Beelden zijn opgedoken van de terreuraanslag van maandag in een supermarkt in Boulder, Colorado. Op verontrustende videobeelden is de chaos van de schietpartij te zien en wordt de man van wie wordt aangenomen dat hij Ahmad Al Aliwi Alissa (21) is in hechtenis wordt genomen.

Video en berichtgeving via Infowars.

Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits

"#SayHisName" trend na het stilzwijgen van mainstream media over de gruwelijke moord op de 5-jarige Cannon Hinnant door Afro-Amerikaan

4 REACTIES

  1. Biden gaat dit zeker weer aangrijpen om de gewone wetsgetrouwe Amerikanen te kunnen ontwapenen en weerloos te maken zodat dan alleen criminelen en terroristen nog over wapens zullen beschikken want die trekken zich, per definitie, toch niets aan van wapenwetten.
    Of het mogelijk weer gaat om een terroristische daad, geïnspireerd door de religie van de vrede, is ook nog niet veel geweten.

    • Uit zijn Facebook berichten blijkt dat hij blanken als doelwit had en vermoordde omwille van het valse “White Supremacy”-narratief, een narratief dat ook bij ons door de media en politici wordt verspreid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here