De Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Füllmich vertelde Maria Zeee dat het langverwachte internationale strafproces, door velen ook wel “Neurenberg 2.0” genoemd, over een paar weken zal beginnen.

Naar alle waarschijnlijkheid zal een onderzoekscommissie zich over de zaak buigen. Er zullen aanklachten worden ingediend tegen vier vooraanstaande personen: Bill Gates, Christian Drosten, Anthony Fauci en WHO chef Tedros, legde Füllmich uit. “Ze zullen een zeer hoge prijs betalen. Ze zullen naar de gevangenis gaan.”

Allerlei deskundigen zullen getuigen over wat er werkelijk aan de hand is, over de agenda die bedoeld is om onze aandacht af te leiden van bevolkingsvermindering enerzijds en bevolkingscontrole anderzijds, aldus de advocaat.

Hij voegde eraan toe dat er wordt gewerkt aan een nieuwe rechterlijke macht omdat het systeem “zo corrupt is dat we er niet langer op kunnen vertrouwen”. “We moeten ons eigen systeem opzetten,” zei hij.

Een belangrijk onderdeel van de zaak is een onderzoek naar “vaccinproducenten” onder leiding van Mike Yeadon, een voormalig vice-president van Pfizer. Uit dat onderzoek bleek dat sommige partijen vaccins helemaal geen problemen veroorzaakten, terwijl andere zeer gevaarlijk waren en duizenden doden veroorzaakten.

“Ze proberen uit te vinden hoe ze zoveel mogelijk mensen kunnen doden zonder alarmbellen te laten rinkelen”, aldus Füllmich. “Het is duivels. Hoe kunnen mensen zo slecht zijn?”

De advocaat zei verder dat deze hele operatie, die al tientallen jaren aan de gang is, wordt uitgevoerd door een paar honderd, hooguit een paar duizend mensen. Zij proberen zoveel mogelijk artsen en politici aan hun kant te krijgen door omkoping en chantage. Denk aan ritueel kindermisbruik, bijvoorbeeld, zei hij.

Dr. Reiner Fuellmich – Update on Nuremberg 2.0


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOfficiële Britse gegeven: Dubbel/driedubbel/ gevaccineerden waren in december goed voor vier op de vijf Covid-19 sterfgevallen
Volgend artikelNieuwe Big Data-studie van 145 landen toont aan dat COVID-vaccins de zaken verergeren (gevallen en sterfgevallen)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

  • Hoi Lambertus,

   Helemaal eens. De heer Füllmich roept al sinds begin 2020 over het beginnen van een strafproces binnen weken. Tot heden niet uitgekomen. Hij geeft zelf al aan dat dit waarschijnlijk niet gaat gebeuren (strafproces = erkende rechters). dat leidt ik iig af van deze quote;

   Hij voegde eraan toe dat er wordt gewerkt aan een nieuwe rechterlijke macht omdat het systeem “zo corrupt is dat we er niet langer op kunnen vertrouwen”. “We moeten ons eigen systeem opzetten,”

   Nou, je eigen systeem opzetten dat erkend gaat worden (en dus straffen op kan leggen) in een paar weken is, wat mij betreft, kansloos.

   Groeten,
   Hugo

   • Nee, als je met genoeg mensen dezelfd econclusie kunt trekken en tot hetzelfde oordeel kunt komen dan is enkel de uitvoering van de conclusie nog een stap verder. Erkenning komt niet van regeringen maar van mensen samen.

    Als jij, ik en nog iemand na rijp beraad tot de conclusie komen dat Rutte een vieze schoft en misdadiger is die de doodstraf verdient dan kunnen wij als heilige drie eenheid die conclusie als vonnis uitpreken. Het maakt niet uit wie ons verder als rechterlijke macht erkend, WIJ zijn tot een conslusie gekomen.

