Tedros Adhanom Ghebreyesus, hoofd van de WHO, is een revolutionaire communist en lid van de terroristische organisatie TPLF. © MONUSCO Photos (CC BY-SA)

Maar merk op hoe hij onoprecht uitlegt dat het uit protest is tegen het feit dat zijn vaderland Ethiopië (waar hij letterlijk gezocht wordt wegens genocide) niet genoeg “vaccins” heeft…

Update: in de commentarensectie wordt door de oplettende lezer “meggie” gesuggereerd dat Dr. Tedros ergens in mei 2021 toch gevaccineerd zou zijn. De bovenstaande video zou niet het complete beeld geven. Zou best kunnen, geen idee, er circuleert veel nonsens op het net. De cafeïne is nog niet running around my brain en dit niet uitgeplozen. Laat het deze keer graag aan jullie over.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO-baas lid van communistische terroristische groepVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Bijwerkingen van de Covid-vaccinaties. Wat is er nu eigenlijk aan de hand?
Vorig artikelMan val arts aan die een van zijn familieleden het COVID-19 vaccin gegeven had en stierf na inname
Volgend artikelVeertien jonge Canadese dokters sterven na het krijgen van de prik. Normaal zouden dat er ~0 zijn in 30 jaar
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

21 REACTIES

 1. Ik ken geen enkele dokter uit mijn vriendenkring die gevaccineerd is, wel in massa vaccins gezet.
  Ge ziet die zijn toch wel slimmer dan de domme schapen 😀

 2. ik ken geen enkele dokter uit mijn vriendenkring die gevaccineerd is. Wel in massa vaccinaties gezet. Die zijn wel wat slimmer als die domme schapen

 3. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

  • Kijk nou uit met dit soort domme berichten. Het zijn zulke hooligan reacties die de wakkeren een slechte naam.geeft.

   Ben jij nou zo dom of ik zo slim?

 4. Hij schijnt ergens in Mei 2021 gevaccineerd te zijn (waarmee zullen we niet weten) maar kijk dat even na frontnieuws. Het filmpje met het complete interview staat ergens op twitter. Deze is bewerkt.
  Voordat we dit gaan delen en weer voor wappie worden uitgemaakt.

 5. Alle mensen die ons wilden doen geloven dat er een covid virus is waartegen we gevaccineerd moesten worden hebben zelf nooit genomen wat ze ons opdrongen. Natuurlijk niet. Er was nooit een virus want die bestaan niet en het echte doel is uitmoorden van het volk. Iedereen, maar dan ook echt iedereen die er aan meegewerkt heeft moet tot levenslange dwangarbeid veroordeeld worden zodat ze misschien beseffen wat ze misdaan hebben.

 6. En weet je wat het laffe is dat hij ethiopie gebruikt als smoes .🤢
  Natuurlijk is die vent niet gevaxt, die weet ook wel welk vergif erin zit.

 7. Die man geeft het wel eerlijk toe.

  DAT IS AL GENOEG te weten dat het niet klopt allemaal.

  Ik vind dit bericht dus wel degelijk goed en krachtig en terecht.
  Want het gaat er niet om of hij erna wel of niet gedaan heeft… het is allemaal bullshit …..

  Als iemand met zo’n hoge positie al met deze onzin komt, is de rest al niet meer boeiend.

  Mensen mensen.. ooit gehoord van “narcisten”?

  Zij liegen de boel bij elkaar als het ware en anderen geloven het.
  Maar bij de EERSTE leugen moet je al weten met wie je te maken hebt.

  Is met deze “Dokter” ook zo.

  Hypocriete gek.

  Over hypocriete gekken gesproken;

  BioNTech verkoopt minder vaccins omdat de meeste mensen al geprikt zijn
  08 augustus 2022 14:25
  Laatste update: 43 minuten geleden
  130 NUjij-reacties
  Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email
  Het Duitse biotechnologiebedrijf BioNTech heeft dit jaar tot nu toe minder coronavaccins verkocht dan gehoopt. Reden daarvoor is dat de meeste mensen in het Westen al zeker drie prikken hebben gehad. BioNTech verwacht dat de vraag eind dit jaar weer zal toenemen, als er een nieuwe versie van het vaccin op de markt is.

  Het bedrijf zag zowel de omzet als de winst met 40 procent dalen vergeleken met vorig jaar. Reden daarvoor is dat er in 2021 veel meer prikken werden gekocht dan nu. Nu de meeste mensen al een boosterprik hebben gehad, worden die aantallen van vorig jaar niet meer gehaald.

  De hoop van BioNTech en partner Pfizer is nu gevestigd op een aangepaste versie van het coronavaccin. Deze versie is speciaal gericht op de omikronvariant die nu overheerst. De eerste doses van het vaccin dat is afgestemd op zowel het originele coronavirus als de snel verspreidende omikronvariant moet in oktober klaar zijn. Daarmee is het op tijd voor de boostercampagnes in de herfst, zegt BioNTech. De bedrijven beginnen deze maand met een klinische proef.

  BioNTech houdt daarom vast aan de verwachting om dit jaar tussen de dertien miljard en zeventien miljard euro aan vaccins te verkopen. Het bedrijf verwacht dat de vaccinverkopen in het vierde kwartaal toenemen als de nieuwe coronaprik beschikbaar is. Concurrent Moderna heeft al gezegd in september de eerste herfstboosters te leveren.

  BioNTech en Pfizer willen daarnaast ook goedkeuring in Europa voor een versie van hun vaccin tegen het oorspronkelijke coronavirus plus een eerdere subvariant van omikron, BA.1. De Amerikaanse autoriteiten hebben de medicijnfabrikanten gevraagd om een injectie die is aangepast aan de latere subvariant van omikron, BA.4/5.

  https://www.nu.nl/economie/6216573/biontech-verkoopt-minder-vaccins-omdat-de-meeste-mensen-al-geprikt-zijn.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in