Beelden zijn opgedoken van de terreuraanslag van maandag in een supermarkt in Boulder, Colorado. Op verontrustende videobeelden is de chaos van de schietpartij te zien en wordt de man van wie wordt aangenomen dat hij Ahmad Al Aliwi Alissa (21) is in hechtenis wordt genomen.

Video en berichtgeving via Infowars.

Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits

  Chicago: Zwarte politieagente schiet ongewapende blanke in de rug
Vorig artikelApocalypscrimineel Bill Gates gaat door met zijn voornemen om de zon te blokkeren door een ‘krijtbom’ 20 km boven de aardatmosfeer te exploderen 
Volgend artikelVereniging van Italiaanse artsen behandelt COVID-patiënten met succes met vitamine D en hydroxychloroquine
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Biden gaat dit zeker weer aangrijpen om de gewone wetsgetrouwe Amerikanen te kunnen ontwapenen en weerloos te maken zodat dan alleen criminelen en terroristen nog over wapens zullen beschikken want die trekken zich, per definitie, toch niets aan van wapenwetten.
    Of het mogelijk weer gaat om een terroristische daad, geïnspireerd door de religie van de vrede, is ook nog niet veel geweten.

    • Uit zijn Facebook berichten blijkt dat hij blanken als doelwit had en vermoordde omwille van het valse “White Supremacy”-narratief, een narratief dat ook bij ons door de media en politici wordt verspreid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in