De CDC heeft het “Social Security Administration death master file” verborgen gehouden. Ik heb het van een klokkenluider gekregen. Daaruit blijkt dat het vanaf de prik 5 maanden duurt voor er doden vallen. Daarom is het moeilijk te zien, schrijft Steve Kirsch.

Wij zijn er altijd van uitgegaan dat het vaccin je snel doodt (in de eerste twee weken), omdat de mensen dan het verband opmerken en het aan VAERS melden. Dit is nog steeds waar; sommige mensen gaan inderdaad snel dood.

Maar de meeste sterfgevallen door het vaccin gebeuren gemiddeld 5 maanden na de laatste dosis voor de tweede dosis. Het kan zijn dat het korter wordt naarmate men meer injecties krijgt, maar er zijn argumenten naar beide kanten (want er kan een “survivor bias” zijn).

Maar dit verklaart waarom de levensverzekeringsmaatschappijen in het derde en het vierde kwartaal een sterftepiek door alle oorzaken kregen voor mensen onder de 60, en niet meteen nadat de injecties waren toegediend.

De vertraging van vijf maanden is ook in overeenstemming met overlijdensberichten waarin mensen nieuwe agressieve kankers ontwikkelen die hen in een periode van 4 tot 6 maanden doden.

Wanneer u dus hoort van een sterfgeval door beroerte, hartstilstand, hartaanval, kanker, en zelfmoord dat ongeveer 5 maanden na de vaccinatie plaatsvindt, zou het heel goed een sterfgeval door vaccinatie kunnen zijn.

De gegevens uit de Social Security Administration death master file (leeftijden 18 tot 55)

Ik heb deze grafiek gekregen van een klokkenluider die voor HHS werkt. Dit zijn gegevens die u niet hoort te zien. De toename van het sterftecijfer (60% op het hoogtepunt) is enorm. Zo’n stijging kan alleen veroorzaakt worden door iets nieuws dat massaal veel mensen trof.

  VS Epidemic Control agentschap corrigeert Covid-19 cijfers: Slechts ongeveer 9.200 mensen stierven aan Corona

Er is maar één mogelijkheid die daarbij past: het COVID-vaccin.

De piek ligt op 9 september 2021.

Deze grafiek, die niet voor het publiek beschikbaar is, komt uit het US Social Security death master file. Het vergelijkt sterfgevallen in 2021 met sterfgevallen in 2020. Zo’n stijging van het aantal sterfgevallen kunt u gewoon niet krijgen tenzij er iets heel dodelijks is dat massaal veel mensen treft. Dit verklaart waarom verzekeringsmaatschappijen over de hele wereld enorme sterftepieken zagen in het derde en vierde kwartaal van 2021. Het vaccin had gewoon gemiddeld 5 maanden nodig vanaf de meest recente injectie om mensen te doden. De piek ligt hier op 9 september 2021.

Dagelijks toegediende vaccindoses in de VS

De piek is 12 april 2021.

De piek is 12 april 2021.

 

Ockhams scheermes

De meest voor de hand liggende conclusie is dat het vaccin er gemiddeld 5 maanden over doet om mensen na de tweede dosis te doden.

De tweede piek in december 2021 zal tot gevolg hebben dat de levensverzekeringsmaatschappijen pieken hebben in het eerste en tweede kwartaal van 2022.

Hier is wat de Britse professor Norman Fenton zei

Alternatieve hypotheses

Als iemand een betere verklaring heeft voor deze gegevens, hoor ik het graag.

Als een factchecker mij hierover wil uitdagen, kunt u het contactformulier gebruiken en laten we een opgenomen gesprek voeren.

De CDC wil hier niet over praten. Zij willen ons ook niet vertellen waarom zij ons deze gegevens niet laten zien.

Zeker is dat de NY Times en de rest van de mainstream media dit zullen negeren en geen vragen zullen stellen. Misschien zal Tucker Carlson het er wel over hebben.