    Dat er in dit land andere georganiseerde bendes zijn die andere denk en fatsoens regels hanteren en zichzelf als hoogste macht zien door hun gewelds potentieel is hun feestje.
    Als je sterker bent kun je de strijd om het grote gelijk aangaan, als je maar met twee man en een paardenkop bent kun je nog steeds een na overleg en beraadslaging een vonnis uitspreken, en eventueel uitvoeren. Dat zal dan selectief en in stilte moeten gebeuren wil je slagen in waar je voor vecht. Dat het door anderen als misdrijf word bestempeld is HUN waarheid, niet de jouwe. Voel je jezelf misdadiger dan ben je dat ook….dan is jou misdaad dat je jezelf hebt voorgelogen over wie je bent en waar je voor staat. De eerste stap in alles, weten waar je staat en waarom je staat waar je staat. En dat je achter je eigen daden staat tot in het gat van je ziel.
    Iedereen roept over tribunaal en terechtstellen, maar doden omwille van de al dan niet overtreden wettelijke regels is totaal iets anders dan doden om te overleven.
    Het bevelen tot een bombardement vanuit Den Haag op een doel in Syrie is pure moord bevelen zonder zelf ooit een druppel bloed te zien, het leven en bestaan van lafaards, een kanon salvo afvuren in mei 1940 vanaf de Grebbeberg richting Wageningen een daad van zelf verdediging.
    De steun aan terreur organisaties in andere landen door de Nederlandse regering is letterlijk pissen en schijten op alle waarden die Nederland ooit had, en je eigen bejaarden laten sterven in eenzame opsluiting en weghouden van hun famillie vanwege een griep epedemie en dan tegelijkertijd terroristen en hun aanhang “terughalen” tegen betaling om ze hier weer te hersocialiseren is pissen op iedere burger van dit land. Sommige burgers zien het echter als een goddelijke warme douche…
    Hoe achterlijk en eerloos kun je zijn?

    En welk soort regering geeft miljarden extra aan politie en defensie en bezuinigd op de zorg maar schreeuwt wel pandemie en hel en verdoemenis en maait de eigen bevolking de armoede in? Wie doet dat, wat is het doel van zulk een politiek verbond?
    Ik heb het antwoord niet, maar over ons welzijn gaat dit niet. En dat zou juist de eerste voorwaarde moeten zijn voor een regering, het welzijn beschermen van het volk waarvoor het dienstbaar is.

    De Zwarte plak, een boek over verzet in de Peel in wo2 is zo’n voorbeeld van zelf tot een vonnis komen en dat uitvoeren. De Marechausse ( dhr Vosmer ) die ondergedoken zat en dat vonnis uitvoerde werd later gehuldigd als verzetsheld, op het moment van vonnis en uitvoering was hij volgens de geldende regels terrorist….het slachtoffer een ziel die je op vele meetlatten kunt meten maar nog steeds mens was in alle facetten…

    Tot een vonnis komen en dat uitvoeren is een kwestie van principes, zelfbescherming en gelijkhebben en dat gaan halen. Sommige mensen doen dit voor God, Allah of de koning….anderen simpelweg om te overleven en in vrijheid te kunnen leven.
    Een groentetuin schoffelen is een leukere bezigheid die een duidelijke beloning heeft…

    Alles wat nodig is voor een tribunaal is drie man en een dosis lef.
    Drie omdat twee gekken wel kunnen beraadslagen maar een derde persoon enkel helder van geest kan zijn om met twee gekken in zee te gaan. Dat maakt die gekken een stuk minder gek.

    Wie erkenning zoekt bij een systeem waartegen men strijd kan dat enkel krijgen door dat systeem in een positie te brengen waardoor het moet onderhandelen om te overleven. Eerder zal een systeem niet onderhandelen, enkel als dat meer macht zou geven. Erkenning zoeken is eigenlijk al jezelf overgeven en je vijand laten bepalen.
    Waarom was je ook alweer een strijd begonnen?

    In mijn eentje heb ik de afgelopen 30 jaar Nederlandse politiek al een oordeel gegeven, en sommige politici zoals Balkenende, Bos, Kok, Kaag en Rutte al beoordeled, gevonnisd en veroordeeld en in gedachten vele malen terechtgesteld. Dromen van rechtvaardigheid en vrijheid……Dat doe ik allen, solo, net als honderd duizenden Nederlanders, meermaals per jaar als de schofterij me even teveel word. Stel je voor dat ik een andere gek en een halve paardenkop tegenkom…ergens in dit land zal een dusdanig trio al bestaan, mijn zegen hebben ze , mijn sympathie zullen ze misschien verdienen.
    Sommige mensen zijn in de positie om de toekomst te wijzingen en sommigen zijn dat niet. Sommige mensen hebben een toekomstbeeld en sommige mensen wachten op anderen om nog een toekomst te hebben.

    Een ding is mij helder, vrijheid en mens mogen zijn worden ons ontnomen op slinke wijze via een systeem dat juist deze zaken zou moeten beschermen.
    Ons systeem is geraffineerd kapotgemaakt en aan ons de keuze om dat te laten gebeuren of in stilte af te straffen.
    We zijn eigenlijk allemaal bewoners van de Zwarte Plak, of we overleven is in onze handen, doen we niets is het andermans beslissing.

    Dat vergt de moed om beslissingen te maken en uit te voeren. Zo werd vrijheid bevochten en betaald, zo zal vrijheid moeten worden herwonnen en daar zit een prijskaartje aan. Wie er betaald en wie de vrijheid als prijs krijgt is echter aan het rad van fortuin.

