Tientallen jonge, gezonde Europese burgemeesters zijn in de afgelopen twee jaar dood neergevallen, waardoor doktoren verbijsterd en bezorgd zijn.

Sinds december 2020 zijn er in Duitsland en Oostenrijk veel plotselinge en onverwachte sterfgevallen geweest van burgemeesters jonger dan 60 jaar. Er worden nu vragen gesteld over de vraag of deze verkozenen gestorven zijn ten gevolge van het nemen van het experimentele Covid-19 vaccin.

Rairfoundation.com bericht:

Op 12 december 2020 zakte de 41-jarige CSU-burgemeester Dirk Rosenbauer tijdens een gemeenteraadsvergadering in elkaar en overleed later in een ziekenhuis in Coburg. De kop luidde: “Slechts 41 jaar oud – burgemeester van Beieren stort in tijdens gemeenteraadsvergadering – dood”.

Wij zijn allen totaal geschokt en het is onbegrijpelijk. Hij was fit en gezond, wandelde altijd met zijn hond en speelde handbal.

Helaas zijn de krantenkoppen al zo’n twee jaar gevuld met soortgelijke gevallen. De namen van burgemeesters die aan de lijst van onverwachte en plotselinge sterfgevallen worden toegevoegd, lijken gestadig toe te nemen.

Het Telegramkanaal “Freie Bremer” stelde een lijst samen van verscheidene van dergelijke voorvallen, waarvan in de genoemde periode minstens 15 sterfgevallen in Duitsland en Oostenrijk bekend zijn. Het aantal niet gemelde gevallen zou echter hoger kunnen liggen.

Op 12 december 2020 overleed de 41-jarige CSU-burgemeester Dirk Rosenbauer in Michelau, Duitsland. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

In september 2020 overlijdt de Duitse burgemeester Heinrich Suess onverwacht op slechts 56-jarige leeftijd.

In juni 2020 is de 50-jarige Duitse burgemeester van Lenggries, Markus Landthaler, onverwacht overleden.

Op 15 september 2021 overleed de 47-jarige Duitse burgemeester van Limbach-Oberfrohna Jesko Vogel. Hij laat een vrouw en twee dochters achter. Van 1991 tot 2014 was hij speler en aanvoerder van het eerste handbalteam van BSV Limbach.

  In een wereld gedomineerd door massale ILLUSIE, lijken de echt verstandige mensen buitenstaanders

Op 18 oktober 2021 is de 57-jarige locoburgemeester van Kindberg, Peter Sattler, plotseling overleden tijdens een wandeling.

Op 21 oktober 2021 is de 60-jarige burgemeester Christian Ruh van Bodolz aan de Bodensee onverwacht overleden.

Op zaterdag 24 oktober 2021 is de burgemeester van Burscheid, Stefan Caplan, onverwacht overleden. Hij werd slechts 56 jaar oud.

Op 28 oktober 2021 is de 59-jarige Duitse burgemeester Wolfgang Eckl “onverwacht” overleden.

Op 27 november 2021, Burgemeester Jochim Ruppert overleed vrijdagavond onverwachts op 59-jarige leeftijd.

Op 23 december 2021, de 54-jarige Schiltbergse burgemeester Fabian Streit is onverwacht overleden.

Op 5 maart 2022 overleed Mauerkirchen burgemeester Horst Gerner onverwachts op 57-jarige leeftijd.

Op 23 maart 2022 is burgemeester Kristian W. Tangermann onverwacht overleden. De burgemeester van de gemeente Lilienthal (district Osterholz) werd slechts 45 jaar oud.

Op 26 maart 2022 is Christian Maurer, een 38-jarige burgemeester in Opper-Oostenrijk, overleden. Hij was op 21 maart tijdens een gemeenteraadsvergadering in elkaar gezakt en overleed dagen later in het ziekenhuis. Artsen konden de hersenbloeding van Maurer niet meer herstellen. De plaatselijke politicus laat zijn vrouw en hun zes weken oude zoontje achter.

Op 29 maart 2022 overleed de zittende burgemeester van Waldshut-Tiengen, Joachim Baumert, tijdens het weekend onverwacht op 57-jarige leeftijd.

Op 31 maart, de derde burgemeester van Coburg, Thomas Nowak, overlijdt plotseling en onverwacht op 53-jarige leeftijd.

Op 1 april 2022 overleed de eerste burgemeester van Pfaffenhausen en politieagent in opleiding, Franz Renftle, op 54-jarige leeftijd.

Wanneer zullen de autoriteiten deze gevallen nader onderzoeken? Natuurlijk zijn niet al deze burgemeesters noodzakelijkerwijs aan de exacte oorzaak gestorven. Maar wanneer zijn er vóór 2020 zoveel als gezond en sportief omschreven mensen van middelbare leeftijd doodgevallen?

  Terwijl de COVID-mythen ontploffen, vallen de waanideeën in duigen: Onze uittocht uit onderworpenheid leidt naar Neurenberg 2.0

Zijn de aantallen van de onverwachts stervende burgemeesters dezelfde als in het verleden? Misschien zou het kunnen. Maar moeten de autoriteiten de vroegere statistieken niet vergelijken en met het publiek delen? Door de andere kant op te kijken of het aantal onverwachte sterfgevallen van jongere en schijnbaar gezonde burgemeesters te bagatelliseren, wordt de angst van de mensen alleen maar groter. Bovendien creëert het nog meer geruchten en “complottheorieën”. Als er inderdaad een probleem is, zou de regering zich daar zorgen over moeten maken. Het zijn immers regeringsfunctionarissen die in groten getale dood neervallen.

RIP aan alle burgemeesters die overleden zijn.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïne is de corruptiekampioen van Europa
Volgend artikelEU’s Holodomor – Stopt invoer van Russische kunstmest 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Zodra ik dit soort berichten lees, maar dan over NL-burgemeesters (bijv. Baasje Bruls van Nijmegen),
  pas dan zal ik er enige aandacht aan schenken.

 2. “RIP aan alle burgemeesters die overleden zijn” staat onderaan het artikel, maar ik denk dat de meeste lezers het daar niet mee eens zullen zijn. Ik zeker niet! Ik zou nog eerder op hun graf pissen.

 3. Voor wanneer dit nieuws over de EU parlementen? Ik verheug mij niet met dit nieuws maar ik weet pertinent zeker dat de poco-politici allemaal een zoutoplossing hebben gekregen, dus het zijn juist de ‘mindere’ goden die het loodje leggen door het Pfizer Killshot! De WEF-slaafjes in alle regeringen en parlementen mogen van mij allemaal doodvallen…no compassion!

 4. “Totaal onbegrijpelijk.”, zeggen de dokters, die om nog méér onbegrijpelijke redenen ineens extra zwemmen in het geld.

 5. Ik ken een huisarts, begonnen in de jaren 50 vorige eeuw met een praktijkruimte op een bovenverdieping in de stad.
  Hij is met pensioen gegaan in een zeer luxe, grote villa aan de rand van de stad.
  Het is me nu duidelijk hoe dat mogelijk was.

 6. In 2020 was er geen vax gezet.
  Burgemeesters, zijn 1 handje klap met overheidsbeleid, geldt ook voor gemeente ambtenaren.
  Een Andere (doods) oorzaak, dit geval

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in