Singapore is een zelfverklaarde technocratische staat. Nadat 80% van de bevolking is ingeënt, stijgt het aantal nieuwe gevallen explosief. De oplossing? Er moeten meer mensen gevaccineerd worden. De schuld wordt dus gelegd bij de ongevaccineerden, terwijl de natie onder strenge mondkapjesmandaten, sociale distantie, enz. blijft.

Singapore heeft onlangs een vaccinatiegraad bereikt waar veel andere ontwikkelde economieën jaloers op zouden zijn: 80% van de volwassen bevolking is gevaccineerd. En toch blijft het worstelen met een van de ergste uitbraken tot nu toe. Op zondag meldde het land met 5,7 miljoen inwoners 555 nieuwe lokale COVID-19 gevallen, het meeste sinds augustus 2020. Een dag eerder registreerde Singapore zijn 58e COVID-dode, een gedeeltelijk gevaccineerde 80-jarige man met een voorgeschiedenis van diabetes, hoge bloeddruk en hartproblemen, schrijft Zerohedge.com.

In plaats van de beperkingen te verlagen, verbood het Singaporese ministerie van Volksgezondheid vorige week sociale bijeenkomsten op het werk, naar verluidt omdat clusters werknemers die rond de waterkoeler roddelen tot uitbraken leidden. En in hun vrije tijd is Singaporezen gevraagd om maximaal één sociale bijeenkomst per dag bij te wonen.

Ondanks het feit dat Singapore een van ’s werelds zwaarst gevaccineerde landen is, is er niet veel veranderd in het leven als gevolg van de COVID-pandemie. Alex Cook, een deskundige op het gebied van infectieziekten-modellen aan de Nationale Universiteit van Singapore, erkende dat het leven er “niet zoveel op vooruit is gegaan als we hadden gehoopt”, ondanks het feit dat Singapore een van ’s werelds meest gevaccineerde landen is.

Er is iets merkwaardigs gebeurd sinds Singapore 80% heeft bereikt, herinnert Cook ons eraan: “De ziektegevallen in de gemeenschap zijn in feite gestegen sinds we een dekking van 80% hebben bereikt, deels omdat we meer sociale evenementen toestaan voor degenen die gevaccineerd zijn en, durf ik te zeggen, meer vermoeidheid bij de controlemaatregelen,” vertelde Cook aan het ABC.

  Heeft Geert gelijk? Laten we hopen van niet

En de vooruitzichten zijn niet bepaald positief: Gan Kim Yong, medevoorzitter van de multi-ministeriële task force, zei dat de “zorgwekkende” stijging van het aantal infecties “waarschijnlijk zal oplopen tot 2000 nieuwe gevallen per dag”, en beschreef de komende twee tot vier weken als “cruciaal”.

Het is een les die niet uniek is voor Singapore; “Een belangrijke les uit heel Zuidoost-Azië is dat het ongelooflijk moeilijk is om de verspreiding van Delta te voorkomen en, zoals Singapore laat zien, zelfs hoge vaccinatiecijfers zullen niet veel helpen,” voegde Cook eraan toe.

Hoewel ze meestal symptomatisch zijn, vindt Singapore nog steeds veel doorbraakinfecties onder de gevaccineerden. Op dit moment is dit slechts het meest recente bewijs dat zelfs de herziene officiële werkzaamheid van de Pfizer-vaccinatie niet realistisch is als we kijken naar het aantal ziektegevallen.

Een andere wetenschapper zei dat de voortdurende verspreiding slechts een teken is dat 80% gevaccineerden nog steeds “te laag voor Delta” is. Leong Hoe Nam, een infectieziektedeskundige van de Rophi-kliniek in Singapore, zei dat de Deltastam de doelpalen had verzet wat betreft het niveau van gemeenschapsvaccinatie dat nodig is.

Maar als we kijken naar recente golven van COVID-infecties in de VS, Europa en Azië, begint het erop te lijken dat het virus zich gewoon zo snel aanpast, dat vaccins gewoon niet effectief genoeg zijn. Misschien is natuurlijke immuniteit toch de betere route.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Horrornieuws voor de vaccinatielobby: nieuw medicijn geneest 93 procent van ernstige Covid-gevallen binnen enkele dagenVolg Frontnieuws op Telegram

  CV19 vaccin is een moordcampagne - Dr. Sherri Tenpenny
Vorig artikelTragisch: Vrouw beschrijft ernstig vaccinletsel vanuit ziekenhuisbed
Volgend artikelGriekse krant vergelijkt Joodse CEO van Pfizer met nazi-arts Mengele
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Zo’n foto als die boven het artikel geeft me altijd een behoorlijk naar gevoel van dissonantie als ik tegelijkertijd bedenk wat voor effect die prikken hebben in al die mensen die daar zitten. Mijn hersenen kunnen er niet bij dat die mensen daar gewoon gaan zitten en denken dat het oké is. Zelfs als je geen kennis hebt zou je zesde zintuig toch moeten gaan schreeuwen?
    Al die mensen die daar zitten krijgen de deathjab. Het is gewoon onwerkelijk.

  2. Op welke manier is vastgesteld dat het om de Delta variant gaat? Terwijl er nog steeds geen enkel virus geisoleerd is? Kan iemand dat uitleggen? NEE dus allemaal verzonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in