De gigantische vaccinatiepropaganda, de fixatie van een wereldwijd politiek-mediacomplex van (vermeende) medische Covid-bestrijding op basis van experimentele vaccins gaat hand in hand met het gelijktijdig systematisch negeren van andere therapeutische benaderingen, vooral door effectieve medicijnen – hoewel er een grote aantal veelbelovende behandelingen zijn. In bijna alle opzichten zou hun doelgerichte aanpak en propaganda meer zin hebben in het geval van een infectieziekte die in het beste geval de omvang heeft van een bovengemiddelde seizoensgriep, zoals die zich al talloze malen heeft voorgedaan (zonder dat er sprake was van een pandemie), bericht Journalistenwatch.com.

Omdat slechts een klein deel van de geïnfecteerden een kritiek beloop met Corona doormaakt, is gerichte medicamenteuze interventie veel zinvoller dan de massale vaccinatie van hele bevolkingsgroepen, waarvan de overgrote meerderheid geen bescherming nodig heeft (als die er al zou zijn) – terwijl de bijwerkingen heel goed iedereen zouden kunnen treffen. Een ander actueel voorbeeld van een dergelijk medicijn is een preparaat dat Israëlische onderzoekers hebben ontwikkeld en dat in zijn werkingsmechanisme gebruikmaakt van een natuurlijk voorkomend molecuul genaamd CD24. De succespercentages van de teststudies waren indrukwekkend: maar liefst 93 procent van de patiënten met ernstige symptomen en een ernstig ziekteverloop die met het geneesmiddel werden behandeld in een fase II-onderzoek dat in Griekenland werd uitgevoerd, werd binnen vijf dagen (of zelfs minder) als genezen ontslagen, zoals de Jerusalem Post meldt.

Soortgelijke cijfers waren in de winter al bereikt in de fase I-proef bij 30 testpatiënten met matige tot ernstige covid: 29 van hen waren binnen enkele dagen volledig hersteld. Het gerichte werkingsmechanisme van de therapie die is ontwikkeld door een team van het Sourasky Medisch Centrum in Tel Aviv, EXO-CD24 genaamd, beïnvloedt niet het immuunsysteem in zijn geheel, maar slechts een specifiek mechanisme dat reageert op de karakteristieke cellulaire koppelingsprocessen van Sars-CoV2 en de mutaties daarvan, en helpt de lichaamseigen afweer om het juiste immunologische evenwicht te herstellen. Het organisme overwint de infectie gemakkelijk en snel, zelfs met een hoge viruslast. De onderzoekers spreken van “precisiegeneeskunde” en zeiden “verheugd te zijn dat we een middel hebben gevonden om de fysiologie van de ziekte aan te pakken”.

  Britse minister zegt dat quarantaineregels niet gelden voor "belangrijke mensen"

Precisiegeneeskunde alleen gebruikt waar het nodig is

De veiligheid en onschadelijkheid van het geneesmiddel werden in Fase II duidelijk aangetoond. Ze liggen aanzienlijk hoger dan alle huidige vaccins – en, in tegenstelling tot de huidige vaccins, is het ook alleen bedoeld voor die patiënten die werkelijk lijden aan een aanzienlijke symptomatische of zelfs ernstige progressie van covid. Maar omdat er in werkelijkheid, buiten de vertekende voorstelling van de media om, zo ongelooflijk weinig gevallen van ernstige of fatale causaliteit zijn en niet alleen zogenaamde covid intensive care patiënten of zelfs “doodskandidaten”, is de markt voor dit geneesmiddel, net als voor alle andere, automatisch veel kleiner – en de productie dus veel minder interessant voor Big Pharma en hun politieke lobbyisten dan de overbodige en aan de lopende band afgetapte vaccins. In plaats van, laten we zeggen, 83 miljoen Duitsers, die het Corona-regime allemaal liever zo snel mogelijk gevaccineerd ziet, zouden er hooguit een paar duizend zijn voor wie dit veelbelovende en werkelijk levensreddende middel zou worden gebruikt. Geen enkele oprichter van Biontech zou hier multimiljonair van worden, er zouden in de hele EU geen inentingsorders in de bovenste dubbele cijfers van miljarden lopen. Geen van degenen die geld verdienen aan deze gigantische verschuivingen van overheidsmiddelen zou ook maar in de buurt van zoveel profijt komen van een effectieve behandeling als ze van de vaccinatieprogramma’s hebben met hun reeds geplande derde en vierde vaccinaties (enzovoort), met telkens forse nieuwe prijsstijgingen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

BioNTech medeoprichter: Pfizer’s Covid-19 vaccine is in een paar uur tijd ontwikkeldVolg Frontnieuws op Telegram

  Tenniswereld geschokt na uitval van talrijke spelers uit de Miami Open - "Wat is er aan de hand?"
Vorig artikelIsraël: Infecties bij gevaccineerden ook na derde dosis
Volgend artikelWeiger ALLE angstverhalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ze bedoelen, er is een nieuw medicijn tegen de griep.
  Het ene artikel gaat er over dat ze geen enkel bewijs hebben dat er iets bestaat als covid.
  Dus alles is verzonnen om angst aan te jagen en voor de winst.
  En dan komt het volgende artikel er mee aan dat ze eindelijk een nieuw medicijn hebben tegen covid.
  Om mensen die er wel in geloven weer hoop te geven.
  Lekker verwarrend allemaal zo.
  Lijkt zo ook wel een vorm van hersensspoeling om het nog verwarrender te maken alllemaal.

