We hebben het hier over het “confronteren”, “choqueren” en “uitdagen” van mensen tijdens een van de donkerste en angstaanjagende periodes die een ouder ooit kan doorstaan.

Ongevaccineerde ouders in West-Australië mogen hun zieke kinderen in ziekenhuizen niet meer zien op grond van nieuwe wetten die zijn opgesteld door premier Mark McGowan., bericht Caldronpool.com.

De wetten, die maandag van kracht zijn geworden, verbieden ongevaccineerde ouders om hun in het ziekenhuis opgenomen kinderen te bezoeken, tenzij ze een vrijstelling van vaccinatie krijgen.

Vorige maand zwoer McGowan dat hij het de ongevaccineerden “heel moeilijk” zou maken door te waarschuwen dat iedereen die nog geen COVID-19 vaccin heeft gekregen, zal worden geweerd uit tal van openbare instellingen.

“Als u om de een of andere reden uw eerste dosis nog niet hebt gehad, zou mijn advies zijn vandaag nog te reserveren, anders wordt het leven u erg moeilijk gemaakt,” zei de premier.

Natuurlijk hebben de mainstream media in Australië deze draconische maatregel toegejuicht.

Basil Zempilas, burgemeester van Perth, zei tegen Seven’s Sunrise dat de regering van de deelstaat “erop rekent” dat ouders die niet gevaccineerd zijn de vaccinatie nemen uit wanhoop om bij hun zieke kinderen te kunnen zijn.

“Als je niet gevaccineerd bent, is het heel goed mogelijk dat de mogelijkheid om je geliefde te bezoeken je wordt ontnomen. En zou dat de trigger kunnen zijn om je van gedachten te doen veranderen? En ik denk, dat dat de kracht is die hier in het spel is. Het is een moeilijke beslissing, is het niet,” zei Zempilas.

  Flashback: Covid sektelid duwt en dreigt met pepperspray op Costco-medewerkers omdat ze geen masker dragen

“Wat zou een ouder doen? Als je daarmee geconfronteerd wordt, zou je dan je filosofie veranderen? Misschien wel, en misschien is dat waar de regering op rekent,” voegde hij eraan toe.

Susie O’Brien, columniste van de Herald Sun, vertelde tijdens het programma dat ze “helemaal voor” de nieuwe wetten is, en zei dat het niet gaat om de rechten van ouders, maar om de rechten van degenen die in het ziekenhuis worden opgenomen om zo veilig mogelijk te blijven.

“Als je niet gevaccineerd bent zonder een goede reden, met een geldige vrijstelling, dan zul je je bewegingsvrijheid beperkt zien,” zei ze.

“We hebben dit maanden geleden in Victoria meegemaakt, waar zelfs 12-jarigen hun eigen diploma-uitreiking van de basisschool niet konden bijwonen totdat de regels werden versoepeld.

Dus ik denk dat dit is wat de regering op dit moment moet doen om mensen echt te shockeren en uit te dagen om – zoals Basil al zei – hun filosofie te veranderen, hun acties te veranderen en zich te laten vaccineren.”

Voor alle duidelijkheid, we hebben het hier over het “confronteren”, “choqueren” en “uitdagen” van mensen tijdens een van de donkerste en angstaanjagendste periodes die een ouder ooit kan doorstaan.

Het is een situatie die je je vijand niet zou willen aandoen, laat staan je eigen kinderen. En het is dit moment van wanhoop dat onze regeringen en hun vuile spreekbuizen in de media willen uitbuiten door de kinderen van ongevaccineerde ouders de vertrouwde troost en steun te onthouden die zij nodig hebben tijdens een beangstigende en pijnlijke ervaring.

  Voorspelling kwam uit: De VACCINHOLOCAUST die nu over de hele wereld plaatsvindt

Ziet u, het gaat er niet alleen om dat het vaccin de verspreiding stopt, of zelfs maar vertraagt. Het gaat om het “opvoeden” – of liever gezegd, disciplineren – van diegenen die om welke reden dan ook geweigerd hebben het vaccin te nemen. Hun woorden, niet de mijne. Het gaat over “van gedachten veranderen”, “je filosofie veranderen”, “mensen choqueren en uitdagen” om “hun acties te veranderen” door zich te laten vaccineren.

