Minister van Sociale Zaken Lena Hallengren (sociaal-democraten) heeft woensdag een persconferentie gehouden over de situatie rond Covid in Zweden. Zij kondigde onder meer aan dat het doel van de regering is dat niemand aan vaccinatie ontsnapt en dat zij daarom nu SEK40 miljoen (ca. €4 miljoen) extra belastinggeld investeert in vaccinatiepropaganda, bericht Samnytt.se.

Een steeds groter deel van de Zweden die zo ernstig geïnfecteerd zijn dat zij in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, is gevaccineerd, maar volgens Hallengren zijn er nog steeds meer mensen die niet zijn gevaccineerd. In andere landen, waaronder Israël, dat het hoogste percentage gevaccineerden ter wereld heeft, overheersen nu de reeds gevaccineerden onder degenen die intensieve zorg nodig hebben.

Tot vijf injecties kunnen nodig zijn

Zoals eerder gemeld, komen er nu steeds meer berichten dat de vaccins niet alleen bijwerkingen hebben, maar ook niet de gehoopte bescherming tegen infectie bieden. In plaats van de eerste en vervolgens de tweede injectie als volledige vaccinatie te beschouwen, wordt nu gesproken over drie, vier of vijf injecties van de versnelde en alleen voor noodgevallen goedgekeurde gentherapie injecties.

De Zweedse regering wil in dit stadium geen verplichte vaccinatie invoeren, maar de minister van Sociale Zaken heeft tijdens de persconferentie duidelijk gesteld dat zij van niemand een excuus zal aanvaarden om de injecties niet te nemen, behalve wanneer er sterke medische contra-indicaties zijn.

“Er is maar één weg vooruit – iedereen moet worden gevaccineerd,” was Hallengren’s resolute boodschap.

Zal mensen opzoeken en hen overhalen om de injecties te nemen

Daarom trekt de regering nu 40 miljoen Zweedse kronen extra uit de begroting voor volksgezondheid, niet alleen om campagnes en propaganda voor vaccinatie te maken, maar ook om oproepbrieven en sms-berichten te versturen en mensen thuis, op school, op het werk, in verenigingen en parochies actief op te zoeken en over te halen de prikken te nemen.

  Na ontvangst van het vaccin onderzoekt het Pentagon 14 gevallen van hartontsteking en in het Spaanse leger sterft een korporaal na de injectie

Wetenschappers zeggen dat de zogenaamde kudde-immuniteit is bereikt wanneer ergens tussen 40% en 60% van een bevolking is geïmmuniseerd, hetzij doordat zij de ziekte heeft gehad, hetzij doordat vaccins zijn gebruikt. Maar ondanks het feit dat dit percentage in Zweden met bijna 75% ruimschoots is gehaald, heeft het rood-groene regime en het Zweedse Agentschap voor Volksgezondheid besloten dat de massale vaccinaties moeten worden voortgezet.

Het Zweedse Agentschap voor Volksgezondheid (FHM) en Zweedse Arbeidsgeversorganisatie (SKR) bundelen hun krachten

Hallengren krijgt voor haar “100 procent-visie” steun van Marie Morell, voorzitter van de zorgdelegatie van de SKR. Al degenen die nog niet gevaccineerd zijn, moeten worden opgezocht en overgehaald.

“Meer mensen moeten worden gevaccineerd en er zijn er veel te veel die hun eerste, of misschien hun tweede, dosis vaccin nog niet hebben ingenomen,” aldus Marie Morell.

Ondanks waarschuwingen over bijwerkingen en sterfgevallen, die in verschillende landen hebben geleid tot nationale stopzetting van sommige vaccins, heeft Johan Carlson, directeur-generaal van het FHM, het publiek verzekerd dat de vaccins veilig zijn. Hij beweerde ook, in tegenstelling tot functionarissen die tot vijf injecties hebben gemeld en de berichten dat steeds meer mensen met ernstige Covid-ziekte reeds zijn gevaccineerd, dat de vaccins doeltreffend zijn.

