Pixabay

Schokkend nieuws gaat door Oostenrijk: de arts Lisa-Maria Kellermayr (36) heeft voor zelfmoord gekozen. Weer een tragisch slachtoffer van de tweedeling van het systeem. Al twee jaar lang zwijgen de mainstream media ironisch genoeg over het exploderende aantal zelfmoorden als gevolg van het onmenselijke lockdownbeleid. Toen Wochenblick berichtte over de trieste zelfmoord van een tiener, stuurden zij de Raad voor de Journalistiek op Woblickchen af. Nu heeft een van de Coronapaniekzaaiers zich van het leven beroofd. En zie: plotseling berichten de systeemmedia over zelfmoorden. Of om precies te zijn: over deze ene zelfmoord. Een leugenachtige actie: zij willen alleen maar instrumentaliseren, bericht Wochenblick.

Van dokter tot activist: in november beweerde Kellermayr ten onrechte dat een verpleegstersdemonstratie de uitgang van een ziekenwagen had geblokkeerd. Zij verscheen in de mainstream media als een “deskundige”, riep op tot harde maatregelen, promootte de “vaccinatie” van zuigelingen. Zij gaf zich vaak over aan intimidatie tegen mensen die kritiek hadden op de vaccinatie en op het establishment. Ook zij is nu een van de vele slachtoffers van de Coronapolitiek die onze samenleving diep verdeeld heeft. Bovenal is Kellermayr het slachtoffer geworden van de gewetenloze en opgeblazen Corona-angstmachine.

Hoewel zij zelf de werkzaamheid van een astmaspray tegen Corona ontdekt had, bewees de dokter uit Attersee in paniek haar gehoorzaamheid aan de volkomen absurde richtlijnen van de Artsenvereniging en de regering. In februari bekende zij: zij klaagde collega’s aan die patiënten een vrijstelling van verplichte vaccinatie gaven aan de ex-Artsenvereniging despoot Thomas Szekeres. Voor de ongevaccineerden eiste de dokter totale uitsluiting uit het gezondheidsstelsel.

  Duitse politicus zegt dat gevaccineerde mensen "absoluut" meer vrijheid zullen hebben dan ongevaccineerde mensen
Screenshot: Twitter

Niet alle zelfmoorden zijn hetzelfde: Rauch als zondebok

Kellermayr zou al in de winter doodsbedreigingen hebben ontvangen. Maar nu werd het haar allemaal te veel. Vrijdag werd Kellermayr dood aangetroffen in haar praktijk. Zij pleegde zelfmoord. Haar laatste woorden: een eis tot aftreden van minister van Volksgezondheid Rauch.

Wat is er gebeurd: nadat Rauch had toegegeven dat de collaterale schade van het Coronabeleid te groot was, vooral vanwege de explosief stijgende kinderzelfmoorden, kregen veel van de vacinzeloten zenuwinzinkingen, zoals Wochenblick berichtte. Ook voor Kellermayr lijkt het te veel geworden te zijn. Want zoals de Coronapaniekzaaister op Twitter klaagde, gaf Rauch uitgerekend Wochenblick gelijk. Alles waar de aanhangers van de Coronapolitiek in geloofden, stort momenteel als een kaartenhuis in elkaar.

Ook bondspresident Alexander Van der Bellen betuigde zijn spijt. Maar als het op sympathie aankomt, meet hij met twee maten. Reeds in de eerste lockdown steeg het wereldwijde zelfmoordcijfer: hij zweeg. Aan het begin van het jaar werd bekend dat het aantal zelfmoordpogingen onder kinderen met 400 procent is toegenomen. Hij zweeg weer. In Duitsland heeft een kritische arts zich van het leven beroofd. Hij had masker-uitzonderingen afgegeven, het systeem vervolgde hem. Ook dit ging aan de zwijgende president voorbij, hoewel Schandaal-Szekeres ook genadeloos artsen vervolgde die kritisch stonden tegenover de vaccinatie. Met Kellermayr nam hij echter het woord.

