Al vroeg in de pandemie werd duidelijk dat zink een waardevol middel was in de strijd tegen COVID-19. Het is echter belangrijk op te merken dat zink, hoewel het effectief kan zijn bij het doden van het virus, het niet altijd gemakkelijk heeft om daar te komen waar het moet zijn om dit effect te hebben.

Dr. Vladimir Zelenko is een van de belangrijkste voorvechters van het gebruik van zink in de strijd tegen het virus, en hij vond succes door het te combineren met Hydroxychloroquine. Als zinkionofoor helpt het geneesmiddel zink in de cellen te komen, zodat het zijn magische werk kan doen, schrijft Cassie B.

Om hoofdzakelijk politieke redenen werd Hydroxychloroquine echter door de pers gedemoniseerd en werd veel mensen ten onrechte wijsgemaakt dat het gevaarlijk was. Artsen werden bedreigd met het verlies van hun vergunning als ze het aan patiënten voorschreven, en veel apotheken weigerden het aan mensen te verstrekken.

Dit zette Dr. Zelenko ertoe aan naar alternatieven te zoeken. Ivermectine is ook een zink ionofoor, maar net als HCQ worden de dure oplossingen en vaccins van Big Pharma zo bedreigd door deze goedkope behandelingen dat zij een succesvolle campagne hebben gevoerd, in samenwerking met de mainstream media die zij sponsoren en hun handlangers bij de overheid, om degenen die het succes van deze behandelingen durven te bespreken, belachelijk te maken en te bespotten.

Gelukkig heeft Dr. Zelenko een natuurlijke stof gevonden met een soortgelijk effect in de vorm van Quercetine. Dr. Zelenko gaf toe dat hij zelfs nog nooit van deze antioxidant had gehoord voordat hij de servers van het National Institutes of Health voor zinkionoforen ging onderzoeken.

  Vaccinzeloten krijgen ondanks vaccinaties en boosters nog steeds Covid, prijzen vaccins voor milde symptomen

Hij zei:

“Dat was een van de meest significante realisaties in mijn leven en waarschijnlijk in de mensheid. Waarom zeg ik dat? Omdat er nu een remedie was voor tirannie. Er zijn twee risicofactoren om aan COVID te sterven: het is de arts die je kiest en de regering waaronder je leeft. Buiten dat, is er geen reden waarom een mens zou moeten sterven aan COVID.”

Met andere woorden, dankzij Quercetine is het niet nodig om een arts te bezoeken of toestemming te krijgen van de overheid, want iedereen kan naar een winkel of apotheek gaan en Quercetine en zink over de toonbank kopen.

Dr. Zelenko beveelt aan ze te combineren met vitamine C en D om een krachtige immuunbooster te creëren. Hoewel hij van de FDA niet meer mag claimen dat hij deze combinatie een voedingssupplement en een immuunbooster noemt, is het duidelijk dat deze combinatie aan alle voorwaarden voldoet, lees ook Dennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgifting.

Dr. Zelenko zegt dat zink en zinkionoforen zoals Quercetine, Ivermectine en HCQ kunnen worden gezien als een “kogel en geweer” benadering.

“Zink is de kogel – het doodt het virus. Het enige probleem is dat de kogel niet op de plek komt waar hij moet zijn. Het virus zit in de cel. Het enzym zit in de cel. En het zink alleen kan niet in de cel komen. Je hebt een kogel zonder wapen – nutteloos,” zegt hij.

Zinkionoforen echter “openen een kanaal, een deur, waardoor zink van buiten de cel naar binnen de cel kan gaan.” De zinkionoforen zijn als geweren die de zinkkogel de cel in schieten, waar hij het enzym van het virus tegenhoudt, zodat het zich in het lichaam kan vermenigvuldigen.

  Voormalig professor vertelt Tucker hoe Big Pharma 'kwaadaardige' tactieken gebruikte om dodelijke COVID-injectie te promoten

Vitamine D is ook belangrijk bij de bestrijding van COVID-19

Dr. Zelenko beveelt ook aan Vitamine D in uw protocol op te nemen. Hij zegt:

“En Vitamine D – de studies tonen allemaal aan – Vitamine D3 niveaus tussen 50 en 70 elimineren vrijwel alle ziekenhuisopnames of opnames in de intensive care unit. Het optimaliseert hun immuunsysteem… dus je hebt Vitamine D nodig, dan heb je Zink nodig, wat de kogel is. En om een functionerend wapen te vormen, heb je Vitamine C en Quercetine nodig…”