    Maar slaafs een fuik in lopen om te sterven, dat is de keuze van de slaaf.

  • Helemaal mee eens. In het begin, toen Füllmich geïntroduceerd werd dacht ik dat het wel eens wat zou kunnen worden met hem. Inmiddels, na veel over en van hem te hebben gelezen, ben ik tot de conclusie gekomen dat deze man ook niet is wie hij beweerd te zijn. Natuurlijk is een dergelijke onderneming een langdurige, tijdrovende en intensieve zaak. Maar hij is niet de man die we nodig hebben. (Eigenlijk ben je dat gewoon zelf maar dan op een andere manier). Mijn intuïtie die ik altijd vertrouw, gilt al een tijdje dat deze man de dingen anders doet voorkomen dan dat ze zijn. Misschien is ook hij wel weer zo’n figuur waar je er op het moment zoveel van ziet, die erg graag in de belangstelling staan om welke reden dan ook, maar nooit zullen en kunnen waarmaken wat ze beweren.

   • Ja maar hij doet nog iets en nu de vraag wat doe jij gewoon toekijken en mensen de grond in schoppen aan angsthazen heeft de mensheid niets mee lopen tot het mis gaat en dan is het maar klagen en andere de schuld geven maar jij bent de persoon die er bewust voor gekozen heeft.

   • Ik heb meer vertrouwen in Robert Kennedy jr. ook een advocaat die alles doet wat hij kan. Een boek over dr. Fauci schrijven en hem daarin ontmaskeren. Het enige wat wij kunnen doen is ons informeren via alternatieve media, die geen belangen hebben bij de farmacie. Ik stel mijn vertrouwen op God. Deze dingen staan beschreven in de Bijbel.
    God zal het kwaad, de satan, vernietigen. Tot die tijd, kunnen we kiezen of we meegaan in de leugens of ons laten leiden door de Waarheid=Jezus.

  • Mensen die alle hoop hierop vestigen en denken dat dit de oplossing is zijn nog steeds niet wakker. De hype van nuremberg 2.0 kwam van over enthousiastelingen van onwetendenden. Dit is niet zomaar een procedure van ik zal maar zeggen een hoger beroep. Eerst en vooral moeten de verschillende rechtssystemen tot een consensus worden gebracht. Tribunaal is gerechtigheid doen geschieden; deze keer gaat het wel midden in de oorlog zijn en niet na dat ie afgelopen is. Koppen zullen rollen, opgeofferd en meteen vervangen door anderen. Zo zit de elite in elkaar. Zonder ons staat Fulmich nergens en andersom ook niet. Tijd dat iedereen eens begint te begrijpen wat het concept is, wat er voor nodig is. Ongeduldigen zitten al meteen fout als ze verwachten dat elke beklaagde op een paar dagjes zullen veroordeeld worden.Voor diegenen die denken dat het snel voorbij zal zijn, het is pas een begin geweest, WEF treintje zal even tot staan zijn gebracht, let even niet op en hij is niet meer te stoppen.

 1. Ben pedofilieslachtoffer en hier in België kennen dokters en psychiaters en psychologen en advocaten de daders…ze laten ze lopen want ze verdienen veel geld op de rug van de slachtoffers…mijn zaak is juist van voor Dutroux

  • Je hebt maar een leven, en JIJ bepaald iedere dag na gisteren zelf.
   Ik woonde in Belgie ten tijde van de Dutroux smeerlapperij. Dat er zaken werden verzwegen en dat er meer vooral hoogeplaatse figuren bij betrokken waren is iedereen duidelijk, maar wie..?
   Wat ik weet is dat ik met een andere vader bij de schoolpoort stond en dat we erover spraken hoe alles ineens anders was. Je kind een knuffel geven voordat het ettertje het schoolplein oprende deed je niet meer, de kans op verdachtmaking of worden beschuldigd hing letterlijk overal in de lucht…alle mannen waren een beetje verdacht…massapsychose…