“Vaccins zijn het belangrijkste wat we hebben om de pandemie te bestrijden en een eerste vereiste om uiteindelijk terug te keren naar een normale samenleving,” zo betoogde hij.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie: Chemische stof die penissen doet krimpen, gevonden in mondkapjesVolg Frontnieuws op Telegram

  Drievoudig gevaccineerde vaccinpusher arts sterft "plotseling en onverwacht" op 36-jarige leeftijd - artsen zijn verbijsterd
Vorig artikelVeroorzaakt mRNA vaccinatie kanker?
Volgend artikelTragisch: Vrouw beschrijft ernstig vaccinletsel vanuit ziekenhuisbed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

94 REACTIES

 1. Welke onmenselijke smerige krachten zitten hier achter. Dit kan niet anders meer dan dat het genuside programma van het grote geld doorgedrukt wordt.
  Gek dat er zoveel vrouwen en verwijfde types bij zijn betrokken.

 2. Hoe kan dit nou? Zweden was toch het voorbeeld van geen overtrokken reacties, vrijwel geen lockdowns en geen mondkapjes? Waarom nu ineens die injectie manie? Ik snap hier niets van dit is niet consequent. Er is al lang een soort van groepsimmuniteit in Zweden.

  • Zoals verwacht, net als in het begin van corona… elk land pakt het anders aan… maar alle wegen leiden naar rome.
   Zodat men kan zeggen dat geen enkele manier van aanpak heeft geholpen.

   Of je doet eraan mee of je leven wordt onleefbaar gemaakt

  • Geloofde jij echt dat Zweden niet onder de globalisten viel ? Geloof altijd het tegenovergestelde wat de mainstream media beweert , dan zit je vaak goed.

  • Dat is precies wat ik me net ok gevraagd heb . Sweden was het loyalstes Land en nu dit !!!
   Hier noemen we die ( Liechtenstein )
   Satans Braten .
   Het is echt ENG dat het zoveel vrouwen zijn die nu een Macht gezwel in hun Hersens hebben zitten of de Spike eiwitten hebben hun werk gedaan .
   Of ze behoord bij de Club van The Young Global Leaders dan is ze gehersenspoeld en geprogrammeerd!!!

  • die groeps immuniteit willen ze kapot spuiten, bijltje meenemen en alles in puin slaan incluis de prikkers geen genade meer bloeden moeten ze sla dat wijf de kop in, maak dat het raak is. een flinke opstand moeten we hebben, we zijn baas in ons eigen land.

 3. Gezien haar achtergrond in opvoeding, scholing en agricultuur, en lid zijnde van enige Global Initiatives, is het wel duidelijk waar haar touwtjes gespannen en aangestuurd worden.
  Er zijn heel veel gevaarlijke volkvertegenwoordigers onder ons, en die vertegenwoordigen niet het Volk.

  • Dat hele globalistische gedoe is het werk van een klein clubje griezels, de Judea sekte, die de macht naar zich toe wil trekken en tevens de wereldbevolking drastisch wil uitdunnen en alleen stamgenoten van de Chosen Ones mogen overblijven en een paar nuttige Goyim slaven waarbij ze willen zorgen dat die nooit meer boven een bepaald aantal uitkomen. Dit zijn niet mijn woorden maar die van hen zelf ! Gezien het feit dat ze nu bijna een soort van absolute macht lijken te hebben zou ik ze maar uiterst serieus nemen. Rusland heeft (1917-1953) daar met 66 000 000 vermoorde Christenen en Slaven een voorproefje van gehad !

  • Het is bekend dat mensen die ‘gevaar in het overleven’ ervaren, de empathie voor het leven verliezen. Het is een soort omgekeerd Stockholm syndroom, een vorm van haat tegen het leven heeft zich meester gemaakt van de reden en daad. Dat soort mensen zou geen deel mogen uitmaken van het bestuur of beleid makende deel van de samenleving. Te gevaarlijk, te onberekenbaar, te destructief.

