Gelooft u dat crisis karakter openbaart? Zo ja, hoe zou u het karakter van uw familie, vrienden en collega’s beoordelen in de afgelopen twee jaar? Hebben zij de hoax van het virus erkend voor wat het was – een hoax? Of zaten zij als kwijlende achterlijken voor de buis – zoals mijn familie en vrienden deden – en geloofden zij elke leugen die hun verteld werd? schrijft Mike Stone.

Hebben zij de luchtvaartmaatschappijen en alle andere hoax- en prik-pushbedrijven in de ogen gespuugd door te weigeren te vliegen, door te weigeren hun producten en diensten te kopen, door te weigeren naar hun Hollywood-vuilnis te kijken?

Of hebben zij nul offers gebracht in een tijd van oorlog – zoals mijn familie en vrienden – en zijn zij doorgegaan met het betuttelen en financieel steunen van juist die mensen en bedrijven die hen dood, begraven en vervangen willen zien?

Hebben zij de gestolen verkiezingen van 2020 erkend als een schijnvertoning en hoogverraad? Of zijn zij plichtsgetrouw meegegaan met wat hun verteld werd – zoals mijn familie en vrienden – en hebben zij de nepuitslagen aanvaard?

Hebben zij de prik geweigerd? Of zijn zij onder de druk bezweken – zoals mijn familie en vrienden – en hebben zij zich vrijwillig laten inspuiten met een niet getest en onveilig “vaccin”?

Mijn hele leven lang ben ik getuige geweest van idioot gedrag, van mensen van mijn eigen leeftijd toen ik jonger was, tot mede-volwassenen toen ik ouder werd. Nooit, in al die tijd, heb ik zulk volslagen dom, laf en verraderlijk gedrag gezien als de laatste twee jaar. Mijn geloof en respect voor het menselijk ras zijn letterlijk tot nul gedaald. Het zou onder nul zijn, als dat mogelijk was.

Meer dan twee jaar lang heeft bijna iedereen op aarde, zonder enig bewijs, geloofd in het bestaan van een vrijwel niet bestaand virus. Zij weigerden de feiten onder ogen te zien, weigerden elke vorm van gezond verstand of logica toe te passen. Als gevolg daarvan hebben zij zich onderworpen aan het ergste soort verraderlijk gedrag dat men zich kan voorstellen.

  Kennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en overlijden ten gevolge van het COVID-19-vaccin aan alle leden van het Europees Parlement overhandigd

Een van mijn vrienden, die er jarenlang over opgeschept heeft hoe vaderlandslievend hij was, altijd Republikeins stemde en altijd bereid was voor zijn land te vechten, was een van de eersten die toegaf. Hij kocht een van die stomme plastic gelaatsschermen en droeg die overal. Hij zag eruit als een marsmannetje.

“Je hebt het niet nodig,” zei ik hem. “Het is allemaal nep.”

“O, nee, het is echt,” hield hij vol. En toen zijn favoriete “conservatieve” woordvoerder papegaaiend voegde hij eraan toe: “Het is een Chinees virus. De Democraten zitten erachter.”

Hij weigerde te stoppen met vliegen, weigerde zijn streamingdiensten in Hollywood te annuleren, weigerde ook maar het geringste offer te brengen om de leugen te bestrijden die hem recht in het gezicht staarde. Door financiële steun te verlenen aan dezelfde luchtvaartmaatschappijen en bedrijven die de virusbazuin verspreidden – en dat nog steeds doen – voldeed hij precies aan de definitie van collaboratie met de vijand.

VERRADERS ALLEMAAL

Er waren nog veel meer mensen zoals hij – mensen die hun hele leven hebben opgeschept over hun wapens, hun Amerikaanse waarden, en hoe niemand hun vrijheid ooit zou kunnen afnemen. Deze grote bad-asses, zij bleken de eersten te zijn die ineenkrompen en zich overgaven, zonder dat er ook maar één schot gelost werd. Afgezien van enkele dappere truckers hier en in Canada, gaven de mensen zich massaal als snotterende lafaards over.

Belden uw familie, vrienden en collega’s de politie telkens wanneer zij hun buurman hoorden niezen? Veel mensen deden dat.

Bekritiseerden zij anderen of belden zij de politie omdat zij geen masker droegen? Veel mensen deden dat ook.

Hebben zij u en anderen uitgestoten omdat u niet aan de hoax meedeed? Veel mensen verbraken letterlijk de banden met hun eigen familie, weigerden bijvoorbeeld grootouders hun kleinkinderen te laten zien, vanwege een niet-bestaande dreiging.

Maakte iemand van uw familie, vrienden of collega’s deel uit van het establishment – wetshandhavers, verplegers, of medici – die een vitale rol speelden bij het doordrukken van het bedrog en/of het bestraffen van degenen die weigerden mee te gaan? Ruwweg 40% van de bevolking heeft daadwerkelijk aangedrongen op meer lockdowns en meer vervolging, waaronder gedwongen vaccinatie voor de hele bevolking.

  EU pusht voor verlenging vaccinpassen nu veel landen beperkingen beginnen te versoepelen

Bijna iedereen die ik ken, en zeker bijna elk van mijn vrienden en familieleden, past in één van de bovenstaande categorieën. Ik ben dus tot de conclusie gekomen dat mensen gewoon te dom en te laf zijn om vrijheid te verdienen. De hoax pushers zijn het daar blijkbaar mee eens. Heck, zij zijn er zich al lang van bewust.

Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe demoraliserend dit is. Met eigen ogen het ware karakter te hebben gezien van mensen die je je hele leven al kent; mensen wier intelligentie en moed je altijd als vanzelfsprekend hebt beschouwd, die volledig capituleren voor de vijand. En nu het bedrog aan de kant geschoven wordt om plaats te maken voor het Rusland/Oekraïne conflict, zal al het bloedbad van de afgelopen twee jaar snel vergeten zijn.

Dude, Let’s Party!

Het vermogen van de gemiddelde Amerikaan om de gedachten aan menselijke tragedies te laten varen, om kwesties van belang – kwesties die het leven van miljoenen anderen beïnvloeden – te negeren ten gunste van hun eigen kleingeestige eigenbelangen, is gewoon verbazend. Het gebeurde op 9/11. Herinnert u zich dat nog? Veel mensen zeiden toen, en ik was een van hen: “Niets is meer hetzelfde na dit.”

Wij hadden het mis.

Binnen een paar weken was alles weer hetzelfde. De doden waren vergeten en de hele Amerikaanse bevolking was weer aan het winkelen, terug naar films en muziek, terug naar de roddels over beroemdheden.

Vandaag geeft niemand nog iets om 9/11. Noem 9/11 in een hedendaags gesprek en niemand wil er nog over praten. Geef iemand feiten, bewijzen en solide bewijzen van wat er die dag werkelijk gebeurd is en wie er achter zat, en de meeste mensen zullen letterlijk van u weglopen. Anderen zullen hun schouders ophalen en zeggen: “Kerel, dat was twintig jaar geleden. Laat het gaan.” Alsof de gebeurtenissen van die dag absoluut niets te maken hebben met wat er nu aan de hand is en wat er de laatste twintig jaar aan de hand is geweest.

  Media begint publiek te waarschuwen voor stijgend aantal kankergevallen onder mensen die zijn gevaccineerd

De virushoax is niet anders. Probeer de mensen maar eens logica voor te spiegelen. Probeer hun belangstelling te wekken voor de miljoenen die gewond, kreupel en gedood zijn door de hoax-pushers en niemand zal op u reageren. Zij hebben geen belangstelling voor het onderwerp. Zij willen Disneyland en Las Vegas bezoeken. Zij willen porno kijken, Hollywoodfilms, en Netflix. Zij willen dat het leven weer “normaal” wordt, zonder te beseffen dat hun versie van normaal een leven is dat regelrecht naar de hel gaat.

Over wakker worden gesproken. Deze laatste twee jaar zijn de meest ontnuchterende van mijn leven geweest. Ik weet nu waarom God de wereld vernietigd heeft door een zondvloed; waarom Hij vuur en zwavel heeft laten regenen op de steden Sodom en Gomorra. De massa van de mensen hebben door hun gedrag laten zien dat zij de hemel niet verdienen.

Samen met de afkeer die ik voel, is een openbaring gekomen dat ik absoluut niets gemeen heb met 99,99% van het hele menselijke ras. Het is alsof ik op een andere planeet leef, in een andere wereld, een andere werkelijkheid.

Gelooft u dat crisis karakter openbaart?

Hoe zou u het karakter van uw familie, vrienden en collega’s beoordelen in de afgelopen twee jaar?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De globale pandemie hoax is nauwgezet voorbereid, verloopt precies volgens plan en is nog lang niet voorbijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBescherm uw kinderen… want de Grote Reset komt voor hen
Volgend artikelDe militaire achteruitgang van Groot-Brittannië legt de ineenstorting van de geloofwaardigheid en het vermogen van de NAVO bloot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

75 REACTIES

 1. De spijker op zijn kop slaan noem ik dit.
  Daarom heb ik een zalige hoop.

  Openbaring 4

  © Herziene Statenvertaling

  1 Hierna zag ik, en zie, er was een deur geopend in de hemel. En de eerste stem die ik als van een bazuin met mij had horen spreken, zei: Kom hier, omhoog, en Ik zal u laten zien wat hierna moet geschieden.

 2. Het had niet beter gezegd kunnen worden.Ik heb de woorden nooit gevonden om het uit te leggen,maar deze woorden zouden de mijne kunnen zijn.Ik voel zeer mee met dit verhaal.
  Ik zou van de daken willen schreeuwen dat iedereen eens wakker moet worden.
  Waarom zien mensen nu wel dat de boeren gelijk hebben,terwijl ik al vanaf dag 1 zeg dat we een hongerwinter tegemoet gaan.

 3. Vooral dit: “dat ik absoluut niets gemeen heb met 99,99% van het hele menselijke ras”. Zo waar! Wát is de gemiddelde mens toch kortzichtig , stronteigenwijs en dom!

  • (Ja vroeger waren Nederlanders een strijdbaar volk en nu een zeer laf schaapjes volk.)

   (Nazie Regering) Zaai verdeeldheid en heers, kijk om je heen >>> Hoeveel Nederlanders zullen er nog wonen in Nederland ??

 4. Mijn hele leven zie ik al volslagen dom, laf en verraderlijk volk, niet alleen de afgelopen twee jaar. Het is de afgelopen twee jaar geïntensiveerd, maar dat volslagen dom, laf en verraderlijk volk bestaal al veeeeel langer!