  Als je iemand wil overtuigen dat er niets bestaat met het ene artikel.
  Komen zij er mee aan dat er weer hoop is, met verhalen van artsen die het alleen maar over covid hebben.
  Zo komen we er nooit uit, dat blijft zo een strijd.

  • helemaal mee eens bovendien is er ivermectine en hydroxychloroquine die hun werking al bewezen hebben. Zijn al meer dan 40 jaar op de markt en zijn veilig en goedkoop.

  • Ik ben het met je eens. Knap dat je een medicijn vind dat een verzonnen virus behandeld.

   Misschien dat er hier mensen zijn die het artikel uit de Nederlandse kranten kunnen herinneren xq terug vinden dat gaat over een ik meen een Rotterdams ziekenhuis wat onderzoek deed naar een cel in het lichaam die bij sommige mensen niet reageerde wanneer deze word aangevallen door een virus. De benaming van de foutieve cell lijkt heel veel op de benaming van het Israëlische medicijn.

   • Ik heb even hier op gezocht met verschillende soorten zoek pogingen.
    Helemaal niets kan ik vinden over iets met ziekenhuizen of iets XQ.
    Wel dat het iets met reizen en vakanties te maken heeft of bedrijfjes die zo heten.
    Ik heb er in ieder geval nooit van gehoord.

     • Klopt, kwartje valt niet bij Bert.

      Misschien dat er hier mensen zijn die het artikel uit de Nederlandse kranten kunnen herinneren cq terug vinden dat gaat over een ik meen een Rotterdams ziekenhuis wat >>onderzoek deed naar een cel<< in het lichaam die bij sommige mensen niet reageerde wanneer deze word aangevallen door een virus. De benaming van de foutieve cell lijkt heel veel op de benaming van het Israëlische medicijn.

     • Goed onthouden van je. CD24
      Ik heb het gevonden.

      Onvoorziene PNH diagnose: een hoofdrol voor CD24 in het flowcytometrie
      protocol voor screening op leukemieën en lymfomen?
      J. NIGTEN1
      , P.W.G. VAN DER LINDEN2
      en F.J.M. BERGKAMP1
      Paroxysmale nachtelijke hemoglobinurie (PNH) is een
      zeldzame chronische ziekte die wordt gekenmerkt door
      complement geïnduceerde intravasculaire hemolytische
      anemie. PNH kan een diepgaande impact hebben op de
      kwaliteit van leven en overleving van een individu. Het
      beschikbaar komen van eculizumab, een monoklonaal
      antilichaam gericht tegen complement factor C5, als
      nieuwe therapie voor patiënten met PNH lijkt een sterk
      positieve invloed te hebben op de prognose. Bij een
      klinische verdenking op PNH kan met de juiste flowcytometrische analyse de diagnose in korte tijd bevestigd worden. Echter, lang niet alle patiënten met PNH
      presenteren zich met een duidelijke kliniek en het kan
      soms jaren duren voordat de diagnose gesteld wordt.
      Onderstaande casus laat zien hoe het klinisch chemisch
      laboratorium, door middel van het gebruik van CD24
      in het flowcytometrie protocol voor screening op leukemieën en lymfomen, in belangrijke mate kan bijdragen
      aan het opsporen van PNH patiënten.

      https://www.nvkc.nl/sites/default/files/NTKC/2011-4-p213-218.pdf

 2. Ja erg verwarrend dat is het zelfde dat je in de krant leest
  Meer corona besmettingen en dan daaronder
  Ziekenhuis opnames dalen
  Je kan er geen chocola van maken

 3. Nieuw medicijn tegen ernstige covid gevallen? Ik heb wel veel gezien en gelezen van ernstige behandelmethoden en dat ‘covid’ alleen fataal uit kan pakken als je al (zeer) ernstige onderliggende problemen hebt. Ze kunnen beter eens een nieuw medicijn ontwikkelen tegen onduidelijkheid.

 4. Begin 1900 was er in Berlijn een bacterioloog genaamd Koch die een protocol opmaakte waar de wetenschap aan moest voldoen om iets te bewijzen. Dr. Prof. Koch was een bacterioloog en had dus verstand van bacteriën maar had nog nooit gehoord van virussen. Bacteriën kun je zien met een microscoop maar virussen zijn veel kleiner. Om een idee te geven passen er ongeveer 1000 virussen in een menselijke cel. Sinds 1900 heeft de techniek zich ontwikkeld en zijn er elektronische microscopen die iets zien dat men Virus noemt. Tot op de dag van vandaag is het nog niemand gelukt om het bestaan van een virus te bewijzen volgens deze protocollen van Koch en het is naar mijn mening dus onzin om te vertellen dat virussen daarom niet bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in