Ze zeggen dat lachen het beste medicijn is, maar een spottende advertentie die Pfizer, of beter gezegd Schizer, belachelijk maakt, kan een bittere pil zijn om te slikken.

Ze zeggen dat lachen het beste medicijn is, maar een spottende advertentie die Pfizer, of beter gezegd Schizer, belachelijk maakt, kan een bittere pil zijn om te slikken. De parodie met de titel “Schizer | Because We Care (About Our Profits),” bevat duistere maar amusante satire en snijdt zonder omwegen de belangrijkste problemen aan met de massale vaccinatiecampagne die wereldwijd plaatsvindt, schrijft Thecovidworld.com.

Volledige transcriptie van de virale advertentie:

“Toen COVID-19 in Canada toesloeg, wisten we bij Schizer dat we moesten reageren. Onze lobbyisten en public relations medewerkers gingen de klok rond aan het werk voor onze revolutionaire mRNA gentherapie, niet revolutionair in de zin dat het echt werkt, maar eerder dat het voor ons ongekende winsten zou opleveren door mensen ervan te overtuigen in de rij te staan voor onze injecties en regeringen en werkgevers onder druk te zetten om ze verplicht te stellen.

We hebben triljoenen binnengehaald voor ons en onze investeerders. En dankzij partners als Justin Trudeau, die geen functionerende hersencel heeft, kunnen we er zeker van zijn dat ons product zijn weg zal vinden naar de armen van tientallen miljoenen Canadezen, keer op keer.

Schizer – omdat we om onze winst geven.

Bijwerkingen kunnen zijn: spierspasmen, toevallen, verlamming, Guillain-Barré syndroom, myocarditis, pericarditis, ziekte van Parkinson, hartaanval, beroertes, meningitis, hersendood, vroeggeboortes, doodgeboortes, steriliteit, verhoogd risico op kanker en overlijden.

Raadpleeg uw dokter niet. Die hebben wij ook.”

  Gezondheidsautoriteiten dringen aan op boosterprikken om de massa's te doden voordat ze volledig wakker worden

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Documenten onthullen dat Pfizer-vaccin lawine van miskramen en doodgeboorten veroorzaakteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVrouwen verzwijgen vaccinatie vanwege slechte huwelijkskansen – PURE: Dating app voor ongevaccineerden
Volgend artikelVaccinzeloot Bob Saget boosterdood: Komediant en televisieacteur dood na inenting met booster
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Schizer, we kill you slowly. So we can sell a couple of shots more on you. Because we care (about our profits).
  Schizer, do it for us (and our profits), not for granny or care.
  Schizer, you’ll own nothing and will be death.
  Schizer, nothings says trust science more then 1 we are not responsible, 2 in 55 years we’ll tell you the test results before the emergency approval.

 2. De afsluiting met de bijwerkingen heel snel genoemd en de praise dat we onze dokter nier hoeven te bellen omdat zij hen bezitten…ge wel dig!!!

 3. Sinds wanneer is de waarheid zwarte humor? Ik zie enkel een stukje documentaire over hoe het er bij Schizer aan toe gaat achter de schermen.
  Maar wel mooi gemaakt 🙂 Blij dat er mensen tijd en moeite steken in dit soort video’s en info.