 4. En wederom de vraag, wat is waar. Nu dit artikel over de grote hoeveelheid zieken en dreigende verplichte vaccinatie in zweden, en drie artikelen daaronder op de zelfde pagina een artikel over het tolerante en Globaal afwijkende (lees, vrije) beleid van Zweden. Twee elkaar volledig tegensprekende artikelen… Kortom, net zoals alle media is ook Frontnieuws een verzameling van het internet geplukte meningen en veroorzaakt verwarring en onduidelijkheid.

  • Precies……….wat is waar. Niemand weet meer wat nu wel/niet waar is; alleen de MSN krijgt de meeste aandacht met hun nieuws > hierdoor wordt dit voor de meeste mensen als het juiste nieuws bestempeld.

   Ik denk dat ‘we’ niet onder vaccinatie uitkomen, het ene land werkt er anders naar toe dan het ander land > maar eind doel is gewoon vaccinatie van iedereen.

   We kunnen lang gaan tegen stribbelen maar winnen doen we er niet van > of we moeten of alaska gaan wonen in the middel of no were en je huidige leven vaarwel zeggen

    • Zo is dat wie zwicht voor dictatuur dan doofd het licht in je ogen en hier dat gezeur over we hebben meer macht is een angst nr ,ze hebben niets ,nadat niets de Cloonen alleen hun grote kuil open zetten

    • Ja dat is dat wat ze ons willen laten weten , maar misschien is het zo dat ze bang worden dat het ze niet lukt en daarom ook steeds meer fouten gaan maken .
     Want alle Verschwörungstheorien zijn tot nu toe allemaal uitgekomen.
     Ik geloof ook niet dat er zoveel mensen ingeënt zijn ik denk dat ze daarmee diegene die niet ingeënt zijn onder druk willen zetten .In Duitschland hebben ze al heel veel vaccinatie centrums dicht moeten doen om dat niemand meer kwam en ze moesten een deel ik weet niet meer hoeveel vernietigen .
     Dat moet je niet als er nog genoeg mensen zijn die noch niet ingeënt zijn !
     Ik denk dat ze het gevoel krijgen dat ze het niet meer onder controle hebben en daarom aldoor luider schreeuwen.
     Ik lees veel Kommentaren ,maar de laatste tijd zijn er bijna geen Kobolde meer die iedereen proberen te provoceren.
     En ook steeds minder mensen die er gewoon tegenin gaan .
     Ik denk langzaam dat de mensen die zich hebben laten prikken nu gaan hopen dat ze er niets aan overhouden .
     Er zijn niet veel Kommentaren meer waar ze trotz vertellen dat ze ingeënt zijn .

   • Precies wat is waar, ik zou met alles voorzichtig zijn. Misschien is Frontnieuws ook wel een soort vorm van gecontroleerde oppositie om ons een uitlaatklep te geven en op hetzelfde moment ook komt met allerlei bangmakerij en overtrokken berichten. Als Frontnieuw banden heeft met geheime diensten dan kom je altijd uit bij mossad, de Rothschilds en Israël !

    • Ontwetendheid is de wortel vanhet kwaad.
     Querulanten; worden nog wel eens verward met Trollen.Vaak is een trol ook een querulant. Er is echter een belangrijk verschil. De trol zeurt, zuigt, zeikt en zevert met geen ander doel dan verstoren; het trollen kan soms instrumenteel zijn om discussies te domineren en te beïnvloeden maar dat is voor de trol bijzaak, de querulant daarentegen heeft altijd een doel, trollen wordt daarbij gehanteerd als middel.
     Querulantenwaan of paranoia querulans is een vorm van paranoïde waanstoornis waarbij men ervan overtuigd is dat een groot onrecht is geschied dat ongedaan gemaakt dient te worden. Reëel gezien is er echter geen sprake van dit onrecht . Wanneer er geen waan is geconstateerd, maar het leven van de persoon pathologisch wordt beheerst door het bestrijden van een ervaren onrecht, kan er sprake zijn van paranoïde persoonlijkheidsstoornis.

