Verkrachtingshotspot Berlijn: Merkel’s migranten verkrachten elke dag 2 Duitse vrouwen

1
1167

In het roodgroene Berlijn komen gemiddeld twee verkrachtingen per dag voor. Merkel’s gasten – illegale migranten – zijn duidelijk oververtegenwoordigd als daders.

De Berlijnse politie registreert gemiddeld een dozijn seksuele overtredingen per dag. Van 1 maart tot en met 7 juli van dit jaar hebben de politieambtenaren meer dan 1600 gevallen van seksuele intimidatie, verkrachting, verspreiding van pornografie en mishandeling geregistreerd, volgens een vraag van het parlementslid Marcel Luthe (FDP) aan de Binnenlandse Senaatsadministratie. Daarnaast waren er 66 pogingen. Dit maakt van Berlijn een landelijke hotspot voor seksuele misdrijven, meldt Anonymousnews.

Twee verkrachtingen per dag

Gemiddeld wordt in Berlijn elke 12 uur een Duitse vrouw verkracht. Alleen al in de bovengenoemde periode werden niet minder dan 234 voltooide en 25 pogingen geregistreerd. Het aantal niet-gemelde gevallen is iets wat men zich niet eens wil voorstellen. Berlijn bevestigt daarmee de trend naar een verkrachting El Dorado. De alarmerende cijfers zijn al bijna drie jaar lang bijna constant hoog. Een interventie van de politiek? Die bestaat niet.

Migranten zijn meestal de daders

Wat een half ontwaakte burger nauwelijks zou moeten verbazen: Migranten vertegenwoordigen het hoogste percentage zedendelinquenten in verhouding tot het aandeel van de bevolking. 40 procent van het seksueel geweld is toe te schrijven aan migranten. Bij de bijzonder ernstige gevallen – wanneer ze erg vernederend zijn of in groepsverband zijn uitgevoerd, is het aandeel van de buitenlandse daders zelfs 54 procent. Daarbij zijn de daders die reeds een Duits paspoort bezitten, niet eens meegerekend.

De gasten van de kanselier vallen ook in de officiële statistieken op, met 67 procent voor het veroorzaken van openbare overlast en 57 procent voor seksuele beledigingen. Zoals de leidster van de Fractie De Groenen/Vrije Europese Alliantie, mevrouw Göring-Eckardt, in haar toespraak zei: “Ons land zal veranderen en drastisch veranderen. En ik kijk er naar uit!”

Migrant is trots over zijn 7-man groepsverkrachting van een Duits meisje dat nog maagd was

Duitsland: De politie maakt zich belachelijk

1 REACTIE

  1. hoe vaak moeten ze nog met hun blinde woke ogen op de feiten gedrukt worden : dat soort mensen gaat never ever verwesteren : eruit met die figuren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here