Op de een of andere manier moeten we in een mondiaal gekkenhuis zijn beland. Dit is niet meer te begrijpen. Jim Justice, de gouverneur van de Amerikaanse staat West Virginia, maakt op een persconferentie de nieuwe statistieken over “Corona” bekend aan zijn onderdanen, bericht Niki Vogt.

Hij zegt dat het aantal dubbel gevaccineerde burgers dat positief testte de afgelopen acht weken met nog eens 26 procent is gestegen. Over het geheel genomen is het aantal ziekenhuisopnames van dubbel gevaccineerde geïnfecteerden (de zogenaamde doorbraakgevallen) opnieuw met 21 procent gestegen. En het sterftecijfer onder deze dubbel gevaccineerde mensen met een ernstige covidziekte is met nog eens 25 procent gestegen.

 • Met andere woorden, vaccinatie heeft volledig gefaald. Omdat:
 • Het voorkomt niet dat je geïnfecteerd raakt,
 • noch voorkomt het dat je anderen infecteert,
 • noch voorkomt het dat je erg ziek wordt,
 • noch voorkomt het dat je aan covid sterft.

Maar: aangezien een dubbel gevaccineerde zich niet steeds hoeft te laten testen, privileges heeft doordat hij overal ongetest naartoe mag – maar tegelijkertijd heel vaak niet merkt dat hij geïnfecteerd is (vaak niet eens weet van zijn eigen hoge viruslast) en zeer besmettelijk is, zijn geïnfecteerde gevaccineerden het echte gevaar voor de andere gevaccineerden en de ongevaccineerden – zonder dat zij het weten – en met de valse prententie van hun voorbeeldige aard. Met andere woorden, dus een, wat zo lelijk een “superverspreider” wordt genoemd, en tot nu toe alleen aan de ongevaccineerden is toegeschreven.

  Moderna's topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: "We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken"

Het vermeende voordeel, dat gevaccineerden in tegenstelling tot de ongevaccineerden vaak (tijdelijk) niets merken als zij de infectie hebben, is al lang een bekend probleem bij het beheer van een pandemie. Want zelfs als IEDEREEN zou zijn gevaccineerd, zou dat de pandemie niet stoppen. De volledig gevaccineerden zouden elkaar allemaal blijven infecteren – en de virussen die voortdurend muteren als gevolg van de vaccinatiedruk zouden altijd een stap voor zijn. Maar aangezien de volledig gevaccineerden een genetisch beschadigd immuunsysteem hebben dat niet langer vrij en natuurlijk op het virus kan reageren (zoals langzamerhand nu duidelijk wordt dat de gevaccineerden zeer slecht op andere ziektekiemen reageren), heeft elke nieuwe “ontsnappingsvariant” (d.w.z. elke nieuwe virusvariant die het vaccin kan bedriegen) ideale omstandigheden om zich te verspreiden. Je zou je dus drie tot vier keer per jaar moeten laten vaccineren, zonder de pandemie ooit uit te roeien. Hoe lang een lichaam deze massale genetische manipulatie-injecties kan verdragen en hoe lang de overlevingstijd dan is, weet eigenlijk niemand.

Dus er zou ook geen ontkomen aan het voortdurend testen en in quarantaine plaatsen van de gevaccineerden, als je een einde aan de waanzin zou willen maken. Maar aangezien ze dit allemaal heel goed weten, maar men het niet wil weten en niet doet, blijft de vraag open wat het werkelijke plan achter zoveel contraproductief en schadelijk vaccinatie-actionisme eigenlijk is. Waarschijnlijk wordt er op een gegeven moment helemaal niet meer getest, en zullen alle gevaccineerden officieel sterven aan een plotseling optredende  “meervoudige rhinosinusitis”, een geheel nieuw virus. Dit heeft absoluut niets te maken met Corona, want de inentingscampagne was een compleet succes, punt uit. Iedereen die beweert Covid te hebben gekregen als gevaccineerde is een samenzweringstheoreticus. Of hij liegt en was niet ingeënt.

  De ontvolking voltrekt zich onder onze ogen! Geboortedaling in Taiwan: -23,34%, in VK: -8%, in Duitsland: -13%... En wij weten allemaal wat de oorzaak is

We kunnen nu al zien dat de driemaandelijkse vaccinatie geen fabeltje is of een complottheorie. Israël ondergaat momenteel zijn derde “boostervaccinatie” en is al bezig met de planning van de vierde voor de winter.

