Immunoloog waarschuwt na sterfgevallen tegen vaccineren van mensen die al immuun zijn

1
3266

Sinds de goedkeuring van de experimentele genetisch gemodificeerde vaccins is er discussie over de vraag of mensen die al immuun zijn na infectie gevaccineerd moeten worden. Nu zijn er nieuwe waarschuwingen na de dood van een 32-jarige die, hoewel immuun na een infectie, werd ingeënt met het preparaat van Johnson & Johnson dat sinds 27 februari in de VS is goedgekeurd.

Een studie van het universitair Karolinska Instituut van Stockhom concludeert dat een besmetting met SARS-Cov-2 een stabiele immuniteit op lange termijn tot gevolg heeft.

Immunoloog en leider van een andere studie Florian Deisenhammer aan het universitair ziekenhuis in Innsbruck heeft verklaard dat de immuniteitsstatus moet worden bepaald voordat wordt gevaccineerd, omdat infectie tot een sterkere immuniteit leidt dan vaccinatie. Men hoeft zich geen zorgen te maken over herhaalde infectie met het Coronavirus, mutaties of overdracht van het immuunsysteem.

Virologen, die blijkbaar weinig deskundig zijn op het gebied van immunologie, bevelen echter herhaaldelijk aan om mensen die immuun zijn ook na infectie te vaccineren, en zeggen dat dit volkomen onschadelijk is.

De kwestie van Benjamin Goodman toont nu aan hoe onschadelijk dit is. Hij ging op zaterdag 13 maart naar een Walgreens pop-up Covid-19 “vaccin” kliniek in Chelsea, New York (Supermarkten in de V.S. vaccineren ook). Hij kreeg het nieuwe virale vector vaccin van Johnson & Johnson. Kort daarna kreeg Goodman hevige hoofdpijn en voelde zich ziek. Goodman werd om 1 uur ’s nachts wakker met hoge koorts en rillingen. Zijn verloofde werd wakker toen Goodman om 4 uur ’s morgens toevallen kreeg. Ze belde 911 toen hij een hartstilstand kreeg. Paramedici hebben tevergeefs geprobeerd hem ter plaatse te reanimeren. Goodman werd naar het nabijgelegen Mount Sinai Hospital gebracht. Maar hij werd op zondagmorgen 14 maart om 06:05 doodverklaard.

Afro-Amerikanen zijn het zat - schoppen BLM linksen uit hun buurt

Mail naar regelgevend agentschap FDA

De e-mail is gericht aan Dr. Janet Woodcock, waarnemend commissaris van de U.S. Food and Drug Administration (FDA), maar Noorchashm heeft ook kopieën naar anderen gestuurd, waaronder Peter Marks van de FDA, verschillende directieleden van Pfizer, verslaggevers van CBS News, Fox News en de New York Times, en andere wetenschappers en collega’s.

Hier is de e-mail van Noorchashm via The Defender:

Beste Dr. Woodcock,

Ik schrijf u om u op de hoogte te stellen van het overlijden van de heer Benjamin G. Goodman uit NY binnen één dag nadat hij was ingeënt met het J&J Covid-19 vaccin.

Hier is zijn overlijdensbericht. Hij was 32 jaar oud en verder gezond:

Bijgaand kunt u het Facebookbericht van zijn moeder lezen over zijn dood.

Dr. Woodcock, het is onverdedigbaar dat u en uw collega’s deze sterfgevallen en complicaties door vaccinatie negeren zonder ook maar een vinger uit te steken om iets te doen. Deze complicaties stapelen zich op en de CDC en FDA surveillancesystemen ignoreren het signaal – het signaal is oorverdovend op social media!

Als immunoloog weet ik dat deze vaccins tot de krachtigste en effectiefste behoren die we ooit hebben gemaakt. Ik ken ze, ik begrijp ze, en ik weet dat we ze nodig hebben om kudde-immuniteit te bereiken.

Maar zoals ik u al eerder heb gezegd, zetten wij dit verdedigingswapen zonder onderscheid in tijdens een uitbraak van een pandemie, terwijl er veel “pas geïnfecteerden” zijn. Het is mijn professionele mening als immunoloog en arts dat deze lukrake vaccinatie een duidelijk en aanwezig gevaar inhoudt voor een deel van de reeds geïnfecteerde personen.

Ik weet heel goed dat in deze pandemie waarschijnlijk veel meer levens door deze vaccins zullen worden gered dan erdoor worden geschaad. Maar DAT is geen rechtvaardiging voor het verzaken van uw plicht als de hoogste volksgezondheidsfunctionaris in de VS om de veiligheid van deze minderheid, die gevaar loopt door ongedifferentieerde vaccinatie, te beschermen en te verdedigen.

Zo, nu heeft u inmiddels een paar namen … “anekdotes” noemen onze collega’s ze … “N’s van 1”, u kent ze maar al te goed … J. Barton Williams, Kassidi Lyn Kurill, Benjamin G. Goodman, Marvin Hagler, Hank Aaron, Larry King [sterfgevallen van beroemdheden i.v.m. Covid-19 vaccinatie, red.]… er zullen er nog veel meer volgen in het tempo dat we nu zien.

Ik schrijf omdat ik weet dat doeltreffendheid en veiligheid twee verschillende en even kritische parameters zijn in de medische zorg – en omdat ik weet dat u allen het laatste opoffert voor het eerste.

Maar zo kunt u niet doorgaan. U moet Benjamin Goodman, J. Barton Williams, Kassidi Lyn Kurill, Marvin Hagler, Hank Aaron, Larry King…

Het zullen er nog veel meer worden in de komende maanden als we achteloos en lukraak de reeds geïnfecteerde mensen vaccineren, miljoenen per dag… Het is een bijna zekerheid.

Hooman Noorchashm M.D., Ph.D.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Noorse mainstream media zeggen dat sommige mensen “moeten sterven” aan Covid-19 vaccins als een offer aan de mensheid

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here