En dit zijn natuurlijk dezelfde mensen die zich voordoen als onze morele superieuren.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De pandemie is nog maar het begin, de toekomst is rampzalig: “Er staat nu maar één ding op het spel en dat is het overleven van ons menselijk ras”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOostenrijks Constitutioneel Hof eist de werkelijke Covid-gegevens van regering
Volgend artikelTruckers gaan niet weg uit Ottawa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Mensen als Pim Fortuyn en Peter R deVries worden doodgeschoten, maar anderen zoals Merkel, Macron, Rutte, Schwaab, deze McGowan en meer van deze duivels mogen gewoon hun gang blijven gaan!

 2. Mensen als Pim Fortuyn en Peter R deVries worden doodgeschoten, maar anderen zoals Merkel, Macron, Rutte, Schwaab, deze McGowan en meer van deze duivels mogen gewoon hun gang blijven gaan!
  Ongelooflijk.

  • Dat heeft te maken met het links waardeloos verraad volk dat volk is net zo ergen als moslims kijk maar naar Theo v G, dat volk is heel erg fout en linkse NL volk is nog wel veel erger als je de geschiedenis terug lees dan zijn moslims lieverdjes bij vergeleken en kijk naar onze leiders generaals Eichelsheim de naam zeg al genoeg een Duitse naam zo een man loop in ons leger rond het is gewoon een linkse smeerlap die zijn eigen volk wilt mee vernietigen wees op je hoede voor zulks smerig volk.

  • Hoi Leon,

   Voor zeg een gebroken arm of been durf ik nog wel naar het ziekenhuis. Maar voor complexe(re) ziektes, zoals een ademhalingsziekte, zou ik het echt thuis proberen uit te zieken. Ik vertrouw die lui daar echt niet mijn lijf toe. Triest waar ik niet meer in geloof (omdat de mensen daar corrupt zijn, het idee was best goed)
   – Media
   – Zorg-
   – Geld
   – Verzekeringen
   – politic (uitzonderingen daar gelaten)
   – Rechtsprak
   – Chemicalien business
   – De EU

   Kortom, vertrouwen in dit model verloren. Zo gingen veel emires eerder down the drain.

   Positief gezien, ik vertrouw wel op de medemens waar wij beiden hebben bewezen te vertrouwen te zijn. Lang leve decentralisatie!

   Groeten,
   Hugo

 3. Neen je kunt ook beter niet naar het ziekenhuis iemand opzoeken omdat je besmet thuis komt Ik ken nu al 8 mensen die na het bezoek aan het ziekenhuis besmet zijn geraakt…. Dus over gezondheidzorg gesproken!!!!!!!!!

 4. Ziekenhuizen? Zieke huizen zal men bedoelen.
  De lokale medicijnmannen zijn dan alleen uit op omzet en opbrengst. Dat er genezen wordt is maar “spin-off”.
  Vreselijk wat daar nu gebeurt, maar hier deden we hetzelfde met onze ouderen!

 5. Wat mij opvoel tijdens bezoeken aan het ziekenhuis dat de sfeer zo totaal anders is, dan vroeger. De sfeer was koel, berekenend, de verpleegkundigen liepen zwaargemaskerd rond, genoeg aan zichzelf te hebben. Er werd niet meer gelachen, ik ontmoette weinig tot geen meeleven, vrolijkheid, warmte of energie. Een kille, afstandelijke sfeer heerste er. De bezoekers moesten ook zwaar gemaskerd zo’n covid afdeling op. En het is net wat je wilt. Ben je 88? Wil je dan behandeling, verder leven? Tja, medisch gezien weet ik niet of ik daar achter kan staan….U bent wel 88, bijna iets van: wat zeur je nog. Lang genoeg geleefd, toch? Mijn moeder (blaasontsteking, dubbele longontsteking, covid, later nog een bacteriele longontsteking in het ziekenhuis opgelopen) heb ik binnen een week naar huis gehaald, met behulp van middelen uit moeder natuur. Ze loopt al weer heerlijk buiten achter haar rollator

  • geweldig voor jou! geniet van haar, en zorg goed voor haar!! In de Bijbel staat : eer je vader en moeder opdat uw dagen verlengt worden… de enige gebod dat een belofte aan vast zit. en de belangrijkste: wanneer ze er niet meer is, zult jij haar missen..
   Trots op jou!

 6. Wat kunnen weinig mensen toch veel schade en verdriet veroorzaken. Ik sta echter niet voor ze in zodra bijltjesdag komt. Dan hebben ze het allemaal gewußt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in