Een 40-jarige moeder van twee kinderen, echtgenote en farmaceutisch leidinggevende tilt de loyaliteit aan de Big Pharma industrie en aan “vaccins” naar een hoogte die zelfs dit blog nog nooit heeft gezien, schrijft Thecovidblog.com.

Mevrouw Alyssa Kent ontving de eerste dosis experimentele AstraZeneca gentherapie op 27 mei, volgens haar Instagram-account. De bijwerkingen waren snel en hard. Ze had onmiddellijk last van slopende hoofdpijn die 10 dagen aan een stuk duurde. Maar ze bleef werken als de Senior Business Unit Director of Virology in de Nieuw-Zeelandse/Australië divisie van Gilead Sciences.

Het in Californië gevestigde bedrijf is wellicht het meest bekend vanwege de ontwikkeling van het dure antivirusmiddel remdesivir. De Food and Drug Administration heeft op 1 mei 2020 toestemming voor noodgebruik voor het geneesmiddel verleend als behandeling voor COVID-19. Pfizer tekende in augustus 2020 een meerjarige overeenkomst met Gilead om remdesivir te produceren in de Pfizer-fabriek in Kansas.

De goede artsen van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) zeiden dat remdesivir niet nodig zou zijn als men de strijd tegen Ivermectine zou stoppen. President Donald Trump gebruikte remdesivir, het MATH+ protocol, en monoklonale antilichamen toen hij in oktober 2020 COVID-19 zou hebben opgelopen.

Neerwaartse spiraal en bijna dood

Mevrouw Kent was op of rond 6 juni op een werkconferentie. Ze kreeg een epileptische aanval en werd met spoed naar het Cessnook ziekenhuis gebracht. Mevrouw Kent kreeg nog vier aanvallen voordat ze naar het John Hunter Hospital werd overgebracht. Er werd ten minste één bloedprop in haar hersenen gevonden. Ze werd in een medisch geïnduceerde coma gebracht in een poging om haar leven te redden. Ondertussen werd haar familie verteld om hun laatste vaarwel te zeggen.

  Zullen 100 miljoen mensen sterven aan het COVID-vaccin tegen 2028?

Terwijl ze in de medisch geïnduceerde coma lag, voerden artsen drie hersenoperaties en in totaal 18 MRI’s en CT-scans uit. Ze kreeg ook een Aspiration pneumonia, wat betekent dat er braaksel of iets anders in haar longen terechtkwam. Een sepsis episode zorgde ervoor dat ze opnieuw op de intensive care afdeling moest worden opgenomen.

Na drie weken wakker

In een Instagram update van 17 juli sprak mevrouw Kent vanuit haar ziekenhuisbed. Maar het is de laatste anderhalve minuut van de video die uiterst bizar is. Mevrouw Kent zei dat ze “van ganser harte gelooft” dat de experimentele injectie de enige weg vooruit zijn voor de mensheid. Ze “wil niemand afschrikken”, maar ze wil ook dat iedereen weloverwogen beslissingen neemt.

Dit deel van de video belichaamt de macht die deze wereldwijde psychologische operaties hebben op het beïnvloedbare publiek.

“Mijn leven is compleet veranderd omdat ik de vaccinatie heb gehad. Zou ik het weer doen? Nee. Zou ik AstraZeneca als mijn tweede vaccinatie nemen? Nee. Dat mag ik niet.”

Aangezien zij de tweede AstraZeneca injectie niet mag krijgen, zal zij in plaats daarvan Pfizer of Moderna nemen voor de tweede injectie. Tenminste één persoon heeft geprobeerd mevrouw Kent tot rede te brengen, maar dat heeft niet mogen baten.


Er is een GoFundMe pagina die geld inzamelt voor de familie. Het bevat ook veel van de details van de kwalen van mevrouw Kent. De COVID Blog linkt altijd naar genoemde pagina’s voor slachtoffers van deze injecties. Maar dit verhaal is veel te verontrustend en afkeurenswaardig om deze familie op wat voor manier dan ook te steunen.