   Een geval wat iets eerder speelde was de moord op enkele jonge meisjes in de regio West Brabant en de grensstreek Antwerpen. De dader was uiteindelijk een Nederlander uit Hoogerheide ( Ludo de Beukelaar, getrouwd, “vader”/ verwekker van twee kinderen) , ik heb hem een keer ontmoet toen hij als timmerman een verbouwing kwam doen en koffie kreeg tijdens de middag pauze. Ik heb met meer meervoudige moordenaars van zwakkeren aan tafel gezeten voordat ze gepakt waren, of dood, maar het is echt een bepaald soort personage. Niet uiterlijk maar houding valt op. Relatief stil, de zitplaats altijd iets achteruit van anderen zodat er geen lijn is in de zitplaats, wel in het gesprek meedoen maar niet zelf met iets komen en ook kort iets zeggen maar niet bijdragend aan het gesprek, meer passief meepraten. Je voelt geen agressie vanuit de persoon maar ook geen levenslust of vreugde. Je recht aankijken doen ze niet, altijd kort langs en vaak contact minimaal houden. Ze zijn er gewoon, als semi voorwerp, omdat ze er niet onderuit kunnen daar te zijn. Maar ze zijn als de dood dat iemand ziet wat er in hun hoofd speelt….
   De moordenaar uit Hoogerheide ( oorspronkelijk uit Putte en bekend van dierenmishandeling op jonge leeftijd, dierenmishandeling als kind is een voorbode voor ziek gedrag wanneer ouder) was na de derde of vierde moord al geidentificeerd als dader maar wegens te weinig bewijs ( de officieele versie) werd er door de Nederlandse politie gewacht tot hij weer zou toeslaan, de Belgische politie schreeuwde om actie om dit te stoppen…, maar als ambtenaren eenmaal een mening hebben….wat dus nog een jong leven kostte. Het zou je kind maar zijn….
   De rechtbank legde de moordenaar figuur celstraf op en mogelijk TBS ( vergeten ) en volgens een gerucht zou hij in de gevangenis zijn omgebracht maar of dat zo is….en anders loopt hij nu vrij rond, slaat nog steeds toe en is nu zo geraffineerd dat niemand hem ooit nog zal pakken. Dit soort stopt enkel als ze zelf dood zijn…

   Rechtbanken spreken volgens eigen zeggen recht maar dat is niet hetzelfde als rechtvaardigheid.
   TBS is voor een moord veroordeling de achterdeur ofwel de “getoutofjailfree” kaart….genezen worden verklaard is de uitweg voor deze lui, en het “genezen” de broodwinning van een horde psychologen.
   De moordenaar als patient, en de psycholoog als goddelijke afgezant om menselijk leven opnieuw te schenken.

   In dt leven is iedereen, ongeacht of anderen opdracht of toestemming geven, iedereen is verantwoordelijk voor eigen leven en daden, voor de handelingen die men tegenover anderen pleegt. Hoe je iemand aanspreekt is de weg hoe het verder contact verloopt. Er zijn uitzonderingen, figuren met wie rede en logica of normaal praten onmogelijk is, maar het zijn er niet zoveel. Ik heb er gelukkig maar een paar ontmoet in mijn leven, en het enige advies dat ik kan geven is dat als je niet het contact kunt ontwijken, zorg dan dat je ze direct en zonder aarzeling dood maakt. Het is ongedierte en heeft niets menselijks, je voelt de agressie voordat ze je hebben aangesproken, en ze genieten van andermans lijden en pijn. TBS is een nutteloos iets voor deze figuren en een proces verloren geld. Als een regering ooit de noodzaak voelt tot moorden, bombardeer dan niet ergens een stad maar geef een paar euro uit aan kogels en schiet die lui in stilte ergens af.
   De ellende voor anderen die daarmee word bespaard…justitie heeft deze figuren gegarandeerd in hun dossier….maar “te weinig bewijs” of een ander excuus, omdat ze sneller vrij zijn dan gepakt, en dat is voor vele politiemensen een slechte carriere score….. Dus is meer slachtoffers laten vallen de weg van het uitbouwen van een carriere…

   De zogenaamde Romeo’s die nu oudjes neerknuppelen en meeslepen bij Cohona demonstraties zouden beter hun agressie en moordlust kanaliseren en de echt super zieke figuren in hun dossiers een busje mee insleuren….de “mannen” die verschillende vrouwen in kooien vasthielden ergens in ( ik dacht Almere ) een twintig jaar terug lopen al lang weer rond, ergens, anoniem, door de privacy wet…..en die hebben gegarandeerd ergens anders een betere plek waar ze hun prooien in stoppen…en laten sterven…figuren te ziek om te beschrijven die in dossiers bij de politie staan en mogelijk nog in open dossiers voorkomen. Als je als Romeo bij de politie zit en een agressie probleem hebt….er zijn maatschappelijk nog nuttige zaken die je kan doen die wel bijdragen aan een veiligere samenleving…

   Soms is enkel een nekschot de meest humane beslissing, en is preventie of herhaling voorkomen een maatschappelijk wenselijk iets. Defineer misdaad, defineer misdrijf…..je weet als mens wat goed is en wat slecht, en wat totaal ziek is en niet kan worden gestopt behalve door acute levens beeindiging.