Samenvatting

Het was verkeerd om aan te nemen dat de meeste sterfgevallen door vaccinatie kort na de vaccinatie gebeurden. Sommige wel, maar de meeste niet. Het is alleen zo dat ze gemakkelijker op te merken waren als er temporele nabijheid was ten opzichte van de prikken.

Als iemand die u kent rond 5 maanden na de vaccinatie gestorven is, moet u zeker een goede autopsie laten doen, zoals beschreven in mijn eerdere interview met Ryan Cole.

Deel deze info alstublieft.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin-Epidemie: Jonge Europese politici vallen “plotseling en onverwacht” dood neerVolg Frontnieuws op Telegram

  Absurd of levensgevaarlijk? Duitse regering raadt ingeënte mensen aan om besmet te worden met Corona - om immuniteit op te bouwen

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse minister zweert Oekraïne te steunen “ongeacht wat de kiezers denken”
Volgend artikelHet biotech-plan om ons te vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Men moet alleen maar zien hoe rattengift werkt. Er moeten tenminste 72 uur vergaan tussen de inname van het “nieuwe” voedsel en dood, zo dat de ratten geen verband leggen. Alhoewel het doorsnee intelligentiepeil van de meeste mensen waarschijnlijk lager ligt dan dat van ratten zijn er natuurlijk uitzonderingen zodat de tijd die verstrijkt en de symptomen geen direct verband met de Covid 19 prikken mogen tonen.

  • Gevalletje je lult uit je nek @Dominique.
   Je stelling Quote”Alhoewel het doorsnee intelligentiepeil van de meeste mensen waarschijnlijk lager ligt dan dat van ratten ” is kletskoek.
   Sterker nog “Ratten tonen hoge
   niveaus van intelligentie
   Hoewel de meeste mensen het niet beseffen, behoren ratten tot de 10
   slimste diersoorten op aarde. Volgens wetenschappers kunnen ratten
   beslissingen nemen op basis van de informatie en kennis die ze van de
   situatie hebben. Dit vermogen wordt metacognitie genoemd. Hoewel de
   hersenen van een rat veel kleiner zijn dan de onze, zijn ze op
   vergelijkbare wijze ontworpen en functioneren ze op vergelijkbare
   wijze..
   Kijk als je nu je eigen intiligentie pijl benoemt ok ..
   Maar de welwillende reguurders op deze wijze schofferen is mij een brug te ver .
   M.A.W Man man kansloos.

   • Man man man, wat een woorden….
    je weet het mooi te vertellen, nou nog leren lezen….
    Wat DOMINIQUE al zei…. dat menig mens een lager IQ heeft dat een rat…. Dat is wat ze zei en het is nog terecht ook…. schapen zijn het met een IQ van een schaap….
    Dus waarom zo’n relaas over het IQ van een rat…. Lezen is ook een kunst

    MAN MAN MAN…. OHJD….KANLOOS

  • Dominique september 1, 2022 at 13:10

   Niet elke prik is dodelijk, er zwerven op het net batchfiles rond die u kunnen vertellen welk merk en batchnummer schadelijk is.

   Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prik

   Een klokkenluider verpleegster heeft het publiek verteld dat politici en andere hooggeplaatste burgers een zoutoplossing krijgen in plaats van het experimentele medicijn mRNA, schrijft Dailytelegraph.co.nz.

   https://www.frontnieuws.com/crises-in-slovenie-klokkenluider-verpleegkundige-zegt-dat-politici-zoutoplossing-krijgen-in-plaats-van-mrna-prik/

   • Ik heb het artikel destijds gelezen. Het kwam er op neer dat:
    Batch eidigend op 0 is onschuldig..
    Batch eindigend op 1 maakt ziek..
    Batch eidigend op 2 is dodelijk..