     Welke kant zit jij ??
     Je hele post is een klets verhaal .
     M.A.W zout dan fijn op van Frontnews (Rules.

     • Je zegt het zelf al: “Onwetendheid is de wortel van al het kwaad.” De rest van je langere post dan de mijne is een zwam verhaal behalve het gedeelte waarin jij jezelf als trol beschrijft. Dus zout lekker zelf op trol !

  • Volgens mij gaat het er om om iedereen die prik toe te dienen. Daarbij is het de regeringen vrij gelaten hoe dit te realiseren. Je zag dit ook in het begin bij de Nederlandse aanpak, Groepsimmuniteit bekomen door zwakkere te isoleren en de boel voor het gezonde deel van de bevolking vooral open te gooien, België heeft de grens toen trouwens gesloten met betonblokken. Alleen kwam de Nederlandse bevolking in opstand, ze wilden graag een strenge handhaving, en de rest is geschiedenis. Je zag ook grote spanningen tussen Noorwegen en Zweden, de Noren vonden de Zweedse aanpak veel te los.

  • Ze zijn nu begonnen met het vaccineren van 2 jarigen. Vele dokters en wetenschappers die je informeren over wat waar is. Gepubliceerde onderzoeken. Ga er tegenin en je wordt bedreigd dat je carriere beeindigd wordt of je wordt gesuicideerd

 5. Kortom: ‘’De beschermden moeten beschermd worden tegen de onbeschermden door de onbeschermden te dwingen om de bescherming te gebruiken die de beschermden niet beschermt’’.

 6. Zweden heeft periodes achtereen een sociaal democratische regering, welke infeite crypto-communisten zijn, dus waarom zoveel verontwaardiging over het coronabeleid, kijk naar ons land, dat zich in dezelfde richting begeeft.

  • Hoe intelligent ze ook mogen overkomen, ik heb toch al meermaals ondervonden dat er ergens een (dikwijls moeilijk definieerbare) steek los zit in de logica van vele vrouwen. Ontaarde samenlevingen, waar de logica van dit soort vrouwen (en verwijfde mannen) de overhand neemt, bevinden zich in de eindfase van hun bestaan. Wanneer SHTF is het binnen de kortste keren gedaan met dit soort logica.

 7. In de comments te lezen viert misogynie onder mannen nog steeds hoogtij
  Vrouwen zijn wel meer in hogere posities gaan werken, maar maakten alleen die promoties door zich volledig aan te passen, te identificeren met het patriarchale mannelijke stereotiep. Onderzoek in Scandinavie wees ook uit dat alleen die mannelijke politici promotie maken die bezweken voor sex met minderjarigen of perverse porno. Film Callgirls. De eerste goden in Ierland waren vrouwen. Zij leerden mensen graan te verbouwen en andere zaken. De RK kerk veranderde hun namen in mnl namen of vervalste op andere wijze de geschiedenis. Van vrouwen helemaal. 400 jaar geleden stelde de RK kerk dat vrouwen geen ziel hadden en verbood hen toegang tot de kerken. Heksen werden in grote getale levend op brandstapels verbrand of verzopen. Oa Jeanne d’Arc. En dan nog de transgenders. Vlgs Germaine Greer geen echte vrouwen. De huidige vrl identiteit is het mannelijke stereotiep hoe vrouwen eruit dienen te zien, hoe te kleden, hoe zich te gedragen. Vlgs sommige religies eigendom van de man of totale gehoorzaamheid verschuldigd.

  • Vrouwen wanen zich belangrijker dan ze zijn. Als ze op hoge posities werken, dan is dat omdat ze blijven zeuren en mannen gezwicht zijn voor dat gemekker en omdat er tegenwoordig blijkbaar aan bepaalde quota voldaan moet worden, niet omdat ze nou zoveel talent hebben.

