Foto: European Parliament from EU, CC BY 2.0 , via Wikimedia Commons

Door middel van een vrijwel volstrekt tegenstrijdige boodschap wordt het – in werkelijkheid – diep antidemocratische wereldbeeld van Verhofstadt, doordrongen van ultraliberale almachtsfantasieën, onthuld:

“Niemand staat boven de democratische controle, zelfs niet de rijkste man ter wereld,” aldus de liberale politicus. Daarnaast liet de liberale Europarlementariër Guy Verhofstadt weten dat hij Elon Musk in het EP zou roepen. – Dus blijkbaar is het EU-parlement een soort postmoderne ultraliberale inquisitie-autoriteit, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

“Elon Musk moet naar het Europees Parlement komen en onze vragen beantwoorden! Niemand staat boven de democratische controle, zelfs niet de rijkste man ter wereld,” aldus de ultraliberale politicus.

“Rechtsextremisten, racisten en witte nationalisten winnen terrein”

De ultraliberale Europarlementariër heeft het blijkbaar moeilijk met de aankondiging van Elon Musk om de totalitaire censuur op Twitter ongedaan te maken: Liberalen en Democraten, zei hij, hebben sinds de overname door Musk volgers verloren op Twitter.

Guy Verhofstadt uitte op zijn social mediapagina zijn ongenoegen over de nieuwe leiderschapsstijl van Twitter en nam Elon Musk op de korrel:

“Rechtsextremisten, racisten en witte nationalisten winnen terrein, terwijl Liberalen en Democraten aanhangers verliezen. Wat is er aan de hand, meneer de directeur?”

Kenmerkend en typisch voor het gedrag van een vijand van het vrije woord is de preventieve houding van de censuurliefhebber. Musk heeft net Twitter overgenomen, tot nu toe is daar nog niet veel “gebeurd”. Toch ruikt Verhofstadt “rechtsextremisten, racisten en witte nationalisten” al praktisch in anticiperende gehoorzaamheid aan de functionele elites. Dus onder het motto: “Als Twitter ongemakkelijk wordt, is het opeens extreemrechts.”

  Supermarkten introduceren 'eetbare insectenkits' om gezinnen door 'wereldwijde voedselcrisis' te helpen

Verhofstadt lijkt niet veel op te hebben met de democratische opinie…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Liberale omvolker, Guy Verhofstadt, uitgejoeld in Boedapest: “Verrader van Europa!”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUit nieuw onderzoek blijkt dat reeds een kwart van de Europeanen aan de rand van de afgrond staat
Volgend artikelWat een bedrog! Reeds 30 (!) gastankers geparkeerd voor de Europese kusten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. terwijl Liberalen en Democraten aanhangers verliezen. Wat is er aan de hand, meneer de directeur?
  Nou niks als je het aan mij vraagt.
  💪🪓👍🔥

 2. Guy Verafstuut is the most corrupt left wing man. He has al the properties off belgium solt tho other countries , hy is a danger for the woreld en a thief off fonds in belgium. The VLD is with 10% of the votes the most important party off belgium thinks he. Baaaaaah

 3. Wat dit soort walgelijke corrupte idioten stuk voor stuk laten zien, is dat twitter dus vóór overname Musk een door overheden gestuurd en gecontroleerd bolwerk was/is, wat geacht werd de juiste (lees: gewenste) meningen door te geven. Of dat heel erg gaat veranderen zal de tijd leren.

 4. Guy “snaggleteeth” Verhofstadt needs to be called for explanation…in front of a court of civillians and not bought and paid for judges…

 5. Kort samen gevat : Een Belgische eurofiele psychopaat die in 2014 de oorlog aanwakkerde in Oekraïne spreekt zijn ongenoegen uit over de psy-ops Twitter met haar nieuwe directeur eveneens psychopaat die openlijk met Baphomet kustoom loopt met zijn sataniste moeder en uitvoerder is van gedachtegoed van Yuval Harari..

  Ok…

 6. Is het echt nodig om een foto van die Verhofkwal bij het artikel te plaatsen?
  Ik wilde net gaan eten, maar nu is mijn eetlust verdwenen …

 7. Er moest wel zoiets komen uit gespleten tweelingenland!!
  Belgie sorteerd ondef teken tweelingen.
  GV maakt dd splinting nog eens flink duidelijk.
  ” het controle mechanisme ve democratie”, “hier staat niemand boven.”!!??
  Een echte drmocratie, voor wat het waard is, heeft geen controlemechanisme nodig toch?
  LEGER, POLITIE, POLITIELEGER, HANDHAVERS, VERRADERS, .
  LEUK VERPAKTE nsb- ers. Stasi’ s.
  Dus hierboven mag niemend staan!
  Elon heeft controle, de censuur dus juist onmogelijk gemaakt. Hij staat er niet boven maar staat in dienst van zijn dienst twitter.
  De elite moet maar een andere kanarilijn bedenken. Of papagaai lijn, want zij zijn het, gedwongen door hun duistere meesters, altijd eens met elkaar.