Dit idee wordt ondersteund door een recente Israëlische studie die volgens onderzoekers het meest overtuigende bewijs tot nu toe is dat vitamine D het risico op ernstige ziekte of overlijden bij COVID-19 patiënten kan verminderen. Een arts zei dat alleen al het kijken naar de leeftijd en het vitamine D-niveau van een patiënt voldoende is om te zeggen hoe goed het hen met de ziekte zal vergaan, zie Frontnieuws Israëlisch onderzoek: Vaccins voorkomen geen ernstige COVID-19, maar vitamine D wel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Beter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert – Gemakkelijker te verkrijgenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinpusher eist haast met verplichte vaccinatie – stort live in elkaar
Volgend artikelHoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam? UPDATE
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ik gebruik al 30 jaar vitamine D( 100mcg) en Ca Magn Zinc. En nu 2 jaar Quercetine erbij.
  Het gaat prima. Zonder vaccin, mondmaskers.
  En lekker veel naar buiten.
  Gezond eten
  Zonder stress

 2. Veel mensen om mij heen hebben nu “Covid” (ik meen nog steeds dat het een ontworpen iets is uit een fabriek, FIN) – en ik heb letterlijk géén enkele last gehad of Covid gehad AT ALL.

  Dit betekent dat mensen toch echt beter op moeten letten op wat ze eten (ik ook hoor, neem soms nog cappuccino etc.). Ik denk dat het een soort “Karma” is en vroeg of laat kunnen we aan de beurt komen, hoe gezond we ook denken te leven.

  We’ll see… ik zal altijd voorstander zijn van natuurlijke infectie, dáár verandert niets aan!

 3. Deze Cocktail van medicijnen was al in het begin van de pandemie bekent.
  Ook de Nederlandse ( de Peel ) Dr Elens heeft hierover contact gehad met Dr Zalenko uit Amerika en is in overleg met zijn apotheker dit middel ( off label) gaan geven aan zijn ernstig zieke patiënten.
  Hij heeft hierover wel zijn patiënten ingelicht over het feit dat dit expirimentele behandel methode was en dat de patiënten hiervoor moesten tekenen. Dus hij heeft zijn patiënten geïnformeerd en om toestemming gevraagd! ( Informed consent )

  In het begin heeft hij meteen 10 ernstig zieke mensen zien genezen❗️ En later waren het er nog meer……. Dat was een feit waar hij, Dr Elens erg blij mee was.
  Toen is dr Elons dit in zijn enthousiasme gaan vertellen aan “ Nederland “ het programma OP1 gaf hem daarvoor podium.
  Hij was blij dat er een middel was dat werkte dus NIEMAND HOEFDE MEER DOOD TE GAAN AAN COVID. ( ernstige complicatie en late behandeling uitgesloten maar dat werd er ook nadrukkelijk bij verteld. Het ging om VROEG BEHANDELING )

  MAAR O WEE “VADERTJES STAAT” BIJ MONDE VAN DE MINISTER VAN VOLKSGEZONDHEID HUGO DE JONGE STUURDE DE INSPECTIE VAN VOLKSGEZONDHEID OP HEM ( DR ELENS) AF.‼️

  DIT MIDDEL MOCHT ONDER GEEN ENKLE OMSTANDIGHEID WORDEN GEGEVEN OP STRAFFE VAN EEN BOETE. PER GEVAL.
  Ik geloof zelfs dat Dr Elens € 3000.- boete heeft gehad.
  Later werd dat € 150.000,- per situatie boete.❗️Dan ga je als dorpsdokter wel even je knopen tellen en sta je met de rug tegen de muur. En kun je niet anders dan ONDER JE OGEN JE PATIËNTEN ZIEN DOODGAAN. DOOR DE ( DWAZE) MAATREGELEN VAN MINISTER DE JONGE.

  DIT IS NAAR MIJN MENING EEN MISDAAD HET ONTHOUDEN VAN MEDICATIE‼️ ( Nalaten van Hulp aan ernstig zieken ) Mensen liever laten sterven dan medicatie toestaan……❗️…

  WIE IS HIERVOOR VERANTWOORDELIJK ❓❓❓❓❓
  WIE IS HIER DE SCHULDIGE❓❓❓❓❓❓
  WIE VERBIED HIER DE ARTS DE “ UITOEFENING VAN ZIJN BEROEP” ❓❓❓❓❓❓( waar de arts en eed voor heeft afgelegd❗️mensen beter maken ❗️) OP GEBOD VAN DE MINSTER MOEST DEZE ARTS ZIJ ARTSEN EED BREKEN. ❗️?
  WIE GEEFT ER OPDRACHT OM DE INSPECTIE VAN VOLKSGEZONDHEID OP DR ELENS AF TE STUREN.❓❓❓EN HEM TE VERBIEDEN MENSEN BETER TE MAKEN ❓❓❓❓
  WIE GAAT ER HIER TUSSEN DE ARTS EN ZIJN PATIËNT STAAN EN WAAROM ❓❓❓❓❓
  WAAR KUNNEN DE FAMILIES VAN OVERLEDEN PATIËNTEN DIE EEN BEHANDELING ONTHOUDEN ZIJN, HUN VERHAAL HALEN.❓❓❓❓❓❓

  Dit zijn vragen waar ik mezelf nog steeds HEEL BOOS over kan maken.
  En de voormalige minister LIJKT ER MEE WEG TE KOMEN. ❗️❓❓
  Wanneer komt er gerechtigheid?????

