Verkiezingsavond: BLM-leden staken zwarte conservatieve vrouw Bevelyn Beatty neer

0
536

Antifa en Black Lives Matter hebben tijdens de verkiezingsnacht een aantal Amerikaanse steden geteisterd. In Washington werd de conservatieve vrouw en BLM-tegenstandster Bevelyn Beatty neergestoken.

De zwarte conservatieve BLM-tegenstandster Bevelyn Beatty werd gisteravond neergestoken tijdens een gevecht met Antifa/BLM-leden. Volgens de informatie zou ze samen met mensen van de Proud Boys zijn geweest. In de clip kun je zien wat naar verluidt een Antifa persoon is die Beatty in de rug steekt.

Bevelyn Beatty is sinds kort een bekend profiel en stemgeluid voor zwarte BLM-tegenstanders. Ze heeft onder andere Black Lives Matter schilderingen vernield omdat ze van mening is dat de beweging slecht is voor zwarten.

“Als je als persoon Black Lives Matter ondersteunt, hun statement of beweging: Als je blank bent, haat je zwarte mensen. Als je zwart bent, haat je jezelf”, zegt ze op haar Facebookpagina.

“Black Lives Matter steunt niet het kerngezin, dat bestaat uit mannen, vrouwen en kinderen. Ze haten zwarte mannen. De beweging is opgericht door drie vrouwen, waaronder twee lesbiennes en een feministe”, gaat ze verder.

Beatty is het ook niet eens met de beweringen van links over “structureel racisme” tegen zwarten.

“Ik weet dat we zelfmoord plegen. Wijzelf. Honderden zwarte mannen worden door onszelf gedood”, zegt ze.

Zwaarbewapende zwarten bereiden zich voor op rassenoorlog met blanken

Video van een verpleegster die de waanzin van vaccinatie in vraag stelt, gaat viraal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here