 8. Wilt u alstublieft vanaf heden niet meer het woordje ‘rechts’ gebruiken, maar gewoon net als iedereen ‘rechtsextreem’, dat past beter in deze tijd. Dus wijs je iemand de weg, zeg dan: U moet daar rechtsextreem afslaan. Het kopje thee staat rechtsextreem van u. U kunt natuurlijk het achtervoegsel ‘extreem’ met het voorvoegsel ‘ultra’ vervangen, want dat sorteert hetzelfde effect. Zo, weer een woordje newspeak geleerd.

 9. Wat bazelt die Verhofstadt nou over democratie? Hij is zelf nota bene niet eens democratisch gekozen. Die man heeft geen verstand, en al helemaal niet van democratie.

 10. Al dit soort mensen leeft bij de gratie van hun bescherming, zonder zou niet 1 van hen dit soort uitspraken durven/kunnen doen. Er bestaat geen autoriteit, mensen laten dit helaas toe maar niemand heeft iets over een ander te zeggen en we zijn gelijk. Fuck psychopaatjes als dit!

  Dat zij vrezen voor hun agenda is duidelijk maar die gaat nooit rond komen die agenda, no way.

 11. terwijl Liberalen en Democraten aanhangers verliezen. Wat is er aan de hand, meneer de directeur? Wel beste verafstoot, jij ben een nazi en heel uw clubje imbecielen zijn ook nazi’s! U zit in en parlement dat is opgericht door nazi’s die de agenda van het 3de rijk overhevelden naar het bereiken van een NWO aka 4de rijk agenda met een duizendvoudige genocide (lees depopulatie) als die uit WOII! duidelijk zo?

 12. Is open staan voor andere ideeën en/of je eigen geloof overbrengen en verzonnen deze al in 1974 met nu de bijgestelde Agenda2030 https://medium.com/@createyourownworld/nwo-new-world-order-nieuwe-wereld-regering-b37b5401588b werkte hun plannen om de 5 jaar bij, gaat nog steeds door met weinig respect voor überhaupt mensheid in het algemeen wereldwijd en overtreft WWII als je hoger bewustzijn hebt, in tijdlijnen kan denken met karakters die iedere keer weer hetzelfde doen wat nu wel eens anders mag na 2 eeuwen als we de waterman periode ingaan. Ingrediënten voor de komende 2000 jaar zijn authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, Holisme, naastenliefde nastreven met eigen wil ontwikkelen. Je kon het niet weten als je het reeds eerder hebt gedaan = History Repeat zonder hiervan geleerd te hebben en volhardende types met een negatief zelfbeeld en dit over de hele samenleving uitstrooien en dit verkopen als waarheid.

  • Mensen houd op met dat hoger bewustzijn
   Wat een bullshit gelul
   Een vis heeft ook gevoel en bewustzijn
   Zwemt overal doorheen
   Ineens deugt de vis tijdperk niet meer
   gezever , in de ruimte , dan denkt men dat de problemen vanzelf oplossen? De liefdevolle samenleving start vandaag?
   Cloudgeouwehoer , utopische kletskoek

 13. Ik ben belg maar woon in spanje ,ik distancieer me van alles wat belgisch politiek is (is voor te kosten) persoonlijk vindt ik ook dat het zooitje dieven aan de leiding van Europa ook mogen in de vergeetput gegooid worden, Al’s kleine zelfstandige in het jaar dat de euro ingelast werdt sprak het voor zichzelf dat het een teleurgang ging zijn .ik heb echt braakneigingen Al’s ik zulke artikels zie verschijnen en ben ondertussen al 3 jaar niet meer op belgische bodem geweest (geen beetje gemist ,de familie heeft ons toch veroordeelt omdat we het vergif niet hebbeb laten inspuiten en zijn nergens meer welkom ) net goed dat die kwal uitgejouwd is dat is nieuws naar mijn hart doe zo voort om zulk nieuws te verspreiden ,zij zijn de nachtmerrie voor de huidig europese bevolking ,hasta luego

 14. Een déjà-vu in veelvoud. Ooit wilden de socialisten ons een geweten schoppen. De nazi’s wilden ons met arbeid bevrijden. We hebben nu de keuze tussen rechts fascisme en links fascisme. Brood en spelen voor het volk. En de neutrale oligarchie, die zegeviert.

 15. als de belasting controle hun werk naar behoren zouden doen , dan weten ze dat Verhofstad menig maal zoveel geld uitgeeft aan onroerend goed dan wat hij officieel verdiend heeft een villa in Toscane van 20 of 30 miljoen , en wie is zijn buurman ??? Zelensky.

  • Zijn buurman is karel degucht en patrick dewael , die destijds belgie uitverkocht hebben en er bovenop een berg schulden opgestapeld van jewelste . Een dieven trio meer is het niet met een IQ van een kakkerlak.

 16. ik denk dat we God een beetje moeten helpen en dergelijken naar de gouden poorten van de hemel sturen , God zal ze direkt naar de hel verwijzen , maar moet opletten dat ze de gouden poorten niet meenemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in