 5. De waarheid is hard, maar he weet wel waar je aan toe bent. Het hele proces van vooral de laatste 2 jaar, ie ik als een scheiding tussen bokken en schapen. Het heeft mij in ieder geval na al die uitsluiting een krijger van mij en anderen gemaakt.

  • Zeer herkenbaar Jan. Het gros om ons heen is brandhout. Hun kinderen maken deel uit van de minst nieuwsgierige en meest gedemotiveerde, lamlendige generatie die de wereld ooit gekend heeft. Meer van hetzelfde.
   Onder een appelboom tref je dan ook geen peren aan.

 6. Wanneer je er vanuit gaat dat de evolutie geen fouten maakt en een bedoelde weg aflegt, dan hoort ook al deze gekkigheid erbij en is het juist een stap dat ons wel dichterbij bewustzijn brengt. Ja, een pijnlijke weg voor degene die wel al verder zijn, zien wat is en veel last hebben van de onbewust meute. Punt is dat we in de evolutie van het leven geen bochtje kunnen afsnijden en teleporteren waar we over een tijdje wel kunnen zijn. We moeten door dalen heen om bergen te bereiken, er is geen andere mogelijkheid. Sterker nog, die dalen maken juist dat er bergen zijn. Het is dus niet alleen logisch, maar zelfs in spirituele zin ook noodzakelijk, om hier doorheen te moeten gaan. Ja, tegelijk ben ik ook maar mens en heb ik regelmatig de gedachte dat al die idioten hopelijk krijgen wat ze verdienen, namelijk de dood. Daar zitten dan geliefden van mij tussen, maar dan hadden ze maar geen prik moeten nemen. Zo verlicht ben ik dus niet, maar ik zie in het grotere geheel wel dat alles een nut heeft en dat niets toevallig is. Daarbij besef ik ook, dat ik in mijn eigen leven ook niet in één keer bewuster ben geworden. In mijn jeugd heb ik behoorlijk onbewuste dingen gedaan en daar heb ik van moeten leren. Ieder mens gaat door een eigen leerproces en de één is nu eenmaal ietsjes verder dan de ander. Ietsjes maar, want ik meen dat wij allemaal niet zo heel veel van elkaar verschillen, afhankelijk van hoever we uitzoomen.

  • Nou, ik zou zo zeggen, lekker depressief worden van dit soort schrijfsels… kan het niet een beetje positiever en ondersteunender? Zou wèl zo fijn zijn! ☺

   • Maw. een beetje mooi weer spelen?
    Kop en in het zand en we gaan gewoon gezellig doen?

    Het is nu juist tijd om eens en voor altijd de feiten bloot te leggen.
    Enja, die feiten zijn niet bepaald positief, sterker ze zijn om te janken.

    Maar de tijd voor de zachte heelmeesters is geweest!

 7. Wel komaan, er zijn zeker 30% van de mensen die vlakaf ‘neen’ hebben gezegd tegen het killshot dus komaan, beetje eerlijk zijn! Veel mensen die het killshot hebben genomen waren ouderen in ouderlingen-tehuizen, zij waren tenslotte het doelwit nr1 om geld te besparen. Nu zijn er méér mensen die wakker worden, 70% neemt géén booster en is deze zever beu…goed zo! Only give up on Humanity if you want to give on yourself!

  • Als mijn moeder geleefd nog zou hebben dan had zij die spuit over mijn lijk nog niet gekregen maar die zijn vader of moeder heeft vermoord zal daar zijn hele leven mee geconfronteerd worden en zich als een moordenaar voelen en maar goed ook.

 8. Nederlanders zijn waarschijnlijk een van de meest laffe volkeren op aarde. De lafheid is in de Tweede Wereldoorlog goed zicht baar geworden. Tienduizenden Joden en verzetsstrijders zijn door zowel gewone burgers en vooral het ambtenarenapparaat met de Politie voorop, verraden aan de Duitsers.
  Afgelopen Lockdowns was het niet anders, imbecielen met een mondmaskers op liepen bij bedrijfsleiders te klagen over mensen zonder die maskers. In ziekenhuizen was het helemaal idioot en dat is in feite nog zo.
  Nederland is niet voor niets de proeftuin van het WEF zoals blijkt uit geheime documenten.
  Gelukkig hebben we de boeren nog die tegengas geven, maar een groot deel van de bevolking vindt de boeren maar lastig.

 9. Ik sluit mij volledig aan bij de bovengenoemde feiten ze zijn nog steeds volledig gehersenspoeld
  En dat gaat niet over ze zijn zeer betreurings waardig tot er iets gebeurt in hun naaste omgeving en daar wachten wij op

 10. Al meer dan 20 jaar zie ik de mensheid als kansloos. Daarom vraag ik mij ook wel ’s af waar iemand de motivatie vandaan haalt om dit soort websites te beginnen en dagelijks door te blijven gaan. Met de wetenschap dat je toch echt niet opeens een ruime meerderheid wakker gaat maken. Vele jaren geleden wel eens discussies gevoerd over eea. Een tijdje de eerste Nederlandse website over chemtrails gemaakt. Maar de motivatie is zo weg zodra je beseft hoe compleet helemaal achterlijk het klootjesvolk is en dan nog het ergste in dit land. Vies vuil Gestapo kutvolk.

