Vader wordt gedwongen $ 5.000 per maand te betalen om het mannelijk geslacht van zijn achtjarige zoontje te laten vernietigen

5

Een vader in de Verenigde Staten wordt geconfronteerd met een noodlottige strijd waarbij hij wanhopig probeert te voorkomen dat zijn achtjarige zoon chemische preparaten binnenkrijgt die zijn toekomstige puberteit doen stoppen.

Het online nieuwsportaal The Gateway Pundit vertelt het verhaal van Jeffrey Younger’s strijd voor zijn zoon James Younger. Het hele verhaal begon met de toenmalige driejarige jongen die met meisjesspeelgoed uit de film Frozen speelde. Toen hem op driejarige leeftijd werd gevraagd of hij een meisje of een jongen was, zei hij dat hij een meisje was en dat zijn moeder hem had verteld dat hij een meisje was. Zijn moeder is niet echt zijn biologische moeder, want de jongen is middels een donoreicel in een lab bevrucht.

Na dit gebeuren heeft de “moeder” van de jongen, Dr. Anne Georgulas, de jongen actief in meisjeskleding gekleed en zijn nagels gelakt. Vader Younger heeft tevergeefs geprobeerd Georgulas ervan te weerhouden om zijn toen zevenjarige zoon James op school als Luna in te schrijven. Georgulas wilde ook dat James zijn mannelijkheid door middel van chemische drugs liet vernietigen en hem vrouwelijke geslachtshormonen te geven. In de herfst van vorig jaar kreeg Younger de kans om hier zelf een mening over te hebben.

De jongen begon toen vrijwillig zichzelf weer James te noemen en droeg jongenskleren toen hij bij zijn vader woonde. Deze hoop is weer de bodem ingeslagen nu een vrouwelijke rechter in Dallas, genaamd Mary Brown, heeft geoordeeld dat alleen Georgula mag beslissen wat er met de jongen gaat gebeuren.

  Amerikaans mediaschandaal: 'Onbesliste' kiezers waren Biden-supporters

Younger moet nu $ 5.000 per maand betalen zodat zijn zoon in Luna kan worden “getransformeerd”. Hij moet ook $ 10.000 aan kosten betalen aan een homo-adviseur die betrokken zal zijn bij James ‘”transformatie”.

De vader krijgt echter nog steeds hulp van velen die betrokken zijn bij zijn zaak. Hij heeft een Facebook-pagina gemaakt met de naam Save James.

Steeds meer mensen van wie hun geboortegeslacht is vernietigd, komen naar buiten met de mededeling dat ze spijt hebben van de interventies tegen hen en wensen dat ze er nooit aan waren begonnen. Deze mensen worden door allerlei homolobby-activisten hatelijk aangevallen.

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppen

Vorig artikelLinkse BLM-meute eist dat blanken hun huizen afstaan
Volgend artikelFacebook-verbod om te schrijven dat Joden de media bezitten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ze zijn allemaal rijp voor de psychiater.
  “In het verkeerde lichaam geboren”, laat me niet lachen.
  Als je geboren wordt ben je een jongen of een meisje.
  Een schaap dat in een koeienstal wordt geboren is een schaap en geen koe, ook al zou die dat misschien graag willen.

 2. https://www.massresistance.org/docs/info2/politicized-medicine.html

  https://www.massresistance.org/docs/gen3/17d/MR-TX-Teens4Truth-Conf-101817/presentations.html

  -Banning psychotherapy for non-conforming youth is child abuse
  https://www.massresistance.org/docs/gen3/16a/bills-in-MA-legislature/tpc/anti-therapy-bill/docs/MA-therapy-testimony.pdf

  -Among the important questions addressed on the Facts site are: •What are the science-based facts about the development of non-heterosexual attractions and gender confusion in youth? •What is a school’s proper role in dealing with students who are experiencing sexual orientation and gender confusion issues? •How can schools better assist a student and his or her family in dealing with these issues?
  https://www.massresistance.org/docs/gen2/13d/diane-splitz-hearing-1008/docs/Superintendent-Letter.pdf

 3. Allemsal wel kort door de bocht! Er zijn echt mensen die geboren worden met kenmerken van het andere geslacht, dat is natuurlijk simpel op te lossen, maar de hersens van mannen en vrouwen werken anders, dus als je geboren wordt met de hersens van het ene geslacht en een lichaam van het andere geslacht, dan heb je goed pech! Dit is met hersenscans bewezen, medicatie werkt ook niet, hersenen kun je nou eenmaal niet veranderen, dit is allemaaal eens geprobeerd! Dan is het lichaam aanpassen momenteel de beste oolossing! Ik vindt wel,dat men met hormonen gooit als snoepjes, het is te makkelijk, je moet wel goed onderzoeken of er echt sprake is van een genetisch defect! En zeker niet zoals tegenwoordig gebeurd het promoten, het is geen spelletje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in