   We leven in een wereld waarin misdadigers en psychopaten beschermd worden en tot in de politieke top worden getolereerd.

   Lijkt mij reden tot kamervragen…

   • Ik heb meer vertrouwen in Robert Kennedy jr. ook een advocaat die alles doet wat hij kan. Een boek over dr. Fauci schrijven en hem daarin ontmaskeren. Het enige wat wij kunnen doen is ons informeren via alternatieve media, die geen belangen hebben bij de farmacie. Ik stel mijn vertrouwen op God. Deze dingen staan beschreven in de Bijbel.
    God zal het kwaad, de satan, vernietigen. Tot die tijd, kunnen we kiezen of we meegaan in de leugens of ons laten leiden door de Waarheid=Jezus.

 2. Ga toch lekker even een lange tukje doen
  Zolang geld Spreekt kan er geen haar aan het hoofd van de krimineelen worden gekrenkt
  Men moet als eerst alle krimineelen alle Bezittingen en Rijkdom ontnemen
  Maar dan ook echt alle
  Zonder opgave van redenen
  Er zijn redenen genoeg
  Als een mens niet blind staart
  Zie The Avatar Tekenfilm
  Die Avatar komt Super Spoedig om de Ontspoorden op het rechte pad te zetten
  Nog een heel kleinbeetje veel snelle vergiftigingsdoden & geduld
  Trouwens
  Er zijn echt te veel mensen op Aarde
  Daarom mensen
  Doe er zelf wat aan
  Laat U Uzelf niet reguleren naar wees verstandig doe het zelf dan hoeven er niet zoveel mensen onschuldig de dood in te worden gejaagd
  Dank U .

   • Eens, zou mij ook niets verbazen. Zelfs de ”covid gelovigen” om mij heeb zien Omikron als top Twee maandjes nog en dan zijn we er doorheen. Dat is niet de bedoeling! Ik lees de eerste (niet zo betrouwbare) berichten al dat in China er nu een uitbraak is van een Ebola achtige ziekte.

    Daarnaast merken mensen ook dat dat huizen, energie, belastingen, inflatie etc steeds erger wordt en hun kwaliteit van leven terug holt. Zelfs de ”covid geloven” beginnen te zien dat het het niet waard is.

    Wat gaan ze doen? Dit verhaal is stuk. Kunnenn ze nog een paar maanden rekken is mijn inschatting. Hoe zie jij dat?

    groeten,
    Hugo

    • Hoi Hugo,
     Ze kunnen het zo lang rekken als zij dat willen en de bevolking het toelaat.
     Helaas zijn er nog veel te veel mensen die 2G, een prikplicht toejuichen en gek zijn op het aanwijzen van ‘de ultieme zondebokken’, daar gaan ze ook hun frustratie over de hoge inflatie op ‘afreageren’.
     Omdat een klein deel van de bevolking zich niet laat prikken, krijgen ze de schuld van de lockdown en de gestegen prijzen wat zij daar als gevolg van (willen) zien.
     Zij voelen zich ook belazerd, maar dan op de verkeerde manier.
     In hun ogen worden zij ‘gegijzeld’ door de ongeprikten en kijken niet verder dan hun neus lang is.
     Je hoeft alleen maar zo af en toe een kijkje bij de reacties van Nu.nl te nemen.
     Je schrikt je rot, tenminste ik wel.
     Ik voorzie voor ons kikkerlandje en vele andere Europese lidstaten een inktzwart scenario.
     Het gaat heel geleidelijk maar toch heel snel, met de sloop van het MKB liggen ze aardig op koers, velen zijn door hun reserves heen en worden op deze manier gedwongen om mee te doen aan een ordinaire uitsluitmaatregel.
     Ben bang dat hiermee de weg vrijgemaakt wordt dat de ongehoorzamen worden beroofd van hun inkomen, geen voedsel meer mogen kopen, dat je zonder dat speciale pasje geen gebruik meer mag maken van internet, geen recht meer hebt op gezondheidszorg, etcetera.
     Kortom, ik zie echt nog heel weinig goeds wat de toekomst betreft.
     Bij dat artikel over MC Donalds heb ik een reactie geschreven met ‘humor’ maar eigenlijk vind ik het helemaal niet zo leuk, niet dat ik hun eten nou zo lekker vind, maar als er een schaap over de dam is volgen er natuurlijk altijd meer…

     Groeten, Dobby

     • Hoi Dobby,

      Eens met je opmerking ”als de bevolking het toelaat”. Ik denk niet dat de bevolking het nog langer zal toestaan.