   Vrouwen zijn net kleine kinderen. Ik zal het maar niet verder onderbouwen, anders sla je steil achterover. In ieder geval ophouden met je mannenhaat. Vrouwen zijn geen haar beter. Ik wil nog wel eens zien wat de vrouwen ervan bakken als we de hele wereld platgooien en vrouwen mogen het weer opbouwen. Zal me een puinhoop worden!

 8. Is bij de chanteerbare eindelijk het hefboom gevonden? De controlegroep moet afgemaakt worden, zoals gebruikelijk de laatste tijd bij BF.
  Let op wat het volk gaat doen.
  IQ test zullen we maar zeggen…

 9. Ach zoals gewoonlijk spreekt het vrouwen quotum bijna geheel alleen misandristische feministen wartaal, wat niet wegneemt dat zij handig zijn in de verzorging, zeg maar oververtegenwoordigd zijn in de softe sector van de maatschappij. Nou ik kan ze een uur in de wind ruiken en aan hun lichaamstaal zien wat voor vlees ik in de kuip heb.

  https://youtu.be/6zkxPYKWVD0

 10. vrouwen hadden nooit stemrecht moeten krijgen daar zijn is veel van de ellende begonnen (zie ook wie er acht
  er het vrouwenstemrecht waren(, ze zijn makkelijker te manipuleren vooral richten progressieve lees communistiche shite

  deze vaccinatie shit staat haaks op het zweedse beleid ze liegen dus

  gren betekent tak

  • of al veel eerder , voordat de zieke wereld zich meer en meer ontwikkeld heeft , en ze er nu bij worden gehaald omdat het zogenaamd eerlijk verdeeld moet zijn , en ze opgedragen wordt wat te zeggen , niettemin zijn haar woorden even slecht als van wie dan ook .

 11. Dit soort misbaksels zonder ook maar een greintje intelligentie of geweten valt niet in de categorie ‘vrouwen’, niet eens in de categorie ‘mensen’ wat mij betreft..

  Altijd maar die dwang om IEDEREEN te vaccineren. Als ze dan toch willen volhouden dat we in een pandemie zitten, dan stel ik voor dat we deze uitweg gebruiken: https://journals.lww.com/americantherapeutics/fulltext/2021/08000/ivermectin_for_prevention_and_treatment_of.7.aspx (ja hoor, wetenschappelijk bewijs en het medicijn staat zelfs op de lijst van essentiële medicijnen van de WHO: https://list.essentialmeds.org) En dan die bruikbare idioten die zeggen dat het voor paarden is; penicilline en vele andere medicijnen en antibiotica worden inderdaad ook voor dieren gebruikt! En dat het middel is tegen parasieten; ja, klopt, maar bij off-label gebruik werkt het ook om Corona doden te voorkomen!

  Maar ja, Hugo de Verschrikkelijke wil dat niet horen, want hij wil natuurlijk doorgaan met zijn gifspuiten : https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2021/06/10/beantwoording-kamervragen-over-het-gebruik-van-ivermectine-bij-de-behandeling-van-covid-19

  • Nou Piet daar ben ik het niet mee eens ik ben ook een vrouw , maar vergelijk me AUB niet met deze Zielloze,Gewetenloze, Empathieloze enge creaturen .
   Die komen uit het nest MKultra Enzian zo lang gehersenspoeld en geprogrammeerd dat er helemaal niks Menselijks van over is die hebben hun ziel verkocht en zijn nu goed betaalde Marionetten!

 12. De LHBT-lobby ontvangt hen met openarmen en beschermd hen met alle mogelijke middelen welke de LHBTIQ beschermvrouwen voorhanden hebben. Wéér zijn vrouwen oververtegenwoordigd in de cultuurmarxistische lobby-groepen, het einde der beschaving komt spoedig naderbij n.m.m.