  • Haha, ja we zijn een klootjesvolk… de wereld maakt absoluut geen kans!
   FN werkt TE hard of zijn met velen, duidelijk super gemotiveerd…
   Goed dat er ook zo’n mensen bestaan… en waar ze de energie vandaan (blijven) halen is mij ook de vraag.
   Zo een site heeft een meerwaarde maar niet alles is helaas positief.
   Je dagelijks bezig houden met al dat negatief nieuws moet goed beloond worden want kans bestaat dat je mentaal achteruit gaat en je gezin of omgeving gaat verwaarlozen!
   En geef je de lezer dagelijks zoveel negatief nieuws dan zullen er veel depressief worden…
   Mensen ontvangen dagelijks slecht nieuws van hun regering/overheid en daarna van dit soort sites.
   Niet iedereen kan de dingen om zich heen relativeren, verwerken of plaatsen.
   Ja, ze/we zijn natuurlijk vrij om deze site over te slaan maar je moet ergens je ei kwijt en het werkt als een magneet want iedereen zoekt naar de waarheid. Soms vraag ik mij wel af, wie ons hier gek wilt maken, de overheid of FN? haha
   Er is tegenwoordig uiteraard weinig goed nieuws te rapen…
   Ik zou persoonlijk wel de artikelen korter houden, de kern eruit halen want je moet verdomd veel tijd hebben om alles te lezen… en te lang blijft ook minder hangen.
   Vooral nonsens zoals god of Bijbelcitaten zijn (voor mij) wappie verhalen maar ze weten dat en overdrijven niet.
   Nu en dan komen ze ook onder een Nick – comments- plaatsen, haha
   Een geluk dat ik interesse heb voor redelijk veel artikelen anders bleef ik gewoon weg.
   Maar anyway ze verdienen een dikke pluim!

   • Jossie,
    Onder welke steen heb jij gelegen?
    dit artikel gaat precies over het dom volgen van wat de regering jouw voorschotelt en het nog als zombie gelooft ook.
    Ik geef een dikke pluim aan de mensen die de leugens door hebben maar daar ben jij nog lang niet aan toe!
    DREAM ON

   • Ja mee eens en ik zou sommige artikelen ook iets korter doen, beetje meer to the point. Vanuit het Engels vertaald hier en daar wat vrijer vertalen zodat het wat normaler leest. Een overdosis aan negatief nieuws is inderdaad niet gezond. Op een gegeven moment weet je het belangrijkste en dat is in principe genoeg. Meestal lees ik alleen de titels tenzij ik denk echt iets nieuws te gaan lezen.

   • Kijk maar eens naar Alie B onze knuffel Marokkaan die heeft 80.000 euro ontvangen van het WEF om reclame voor de dodelijke spuit corona te doen en er zijn nog veel meer van deze nep sterren kijk ook maar eens naar Joep van het Hek en Johan Derksen en nog vele anderen je ziet ze niet meer en je hoort ze niet meer dat vuil tuig.

 11. Maar echt, Nederlandse bevolking heeft de oorlog al lang verloren.
  In WO2 al begonnen, en daarna alleen maar erger geworden.
  Het hele verhaal klopt ook in mij omgeving, iedereen bang en nu de weg helemaal kwijt.
  Helaas erg om aan te zien, maar het is zoals het is.

 12. Al dit heeft als basis het onderwijs en hoe hoger iemand is opgeleid hoe erger. De jeugd wordt onderwezen om alles volgens de regeltjes te doen. Iets op eigen inzichten het zelfde resultaat te behalen, wordt afgeleerd. Alles moet exact volgens de vastgelegde regels gebeuren. Doe jij daar niet aan, haal jij je diploma niet. Niet dat jij de kennis niet hebt of de gevraagde uitkomsten van de opdrachten fout hebt, nee jij hebt het niet volgens de vastgelegde regels gedaan en daarom heb jij een onvoldoende. Je krijgt nooit meer je gemaakte proefwerken terug, zodat je zelf niet kunt nagaan wat je fout deed. Je krijgt je cijfer enkel te horen, zodat je gemanipuleerd kan worden door de onderwijzer.

  Door dit onderwijs wordt het narcisme geactiveerd bij de jeugd. De samenwerkingen verbanden tussen de linker en rechtershersenhelften worden verbroken. Het haantjes gedrag wordt gestimuleerd dit ook bij de meiden en dat zien we nu steeds sterker terug in de maatschappij van ieder voor zich, maar wel alles volgens de opgelegde regeltjes van de autoriteiten.

  Zelf nadenken van over hoe en wat het beste zou zijn, wordt in het onderwijs ons afgeleerd. Daar het onderwijs steeds minder kwalitatief word, want de massale import van laaggeletterde drukt het onderwijs enorm naar beneden. Ik zie het in het bedrijfsleven maar al te vaak terug komen. Wat ik op de LTS en de MTS heb geleerd, krijgen de leerlingen die leerstof pas op de HTS en dan ook nog heel beperkt. Diep ingaan op de materie en materialen kennis is er niet meer bij, dit resulteert in domme fouten in de praktijk en uitwerkingen ervan. Maar als jij er iets van zegt dat zij het fout hebben. Ben jij het probleem en niet zij. Want zij hebben het volgens de regeltjes gedaan en er daarom niet voor verantwoordelijk als het fout gaat. Daar ligt nu net het gehele maatschappelijke probleem.

