft 1miljard economische injektie gekregen van Pfizer> om boosteren te promoten> protesteren heeft geen zin > achter de data komen en dat publiceren en zo hele kabinet ten val brengen wel!!

 1. Kazachstan is gevallen door de dwang… daar hebben ze tenminste echte mannen die vechten voor de vrijheid ipv met hun reet op de bank te zitten en te hopen dat het goed komt.

 2. Je kan burgers tot het uiterste tergen maar dat is een heel slecht idee. Wie niets meer te verliezen heeft zal uiteindelijk opstaan en vechten voor zijn bestaan. Het is ook een manier om de overbevolking in te dammen. Alleen zullen de slachtoffers niet de personen zijn zoals beschreven in het WEF scenario.

 3. Het volk moet begrijpen dat wij hierna aan de laatste test gaan en als deze lukt dan ben je als mens nog minder als een stoep tegels waard je ben geen mens maar een dweil je mag nog net wat adem halen en voor de rest doen zij wat ze willen met het volk lafaards .

 4. Het wil er bij velen maar niet in dat als ze erin meegaan, dat ze uiteindelijk ook niet gespaard blijven als dat zo uitkomt.
  Met andere woorden: Het zijn domme, korte termijn denkers met weinig mededogen.
  Dolblij dat zij vandaag niet aan de beurt zijn…Morgen? Daar willen ze gemakshalve helemaal niet over nadenken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in