      Ik heb een poosje de reacties op nu.nl gevolgd enheb de conclusie getrokken dat veel van de reacties onderdeel zijn van de propaganda machine. Zoveel uniformiteit met het regime kan gewoon niet. Al die reaccties die altijd maar meewaaien of zelf profetisch mbt eisen van nieuwe regels die kort er na volgen.

      De discrepantie van reacties daar vs wat ik in het dagelijks leven meemaak is enorm. 1 voorbeeld van deze week, een conference call met 7 collega’s van me. Let wel, geen collega’s die elkaar heel goed kennen, gewoon collega’s waar je soms mee samenwerkt.

      Collega zegt volledig geinjecteerd te zijn om op vakantie te kunnen (en dus expliciet niet voor zijn ”gezondheid”) maar er ook een negatieve test nodig was. We kennen elkaar vaag. Positief getest maar nergens last van. Nogmaals getest, weer positief. Dus vakantie weg.

      Iedereen was het helemaal eens dat het een absurditeit is. Op nu.nl zou bijna iedereen m het liefst een maand opgesloten zien……

      Ook ik zie voor ons landje wel mogeliijk! een inktzwart scenario. Maar een heel andere dan jij voorziet. Die van mij is dat de samenleving instort door massasterfte en daardoor basically teruggeworpen wordt naar een pre industriale samenleving aangezien we deze complexe samenleving met zo weinig mensen niet meer draaiend kunnen houden.

      Ik had je reactie onder het MC verhaal gelezen en idd goede zwarte humor. Meer schapen gaan allicht volgen maar dat soort bedrijven kunnen niet overleven als 30+% van hun klanten wegvalt. Simple as that. In het geval van MC, good riddance overigens.

      Groeten,
      Hugo

   • Ja,
    Deltakron? ??
    Dan hebben ze toch echt weinig fantasie meer.
    Ze zijn dan ook echt aan het eind van hun “Latijn”, ???

 3. Nou ik weet het zo net nog niet dat het weinig zal opleveren. Ik ben zeker zeer benieuwd want ondanks dat ik lang niet alle zittingen van Corona Ausschuss heb kunnen volgen, zijn er heel wat deskundigen – uit diverse werelddelen – voorbij gekomen die stuk voor stuk vechten tegen het narratief. En dat is hetgeen wat gepubliceerd is en wij kunnen zien. Hetgeen wij niet weten is hoeveel rechters, advocaten, artsen en deskundigen die op dit moment nog hun dienst vervullen en ‘gedwongen’ worden het narratief te dienen, zich zullen bekeren.

  Ik denk daarbij ook aan de 80 politieagenten die door het BPOC geïnterviewd zijn en het totaal niet met het huidige beleid eens zijn. Dat zal ook in andere landen een rol spelen. Niettemin denk ik dat wijzelf evengoed onze rug recht moeten houden. Hier is een link van de afzonderlijke deskundigen die in de Ausschuss sessies aan het woord kwamen. gr, marco https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3

 4. Ja hoor.. Over twee weken
  Doet me denken aan ‘Q’: Trust the plan

  Nee, Nuerenberg 2.0 zie ik niet gebeuren en als het al gebeurt berecht men ‘gewoon’ enkele klonen 🙁

  Cloning & How it Works
  b1tchute dot com/video/k7MR8xgve74s/

 5. Ik wacht al bijna een jaar op zijn proces…. het is telkens voor binnen enkele weken… of het volk zal op straat moeten komen… of de EU gaat Neurenberg afschaffen… Wat moeten we nog gaan geloven?
  Ik verwacht daar weinig van want al die rechters zijn allang in de zak van die rijke globalisten.
  Bij de rechtszaken van Trump konden de rechters door de vele getuigen en bewijzen niet anders dan toegeven dat er sprake was van fraude/sjoemelen bij de verkiezingen maar vonden het geen reden om Biden niet te laten winnen, haha
  Die rechters zullen ook iets uit hun mouw schudden om Reiner Füllmich geen gelijk te geven.
  Ik zie eerder dit nog gebeuren; er kan een moment komen dat die rijke elite de overheden stilaan aan ons gaan geven met behulp van hun media zodat de chaos eindelijk kan beginnen.
  Tenslotte weten zij ook dat onze politiekers grote verraders zijn waar je niet op kan bouwen en vooral geboren leugenaars. Ook die wetenschappers, dokters, virologen, enz. zullen dan erg moeten opletten!
  Die maken de mensen gek en spuiten onze kinderen plat.
  Daarvoor is het wel wat vroeg want eerst moeten veel van onze kinderen dood.
  Veel mensen worden pas wakker wanneer eigen kind ook slachtoffer zal worden.
  Met behulp van de media gaan ze ook sneller doorhebben dat ze misleid zijn.
  Dat zal voor vuurwerk zorgen… en dat is duidelijk wat ze willen.
  Tijdens de chaos en miserie komt plots een helpende hand van die rijke elite uit de lucht gevallen om hulp te bieden. Zij bedachten dat duivelsplan maar doen zich voor als redder…
  Die gaan voorstellen doen en ons uiteindelijk bedreigen met uitlokken van een derdewereldoorlog… dan hebben ze ook hun zin.
  Als dit wappie verhaal niet op wereldschaal gebeurd dan is het heel moeilijk om die te straffen.
  En kan de overheid en al hun marionetten steeds op de vlucht…..
  Ik gok dus dat ze land per land gaan veroveren.