  ***
  In Zweden weten zij er alles vanaf.

  De LHBT-lobby heeft vele facetten en nu, dankzij de vindingrijkheid van migranten, is er een ander facet opengegaan, waarschuwt de Oegandese regering. In Oeganda staan, net als in de meeste Afrikaanse landen, zware straffen op homoseksuele neigingen. Dit wordt nu uitgebuit door honderden migranten die de Oegandese president omschrijft als “afwijkingen”. De levensomstandigheden in Oeganda zijn niet al te best, er zijn weinig banen, kortom: het is een Afrikaans land dat wordt geregeerd door zwarten. Veel van zijn burgers vinden echter dat ze meer rijkdom verdienen en willen emigreren naar rijkere Europese landen.

  Bron
  https://unser-mitteleuropa.com/tausende-von-migranten-in-europa-werden-von-der-lgbt-lobby-beschuetzt/

 13. Gewoon nee zeggen.
  – er is geen pandemie
  – de gem. leeftijd van overlijden aan corona is 83 jaar.
  – de ifr over alle leeftijden is 0,23%.
  – Onder de 70 jaar heb je er amper last van, een pechvogel daargelaten.
  Meer jonge pechvogels krijgen kanker.
  – De prik zit nog in de experimentele fase.
  – De producenten wilden zelf gevrijwaard voor de gevolgen zijn.
  Dit zegt veel over hun vertrouwen in het product.
  – Er zijn nu al meer doden en bijwerkingen dan alle andere injecties de afgelopen 30 jaar.
  – de prik is niet effectief gebleken.
  – Er weefsel van geaborteerde babies in.
  – Er is nog veel wetenschappelijke onenigheid.
  – Onderzoek geeft aan dat er veel schadelijke stoffen in de prikken zitten.
  Maar, in een beschaafd land, zou NEE genoeg moeten zijn.

  • Correct en zelfs Covid-19 (Cov-ID=Identification) is als zodanig nog nooit geïsoleerd ! Hoe kan men dan beweren dat er een Covid-19 variant is. Ik snap dat natuurlijk wel. Als alles (behalve de corona zelf, want dat is er al miljoenen jaren) uit de duim gezogen en verzonnen is kun je er van alles naar believen bij verzinnen en noem je alle bijwerkingen van de spuit des doods gewoon de Delta variant. Knap bedacht hè van die lui, je moet er maar opkomen !

 14. Correct en zelfs Covid-19 (Cov-ID=Identification) is als zodanig nog nooit geïsoleerd ! Hoe kan men dan beweren dat er een Covid-19 variant is. Ik snap dat natuurlijk wel. Als alles (behalve de corona zelf, want dat is er al miljoenen jaren) uit de duim gezogen en verzonnen is kun je er van alles naar believen bij verzinnen en noem je alle bijwerkingen van de spuit des doods gewoon de Delta variant. Knap bedacht hè van die lui, je moet er maar opkomen !

  • Covid-19 is een codenaam voor vaccinpaspoort i.c.m. kunstmatige intelligentie. Het heeft niks met een ziekte te maken, maar alles met controle.