De ongevaccineerden worden meer en meer beperkt. Het is waar dat hierdoor druk wordt opgebouwd, wat absoluut onmenselijk is en in principe gedwongen vaccinatie door middel van psychologische terreur, opzettelijke pesterijen en gerichte uithongering. MAAR! Hoe meer ze de ongevaccineerden uitsluiten van het leven, hoe minder ze kunnen beweren dat zij de superverspreiders zijn en “schuld” hebben aan de pandemie. Want dan zijn de ongevaccineerden in veiligheid, zij kunnen bij gebrek aan gelegenheid zich helemaal niet meer infecteren en de gevaccineerden vullen de intensive care’s door elkaar te infecteren. Dit is een impasse en kan niet langer worden betwist omdat iedereen het begrijpt en ziet.

In plaats van dat de gouverneur van West Virginia deze waanzin stopt, wat wil hij? Vanaf 20 september zullen de “meest kwetsbaren” een extra dosis krijgen, kondigt hij aan. Gekkenhuis, kan men alleen maar zeggen. De wereld is een gekkenhuis geworden.

Hij vertelt ons hier zelf dat 112 Covidpatiënten momenteel aan de beademing liggen in West Virginia, dus eigenlijk al dood zijn … dat is een nieuw record. En dat na driekwart jaar intensieve vaccinatie! Een groot succes. 216 Covidpatiënten liggen op de intensive care, het hoogste aantal in acht maanden. Nog drie meer en men kan trots een nieuw record vermelden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De COVID-Cultus en de 10 stadia van genocideVolg Frontnieuws op Telegram

  EU wil vaccinpaspoorten nog EEN HEEL JAAR handhaven
Vorig artikelGeef nooit op! De Vrijheid van Denken. Alleen de waarheid kan ons vrij maken
Volgend artikelKlaus Schwab in 2015 over DNA-veranderende technologie die ons in de “nieuwe mens” zal veranderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Gelukkig is er geen PANDEMIE. Helaas is er wel degelijk een PLANDEMIE.
  STOP DE WAANZIN !!

  NEDERLAND IN VERZET meldt in de nieuwsbrief van vandaag: grote opkomst; landelijk nieuws gehaald; GEEN ENKEL INCIDENT !!! ; maandelijks een mars.

  Goed gedaan mensen !!! <3

  • In de nieuwsbrief een prachtige foto van een man van 86 jaar met een ludiek hoedje op het hoofd en een bord op z’n torso met een hartje aan een touwtje met op het bord de tekst:

   IK BEN 86 JAAR EN WIL GÉÉN VACCINATIE PASPOORT

   Met daaronder de sticker: #Free Hughs <3

   Die foto hoort in de Covid Cartoons van FRONTNIEUWS !!

 2. Sorry maar wat een dom stuk. Zowel ge- als ongevaccineerde verspreiden geen “virus”. Vanaf dag 1 is dat zogenaamde virus 100% verzonnen. Man man na gvd 18 maanden nog steeds geloven in dat niet bestaande killer virus. Ik snap het niet, echt niet.

 3. dit kan alleen maar gestopt worden door een wereldwijde opruiming van deze twee potige zwijnen die toch niets anders doen hun hele leven dan de boel aan elkaar liegen..de ene leugen overlapt de ander en waarom : macht en geld en nog meer macht..de wereld zou een betere plek zijn als deze mensen verwijderd worden

 4. DE GEZONDHEIDS-INDUSTRIE = ER NIET OM MENSEN TE GENEZEN MAAR OM ZE AFHANKELIJK TE MAKEN ZODAT ER BILJARDEN AAN VERDIENT KAN WORDEN> STEL JE VOOR WE ZIJN ALLEMAAL HAPPY EN HEALTHY..
  DAN KUNNEN WE GELIJK DE POLITICI AFSCHAFFEN EN ALLE BANKDIREKTEUREN EN PRIESTERS OPSLUITEN… GEWOON PAAR MILJARD BOMEN PLANTEN EN DE KAPPEN BEVRIEZEN…..HEHE EINDELIJK WEER EEN MOOIE PLANEET

 5. Snap het niet lees hier op deze site alleen negative verhalen over vaccinatie!
  Als dat zo is waarom horen we dat niet op het nieuws.daar wordt helemaal niet over gezegd !!

 6. Ik schrik van de hoeveelheid argumenten die op onzin of uit hun verband getrokken feiten gebaseerd zijn.
  De percentages van reeds gevaccineerden die vervolgens als super spreaders mensen besmetten zijn nergens terug te vinden. Kwestie van een hele dikke duim vermoed ik. U kunt waarschijnlijk ook niet aangeven op welke officiële bronnen u zich dan wel baseert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in