Via Twitter

Nordic Pineapple, een populaire bed & breakfast herberg in Saint Johns, Michigan, VS, werd gedwongen om de Noorse vlag, die eerder naast de Amerikaanse vlag aan de poort van het gebouw hing, neer te halen. Dit nadat de familie Offbecker, die de herberg beheert, werd gebombardeerd met haatmails van ongeschoolde BLM blankenhaters die de vlag verwarren met de zuidelijke staatsvlag.

In een bericht op Facebook schrijft Kjersten Offbecker, wier grootvader in Noorwegen is geboren, dat ze erg trots is op haar Noorse achtergrond en wenst dat mensen eerst de feiten achterhalen voordat ze zich gaan opwinden. Ze schrijft ook dat het koppel twee geadopteerde kinderen heeft die allebei zwart zijn.

De familie beschrijft zichzelf als vaderlandslievend, Greg diende in de marine tijdens Desert Storm en heeft ook gewerkt voor het Department of Homeland Security. Nu is hij echter veel van zijn landgenoten beu.

“Irritant dom”

“Het is irritant hoe dom mensen kunnen zijn. Het maakt niet uit of de vlag in de wind wappert of naar beneden hangt, er staan geen sterren op. Ze lijken niet op elkaar”, zegt hij.

“Ze hebben dezelfde kleur, maar er staan geen sterren op de Noorse vlag, en de zuidelijke staatsvlag heeft een grote ‘x’ terwijl de Noorse vlag deel uitmaakt van de Noordse landen, die allemaal een kruis hebben”, voegt Kjersten toe.

De Noorse vlag siert de ingang sinds de herberg twee jaar geleden werd geopend. Het is af en toe gebeurd gebeurd dat iemand erop heeft gewezen dat ze de zuidelijke staatsvlag hebben, maar vervolgens heeft het echtpaar alleen maar gevraagd om nog eens te kijken, dan was de kwestie opgelost. Maar sinds een paar weken, parallel aan de voortgang van de Black-Lives-Matter-beweging, werd de toon steeds agressief en plots kwamen er tientallen haatmails binnen.

“Paniek”

“We raakten in paniek toen we ons realiseerden dat de mensen in de stad denken dat we de zuidelijke Confederatievlag hebben opgehangen”, zegt Kjersten.

Nu hebben ze ervoor gekozen om de vlag neer te halen en tegelijkertijd de Amerikaanse.

“Ik zei laat het hangen, maar Kjersten was vastbesloten om het neer te halen. Toen zei ik dat als je de Noorse neerhaalt, je ze allebei neerhaalt”, zegt Greg Offenbecker tegen de Lansing State Journal.

Nieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam

Vorig artikelAsielzoeker confronteert bolle Italiaan – asielzoeker gaat knockout
Volgend artikelVerkrachtingshotspot Berlijn: Merkel’s migranten verkrachten elke dag 2 Duitse vrouwen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Amerikanen krijgen geen goed onderwijs dus je kunt het hen absoluut niet kwalijk nemen. Ze weten totaal niets van het buitenland. Kunnen zelfs hun eigen land niet aanwijzen op de wereldkaart.
    Mijn man heeft in de USA gewerkt en de mensen daar waren net kinderen zei hij. Ze houden er ook van irritant zoet eten, net als kinderen doen. Taart, chocolade, het was er allemaal niet eetbaar.
    Dus dat ze het verschil tussen de vlaggen niet kennen is wel logisch.
    Die Noren zullen zich moeten aanpassen aan hun nieuwe domme land. En als hen dat niet bevalt hadden ze er niet moeten gaan wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in