  • Anna, als covid niet bestaat, dat hele virus een verzinsel is, dan slaat je hele verhaal dus totaal nergens op. Begin nou eens bij de basis, bewijs dat fckng virus. Is er niet, bestaat niet, covid is een verzinsel, gebaseerd op helemaal NIKS.

   • Helaas bestaat covid wel, het is gekweekt in een labo op eieren. Virussen en bacteriën groeien enorm op eieren. Dus beter schrappen uit het menu

  • Leuk zo’n website met een hele verzameling onzin. Zie jij daar ergens bewijs van het bestaan van dat virus en de daarbij behorende ziekte covid? Al die onzin op die site is gebaseerd op aannames, 0,0 bewijzen.

 4. Zelenko is een prutser, een aandachtsgeile kwakzalver. Laat die mafkees dat virus maar eens bewijzen voor hij doormekkert over al die oplossingen tegen een onbestaande ziekte.

  • Laten we het zo zeggen: men heeft het vermeende virus is niet als ziekteverwekker kunnen isoleren volgens de wetenschappelijke methode, de postulaten van Koch. Eigenlijk kun je dan zeggen dat het inderdaad niet bestaat.

   • @Vince,

    Idd, Coronavirussen= griepvirussen bestaan reeds jaren. Mensen met reeds een onderliggende ziekte (n ) en ouderen zijn kwetsbaar voor de complicaties van griep, waardoor er jaarlijks in het griepseizoen vele griepdoden en zieken zijn.
    Je immuunsysteem op orde houden is de beste preventie tegen griep.
    Aanvulling met supplementen m.n tijdens het griepseizoen ( afwezigheid van de zon ) is uiteraard belangrijk.
    Heel fijn dat Rob Elens als orthomoleculaire huisarts een site heeft voor aanvulling van de juiste dosering en soorten van supplementen om o.a je immuunsysteem zo goed mogelijk op orde te houden.

 5. Deze hele ellende is ontstaan bij de FDA (Food and Drug Administration) van Amerika, die de Big Pharma injekties heeft goedgekeurd voor ‘Emergency Use’. Ze konden de injekties alleen op die manier doordrukken als ze konden bevestigen dat -niets anders- zou werken.
  Dus, werden alle bewijzen dat Ivermectine, hydroxychloroquin, zink etc van de tafel geveegd, gecensureerd, verborgen.
  In de laatste en net uitgebrachte under -cover video van Project Veritas bevestigt een top Executive Officer van deze FDA dat de Big Pharma bedrijven zoals Pfizer jaarlijks miljoenen dollar betaald aan de mensen binnen en van de FDA (nota bene) om hun produkten zoals deze zogenoemde ‘vaccines’ goed te keuren.
  Deze Emergency Use goedkeuring in Amerika werd dan klakkeloos meteen in de rest van de wereld zoals ook in Nederland overgenomen, met dezelfde Modus Operandi: Het illegal maken van geneesmiddelen die echt werken, de Ivermectine en hydroxychloroquin.
  Het gevolg: duizenden onnodige slachtoffers.
  Hier is die video van Project Veritas op YouTube. (Ps, wordt waarschijnlijk snel verwijderd vanwege ‘desinformatie’. Twitter heeft dat reeds gedaan).
  https://youtu.be/6nSXHrmOy8o

 6. In een artikel hier op FN wordt gesproken over hoeveel coronadoden je kent..
  Ik niet één. Ik heb gehoord van een vriend van een vriend die er aan gestorven zou zijn….ouder iemand.
  Ik hoorde van een stokoude tante van een vriendin..vele ouderdomskwalen…kreeg corona en overleefde dat gewoon..
  En toen de prikken kwamen en de oudjes in verpleeghuizen het eerst aan de beurt waren, kwam het bericht in het tehuis van mijn tante:

  Na de eerste covid `vaccinatie´ gingen direct, acuut! 17 bewoners dood en kregen 34 bewoners alsnog covid.
  En dit is volgens de wappiesites in meerdere verpleeghuizen gebeurd.
  ALs je dit toch hoort, dan neem je toch helemaal die prik niet. Die prik waar toch al ernstige twijfels over bestonden..

 7. ‘This eBook Reveals:

  Why so many COVID treatments have been censored drom the public;
  How Big Pharma and the global government are hiding over 23,000 vaccine deaths;
  why there are over 1 MILLION reported adverse reactions the this experimental vaccine;
  11 proven covid-19 treatment options that do NOT require doctors or nurses of any kind;
  The reason we call this “Big Pharma’s biggest nightmare” (it’s so shocking you might have to read it twice to fully understand the scope of their agenda);
  Why Dr. Peter McCullough believes “there was an intentional, very comprehensive, suppression of early treatment in order to promote fear, suffering, isolation, hospitalization, and death.”;
  Plus all of the other suppressed and censored information you’ll never hear from the mainstream media.’

  https://cvdsecrets.com/protocols/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in