De meesten van Generatie X kennen Bob Saget nog van de komedieserie Full House. Die werd uitgezonden van 1987 tot 1995. Zijn personage, Danny Tanner, was de zachtaardige, alleenstaande vader van drie dochters omdat zijn vrouw was omgekomen in een auto-ongeluk veroorzaakt door een dronken bestuurder. Saget was gastheer van America’s Funniest Home Videos, dat liep van 1989 tot 1997. Hij was ook bekend om zijn vulgaire standup comedy, met name zijn iconische optreden in de Dave Chappelle film “Half Baked.” schrijft Thecovidblog.com.

Helaas zal dat klassieke citaat waarschijnlijk worden omgezet in een meme, waarbij het woord “coke” wordt vervangen door “vaccins”.

Het Orange County (Florida) Sheriff’s Office tweette een paar uur geleden dat mijnheer Saget dood was aangetroffen in zijn kamer in het Ritz-Carlton Orlando, Grand Lakes Hotel. Hij was 65 jaar oud. Er waren geen tekenen van kwaad opzet of drugsgebruik, volgens het kantoor van de Sheriff. Maar er zijn genoeg aanwijzingen over de doodsoorzaak van mijnheer Saget.

Mijnheer Saget’s laatste Facebookpost was slechts 17 uur geleden (op het moment van dit schrijven) waarin hij vertelde dat hij een twee uur durende set had gedaan de avond ervoor in Hard Rock Live in Orlando.

Saget kreeg begin december de boosterprik

Mijnheer Saget lanceerde een podcast genaamd “Bob Saget Here For You” in april 2020. Hij begon de podcast omdat hij contact wilde maken met zijn fans nadat de wereld stilviel toen de zogenaamde pandemie begon in maart 2020. Hij zond aflevering 125 genaamd “Bob Calls Some People” uit op 13 december.

  Ignorant en kwaadaardig - de manie voor het vaccineren van kinderen

Hier is wat mijnheer Saget zei in de uitzending:

“Ik ben naar de apotheek geweest en heb een prik gekregen. Ik had hem in mijn arm moeten krijgen, maar ik kreeg hem in mijn kont.”

U kunt de hele aflevering hier bekijken. Maar het relevante fragment staat hieronder.

Mijnheer Saget zei ook: “Ik probeer niet te preken. Ik heb mijn prik gehad. Ik heb eergisteren mijn prik gekregen” aan het eind van de volledige podcast die hierboven is gelinkt (rond het punt 1:35:30). Hij kreeg de injectie dus op 11 december, tenzij de podcast vooraf is opgenomen. Mijnheer Saget vertelde dezelfde “booster in de kont” grap in een tweet van 28 november, dus dat zou ook de datum van zijn booster kunnen zijn.

Hij was gedurende 2021 ook een borderline vaccinzeloot.

Natuurlijk zullen de mainstream media niets van het voorgaande in hun verhalen vermelden. Maar dat valt te verwachten.

Mijnheer Saget zette na de millenniumwisseling zijn succes in de showbusiness voort. Hij had een WB sitcom genaamd Raising Dad die één seizoen duurde. Mijnheer Saget was de stem van Ted Mosby gedurende negen seizoenen in de CBS sitcom How I Met Your Mother. Hij herhaalde de rol van Danny Tanner in de Netflix-serie Fuller House, een vervolg op de originele serie, die van 2016 tot 2020 werd uitgezonden.

De heer Saget was bestuurslid van de  Scleroderma Research Foundation. Sclerodermie is een auto-immuunaandoening die de huid en het bindweefsel verhardt. Gay Saget, de zus van Bob, overleed in 1993 aan schlerodermie. Mijnheer Saget zou donaties aan de organisatie ter ere van zijn overlijden waarschijnlijk op prijs stellen.

  Dr. Vernon Coleman: Beseft u wel hoezeer u de afgelopen twee jaar door de propaganda van de regering gemanipuleerd bent?

John Stamos, Saget’s tegenspeelster in Full House, liet in een verklaring weten dat hij “ontdaan en gebroken” is door het nieuws. Komiek Gilbert Gottfried zei dat hij “nog steeds geschokt” is door het nieuws. Billy Crystal, Norman Lear, Whoopi Goldberg en vele andere Hollywood types hebben ook hun medeleven betuigd.

Degenen die deze blogger kennen (of alleen zijn andere website volgen) weten dat hij gek is op televisie, films en muziek uit de jaren tachtig en begin jaren negentig. Terwijl Generatie X ouder wordt, sterven de mensen met wie we zijn opgegroeid. Toegegeven, miljoenen sterven nu onverwacht, van alle generaties, als gevolg van de COVID “vaccin” dystopie. Maar het is triest dat Mijnheer Bob Saget op deze manier ten onder is gegaan; en dat hij een verhaal op deze blog moest zijn. Ondanks het respect voor zijn werk, heeft Mijnheer Saget in feite deze dystopische agenda er doorheen gedrukt. Helaas, als journalist, moet het verhaal zo verteld worden.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe parodie advertentie die de spot drijft met Pfizer gaat VIRAAL – “Schizer | Because We Care (About Our Profits)”
Volgend artikelIsraëlische Professor Ehud Qimron: “Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Toen ik het las even paar dagen afwachten wat er werkelijk aan de hand is, wat ik al dacht dat hij geprikt zou zijn. A.D. vermelde dat Bob met zijn linkerarm op zijn borst lag. Waarschijnlijk hart problemen.