 6. Deze wereld zal en moet terug keren naar het oude NORMAAL. Onze wereld is zwaar besmet met vele doofpotten ,en beerputten, die stinkend de wereld verzieken. We zullen onze krachten moeten bundelen, en dit stoppen , en onze wereld die zo mooi was, verdedigen. Het vuil moet verwijderd worden, de corruptie moet vernietigd worden, de wereld moet gereinigd worden van dit afval. Misdadigers en corrupte klootzakken hebben een lange jarige celstraf verdiend ,en moeten die krijgen. Anders word de toekomst van onze kinderen een ware hel. Er leven veel engnekken en misdadigers op onze wereld, die geestelijk gestoord , onze wereld willen vernietigen, met volk en al. Daar moet zeer snel een einde aan komen, en moeten deze afgerekend worden, met het liefste de doodstraf.

 7. Sorry heel vaak leiden mensen aan stoornissen zonder er zelf van op de hoogte te zijn?

  Waanbeeld

  Uitslaand in Woede Agressie tot Moordlustig gedrag vertoning aan toe

  De Ene zijn dood is de Ander zijn brood is een gezegde

  Wie een Ander onschuldig levend wezen iets misdoet zal in de meeste gevallen ook door een misdaad aan zijn einde komen
  Iemand zei ooit eens :
  Krijgt men een klap op de Eene Wang
  Draait Hem de Andere toe

  Effecten :
  Noordpool , Zuidpool

  Polen :
  Positief , Negatief
  Plussen en Minnen
  Weegschaal , Evenwicht , Balans

  Er heerst heden ten dage onbalans
  Dus er moet wederom balans worden gecreëerd
  Als er te veel dieren met de naam mens op Moeder Aarde zal leven , dat ook nog voor een te lange tijd
  Dan zal de balans van het leven verstoord raken

  Men kan naar die balans toe werken op twee manieren zoals uit deze schrijven kan worden afgeleid
  Linksom of Rechtsom
  Men probere het gewoon
  De eindresultaat zal bepalen of de keuze Goed of Slecht was
  Hilly Billy Poort & Collega’s , Vrienden , Aanhang op èèn manier de Rest op een gezamenlijke andere manier

  Net als Adolfie Hygherr met aanhang het ooit probeerde
  Nu uiteindelijk weet men het pas wie het aan het rechte eind had
  En …
  Prompt is men wederom gedwongen een nieuwe keuze te maken

  Gaat of loopt men nu Onderdoor of Overheen

  Beter gezegd Rechtsom of Linksom
  Alhoewel men van nature weet dat de Noordpools Aantrekkingkracht groter is dan die van het Zuidpool

  De keuze is aan U
  Immers ooit geboren betekend geheid sterven op een dag

  Onthoud :
  Geen enkele injectie kan U vereeuwigen

  Net als ooit op een dag de Aarde als een microscopische stofdeeltje in het niets is geboren en vervolgens erin zal oplossen en er niet meer zal zijn

  Vele malen eerder zullen wij een tiggtal malen zijn gereïncarneerd om vervolgens met dat stofje te verenigen genaamd Moeder Aarde die zal oplossen in het niets

  Hoe klein zijn wij dan ????