  De jeugd wordt opgeleid om alles volgens de opgelegde regeltjes te doen en mocht het dan toch fout gaan, dan zijn zij er niet verantwoordelijk voor. Om dit dan te spiegelen naar het covid hoax. Dan zien we dat de grote massa klakkeloos de autoriteiten blindelings volgen en doen wat er gezegd wordt, zonder maar iets zelf uit te zoeken of het wel waar is wat de autoriteiten zeggen. Zo ook alle pushers die het zogenaamde vaccin promoten, doen wat hun verteld is wat ze moeten doen. Eigen verantwoording is er niet meer bij, want zij volgen enkel de regeltjes die opgelegd zijn door de autoriteiten.

  Ieder die tijdens zijn gehele leven al min of meer problemen met de manier van het onderwijs heeft gehad, omdat er veel dingen gewoon niet logisch in elkaar zat volgens hem/haar. En er ook niet echt met je klasgenoten over kon praten, want die wilde er meestal niets van horen. Deze groep mensen vormen ongeveer 10% van de mensheid. De echte autonome (maar 5% van de mensheid), die alles zoveel mogelijk in eigen beheer willen doen, simpelweg omdat het uitbesteden altijd op een drama uitloopt en zich altijd ergert aan de dommigheid en gemakzucht van andere. Zo ook niet goed tegen autoriteiten kunnen, die alles volgens de vastgelegde regeltjes het voor jouw willen bepalen, maar meer vertrouwd op zijn eigen kompas. Die doorprikken bijna elke hoax die de autoriteiten het volk voorspiegelen. Maar het vervelende ervan is, dat deze groep maar al te vaak vals beschuldigd worden, van de problemen van een ander of uitgesloten worden. Omdat zij niet manipuleerbaar zijn.

  • @Qvic,
   Idd.
   Ik heb 2 zoons, uitgesproken techneuten. Hebben zij van hun vader ( TU Delft ).
   Allen creatieve denkers maar mijn oudste zoon werkt reeds 24jr in de ICT en vader is met pensioen.
   Oudste zoon en vader duidelijk ook gevormd door hun werk, waardoor originaliteit is afgenomen.
   Jongste zoon is enorm dyslectisch. School was een prive-hel voor hem. Hij is een beelddenker en laterale denker, ziet heel snel verbanden, vond scholing een ramp.
   Van jongs af aan interesseerde het hem geen moer wat anderen van hem denken.
   Hij viel nooit te ” kneden ”
   Hij had genoeg van het schoolsysteem na de MTS. Werkt als telecom-monteur onder zijn niveau maar vindt het prima omdat het zelfstandig werk is, “dus geen gezeik aan zijn kop. ”
   Jongste zoon vindt ik nu de slimste t.o.v van zijn vader en oudere broer ( HTS ).
   Hij heeft nog steeds originele en creatieve oplossingen voor vele zaken. Wast bijv. zijn auto in de regen… Hoeft hij zijn auto niet af te spoelen, hahaha!
   Velen vinden hem ( inmiddels is hij 45 jr ) de meest originele persoon die zij kennen, waarmee je enorm kunt lachen.
   Ben het met hen eens. Mijn jongste zoon vertrouwde altijd op zijn eigen denkvermogen, liet zich niet vormen door school of domheid van anderen en wilde uitsluitend zaken BEGRIJPEN i.p.v als zoete koek aan te nemen.

   Dat is het punt. Veel kinderen leren de stof uit hun hoofd ( talen is wel stampwerk ) om het bij proefwerken weer uit te braken.
   Maar de leerstof BEGRIJPEN doen zij niet!
   Precies de wijze waarop schapen functioneren….

  • Het is moeilijk om een argument te winnen met een slim persoon, maar het is verdomd bijna onmogelijk om een argument te winnen met een dom persoon.

   Openbare scholen zijn gemaakt om ons dom te maken, and mensen allemaal gehoorzaam te maken, de openbare scholen zijn de slimste uitvinding geweest ooit van de elite, en het erge is, we betalen er allemaal voor om onze kinderen te laten hersenspoelen op school, en een kind kan je alles wat je maar wil wijs maken.

 13. Treurig, maar ik begrijp je helemaal. Er is qua vrienden en familie nagenoeg niets meer over. Wij, mijn vrouw en ik, zijn verheugd dat onze kinderen en kleinkinderen ervoor gekozen hebben clean te blijven, maar de rest volgde braaf het narratief.

 14. Helemaal mee eens, ik kan het niet beter verwoorden.
  Al onze vrienden (hoge studies etc, slimme mensen) hebben zich laten inspuiten, de hele mik mak! En nu spreken ze zelfs uit of het de vraag is of ze in het najaar op vakantie kunnen want er komt weer een virus, lockdowns etc. aan!! Compleet gehersenspoeld, ze denken zelf niet meer na. Inmiddels hebben ze ik weet al hoe vaak covid gehad…..ik hoop dat ze in het najaar flink ziek gaan worden, maar dat het kwartje valt, die hoop heb ik allang opgegeven. Ze zoeken het zich maar uit! Als je het na 2,5 jaar niet ziet dan ben je domste persoon op aarde.
  Ook ik heb het gevoel dat ik van een andere planeet kom.

