Een op de drie Amerikanen is van mening dat de Verenigde Staten binnenkort weer een burgeroorlog kunnen krijgen, omdat er in het hele land onrust heerst over kwesties als ras, politie en de komende presidentsverkiezingen.

Een peiling van Rasmussen Reports die maandag is gepubliceerd, onthult dat 34 procent van de Amerikanen denkt dat de Verenigde Staten ergens in de komende vijf jaar een tweede burgeroorlog zullen meemaken, met negen procent die zegt dat het ‘zeer waarschijnlijk’ is.

Wanneer gedeeld door partij, zegt 40 procent van de Republikeinen dat een tweede burgeroorlog “aan de horizon” is, terwijl 28 procent van de Democraten hetzelfde zegt. Onder de kiezers die niet bij een van beide partijen zijn aangesloten, ziet 38 procent de mogelijkheid van een burgeroorlog.

Zullen we een burgeroorlog in het Westen meemaken?

  Amerikaanse politie-eenheid ontbonden voor zogenaamd buitenproportionele schietpartijen, zwarte leiders spijt van het resultaat
Vorig artikelBij zo’n walgelijke daad ontbreken de woorden
Volgend artikelVerkrachtingen en beschermingsgeld afpersing: Welkom in Antifaland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in