 15. Wat mij opvalt is dat er veel joodse namen betrokken zijn bij deze schaamteloze scamdemic. Ik zal af en toe het woord Judea sekte gebruiken. Zou dit toeval zijn of zou hier een duister plan achter schuil gaan. Het is tegenwoordig bij de meesten bekend dat de politici wereldwijd de loopjongens/meisjes/transgenders van de ondernemingen zijn. De politici worden niet gekozen maar aangewezen en geselecteerd door deze corporaties. Misschien maakt men een kans om genomineerd te worden als men zich bij het koosjere roosje van vlees van Klaus Schwab (WEF) naar binnen wringt. Alleen Lukashenko van Wit Rusland heeft een kleine miljard aan smeergeld van IMF afgewezen omdat hij de eis van het IMF om zijn land in een wurgende lockdown te doen weigerde. Prompt werd hij door de mainstream media (volledig in handen van de Judea sekte) uitgemaakt voor rotte vis.
  Het zijn vooral de grote ondernemingen die de absurde Covid-19 maatregels aan hun onderdanen, wij dus opleggen. Zij zijn degenen die ons willen verplichten om de voor onze gezondheid en het milieu schadelijke en volstrekt nutteloze muilkorven te dragen, 1.5 meter afstand te houden en de prik des doods te nemen. Zij zitten ook achter de maatregels die de kleine en minder kleine bedrijven stuk maken. Als middel hiertoe zetten ze de corrupte overheden in. Lukashenko heeft het criminele geld niet aangenomen ga er dan maar vanuit dat alle anderen dat wel gedaan hebben. Magufuli heeft het ook geweigerd en overleed onder uiterst verdachte omstandigheden.
  Aan de top van de piramide staan de criminele Rothschild en Rockefellers families. De Rothschilds moeten definitief uitgeschakeld worden en de door hen gestolen bezittingen dienen terug gegeven te worden aan de bevolking. Deze twee families zijn de grootste aandeelhouders in Black Rock, Vanguard, State Street en Black Stone. Eigenaar van Black Rock is Larry Fink en baas van Black Stone is Stephen A. Schwarzman, beiden kleine hoedjes en leden van de Judea sekte. Black Rock is de grootste vermogensbeheerder op aarde en beheert waarschijnlijk ook onze pensioenen. Onder de zojuist genoemde vermogensbeheerders vallen bijvoorbeeld ook bedrijven als een Unilever, Coca Cola en een Albert Heijn.
  Dominant binnen big pharma en de farmafoetische industrie is Pfizer van Albert Bourla. Pfizer heeft al ontelbare processen aan zijn broek gehad en verloren. Maar voor de rest 100% betrouwbaar als het gaat om het in de mens spuiten van het giftige graphene oxide ter bestrijding van een niet bestaand virus. Andere spelers zijn Alex Gorsky van Johnson & Johnson, Stephan Bancel van Moderna, de Sackler familie van de Perdue groep verantwoordelijk voor de opium crisis.
  CDC, Centers for Disease Control and Prevention. Het CDC, die zich voordoet als een soort van publieke instelling, is niets anders dan een privé “gezondheid” inkomsten- en verdienmodel. Ze geven niets om de gezondheid van de burgers, het draait puur om de sjekels. Figuren bij het CDC zijn o.a. Anne Schuchat, Rochelle Walensky, Nancy Rosenstein Messonnier.
  Spreekbuis en indoctrinatie, hersenspoel, intimidatie en propaganda machine voor de bovengenoemde corporaties, instellingen en figuren zijn de mainstream media via hun TalmoedVisie en de geschreven pers. Zie onderstaand link geheel of anders vanaf rond minuut 22:00

  https://www.brighteon.com/90697405-e2a8-40cf-825c-a99ddc26ca3a

  https://brandnewtube.com/watch/vaccine-ceo-shape-shifts-on-nbc-nightly-news_4z2a1VR74aj4GjX.html

 16. Leuke reacties: “Een vrouw in een hoge positie is een heks, dus alle vrouwen op de brandstapel!”.
  We zouden mannen eens volgens dezelfde logica moeten benaderen, dan komen jullie er bekaaid vanaf. Alle mannen zijn Hugo’s? Markjes? Hitlers? Lenins? Lijkt me niet, hè? En zo zijn niet alle vrouwen Kaagjes.
  Beetje sneu dat dit uitgelegd moet worden. Wat een niveau.

  • Loop niet zo te janken aansteller Plot..
   Als het je hier niet bevalt dan stel ik voor dat je gaat optyfen naar een andere site..Het is namelijk gedaan met het zoeken van lieftallige woorden als iemand iets wil schrijven..