 4. Ik vrees dat er iets heel anders speelt met die spuiten, wat de dwang verklaart. Dit is iets waar men overheen kijkt omdat het zo ongeloofwaardig is en zo indruist tegen de huidige geloofsystemen. Die spuiten hebben dus niks te maken met “bescherming tegen eoa virus,” daar zijn we het over eens. En iedereen is er mee geobsedeerd, al twee jaar lang, en het houdt maar niet op. Waar dienen ze dan voor? Lees hier:
  Ze hebben te maken met een bijzonder ongemakkelijk te accepteren realiteit, en die heeft te maken met de ruimtevaart. Zoals je misschien weet, is het Global Crime Center al lange tijd erg druk met ruimtevaart omdat ze naar andere planeten willen (want ze hebben niks beters meer te doen). Dit is echter onbegonnen werk, omdat de Aarde omhuld is door beschermende plasma lagen. Die moeten dus weg. Gates heeft een aantal jaren geleden al geëxperimenteerd met krijtwolkjes boven de Pacific Ocean. Andere zgn “geo-engineers” hebben ook al verschillende voorstellen gemaakt. Nu is het de bedoeling dat er een enorme krijtwolk rondom de hele Aarde komt, binnenkort. Zeg maar met een jaar of tien. Het excuus voor deze wolk is “global warming” en dat verhaal ken je ook. Als je denkt dat het echt zo is, lees niet verder. Als je denkt dat het larie is, lees verder.
  Ik kan uitleggen waardoor global warming veroorzaakt wordt, maar dat is een lang verhaal met veel plaatjes. De korte versie is dat de beschermende omhulsels rondom de Aarde weg moeten, en dit gebeurt dmv EMF (electromagnetische frequenties). Deze frequenties worden door een enorm netwerk van antennes op de ionosfeer losgelaten. Deze antennes heten HAARP. (google, er is genoeg over te vinden). Dit netwerk bestaat uit verschillende antenne configuraties op meerdere plekken op Aarde. Je kan er genoeg over vinden, plus kaarten die deze antenne gebieden tonen. Een heel bekende zit in Gakona, Alaska.
  Zodra die beschermende omhulsels weg zijn, heeft de mens niks meer om mee te resoneren. De mens resoneert namelijk op bepaalde frequenties met de Aarde, alswel met die omhulsels. Lang verhaal. Waar het op neer komt, is dat er nu een manier toegepast moet worden om die natuurlijke lagen te vervangen met iets anders. Want anders verbrandt alles op Aarde door de straling van de zon die nu niet meer gefilterd wordt door die beschermende plasma lagen. Maar ook resoneert de mens niet meer. Als jij gaat knoeien met het systeem waarin we kunnen overleven, dan verstoor je het leven op Aarde, en komt de mensheid ten einde. Dat is duidelijk. Dus wat moet er gebeuren om de mens alsnog op de eoa manier in stand te houden?
  Dit moet er gebeuren:
  De mens moet fundamenteel veranderen, zodat hij ergens anders mee kan resoneren. Waarmee dan? Met satellieten die boven de Aarde hangen. Tegelijkertijd kan de mens dan goed in de gaten worden gehouden door het Global Crime Center. Hoe wordt dit voor elkaar gekregen? Middels de spuiten, het zgn “vaccin”. Waarom denk je dat er zoveel dwang achter zit, en waarom denk je dat er zoveel rare rotzooi in die spuiten zit? Ja, je lacht je nu rot, want dit verhaal is te krankzinnig voor woorden zeg je.
  Lach niet te hard. Want met een jaar of tien heb je de keuze: je loopt als succesvolle zombie rond onder die krijtlaag, of je loopt als gezond mens rond op een zwaar verduisterde Aarde, waardoor je zwaar gestoord raakt. Degenen die het nog het langst zullen volhouden zijn de zombies, uiteraard. Je leest nu al berichten dat mensen overgevoelig raken voor licht en het liefst in het donker willen zitten, dankzij de spuit waarvan ze er een aantal genomen hebben.
  Door de spuit zullen er heel veel mensen sterven, maar het handjevol dat overblijft zijn de gelukkige winnaars die als zombie verder mogen leven. Als niet-vax heb je geen leven meer, vermits je mee de grond in gaat, waar de enorme bunkers zijn aangelegd voor het overleven van de Uitverkorenen. Het Global Crime Center heeft die bunkers keurig ingericht voor een aangenaam bestaan. En ondertussen sturen ze de zombies aan, en ondertussen gaan ze verder met de ruimtevaart, die ik je kan garanderen totaal gaat mislukken. Maar de vernieling aan de Aarde en van de mens heeft plaatsgevonden en is niet meer terug te draaien. Het Global Crime Center heeft zijn experimenten uitgevoerd.
  Wat een verhaal, brul je. Ja, spannend he? Prachtige complot theorie! Wacht maar af….
  Lach niet te hard. Want met een jaar of tien heb je de keuze: je loopt als succesvolle zombie rond onder die krijtlaag, of je loopt als gezond mens rond op een zwaar verduisterde Aarde, waardoor je zwaar gestoord raakt. Degenen die het nog het langst zullen volhouden zijn de zombies, uiteraard.

  https://www.frontnieuws.com/apocalypscrimineel-bill-gates-gaat-door-met-zijn-voornemen-om-de-zon-te-blokkeren-door-een-krijtbom-20-km-boven-de-aardatmosfeer-te-exploderen/#comment-52497
  Lees deze ook.

 5. Immortal. Ik denk dat u gelijk heeft vwb de plannen. Persoonlijk maak ik mij daar niet druk over, want ik weet zeker dat het zover niet zal komen. De ‘mensen’ die deze plannen bedacht hebben wanen zich god, maar stellen in feite niets voor. Hoe intelligent en rijk ook, zij snappen niet de wetten van de natuur niet. De natuur zal tijdig en hard ingrijpen, het Universum zal ingrijpen, God zal ingrijpen. En op het moment dat dat gebeurt zal geen enkele schuilplaats hen bescherming kunnen bieden. Daar ben ik van overtuigd. Dus ook al verbergen zij zich diep onder de grond (waar ze thuishoren en waar ze hadden moeten blijven), zij zullen nooit veilig zijn. Nooit.

  • En dan heb je het nog niet eens over ‘de grote opneming’. Waar God zijn kinderen weghaalt omdat het té erg wordt. Vertrouw dus en wees getrouw.

 6. Mensen laat U niet bang maken, De klimaat verandering is zo simpel te verklaren. Bent U ingewijde in het echte verhaal dat ook Globe een HOAX is , eigenlijk de moeder van alle leugens .
  Dan weet U dat het middelpunt van onze zon in de zonnebaan continue in beweging is , Het middelpunt nadert nu met rasse schreden siberie (Waarom hoofdstad daar bouwen ?) . De polen smelten aan de ene zijde en vriezen aan aan de andere zijde. Er gaat LAND(water) af en er komt LAND(water) bij . De GLOBE-leugen wordt ontmaskert ,en ja we leven op een stationair plat vlak , in een bekende aarde, maar het grootste deel is nog onbekend (wat leeft er achter de pool ??) Wij zijn omringd door een pool , wij noemen het de Zuidpool Antartica. De simpele verklaring wordt binnenkort uit de doeken gedaan .

  • Hoi Rene, interessante opmerking. Kijk ook naar de filmpjes van Wim Carrette:

   https://www.youtube.com/user/godgevlamste/videos

   Begin dan met die van 4 jaar geleden, eentje van 4 min en 7 min. Zelfs als je niet gelooft dat de Aarde een onderdeel is van een veel grotere planeet, het zet je aan het denken met alles wat er aan de hand is, en wat men met Antarctica aan het uitspoken is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in