 15. Wat heb ik nodig, dacht ik, om zoveel uithoudingsvermogen te krijgen als nodig is om tenminste de mensen om mij heen te overtuigen dat het hele Covid verhaal een hoax is, bedrog van het gemeenste soort en levensgevaarlijk bovendien. Goed, één ding kan ik in elk geval met gepaste trots zeggen: mijn volharding heeft niet geleden is niet gestopt. Helaas moet ik er wel bij zeggen dat ik behalve mijn vrouw en mijn dochter zij het na één prik niemand heb kunnen weerhouden. De dochters van mijn vrouw plus partners zijn allemaal ruimschoots geprikt. Deze winter moeten we maar afwachten of het achteraf wel of geen kwaad heeft gedaan. Het kwalijkste van het hele verhaal is in mijn ogen dat mensen zich een onnodige medische behandeling hebben laten aansmeren om redenen die niets met gezondheid te maken hadden. Tja, erg hoor, ze konden dan niet in een restaurant of op reis, want dan was je besmettelijk. Dat was het domme volk wijs gemaakt. Zelfs mij ex vrouw, dochter van mijn enige nog levende kind, heeft zich twee prikken laten toedienen omdat ze anders niet welkom was op haar bridge-clubje. Maar dat is toch geen reden om iets te nemen wat potentieel gevaarlijk is, probeerde ik nog.
  Wat ik zelf verloren ben is het vertrouwen in nagenoeg alle artsen. Zij hebben als willoze meelopers gedaan wat was opgedragen en zich niet hun hippocratische eed herinnerd.
  Waar zijn we dan nog veilig?

 16. Doordat al iedereen vanuit het onderwijs gestimuleerd wordt om enkel alles volgens de vastgelegde regeltjes te moeten doen, ontmenselijkt je daarmee de maatschappij. Dit past exact in het verhaal van het covid-19 verhaal. Met iedere injectie zorgt ervoor dan de geïnjecteerde steeds minder menselijk wordt en steeds meer transhumaan wordt. Deze transhumanen waarbij hun eigen wil van overleving wordt geëlimineerd. Zij worden als ware herprogrammeert, als de ideale gehoorzame slaaf. Daar slaven meesters hebben en zelf geen eigen eigendommen of wat dan ook hebben. Want slaven zijn juridische gezien geen mensen meer, maar werktuigen of een ding.

  De mens die stukje bij beetje getranshumatiseerd worden, hebben dat zelf niet in de gaten. Want al in de jaren ’60 van de vorige eeuw wordt er geëxperimenteerd met radiogolven in de delta frequentie (4 tot 8Hz.) Deze frequentie is onze onbewuste remslaap. Daar wordt het meegemaakte van die dag verwerkt in onze onderbewust zijn. Door deze te manipuleren extern, kunnen valse belevingen toegevoegd of weggenomen worden. Daar speelt onze naoorlogse muziek frequentie ook een hoofdrol in. Door af te wijken van de oorspronkelijke harmonisatie van 432Hz. (op deze frequenties kon men zich zelf genezen, omdat dan exact overeen kwam met al onze chakra’s) Na de 2e wereld oorlog werd de 440Hz. de wereld standaard. Deze frequentie verstoord juist onze gezondheid. Ook wel de kanker frequentie genoemd. Hierdoor raakt je uit je eigen balans en wordt je gevoelig voor propaganda. Muziek is tegenwoordig niet meer weg te denken in onze samenleving. Zo worden we alle al jaren gemanipuleerd en geconditioneerd hoe de autoriteiten ons willen hebben voor de volgende stap.

  Nu in het digitale wereld waar steeds meer data verwerkt in wordt, volstaat die ultra lage frequente niet meer. Door de mens met synthetische zelf assemblage op basis van grafeenoxide een computerchip met sensoren te gaan injecteren, die onder valse voorwendselen van een verzonnen ziekte de meeste mensen klakkeloos vrijwillig zich daarmee laten injecteren. Dit komt doordat de meeste al zover geconditioneerd zijn, dat zij blindelings de autoriteiten gehoorzamen en het zelf nadenken afgeleerd zijn. Hoe hoger opgeleid, hoe meer zelf nadenken is afgeleerd. Voor al die data voor in de toekomst te kunnen verwerken is er een extreem hogere frequentie nodig. Dit kan via het 5G netwerk dat tussen de 12 tot 300GHz. functioneert. De kritische frequenties van 27GHz. en 60GHz. zijn dodelijk voor de mens en al het leven op aarde. Iedere geïnjecteerde wordt al min of meer extern bestuurd. De echte gehoorzame zien het gevaar er ook niet van in. Die gaan er vanuit dat de autoriteiten het beste met hun voor hebben en zullen elke opmerking erover afdoen als onzin. Deze mensen of moet ik zeggen transhumanen zijn niet meer te redden. Zij hebben zich al laten ombouwen tot een ding, alleen dat beseffen zij zelf niet. Want als het hogere kader al is getranshumaniseerd, die de leiding geven aan hun ondergeschikte zal de maatschappij zich steeds sneller tempo veranderen in een politiestaat. Die elke afwijking zien, als een binnenlandse aanval op de maatschappij en die zij met geweld moet worden geëlimineerd voordat het over kan slaan naar andere.

