Een derde van de Amerikaanse krijgsmacht weigert het experimentele mRNA Covidvaccin

0
© Army Medicine (CC BY 2.0)

Ongeveer een derde van de Amerikaanse militaire troepen heeft het vaccin tegen het Covid-19 virus afgewezen, aldus het Pentagon op woensdag.

Gen. maj. Jeff Taliaferro, een topambtenaar in de Joint Chiefs of Staff, zegt dat het leger een acceptatiegraad van tweederde heeft voor het mRNA-virusvaccin.

“Onze eerste blik – en dit zijn natuurlijk zeer vroege gegevens – is dat de acceptatiegraad ergens in het tweederde gebied ligt. En natuurlijk verschilt het per groep”, aldus Taliaferro.

Eerder wilde de Amerikaanse defensie niet aangeven hoeveel militairen de prik weigerden.

Zowel de Pfizer als de Moderna vaccins voor het Covid-19 virus staan onder een noodtoestemming van de FDA. Dit betekent dat het agentschap het gebruik ervan nog niet volledig heeft goedgekeurd.

Zwitserse verpleegkundigen weigeren massaal Coronavaccinatie: “Wij zijn geen proefkonijnen”

  Drie zwarte politieagenten vervolgd wegens doodslag op een zwarte man
Vorig artikelRusland veroordeelt Biden-regime wegens “vervolging” van Trump-aanhangers, politieke dissidenten
Volgend artikel30 Taliban moslims leren bommen maken – blazen zichzelf op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in