Er gaat van alles mis bij de voedselproductie. Traditionele en conventionele productiemethoden maken plaats voor kunstmatige en perverse methoden. Insecten, gentechproducten en laboratoriumvlees van onsterfelijke kankercellen op ons bord. Dit kan niet goed aflopen, schrijft Heinz Steiner.

Een groeiende wereldbevolking heeft ook meer voedsel nodig om in haar behoefte aan energie en voedingsstoffen te voorzien. Dit is eenvoudige wiskunde. In de loop der tijd hebben mensen over de hele wereld methoden ontwikkeld om juist deze productie te verhogen door middel van efficiëntieverhoging. Deels door ingenieuze teelt- en veeteeltmethoden, deels door uitbreiding van het landbouwareaal en automatisering, en ook met behulp van efficiënt gebruik van meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Hoewel niet alles perfect is, is de voedselsituatie wereldwijd de laatste decennia over het algemeen aanzienlijk verbeterd.

Maar er zijn ook ongewenste ontwikkelingen geweest. We eten te veel vlees, slechte vetten en suiker. Vooral mensen in opkomende en nog meer in welvarende landen. Dit leidt ook tot gezondheidsproblemen – vooral met betrekking tot de zogenaamde “beschavingsziekten” zoals diabetes, hoge bloeddruk, hartproblemen of kanker. In plaats van deze bekende problemen te verbeteren, wordt het geheel verergerd.

In steeds meer landen worden genetisch gemodificeerde planten (vooral soja, maïs, tarwe) verbouwd en verwerkt tot voedsel. Niemand weet hoe de consumptie van deze GMO-voedingsmiddelen de menselijke gezondheid op langere termijn zal beïnvloeden. Alsof dat nog niet genoeg is, worden we vanwege de klimaatfanatici ook geacht in laboratoria geproduceerd (potentieel kankerverwekkend) kunstmatig vlees te eten en ook, ondanks alle gezondheidsproblemen, insecten die tot voedsel worden verwerkt. En na het “grote succes” van mRNA-geninjecties bij mensen (nee, de aanhoudend hoge oversterfte wereldwijd heeft zeker niets te maken met het mRNA-vaccinatie-experiment…), moet ook het vee doodgevaccineerd worden met deze geninjecties. Niemand weet wat er van deze mRNA-bouillon via het voedsel in het menselijk lichaam terechtkomt.

  Democraten dienen wetsvoorstel in om pedofielen te beschermen tegen elke vorm van discriminatie

We leven in tijden waarin we ons beginnen af te vragen wat we überhaupt nog kunnen (of mogen) eten zonder permanent afhankelijk te worden van Big Pharma. In een afhankelijkheid van insuline-injecties, cholesterol- en bloeddrukverlagende medicijnen en andere geneesmiddelen, omdat ons dagelijks voedsel ons ziek maakt. Is dit wat we echt willen?

Zie ook ons interview met de landbouwwoordvoerder van de FPÖ, Peter Schmiedlechner: Insecten op ieders lip? Landbouwwoordvoerder Peter Schmiedlechner spreekt duidelijke taal.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRapport: Duitse Bundeswehr nu bijna volledig ontwapend, met munitievoorraden die voldoende zijn voor slechts één of twee dagen vechten in geval van een ernstig conflict
Volgend artikelDuitsland kampt met gastekort; Rusland heeft genoeg gas voor een eeuw lang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. EN ONZE REGERING MOORDEN ONZE BOEREN VISSERS UIT EN NOG VEEL MEER ELENDE ALEMAAL VOOR ONZE WILLEMPIE VAN ORANJE WAND DIE DOET NET ZO GOED MEE ONZE LANDVERRADER

  • Ja, voor de kust van Florida liggen tonnen gedumpte koffiebonen en tomaten. Boeren krijgen subsidies omdat ze hun prijs niet krijgen op de markt, maar ze moeten wel hun oogst vernietigen.
   Stop de verspilling en geef iedereen te eten. Honger is evengoed een oorlogswapen.

 2. Eigenlijk moet het blanke ras of witte mens, verdwijnen. Ze hebben bewezen niet in staat te zijn om voor zichzelf op te komen. Dat noemt men inferieur. Gevolg van een gebrek aan gevaar en een “overheid” die wel voor je “zorgt”. Verder is het de enige mensensoort die zichzelf haat, of geneigd is tot zelfkritiek en lafheid, overgave daarop volgend. Zolang men zich niet realiseert dat er krachten zijn die je letterlijk weg willen hebben, gaan ze ook verdwijnen. Maar goed ook, dit wordt niks.

 3. We zouden met z’n allen een week of 4 in hongerstaking moeten gaan. Alleen water drinken, niet werken en geen belasting betalen. Je kunt het verrassend lang vol houden zonder eten als je rustig thuis blijft en zuinig met je energie omgaat (de meeste Nederlanders hebben reserves zat). Koop een waterfilter zodat je gewoon water uit de natuur kunt drinken, meer hebben we niet nodig. Kijken wat ze gaan doen na die 4 weken 😉 De uiteindelijke macht ligt altijd bij het volk, maar dan moeten we wél écht iets doen.

  • 4 weken geen internet aanraken, geregistreerd ronddolen, consumeren. Dan schrikken ze want die kfoon etc. geeft hun controle. Of jij niet eet en alleen hun giftige water drinkt zal ze totaal niet interesseren.

