De stemmen in drie staten lijken bepalend te zijn voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Joe Biden heeft de leiding in het belangrijke Wisconsin overgenomen.

Het is nog onduidelijk wie de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft gewonnen.

Donald Trump zag er sterk uit toen hij Florida mee naar huis nam. Maar nu lijkt het erop dat Joe Biden een andere belangrijke staat, Wisconsin, gewonnen heeft.

Op dit moment heeft Biden 50.1 procent van de stemmen, terwijl Trump 48.3% procent heeft.

Donald Trump leidde eerder de staat Wisconsin.

Alles wijst erop dat het eindresultaat zal worden teruggebracht tot drie kantelstaten. Het gaat over Wisconsin, Michigan en Pennsylvania. Het is niet ongewoon dat deze drie staten belangrijk zijn voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Het is onzeker hoe de verkiezingen in de VS zullen aflopen, maar het is vermakelijk om de paniek te zien bij het links-liberale establishment dat op dit moment de media vult.

We kunnen stellen dat de mainstream media het weer eens bij het verkeerde eind hadden. Ze zeggen al maanden dat Joe Biden met een aardverschuiving zal winnen, nu lijkt het erop dat de mensen in de Verenigde Staten toch niet stemmen zoals ze beweren.

Sterke start voor Trump in de verkiezingen

  Forbes censureert excuus van prijswinnende milieukundige voor drie decennia 'Klimaatschrik' - Dus hier is het
Vorig artikelVerkiezingsavond: BLM-leden staken zwarte conservatieve vrouw Bevelyn Beatty neer
Volgend artikelTrump: “We hebben gewonnen!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in