 17. Gebrainwashte zombies beseffen zelf niet hoe gebrainwasht ze zijn. Ze zijn gebrainwasht om van zichzelf te denken dat ze ‘weldenkende’ en normale mensen zijn die voor de ‘juiste’ politieke partijen stemmen en van anderen te denken dat het domme complotdenkende extremisten zijn.
  Doorheen de menselijke geschiedenis zijn er altijd veel meer domme dan wijze mensen geweest, en dat is nu niet anders. “Het beste argument tegen democratie is een vijf minuten durende babbel met de gemiddelde kiezer.” (Winston Churchill)

 18. Gelooft u echt dat god bestaat?
  Heeft da ventje ergens een verblijfadres of zit die alleen in ons ziek brein?
  Logisch dat de wereld om zeep is we geloven alles klakkeloos…

 19. Wakkere woede van Mike Stone. Lees waar de vax om gaat:

  Consciousness and the vax
  Zonderreden.substack.com

  Ongertussen strooit Kill Bill met nog meer miljarden om de zgn ongelijkheid tegen te gaan. Wie wilt er meesnoepen van die heerlijke worst? ANP bericht in de Barneveldse Krant.

 20. “Samen met de afkeer die ik voel, is een openbaring gekomen dat ik absoluut niets gemeen heb met 99,99% van het hele menselijke ras. Het is alsof ik op een andere planeet leef, in een andere wereld, een andere werkelijkheid.”

  Verspil geen energie aan het voelen van afkeer. Voel liefde voor het feit dat u en vele anderen daadwerkelijk op die andere planeet thuishoren, in een ander wereld, met een andere werkelijkheid. Te weten: de echte Aarde. Momenteel leven wij op een kopie, geleid door het kwaad. Door liefde stappen wij uit deze kopie, deze Matrix. Dat geloof ik, met heel mijn hart. Een liefdevol hart.

 21. Niemand heeft mij aan de kant gezet, niemand heeft mij uitgesloten en niemand heeft mij ontweken. Ik heb goede vrienden. En… moest dat wel gebeurt zijn dan waren dat geen vrienden.
  Ik oordeel ook niet over hun manier van leven. Leven en laten leven, op het einde komt alles wel op zijn plaats. Elk op zijn eigen manier. De grote merde is dat de vaccinatie verplicht was. Dat heeft ons tegen elkaar opgezet.

 22. Je moet vandaag de dag eens een supermarkt inlopen, en al die nutteloze (want dat slaat op hen) eters eens wijzen op het niet dragen van een mondkapje. ‘Waarom ze dat nu niet doen’.
  Je ziet mij toch een giga aantal aan bange wezels…..niet best.
  Allemaal zogenaamd heel erg gaande met hun belangrijke leven…..en dat zij daar veel voedsel voor moeten hebben.
  De meesten zijn hedendaags doodstil. Totaal bewust van datgene waar zij aan mee hebben gewerkt.
  Ja lach maar….als een boer(in) met kiespijn.
  Vies laag rottuig…..hedendaags supersloom door warm weer. Dan zie ik zulken sjokken.
  Jeempie……wat ik heb ik een hekel aan die laffaards.
  Mooi in de tweedeling houden dit soort figuren. Het is gedaan met dat eeuwige vergeven.

  Ik praat even voor mijzelf dat ik bij volgende coronamaatregelen mijn doelen weet te vinden.

 23. Als antwoord op bovenstaande reactie.
  In mijn tweeëntachtig levensjaren moet ik ondanks alle gelijk van de wereld het eerste succes nog zien van mensen die andere mensen haten. Het lijkt vaak logisch en voor de hand liggend. Helaas werkt het niet.
  Mijn vader was een marineman (36 duikboot patrouilles naar de Middellandse Zee) Hij leerde mij iets wat hij zelf met moeite geleerd had: Een konvooi vaart zo snel als het langzaamste schip. Die wet geldt ook voor de mensheid.

  • Tja, welbeschouwd geen succes.
   Toch. Het onfortuin, het beschouwen, eventueel het beweenen.
   Dat is omdat bepaalde mensen die wel haten (of getuigen van sterke minachting) vele malen succesvoller blijken.

   Een saboteur, gek of verrader, geef je net als een brand ook geen vrij spel op je boot of schip.
   Ahja, conventies e.d.
   Complex.
   Machteloos. Want stupide.
   En stel doe jij/jullie het goed.
   Brengt net dat onverzichtige schip het hele konvooi in gevaar.
   Zonde.

  • Tja….haten = verlaten hè, was een tijd geleden zo’n populaire zin.
   Succes? Wat is succes? Het maken in het leven? Alles voor elkaar volgens perfecte plaatje, wat decennia lang door de zogenaamde normale mensen de norm was?
   Succes…..voor mij en velen naast mij is dat toch echt ‘niet meewerken aan waterdichte foute systeem’.
   Elke dag daarbuiten in leven is een dag succes…..

   • Sterk zijn zij, die in het dagelijks leven niet hypokriet meeheulen met diegenen die van beide walletjes snoepen.
    Die denken dat zij belangrijk werk doen, maar verlengstukken zijn van ik noem maar een woningbouwvereniging. (Wooncorporatie —> huurdersvereniging bijvoorbeeld).