Bedreigingen tegen critici van de Coronadictatuur 

De Zero-Covid-Sekte vond zijn woorden te mild. Voor hen is het duidelijk: Kellermayr moet als een heilige worden afgeschilderd, critici van het systeem als schuldigen. De mainstream media bereidden het terrein voor, legden een verband met twee anonieme, vermeende dreigmails aan het adres van Kellermayr. De tactiek sloeg aan: Twittergebruikers vielen alle critici van de Coronadictatuur aan. Alle remmingen vielen weg: Critici van vaccinatie waren “asociale ondermensen” en “het uitschot van de samenleving”.

Nare geweldsfantasieën: deze mensen hadden “hun plaats in de samenleving verspeeld” en moesten “aan de schandpaal worden genageld”, aldus een gebruiker. Een ander wil “de vuisten het woord laten doen”, een derde wil “alle vaccinatieweigeraars minstens voor altijd opsluiten”. Men wil zich zijn maximale wens niet eens voorstellen. Anderen willen straffen gaan geven: “Het wordt tijd dat de staat de fluwelen handschoenen uittrekt.” Er is geen uitzondering op het verlangen naar wraak: “Wij zullen jullie allemaal krijgen.”

Met het linkeroog blind: in het geval van Antifa dodenlijsten en doodsbedreigingen aan het adres van journalisten van media die kritisch staan tegenover het establishment, wordt er niet eens een onderzoek ingesteld…

  Geen vrijheid voor gevaccineerden: "Vaccinatiewonder" Gibraltar voert weer beperkingen in

De meeste van de oorspronkelijke bedreigingen die Wochenblick ontving, kwamen van anonieme accounts. Maar ook publieke figuren gooiden olie op het vuur. Een Duitse politicus bracht een andere stelling in het spel. Als reactie daarop fantaseerde de radicaal-linkse schrijver Robert Misik over het gedwongen opsluiten van dissidenten in psychiatrische inrichtingen. Er moeten “geen denktaboes” zijn. Laat hij moedwillig nog meer wrede daden onvermeld?

De zelfverklaarde “rechts-extremisme deskundige” Natascha Strobl stileerde Kellermayr als een martelaar. Zij beschouwt critici over de hele linie als kwaadaardig: “Deze mensen zijn fascisten. Zij hebben geen empathie, zij trappen nog steeds op dode mensen.” Zij heeft geen enkel bewijs voor deze samenzweringstheorie.

Ook ex-hoofdredacteur ZackZack begon aan de mythevorming: communist Ernst Kirchweger werd in 1965 in nooit helemaal opgehelderde omstandigheden gedood, tijdens een handgemeen tussen politiek vijandige groepen. Sindsdien geniet hij de status van een politieke martelaar onder radicaal linksen.

Vreedzame demonstranten zijn voor hem “nazi-hippies”, terwijl hij Antifa knokploegen verheerlijkt.

Er zijn twee soorten zelfmoord: die welke geïnstrumentaliseerd kunnen worden – en die welke men liever onder het tapijt veegt…

Voor maandag heeft de organisator van “Yes We Care”, Daniel Landau, een avondwake in Wenen aangekondigd. Het evenement wordt gesteund door de  Artsenvereniging. Toen de dokter een paar weken geleden haar praktijk sloot, vierde de Artsenvereniging dat zij haar plaats snel door een ander zou kunnen laten innemen. Na de dood hebben zij haar op hun eigen bandwagon gespannen. Tegen de achtergrond van de Twitterdreigingen aan het adres van dissidenten, kan men alleen maar hopen dat alles vreedzaam blijft…

  Duitse politicus: "Spannende studie uit Nederland over hoe BioNTech vaccinatie ons immuunsysteem verandert"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kijk hoe Bill Gates zich ongemakkelijk voelt als hij wordt ondervraagd over de bijwerkingen van het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet einde van Kasteel Europa en de eerste dag van de vrijheid
Volgend artikelSta op. Spreek u uit. Verzet u. Creëer rimpelingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • In dit geval helemaal mee eens.
   Zeker als arts had ze beter moeten weten. En dat wist ze waarschijnlijk ook !
   Toen kwam het besef dat ze er uiteindelijk nooit mee weg zou komen.

