Duitse tv-presentatrice dringt aan op verdere tenuitvoerlegging van het algemene vaccinmandaat, en stort vervolgens live in de uitzending in elkaar als gevolg van klimaatverandering.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

En de schapen kijken wezenloos toe – Italië: Reanimatiepoging in het vaccinatiecentrumVolg Frontnieuws op Telegram

  Israëlische onderzoekers kunnen slechts 12 dagen bescherming tegen COVID-19 virus met boostershot bevestigen
Vorig artikelCanadese regering neemt haar toevlucht tot FINANCIEEL TERRORISME tegen vreedzame vrijheidskonvooi demonstranten, wat aantoont waarom wij het volk BANKEN nooit kunnen vertrouwen
Volgend artikelZink kan helpen in de strijd tegen COVID-19 – maar alleen als je het koppelt aan een zink ionofoor (Quercetine)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

   • Beste Mensen

    Niet iedereen krijgt die zelfde Nummer Code Vergift ingespoten
    Anders zou het te opvallend worden
    En mensen zouden als de bliksem de Gifprik zalen uitlopen
    U kunt het zien
    Zo blijft De rest lekker Poeslief en Hondsbraaf zitten te wachten op hun verlamming of wat voor een andere Code dan ook zoals : Aids , Kanker , Epilepsie en ga zo maar door .
    Het zijn er in de miljoenen soorten van ziekten
    Allemaal een andere code nummer GiftSpuit

    Betere en eenvoudigere uitleg kan niet worden bedacht helaas

    Dank U

 1. Wel mooi dat mensen mee doen aan dat vaccin experiment om ons te redden en gratis hun lichaam geven.
  Ben fier op haar, doe zo verder en mag zelfs mijn boosters nemen, no problem !

 2. Een waarschuwing voor ons allemaal
  Dit soort beelden zijn al veel vaker vertoond, bij T.V. presentatoren en voetballers en nog veel vaker,op YouTube soms direct na vaccinatie soms bij inspanning maar ook gewoon als je zit te praten zoals hier.
  Het is dus geen zeldzaamheid……
  Laat het voor ons allen een WAARSCHUWING zijn…….!
  WEES VOORZICHTIG IN HET VERKEER.
  Iemand kan achter stuur ook zomaar “ wegvallen “ onwel worden of overlijden, als dit tijdens deelname aan het verkeer gebeurt kan dat desastreuse gevolgen hebben.

  • Klopt helemaal, als dit in het verkeer gebeurt, volgens mij heeft de overheid daar juist geen enkel probleem bij, ik snap nog steeds niet dat de mensen dit niet gaan inzien, je laten vaccineren voor een virus dat niet eens bestaat, het virus is de overheid, de media, de big pharma, ik las , weet niet welk bedrijf, (pharma)vorig jaar een winst gemaakt van 4 miljard dollar, in Afrika zou men een code gekraakt hebben van een vaccin, de big pharma zou zijn samenwerking verlenen, niet dus, ze verdienen er te weinig aan, dan zeggen ze resoluut neen, ze doen er liever alles aan om het te boycotten, voor pharma bedrijven telt enkel winst liefst zoveel mogelijk, met gezondheid zijn deze echt niet bezig, dat is zelfs geen issue, zo werken ze. money, money, money.

 3. Ze viel wel neer met stijl, erg dat zij zo grof geconfronteerd wordt met de (andere) realiteit? Zou ze nu na de prik onwel zijn geworden of door de prik? Wie o wie zal dat zeggen?

 4. Ze moeten zo’n president meteen opsluiten en nooit meer vrij laten.Ik moet wel zeggen dat hij laat zien dat hij niet tegen zijn verlies kan en Klaus Schwap in zijn reet kruipt en dat doen Rutte,Kaag en de rest v a n ons kabinet en heel de EU leiders allemaal stiekem en zwaar achterbacks met veel smerige leugens.Die mag je van mij met Klaus Schaap en heel zijn aanhangers 2x levenslang geven.

 5. je ziet de cognitieve vermogens bufferen om maar in de trans-ex-humanisische termen te blijven.
  woorden komen er anders uit oogjes draaien weg evenwicht weg.
  vandaar het eeuwige virus devinities updaten.

  duidelijker is ook de rol van de persmuskieten.
  de man zonder enige conpasie voor zn collega draait weg verzint een smoes (leugen) in 1 seconde en gaat verder met uitvoeren van de taak.

  borg.

 6. Ik weet niet of iemand ooit gehoord heeft van David Icke en zijn theorieën over Reptillians maar deze vrouw’s uiterlijk vind ik NIET menselijk überhaupt al niet.

  Kijk de uitstraling in haar ogen als het beeld stil staan alleen al!

  Vergeet niet; Noah werd een conspiracy theorist genoemd………en toen ging het regenen!
  Niet Religieus bedoeld hoor maar het IS een verhaal in de Bijbel dus uitgaande van DAT verhaal….dankzij zijn conspiracy analytische vaardigheden, had hij een Ark en was veilig voor de overstroming! Hij werd uitgelachen door de mensen die hij wilde helpen!!

  Dat wil ik ermee zeggen.

  M.a.w.; als mensen aangeven dat we niet te overtuigen zijn…. we hebben een intrinsieke reden en die hoeven we aan niemand die niet luisteren wil, te verantwoorden!

 7. Hoe de mensen in elkaar storten is echt ANDERS dan hoe mensen normaal in elkaar storten.

  Het is een kortsluiting van het lichamelijke verbindingen in zenuwconnecties, oog draait andere kant op, blijven nog vooruit kijken met andere oog, half staan, kijkend in de lucht… ogen rollen NIET naar achteren.

  C R E E P Y AF!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in