  • ‘Elke dag daarbuiten in leven is een dag succes…’

   Pure armoede. Omdat de meer succesvolle haters of minachters de boel hebben verstieren.
   Pure armoede Zelfs terwijl het klopt en niet of nooit onjuist gaat zijn.
   Dat is een ding van generaties, ieder mag het zich wel persoonlijk aantrekken, det onfortuin, het beschouwen, eventueel het beweenen maar, je kan het ook relativeren.

   Het is nog niet klaar met de boel verder verstieren.
   Inderdaad een overdaad aan saboteurs, gekken en verraders.
   De haters en de minachters hebben dat veelal tot beschermde deugd gemaakt.
   Heel goed dan, dat mensen er nog wat van maken.
   Knap ook. En nodig. Maar niet een werkelijk inspanning tegen gevaar van
   saboteurs, gekken, verraders, en succesvolle minachters en haters.
   Een andere gevleugelde uitdrukking is ‘als je nog leeft, hoor je bij het verzet’.
   Voor een werkelijk schouderklopje, applaus of ‘zo verder’; ‘kijk gerust verder’.

  • Voor een werkelijk schouderklopje, applaus of ‘zo verder’ na de gezamelijk betuigde instemming; ‘kijk gerust verder’.

 24. Nederlanders zijn–990 van de 1000 laf, kleurloos,klein burgelijke klootzakken geworden….het zij zo.
  Laf, links, stom, onwetend.

  Nou maar gauw oefenen “wir haben es nicht gewusst”

 25. Ik ben gezegend dat ik familie leden heb die NIKS geloven wat er nu gaande is, en hebben ook ook niet de “vaccinaties genomen, maar dat is een heel klein groepje van me grote familie.

  ik heb niks met de gestolen verkiezingen van 2020, aangezien alleen de mensen aan de “macht” komen die zij (die echt de macht hebben) gekozen woorden.

  De linkse versus rechtse ideologie, zijn slechts twee zijden van dezelfde munt, het is gewoon verdeel en heers.

  Democratie is twee wolven en een lam die stemmen over wat ze als lunch krijgen.
  Vrijheid is een goed gewapend lam dat de stemming betwist.

  Macht maakt corrupt, absolute macht maakt absoluut corrupt.
  Macht trekt het slechtste aan en corrumpeert de beste.

  Onbeperkte macht in de handen van beperkte mensen leidt altijd tot wreedheid.

  Het bos kromp, maar de bomen bleven voor de bijl stemmen, want de bijl was slim en overtuigde de bomen ervan dat hij, omdat zijn handvat van hout was, een van hen was

 26. In 1962 sloot ik mijn onderwijsopleiding af om vervolgens op wat toen een lagere school heette te gaan werken. Vervolgens ben ik achtereenvolgens hoofd van drie scholen geweest.
  Het was in die tijd nog niet de bedoeling om kinderen dom te maken. Wij probeerden ze juist slim te maken en in de richting van goed en passend voortgezet onderwijs te sturen.
  Natuurlijk mag u onzin vertellen, maar laat het dan een soort onzin zijn waarom we kunnen lachen. Hiermee beledigt u hardwerkende onderwijzers die veel te laag betaald goed werk doen.

  • Veels te laag betaald?
   1962 zegt u?
   Dan bent u geen nahosser!
   Anders gezegd: dan heeft u een mooi salaris mogen ontvangen.

   De nahosser hebben het inderdaad met minder moeten doen.
   Maar sinds de invoering ervan in 1985, is het onderwijs zienderogen achteruit gegaan.
   En de huidige staat van het onderwijs (van lagere school tot en met de universiteit en zelfs verder) is gewoonweg om te janken!

   Er zullen vast nog wel onderwijzers (m/v) (GÉÉN heel alfabet aan zogenaamde geslachten) zijn, die snappen wat echt onderwijs is, maar die zullen in Nederland waarschijnlijk op 1 hand te tellen zijn (om even te overdrijven).
   Het gros wat nu les geeft, mag van mij per direct op straat worden gezet.
   Hersenloze mensen die onze jeugd moet opleiden?
   Die ‘en passent’ ook nog onze jeugd tiranniseert met al die corona-hoax-maatregelen?
   Weg ermee!

   Maargoed, breek jij maar fijn een lans voor deze volksverraders….

   De echte onderwijzers zoals die van vroeger zijn er niet meer.
   U bent waarschijnlijk een van zo’n echte onderwijzer.
   Ik dank u voor uw diensten!
   Maar om nu nog, met alle informatie die te vinden is, te beweren dat het huidige onderwijs hardwerkende onderwijzers heeft, die ook nog probeert de jeugd slimmer te maken?
   Nee, dan slaat u de plank mis.

   Just my2cents

 27. Het geindoctrineerd knuddevee is achterlijker als ooit. Met vlag en wimpel gezakt voor de makkelijkste intelligentietest ooit. Dit vee heeft zijn geloofwaardigheid bij het chemisch afval gezet. Zij zijn het niveau van krankzinnigheid ver voorbij.

 28. Ik geloof er niet in .Heb er nooit in gelooft. En zal er nooit in geloven .
  Maar we zitten er wel allemaal midden in , het is niet meer te stoppen . Op weg naar de ondergang .

 29. Wat een goed stuk , het klopt helemaal.
  Als ik tegen de ”schapen ” iets anders vertelde dan het door de NPO gebrachte nepnieuws. Dan keken ze me aan of ik gek was.
  Dus daar ben ik maar mee gestopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in