 1. Ik zou zeggen met de wetenschap van nu ben je beter af met de dodelijke spuit want wie wilt leven in een wereld waar je slaaf van de rijken en elite bent, ons volk heeft zich ook over gegeven aan de elite zij zullen wel als een gek gaan rennen om de nieuwe spuit of booster te nemen ik zou zeggen doen je gaat bijna voor 90% dood aan dat gift en zoals wij weten is Rutte een sekte leider en wij weten wat er gebeurt als je bij zo een club je heb aan gesloten dan is de enigste weg uit eindelijk zelfmoord.

 2. volgens had niemand die hier boven reageert op de zelfdoding van deze mevrouw .
  (Zelfdoding is triest gevaccineerd of niet). Voor haar zelfdoding van deze arts gehoord!
  Daarom zijn deze walgelijk, wat heeft zij jullie aangedaan???
  Niemand wordt verplicht gevaccineerd je hebt een keuze!
  en ook wordt je nergens van uitgesloten alle openbare ruimtes zijn open voor gevaccineerden en niet gevaccineerden.
  Mogelijk was deze mevrouw wel iemands moeder,lijkt mij walgelijk om dan zulke reacties over haar overlijden te moeten lezen van personen die haar totaal niet kennen.

  • Ik sta zelf ook niet te juichen als iemand zich van kant maakt en ook niet voor deze vrouw maar zij had zelf ook weinig mededogen voor ongevaccineerde mensen dus medelijden heb ik ook niet met haar. Waarschijnlijk kwam ze tot het besef dat ze aan de verkeerde kant had gestaan en kon niet met zichzelf leven en de media verwijt het de mensen die haar bedreigden. Heel veel mensen worden bedreigd aan beide kanten maar niet iedereen maakt zichzelf van kant. Bedreigingen zijn nooit goed te praten. Je doet het of je houdt je mond.

  • Je hebt wel gelijk op sommige punten Ab maar misschien ben je wel vergeten dat veel dingen niet meer konden. Mensen begeleiden ergens naar toe waar een pas nodig was, dus b.v. even ergens koffie drinken, een pannenkoek eten , mensen begeleiden om hen even uit de eenzaamheid te halen, ze hadden meestal niet eens internet of een telefoon.
   De meesten waren wel geprikt, zo gaat dat toch in een bejaardencentrum, maar wisten niet hoe die code werkte, heb ik gewoon geregeld door te bellen en zodoende kregen ze die code toegestuurd.
   Zelf kon ik niet mee, erg jammer, ik hou van mijn gasten en probeer er altijd voor hen te zijn.
   Zelf heb ik een buitengewoon goed immuunsysteem,(denk ik) dat laat ik echt niet stuk maken, ook niet voor vrijwilligerswerk, dat is ook mijn eigen keuze, mijn gezondheid is me veel waard want ik heb ook nog andere verantwoordelijkheden.
   Misschien had bijgehouden vakliteratuur iets kunnen helpen voor deze arts, hopelijk mag deze vrouw het overdoen in een volgend leven.

 3. nog FF even gekeken deze mevrouw heeft uit anti vax groep veelvuldig doods bedreigingen gekregen de afgelopen maanden.( zet wel vraagtekens of het zelfmoord was of heeft iemand de bedreiging uitgevoerd??)
  Over deze vrijheid hebben jullie het dus ,niet met ons eens dan moet je dood.
  en dan noem je de club van Rutte een sekte???

  • Ja beter dat zij verrekken dan ik. Zoek de # ich habe mitgemacht maar eens op. Op dat we nooit meer vergeten wie heeft meegedaan met de hetze. Ze kunnen wat mij betreft stuk voor stuk erbarmelijk creperen.

  • https://youtu.be/6_0pxMFweT4
   Alle bekende data worden vastgelegd. Het mooie is dat klagers vinden dat er een hetze over hen wordt afgeroepen maar even tevoor vonden ze het prima als hun hetze tegenover niet gevaccineerden veelvuldig in de media werd gedeeld. Nu wordt deze activiteit vastgelegd en dan volgen dikke krokodillen tranen.

   Van mij mogen ze het schavot op: even lachen in de camera, zak over de kop, strop erop, omdraaien en een flinke stap naar voren.

  • Het mormel zal zelf ook gevacineerd zijn dus ja, dan ga je ‘plotseling’. Net zoals ze in onze gemeente ook opeens tot schrik van iedereen allemaal plotseling sterven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in