  Maakt een vaccinatie tegen Covid-19 een vrouw onvruchtbaar?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelArts vraagt naar sterfgevallen “met” vaccinatie: massa’s reacties choquerend
Volgend artikelVaccinspijt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Goedemorgen allemaal nou je vraagt je hierbij wel af of ze tijdens die hersenoperatie misschien het gedeelte met het gezonde verstand weg hebben gehaald maar gezien de corruptie in deze smerige pandemie zal mevrouw vast wel een flink bedrag hebben ontvangen voor haar propaganda verhaal
  HET GElD ? WAT STOM IS
  MAAKT RECHT WAT KROM IS

 2. Hoe gehersenspoeld zijn sommige mensen? Naïevelingen zijn t, oow ik was bijna dood maar laat ik er nog 1 bij nemen omdat die eerste ook zo fucking goed werkte…. en t boeit me niet wat er in zit, ik vertrouw de ‘wetenschap’, niet nadenken dat t goedje nooit meer uit je lichaam gaat…
  De gehoorzaamheid en arrogantie doet ze de das om… Hun zijn straks de eerste die gaan schreeuwen dat ongevaccineerde mensen niet hetzelfde mogen als hun.
  De mensheid leeft in een loop.

 3. Het lijkt wel of dat ze die mensen een flinke zak geld beloofd hebben voor als ze toch overlijden voor de familie om dit soort onzin uit hun strot te krijgen.
  Helemaal normaal kan ik het niet meer noemen als je ondanks alles trouw blijft zweren op een wat ze aangedaan is.
  Een normaal mens zou woest zijn na de vele beloftes om vooral een gif prik op te halen.

 4. Dat word dus haar dood, we moeten deze domme vrouw opvolgen, die gaat geheid dood na nog een vaccinatie. Tenzij ze inderdaad een zak geld heeft gekregen of men heeft gezegd dat ze haar baan kwijt is als ze het niet doet….dat kan ook geld of chantage. We volgen haar gewoon de komende maanden. Is kijken hoe lang ze blijft leven ….ik heb totaal geen medeleven of medelijden met zulke mensen….

 5. Wereldwijd neemt het aantal bijwerkingen en sterfgevallen toe van mensen die een covid vaccinatie hebben gehad. Voor mensen die een 2e vaccinatie hebben gehad is het risico van voortijdig overlijden nog ernstiger.
  De machten van deze wereld (illuminasten, het WEF, de WHO(Bill Gates), Soris, de vrijmetselaars, de Bilderbergers, de media en de meeste regeringen(beiden totaal corrupt), doen er alles aan om de vaart er in te houden.Onderschat ook niet de invloed van huisartsen (en leraren op scholen) die vaak een onjuiste informatie geven, helaas vaak ook igv huisartsen bewust.
  Ze weten dat als een goed deel van de bevolking door heeft hoe ze worden bedrogen met een zg. gevaarlijk virus(wat niets meer is dan een griepvirus) en een valse pcr-test die totaal niet deugt, als ook het nep vaccin wat feitelijk geen vaccin is, maar een experimenteel genentherapie, welke je dna verandert en zorgt voor de beruchte spike eiwitten, het spel uit is.
  Met behulp van de corrupte media gaan ze door met valse cijfers produceren, angst aanjagen en waarschuwen voor nieuwe varianten(welke laatste overigens afkomstig zijn van de reeds gevaccineerden, doordat hun immuunsysteem al grotendeels is uitgeschakeld) en proberen de gevaccineerden op te zetten tegen de niet gevaccineerden met de boodschap dat deze laatste zg. verantwoordelijk zijn voor de stijgende “besmettings cijfers”.
  Hou er verder rekening mee dat volgens internationale medici en wetenschappers , de reeds gevaccineerde mensen, niet-gevaccineerden kunnen besmetten!
  Uiteindelijk zullen de machten van deze wereld (dus ook in nederland m.b.v het RIVM, het OMT en de zg. Gezondheidsraad (allen door en door corrupt wegens verspreiding van valse informatie; in het omt en de gezondheidsraad zitten ook vertegenwoodigers vd pharmaceutische industrie!), een situatie scheppen, waar ze de vaccinatie verplicht gaan stellen.
  Mijn boodschap: laat je nooit of te nimmer vaccineren en zeker ook niet testen, omdat ze je dan heimelijk kunnen vaccineren(m.b.v. de wattenstaaf!). Testen geeft ook ernstige bijwerkingen.
  Meer hier over, zie: http://www.dewegwyzer.nl