   • Alles bij elkaar is veel krachtiger! Geen internet, niets kopen, niet werken, geen belasting betalen. Want zolang je belasting betaalt hebben zij geld om ons te onderdrukken. En water dat je filtert is niet giftig 😉

    • Dit opmerkelijk een juiste viezie . Enkel nog direct bij de Boer of kleine producenten kopen ! En ja een tijdje minder eten doet geen kwaad ! De. Gehele bevolking Zou hieraan moeten samenwerken ! Op zen minst 4 tot 6 wekenniets meer in supermarket kopen , en ook geen producten van Internationale producenten , geen mediceinen kopen !!!
     Hun systeem word verbroken !!!

 4. En na die 4 weken zijn we allemaal super gezond (alle welvaart ziektes zijn op te lossen met vasten) en hebben we Big Pharma niet meer nodig 😀

   • Mee eens, ik zou graag iets doen maar sta alleen. Ik zie ons land ten gronde gaan en weet niet hoe we onszelf kunnen verenigen en dat maakt me toch wel teleurgesteld en boos

    • Snap ik volkomen. Volgens mij is het enige dat je als eenling kunt doen is weigeren. Weiger de digitale ID, CBDC en natuurlijk vaccinaties. En dan hopen dat voldoende mensen dat doen, dan gaat hun plannetje niet door.

 5. Eigenlijk is er geen tekort aan “voedsel” want om in de norm van de verwerkende producent te voorzien wordt nog steeds 30 tot 50 % vernietigd.

  Wat staat men dan eigenlijk te verkondigen.
  Dat we met zijn allen dommerikken zijn wanneer we alles geloven wat ze zeggen.

  Jammer genoeg is dit bij de meesten ook het geval blijkbaar.
  Daarom staan we er slecht voor, heel slecht.

 6. In het meinummer van Spiegelbeeld een mooi overzichtsartikel over de WEF-plannen m.b.t. ons vlees en de meer dan kwalijke rol van WUR (Wageningen University & Research).

 7. ONS VOEDSEL BESTAAT UIT DERDERANGS TROEP EN OM DAT TE COMPENSEREN WORD ER MEER TROEP DOORGEGOOID EN SUIKER OF ZOUT OM SMAAK TE CREEREN….

  Een slachthuis in Belgie heeft jarenlang met BSE / Creutzfeld jacob besmet vlees gewoon verkocht…daar loop je dus een hoop ellende van op waar je jarenlang plezier van hebt voordat je dood gaat…..de boete was 200.000 euro voor de slachthuis baas…een kogel had nog tegoed geweest.
  Er word zoveel troep in ons “eten” gedaan om winst te maken, soja in welk van onze producten dan ook is vulmiddel, een manier om goedkoper eten te produceren waarbij de smaak met chemische middelen word bijgewerkt. Persoonlijk vind ik klooien met eten de doodstraf waard, maar het schijnt gewoon “handel” te zijn.

  een broodje showarma kan ook van alles bevatten, tot mensenvlees toe ( let op, links zijn zeer heftig: https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/charlene-downes-blackpool-murder-kebabs-15343307 https://www.thesun.co.uk/news/19107946/charlene-downes-brother-died-drugs-murder/ https://en.wikipedia.org/wiki/Disappearance_of_Charlene_Downes ) over de saus gezwegen, en verdomme , die “Egyptenaar” die het broodje inpakte lachte zo aardig…

  Wie na de drie links nog kan lachen …..het onrecht is enorm, alles in belang van het niet ethnisch op teentjes trappen. Schering en inslag zou het genoemd mogen worden.

  MAYONAISE IS EI ( soms heel ei, soms dooier, soms eiwit) , OLIE , ZOUT EN MISSCHIEN IETS CITROEN, en ff wat roeren….lees even het etiket bij Albert
  Heijn huismerk mayo….het woord jodenstreken komt van klooien met eten, goud of andere zaken die worden verkocht als een duidelijk omschreven product maar dat niet zijn, de wet laat de ruimte om te vergiftigen, mits de btw maar word afgedragen.

  Is het teveel gevraagd om lui die met eten klooien gewoon publiek op te hangen?

  • p.s. de wiki pedia pagina verteld wat er gebeurd met zus en broer van het slachtoffer…..je zou bijna in de auto stappen.

  • Dan maar toch biologisch? Als je basic biologische produkten koopt, kun je zelf alles maken.
   En als je met een aantal personen samen werkt, kun je het groter aanpakken. Ieder doet “zijn produkt” in het groot..Dat hoeft niet heel duur te zijn. Meel om brood te bakken..droge sojabrokjes die je kruidt naar smaak en bakt.. Jams kun je zelf maken van fruit van de boer. Ik koop 1 liter bio melk bij de boer..zelf tappen..1 euro!
   Op de markt ( In Groningen een heel grote kraam, enkele keren per week),betaal je voor bio produkten wat je voor niet bio-produkten uitgeeft bij AH.
   En ik snap ook werkelijk niet waar al die volle karren met fris, bier, chips en worst op vrijdag naar toe gaan.. Je verkloot je eigen leven toch niet?
   En verder..op het platteland hebben veel mensen een tuin..VERBOUW ZELF JE ETEN!!
   Bewoners van een flat kunnen het gazon voor de flat vol bouwen met voedsel. Alles komt neer op samenwerking.
   Een zoon woont in een rijtjeshuis.. in een dorp. Gemeente heeft aangeboden dat bewoners de perkjes , HUN PERKJES..mogen gebruiken om groente te verbouwen…NIEMAND WIL DIT.
   ONGELOOFLIJK..Denk dat er echt eerst hongersnood moet uitbreken…
   Waar is de “Nederlandsche” mentaliteit gebleven..Allemaal voor de buis met een pot bier…..en verder niet zeuren.. Dat doet dus de aluminium in vaxxinaties en axe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in