   • Zoals jij mag optyfen uit een café als het je niet bevalt om geïnjecteerd te worden? Je doet precies hetzelfde als de mensen waar je een hekel aan hebt, hypocriet.
    En als jij alles met “niet lieftallige woorden” mag schrijven, mag ik dat ook. Als je dat niet bevalt neem dan je eigen voorstel ter harte in plaats van zelf te janken. Of ben je alweer… hypocriet?

    • Goed zo Plotje!
     Schreew jank en schrijf je frustraties er maar uit azijnpisser ?
     Lucht op he Plotje ⁉️

     En ga nu maar weer iets voor je zelf doen ofzo..??????
     Daaag Plotje ??

  • Absoluut gelijk ..
   Dat gezijk over vrouwen .
   Blij dat ik de mijne heb ..
   Kijk mannen zijn bepakt (in hun kop )
   En bezakt. 😛
   Ik lees Piet ook hier .
   Quote”azijnpisser” Heel vriendelijk hoor .
   Vroeger zei de RK kerk dat je van rukken haar op je handen kreeg en een kromme rug .
   Laatje handen ff zien Piet 😀

 17. Maar even on Topic.
  Het ging over vaxineren.
  Dat doe ik niet en gaat ook niet gebeuren .!
  Ik zie duidelijk een vorm van roekeloosheid in de mensen hun gedragingen .
  De algemene agitatie neemt toe .
  Zweden was voor mij altijd een positief land .
  Nu deze kentering in onderling gedrag.
  Die ik al meerdere keren hier ook meemaakt.
  Boodschappen doen zonder beklap , mensen keken heel boos , ik ging daar niet op in .
  Ik heb al meerdere afspraken moeten laten voorbijgaan omdat het mondkap geleuter een pré was om geholpen te worden. Eigenlijk oud nieuws voor jullie vele hier.
  Ik ben er niet eens moedeloos van .. 🙂
  Leef eigenlijk altijd al aan de rafelrand van deze maatschappij.
  Kom hier gelijk gestemde tegen.
  Het is eigenlijk toekijken hoe de ontwikkeling gaan voortzetten .
  Ik kom ff terug op roekeloos gedrag is het meer als normaal in het verkeer ?
  Een oud wijfie die mij opzei drukt met haar karretje en dom grijnzend naar mij kijkt en totaal niet reageert op de vraag of ze haast heeft .
  Kleine dingetjes , afgebekt worden in de winkel door personeel die er dan schuchter gebukt van doorgaat. kijk ook a.u.b eens om je heen zien jullie ook een verandering ?
  Fijne dag allemaal .

 18. Hier geloof ik dus echt niets van. Ik ken mensen in Zweden en daar leven ze gewoon hun normale oude leven. Zelfs mondkapjes dragen ze daar niet meer.

 19. Dit artikel is niet helemaal juist en kloppend en op sensatie belust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Uit angst voor de besmettingen en de gevolgen,probeert men zoveel mogelijk mensen te bereiken om zich te kunnen laten in-enten aangezien Zweden groot land is en verspreid ook nog eens niet iedereen internet heeft laat staan dat er uberhaupt in sommige gebieden de postbode komt… wil men zo landelijk dit iedereen laten weten.
  Maar of dit ook het doel bereikt is maar de vraag aangezien niet iedereen wil meewerken en Zweden een democratie heeft.

  Het lijkt wel op Nederland loopt ook iedereen van alles te roepen,maar niet eidereen geeft er gehoor aan!!!!!!!!!!!!!!!!!

 20. ik gun lena hallegren , wat ze andere onschuldige mensen op wil leggen , van mij mag ze hebben alle soorten vaccinaties , J&J , astra zeneca , moderna , etcetera , ik spuit ze voor de zekerheid in met alles , ik wil haar helpen ,

 21. Neem eens een avond wandeling , wandel alleen om uw gedachten vrij te maken van de moorden waaraan u meewerkt . maar zeg tegen niemand waar , denk dat ze u in stukken scheuren , wat men ze niet kwalijk kan nemen , Jij Hallegren spreekt de woorden , Ohhh welkom in Nederland , ook voor avond wandelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in