 6. Maar dat mens werkt voor een “vaccin”fabriek. Ze gelooft dus heilig in de werking van “vaccins”. Die mensen in deze industrie zijn dus niet eens in en in slecht zoals ik altijd dacht, maar compleet gehersenspoeld. Zou dit dan ook voor bijvoorbeeld Rutte en de Jonge gelden? Ik zie ze echt als de duivel, maar voor ’t zelfde geld zijn ze compleet gehersenspoeld en geloven ze heilig in de onzin die ze staan te verkopen. Wie heeft dan onze politici in zo’n massale staat van hypnose gebracht?? De bevolking leeft in een angstpsychose, tenminste, een groot deel van de bevolking, dat is nog wel te verklaren. Dom, makkelijk manipuleerbaar, zo zijn er zat. Maar de politici lopen zo slaafs achter deze aganda aan, die moeten stuk voor stuk in een soort hynose zijn gebracht. In theorie hoeven ze enkel uit die hypnose te komen, maar hoe, wie wat? Iemand met verstand van hypnose bij de lezers alhier?

  • Politici zijn chantabele trekpoppen. Als ze niet meewerken dan worden ze ge-hartaanvald of ge-auto ongelukt. In de msm heet dat ‘zelfmoord’.

  • Ze bijt de hand die haar voedt toch niet.. De gifspuit is haar brood op de plank. Inspuiten met de concurrentie, dan heeft ze daar ieg een wit voetje als ze er bij die andere toko uitgegooid wordt omdat ze niet meer bij machte is te werken.

   Antwoord op Vrijheid: Ik weet niet of politici gehypnotiseerd zijn, het zou wel eens kunnen ja? Gehypnotiseerd om vaccinatie-aandoeningen te negeren, of zo, dat ze daar een blinde vlek voor hebben gekregen. Of dat ze door hypnose middels het woord “vaccin” dingen op een andere manier interpreteren, en dus een andere reactie vertonen. Het kan heel goed zijn, dat hypnose is toegepast tijdens vergaderingen met die lui of zo. Wie weet… je kan heel goed een punt hebben hier. Want zijn mensen werkelijk zo door en door slecht dat ze vernielingen aan hele gezinnen niet kunnen erkennen en stug doorgaan met de toegepaste vernieling? Met een blinde vlek zou dat goed kunnen. Met hypnose kun je mensen wel een blinde vlek voor iets geven.

   Maar ik denk dat ze gewoon elbow grease krijgen van de pharma’s, op de eoa manier cash in the bucket. Verder zijn politici ook maar gewone reptiele debielen die niet beter zijn dan de debielenkudde zelf, alleen wat sluwer dan de gemiddelde debiel. Daarom lopen ze voorop aan de kudde. Zulke klootzakken als Prutte en die Pharmahoer en dat Kaagdier zijn gewoon door en door slecht en gulzig. Daar hoef je geen hypnose op te gooien…

 7. Het ergste is dat mens heeft zich voortgeplant ja er lopen nog spruiten van der rond ook nog eens, jeetje. Hopelijk hebben die de hersens van pappa. Al zal hij niet zoveel wijzer zijn, anders neem je niet zo’n vrouw als moeder voor je kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in