  Lief hebben & Geliefd zijn
  Moorden & Vermoord worden
  Laat alle Angsten varen
  Maak Uw keuze
  &
  Speel het Spelletje mee
  Minuscule Pionnetjes

  Jaaa ook Hilly Billy Poort is maar een Superr klein Pionnetje net als wij allen apart

  Dank U

 8. Beste medelezers van Frontnieuws, ik ben een senior van 85+ uit Belgie. Ook lees ik hier regelmatig wat er kan , gaat of waarschijnlijk zal gaan gebeuren. Velen onder ons die nog nuchter gezond kunnen nadenken weten dat regeringen bezig zijn met de bevolking te vermoorden. Daar moet geen tekeningetje bij gemaakt worden , dat is een feit. Het verplicht vaccineren stopt niet en blijft maar door gaan. Het leven zou weer normaal verder gaan als ik twee spuitjes zou halen. Niets is ooit nog normaal geweest. Het stopt niet met uitnodigingen om nog méér vaccins te halen, waarvoor ik steeds bedank. Het fabriceren van vaccins gaat ongestoord zijn gang. Fabrikanten verdienen miljarden aan dit goedje. Laten we daar eens iets tegen verzinnen. Die productie banden moeten zo snel mogelijk uitgeschakeld worden. Dan is het moment gekomen om drie mensen samen te brengen die een tribunaal kunnen vormen om de volgende lievertjes hun verdiende cadeau te schenken . Bill Gates, Christian Drosten, Anthony Fauci en WHO chef Tedros en niet te vergeten onze vriend Klaus Schwap. “Ze zullen een zeer hoge prijs betalen. Ze zullen naar de gevangenis gaan.” zegt advokaat Reiner Füllmich. Jammer het blijft steeds bij zeggen, verder niets.

  Het kan allemaal veel vlugger en veiliger gaan met een goedkope kogel. Het is algemeen gekend dat een normale snijper bijna noot het doel mist. Die snijper trof wel doel toen hij het gemunt had op President John F. Kennedy op 22 November 1963.

  Misschien hoog tijd om te stoppen met: ik lees dat. Die heeft gezegd dat . Viroloog stelt vast dt . ??? Allemaal goed en wel , maar dit brengt geen aarde aan de dijk.
  Er moet wat gedaan worden.

  Productielijnen van vaccins allemaal en overal helemaal plat leggen. Onherstelbaar vernietigen. De miljardairs aanhouden en straffen, al hun bezittingen aanslaan en schenken aan echte goede doelen. Pas dan zal het misschien gedaan zijn met ” The Great Reset “.
  Groetjes aan allen. senior85

  • “Het is algemeen gekend dat een normale snijper bijna noot het doel mist. Die snijper trof wel doel toen hij het gemunt had op President John F. Kennedy op 22 November 1963.”
   Dat heb ik mij ook al vaker afgevraagd. Waar zijn nou die zogenaamde zware criminelen (zoals ze vaak in het nieuws worden gezet) Je zou toch wel verwachten na 2 jaar tirannie er wel minimaal 1 zou zijn opgestaan, maar niks.. gr, marco

 9. Fuellmich is mij allang te ongeloofwaardig geworden. Het gaat steeds gebeuren en het gebeurt niet. Ondertussen houdt hij de (valse?) hoop steeds levend met weer een aankondiging. Ik denk dat de opstand vanuit het volk moet komen. De moeilijkheid is dat we te maken hebben met een onzichtbare vijand. We zien alleen de uitvoerders van de plannen. Echter: bedenk dat zij alleen macht hebben bij de gratie van onze gehoorzaamheid en medewerking. Als iedereen weigert nog langer mee te werken aan de absurde regels en wetten is het echt zo afgelopen. Helaas is er al veel schade aangericht door de blinde gehoorzaamheid, veroorzaakt door angst en manipulatie. Blijf in verzet!

 10. Wat in de twee boeldelen van de bijbel beschreven staat , neem ik allemaal met een flinke portie zout , sedert ik het boek gelezen heb van Rudolf Augstein (Jezus mensenzoon -) Kan ik iedereen aanraden voor wie de Bijbel overdreven serieus neemt. Misschien ook eens kijke naar het flimke De ondergang van het Imperium Johan Maasbach . De wereld predikant die met de bijbel in de hand een fortuin bij elkaar wist te schrapen bij zijn volgelingen . Het is maar dat men het weet .

  • Beste Mensen

   Ben bekend met de Secte naam Johannes Maasbach
   Heb zelf heel lang geleden een paar bezoeken afgelegd aan die Secte
   De zogenaamde wonder genezers
   Buitenlanders worden daar vors geplunderd
   Zo bestaat er nog eentje
   De UKGR Kerk geleid hoofdzakelijk door Afrikaans uitziende mensen
   Dezen hebben hun leringen opgedaan bij de Witte Collega’s
   Leuk hè
   Nederland maakt vorderingen op het crimineele Pad
   Zelfs de meeste leden van het Kabinet Parlement doen eraan mee
   Vergeetachtige Rutte is daar het grootste voorbeeld voor het land
   En Hij mag en behoud het recht om zijn misdaden voort te zetten
   Geniet zogenaamd de onschendbaarheids wetten te misbruiken

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in