    Of dat nu, 2 jaar later, nog zo is, weet ik niet.
    Een vriendin was twee jaar geleden in ziekenhuis met een ernstige aandoening en heeft zich op advies van de hematoloog laten vaccineren.
    Toen ze “wakker” werd kreeg ze prikspijt. Gelukkig kon ze achterhalen welke spuit ze heeft gehad..het bleek 0 te zijn.
    En dat, waar ze oorspronkelijk zo ziek van was, was onderliggend Lyme.
    Lyme is vaak de root of all evil. Dus ben je ernstig ziek laat dan eerst onderzoeken of je Lyme hebt.
    Trouwens ook zo’n ” in een lab ontwikkeld iets”, gemaakt om tegenstanders te doden in een oorlog.
    Schrijnende bijkomstigheid:
    Lyme kent geen grenzen ( pech voor de makers in Amerika)en lyme doodt niet onmiddelijk…..

 2. Hier waar ik woon zagen we een piek 2 maand na de 2e dosis, rond Juni was de grote meute geprikt en in Augustus was er een oversterfte van 58%.

 3. Giet voor het eerst na 2 volle weken stilte ambulaces weer gehoord. Weer gelijk op het nieveau van ervoor, dus 4 x op een dag. Maakte me al ongerust waarom ik ze niet meer hoorde. Vooral veelin de avond. Maar dat kan ook te maken hebben met het feit dat menig huisarts hier in dat achterlijke gat waar ik woon zo een 25 tal praktijken dat velen ervan wefsnollen zijn en weigeren de klachten te acepteren van mensen na de gifshot. Ook al praten de vlienten niet daarover, maar alleen over hun klachten, zoals zware logge armen benen extreem moe, hardkloppingen. Scheve mond….je word blijkbaar weer met lege handen naar huis gestuurd. En ik denk dat mensen met klachten daarom savonds de eertse hulp bellen en die komen met geluid aanrijden. Ik zie nu best veel mensen met klachten waar an ik verdenk dat het van de gifprik is. …..en ik vermoed dat ze na een griep weer erger ziek gaan worden. Hun imuunsysteem is beschadigd helaas.

  • Mijn excuses, ik typ het goed,maar met versturen gaat het fout. Ik vedenk al 3 jaar mijn ipad van het altereren van mijn letters uit eigen beweging of een fout in de ipad 2019🤨

 4. Het is op zijn minst merkwaardig te noemen dat een gevaccineerd mens er gemiddeld 5 maanden erover doet om vaccinatie schade of zelfs de dood vind, degene die ik ken van de sportschool zijn nog allemaal springlevend hoe komt dat?

  • Dat heb ik nou ook. Maar (dokter) Fauci zei dat als je bloed voor 10 procent aangetast is dat het 9 jaar duurd en 90 procent uiteraard 1 jaar. Hij zei er wel bij dat hoe meer prikken je neemt des te eerder je kapot bent.

   Het is wel zo dat de gevaccineerde veel ziek zijn om mij heen zelfs mensen die al 20 jaar niet ziek thuis zijn gebleven

   • Ik ken er velen die rennen naar iedere nieuwe prikronde en ze zijn nog allen springlevend. Hoeveel heeft men er reeds achter de rug? 4 of 5 stuks, ik ben de tel kwijt. Dus velen met reeds 4 of 5 zijn nog springlevend en vertonen geen verdachte symptonen. Dus 5 maanden zal wel een druk Vout zijn en moet 5 jaar zijn.

 5. In de L(hbtqi+)C vandaag een artikel dat jongeren vandaag de dag meer lichamelijke en geestelijke problemen ervaren door eerdere corona-periode.

  En vanuit dit medium zal er natuurlijk vooral de nadruk worden gelegd op het geestelijke.
  Want dat is het enige ondoorgrondelijke.
  Zouden zij over negatieve gevolgen prikken/lichaam schrijven, dan zouden ze immers al twee twee jaar overheid-gestuurd nieuws brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in