Om de rol van rock-‘n-rollsterren als biomedische fascisten verder in de schijnwerpers te zetten, kreeg de uitgebluste rockster Gene Simmons van KISS onlangs op het podium een ongeïdentificeerd gezondheidsprobleem dat zo ernstig was dat de show halverwege de voorstelling moest worden afgelast, schrijft Ben Bartee.

Via People:

“Gene Simmons was niet in staat om volledig “Rock ‘N’ Roll All Night” te spelen tijdens een recent KISS concert – maar hij deed nog steeds zijn best!

Tijdens de show van de rockband in Manaus, Brazilië op 12 april, werd de zanger en bassist ziek op het podium en moest hij de show pauzeren voordat hij ging zitten voor de rest van het optreden.

“Wacht even, wacht even,” zei zanger en gitarist Paul Stanley halverwege de show tegen het publiek, volgens video’s van fans. “We moeten stoppen.”

“We weten hoeveel jullie van Gene houden, en hij is duidelijk ziek. We moeten stoppen om voor hem te zorgen, want we houden van hem, toch?” vervolgde de 71-jarige rocker. “Laten we Gene een heel luid ‘Gene!’ geven. Een, twee, drie – Gene!”

Simmons beweerde later dat het melodrama een simpel geval van uitdroging was, en misschien was dat ook wel zo.

Maar ik hoop van harte dat het een COVID-19 vaccinverwonding was, gezien zijn eerdere publieke pushen van brute overheid vaccinmandaten.

“Je hebt niet zoveel rechten als je denkt … Hou je mond, wees respectvol, en neem een vaccin,” bedacht Simmons om het gepeupel te instrueren.

  Zullen ze ooit schoon schip maken over de vaccinschade die ze hebben aangericht?

Dankzij Simmons’ farmaceutische angstzaaierij stierven normale ongevaccineerde ouderen die geen lid zijn van een kruiperige boomer-rockband totaal alleen in verpleeghuizen, zonder het ondersteunende gejuich van duizend gillende fans.

Miljoenen mensen in de werkende leeftijd verloren hun broodwinning omdat ze de prik niet namen. Kinderen werden van school gehouden en verloren daardoor belangrijke ontwikkelingskansen.

Het aantal doden als gevolg van de injecties is nog onbekend, maar volgens het VAERS-rapportagesysteem van de CDC zijn het er ongeveer 20.000 – waarschijnlijk een dramatische onderschatting.

Dit is criminele mishandeling door de staat, in de hand gewerkt door Gene Simmons en zijn ideologische geestverwanten. Om Hillary Clinton te citeren: Gene Simmons is wat wij noemen een “superpredator – geen geweten, geen empathie.

Laten we nooit vergeten wat de Public Health™ autoriteiten, geholpen en bijgestaan door Gene Simmons, ons, de westerse samenleving, hebben aangedaan.

Laten we de COVID vaccinverwondingen van mensen als Gene Simmons vieren. Hij heeft zijn karma gezaaid; ik wil het gewoon tot zijn natuurlijke einde zien komen.

Fuck Gene Simmons, de arrogante ouwe autoritaire klootzak.

Ik bid dat karma echt is, en het is wat we zien in die video.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom zijn de meeste mensen lafaards? Gehoorzaamheid en de opkomst van autoritaire regimesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlle imperia zijn vergankelijk, ook het “Amerikaanse Imperium”
Volgend artikelRusland en de NAVO zijn het eens – de oorlog in Oekraïne gaat door
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Wat een idioten, ze weten het allemaal zo veel beter. Krijgen waarschijnlijk nog vet betaald om hun leugens te verspreiden, en dan vallen ze ziek of doid 🤬🤢🤮

 2. D.I.P.
  Die In Pain, het is je gegund smerige satanische trol met je grote muil en belerende ophitsende praatjes. Gnagnagna, het enige wat wij nodig hebben is geduld want dit ruimt zichzelf op, iedereen die zo fanatiek was zal vroegtijdig afsterven.

 3. Gene Simmons (Kiss) is 73 zei eens in een interview “Ik beschouw mijn tong als een geschenk van God”. Hij zou bij duizenden vrouwen zijn Giraffe tong in hun zure sloten gestopt en gedraaid hebben, super beffer gone sick.

  • Befman met een cape…
   Jammer dat hij niet een fataal soaatje heeft opgelopen met zijn zogenaamde escapades.

   Snap sowieso de aanbidding niet van wie dan ook maar zeker niet van deze pulpgroep.

  • Ik ging even zoeken naar deze Gene Simmons (1949, Haifa) en op de eerste de beste foto, die ik tegenkwam maakt hij het 666-symbool. Een uithangbord voor de satanische muziekindustrie.

 4. Gene Simmons is de bassist van Kiss en heeft inderdaad een ego zo groot als het Witte Huis en het Pentagon tesamen, de Hongaarse Jood van origine, het symbool van hardrockers met de hand gebruiken komt van Ronnie James Dio zijn Katholieke Italiaanse oma, het beschermd je tegen het kwade maar het kan je ook vervloeken, ik neem dit niet serieus, het is spotten met religie en provoceren, hoe Gene denkt over een heleboel dingen weet ik niet, wel dat hij vreselijk pro Israël is en een echte klootzak met veel Superrechts gelul maar de Satan vertegenwoordigd hij niet ook al doet hij dat handgebaar, kom veel in de rockscene en ken het van dichtbij, komt uit Servië zelfs als ik het goed heb en is een heel oud gebaar, Ronnie James Dio van o.a. Black Sabbath introduceerde het als ik het goed heb in de metalscene, moge hij rusten in vrede, long live rock n roll!!!

  • Precies. Dat handgebaar deden de Beatles ook in de jaren 60 op een foto maar daar horen we niets over. Iedereen lult maar net zoals het hem uitkomt. Of in zijn straatje valt. Maar van mij mag hij wel gewoon ompleuren. Dag vogels, dag bloemen, dag Gene simmons.

 5. Pfff heb ik zo lang moeten wachten tot we EINDELIJK verlost zijn van deze walgelijke zwaar incompetente band? Hun gebrek aan talent probeerden ze te verhullen door hun bizarre outfits. Oh was is het fijn als er geen KISS band meer is. Opgeruimd staat netjes.

 6. Wat denk je van BNL’ers als die snorremans Johan Derksen, Normaal zanger Bennie Jolink, F1 coureur Max Verstappen etc etc allemaal promoters van het vaccin dus allemaal straks voor het Neurenberg tribunaal 2.0😜🖕💉

 7. Engerd, mijn kennissenkring was dol op hem hebben zich dan ook allemaal laten prikken, ben ooit eens mee gegaan naar een concert , het was in Duitsland ….brrrr heb de gehele tijd in de gangen doorgebracht , het was vreselijk en wat een vieze onsexy gasten van ellende ben ik superstoned geworden natuurlijk maar niet lekker hoor met die kut muziek!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in