  • Ik heb zojuist naar café Weltschmerz gekeken naar de bewijzen wat er boven water zijn gekomen ik laat het aan ieder zelf over wat hij er van moet vinden maar de bewijzen zijn zoveel en groot dat je er te minste zelf onderzoek naar moet doen wij worden vermoord en dat was mij al duidelijk in 2021 en nu met de bewijzen in de hand kan je zien hoe wij voor de gek zijn worden gehouden, en daarom wil ik jullie erop wijzen ga je niet laten inenten want dat is werkelijk de dood gaan opzoeken en blijft met jullie poten van jullie kinderen af want zij verdienen goede ouders en geen moordenaars.

 2. Bob Saget is door de prikken overduidelijk overleden aan een hartstilstand.
  Ik vermoed dat onderstaande golfer ook de prikken heeft gehaald om te kunnen golfen, waardoor hij nu plotseling ernstig ziek is geworden.

  Ik ging langs bij mijn arts met gezwollen enkels, nog diezelfde dag werd ik opgenomen in het ziekenhuis. Ze ontdekten vocht in één van mijn longen, meerdere bloedklonters in de longen, maar er was nog steeds geen diagnose.
  ” Na bijna een week in het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik een zeldzame nierziekte heb, namelijk ‘primary membranous nephropathy’. Mijn lichaam valt eigenlijk mijn nieren aan en dat zorgt onder andere voor ernstig verlies van proteïnen.”

  https://www.ad.nl/andere-sporten/belgische-topgolfer-ligt-in-ziekenhuis-met-zeldzame-nierziekte-zei-mijn-vrouw-dat-ik-nog-niet-klaar-was-om-heen-te-gaan~ab04d3f9/

 3. Ik was een fan van Bob Saget, hij was de grappigste in Full House, de sitcom uit de 90’s. Hij voorzag ook Home Video’s van commentaar, megagrappige vent! Toen ik las dat hij onverwachts was gestorven, wist ik meteen wat de oorzaak was. Arme Bob, hij werd het slachtoffer van de leugens die hij helaas geloofde. Heel verdrietig nieuws. Here’s to eternity Bob… You will be missed…

  • Er zullen veel doden gaan vallen er sterven nu gemiddeld aan de injectie per week 22 mensen en kinderen 2 en 186 mis geboortes en gehandicapte maar ik weet ook dat jullie zeggen dat is niet waar kijk dan maar eens naar Café weltschmerz de laatste uitzending en als het jullie dan nog niet duidelijk is en jullie gaan toch over naar die giftspuit wens ik jullie een prettige dood toe.

  • Ik vrees dat DAT ook wel de manier is waarom je er zo langzamerhand in moet gaan staan.
   “Wir haben es nicht gewusst” is nu zeker geen excuus meer. “Wir woltten es nicht wissen” is idd more like it.
   Het is verschrikkelijk, maar het is helaas hoe de zaken onderhand liggen.

 4. Een ieder die gehersenspoeld gedwongen ZelfMoord met voorbedachte Rade wil plegen
  Dus
  Een ieder die heel Snel wil Sterven met een verschikkelijke leidensweg van Super veel Pijn
  Kunnen door de Hersenspoelers AdolfBill HitlerrGates , Vrienden & Handlangers waaronder Bazen van veele Ziekenhuizen en veele Doktoren , Artsen naar de nieuwe Modernere Gaskamers worden geëscorteerd
  Dies ist Mainn Kampf
  Ims mainen nahme wirde al dises ausgevordert
  Ich fuhre das comando aus
  Ich befele das

  Name : AdolfBill HitlerGates
  Danke shun
  Main doitsch is nicht wunderschoon

  Dank U

  • Mensen die die deze giftspuit nemen moeten weten dat het hier om een testspuit gaat waar op dit moment heel veel doden vallen bewijzen ten over de artsen de politiek het Lareb GGD de WHO enzovoort plegen op grote schaal moorden en waarom een testspuit die meteen laat zien dat zij je doden moeten meteen uit de handel genomen worden dat is de wet in elke staat en vast gelegd in het Neurend proces 1945 en deze wet wordt gewoon overtreden en door rechters genegeerd en dat doen ze in opdracht van Rutte slaap verder zou ik zeggen, ja en breng je kinderen maar voor een doodspuit naar de GGD.

 5. Tja wat moet je hier nog van zeggen.
  Blindelings iets in je laten spuiten wat een experiment is , dan ben je gewoon niet goed wijs.

  Zoals ik al eerder heb gezegd, het domme volk spuit zichzelf naar de andere wereld.
  Geen medelijden meer mee.
  Wie niet horen wil, moet maar voelen.

  Daarbij dat deze man een komiek is, moest ik wel even om lachen want deze man is totaal niet grappoig.
  Maar dat is mijn mening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in