Een vrouw die zwaargewond is geraakt door een ernstige bijwerking van een Covid-19 vaccin vertelt haar verhaal vanuit haar ziekenhuisbed, meldt Newswars.com.

In de hartverscheurende video zegt de vrouw dat ze vreest dat ze zou kunnen sterven aan tal van gezondheidscomplicaties nadat ze op 3 mei een Covid-vaccin had gekregen.

“Twee uur na ontvangst van het vaccin kreeg ik het syndroom van Stevens-Johnson,” beschrijft de vrouw.

De kwaal manifesteert zich als blaren en felrode uitslag op lichaamsorganen en op de huid, die geïrriteerd raakt, barst en bloedt, waardoor patiënten vatbaar worden voor infecties.

“Ik moest naar het ziekenhuis omdat een van de bloedblaren in mijn darm barstte en een bloeding veroorzaakte.

Toen ik … de bloeding in mijn darm, schoot een bloedprop in mijn linker nier. Ik verloor 90 procent van de functie van mijn linker nier.

Ik ben ’s morgens constant aan het opzwellen, zo erg dat ik problemen heb. Ik kan mijn handen niet buigen. soms sluit de zwelling mijn ogen en kan ik niet door mijn ogen zien,” beschrijft ze.

“Sinds de vaccinatie op 3 mei heb ik 6 menstruaties gehad die zo hevig waren dat ik wilde flauwvallen,” voegt de vrouw eraan toe.

Het is onduidelijk welk bedrijf het vaccin heeft geproduceerd dat de vrouw heeft genomen.

Het tragische verhaal van de vrouw is een van de vele die worden genegeerd omdat regeringen en hun mediaschoothondjes valselijk blijven beweren dat de vaccins veilig en effectief zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De stille dood van de gevaccineerden – voorbode van een mensheidscatastrofe?Volg Frontnieuws op Telegram

  Top kankerdeskundige: Agressieve kankers verschijnen na boostervaccins "Geen toeval"
Vorig artikelZweedse regering geeft 4 miljoen uit om de ongevaccineerden op te sporen – “Iedereen moet gevaccineerd worden”
Volgend artikelVaccins falen in Singapore: Aantal gevallen stijgt ondanks 80% vaccinatiegraad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • Blijkbaar niet want het merendeel der bevolking loopt ongeïnformeerd en als lemmingen die vaccinatielocaties binnen.
   En dat is dejonge en rutte aan te rekenen, ook al die ambtenaren, demagogen als koopmans, osterhuis, dissel, eu, who, etc.
   Zij zijn het die avond aan avond pleiten op de npo om iedereen te vaccineren met die chemische rommel.
   En dat allemaal voor een nooit aangetoond, amper dodelijk virus dat ook middels bestaande middelen kan worden bestreden.
   Ik krijg zelfs mijn fam er niet van weerhouden na eerst indringende gesprekken gevoerd te hebben over de gevaren van deze vaccin’s.
   Ze gaan gewoon alsnog en laten zich injecteren.

 1. Libery grote randdebiel,..deze jonge vrouw geloofd en vertrouwd haar regering,…en de Msm. Wat in principe ook zo zou moeten zijn. Maar om deze vrouw nu zo te bejegenen,….kijk maar uit gabbertje,..jouw oordeel zou wel eens een boemerang effect op jezelf kunnen hebben. Je bent geen haar beter dan coke snuivende hugo en fuhrer Trutte. Je hebt dezelfde mindset.//succes!

  • Helemaal eens wow al zou ik het anders verwoord hebben. Kort samengevat; heb je nog steeds niet door dat dit een verdeel en heers spelletje is van de elites?

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in