Verkiezingsavond: BLM-leden staken zwarte conservatieve vrouw Bevelyn Beatty neer

0

Antifa en Black Lives Matter hebben tijdens de verkiezingsnacht een aantal Amerikaanse steden geteisterd. In Washington werd de conservatieve vrouw en BLM-tegenstandster Bevelyn Beatty neergestoken.

De zwarte conservatieve BLM-tegenstandster Bevelyn Beatty werd gisteravond neergestoken tijdens een gevecht met Antifa/BLM-leden. Volgens de informatie zou ze samen met mensen van de Proud Boys zijn geweest. In de clip kun je zien wat naar verluidt een Antifa persoon is die Beatty in de rug steekt.

Bevelyn Beatty is sinds kort een bekend profiel en stemgeluid voor zwarte BLM-tegenstanders. Ze heeft onder andere Black Lives Matter schilderingen vernield omdat ze van mening is dat de beweging slecht is voor zwarten.

“Als je als persoon Black Lives Matter ondersteunt, hun statement of beweging: Als je blank bent, haat je zwarte mensen. Als je zwart bent, haat je jezelf”, zegt ze op haar Facebookpagina.

“Black Lives Matter steunt niet het kerngezin, dat bestaat uit mannen, vrouwen en kinderen. Ze haten zwarte mannen. De beweging is opgericht door drie vrouwen, waaronder twee lesbiennes en een feministe”, gaat ze verder.

Beatty is het ook niet eens met de beweringen van links over “structureel racisme” tegen zwarten.

“Ik weet dat we zelfmoord plegen. Wijzelf. Honderden zwarte mannen worden door onszelf gedood”, zegt ze.

Zwaarbewapende zwarten bereiden zich voor op rassenoorlog met blanken

  Afro-Amerikanen zijn het zat - schoppen BLM linksen uit hun buurt
Vorig artikelSterke start voor Trump in de verkiezingen
Volgend artikelKleine marges in de eindsprint
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in