Overledenen worden opgeslagen in geïmproviseerde mortuaria om een achterstand in het aantal sterfgevallen tijdens de wintermaanden op te vangen nu de Britse National Health Service (NHS) moeite heeft om het hoofd boven water te houden en de ziekenhuizen hun volledige capaciteit bereiken. Overal in het Verenigd Koninkrijk worden tijdelijke mortuaria geopend om de toegenomen vraag na de dodelijke kerst- en nieuwjaarsperiode op te vangen, bericht Hal Turner.

Sommige locaties die werden opgericht om het aantal Covid-19 doden tijdens de pandemie te ondervangen, openen nu weer hun deuren. Andere zijn onder meer geïnstalleerd op een gemeentelijke strooiveld in Salisbury, Wiltshire, en een andere op een voormalige stortplaats bij een natuurreservaat in Wollaston, Northamptonshire.

Naar schatting zijn er tegen het einde van het jaar ongeveer 4.000 Britten meer overleden dan normaal – een combinatie van griep, Covid en vertragingen in ziekenhuizen en ambulances zijn hier debet aan. Als gevolg hiervan worden de koelcellen – waarvan sommige eruit zien als scheepscontainers – ingezet om de huidige sterftecijfers in de winter op te vangen.

In Northamptonshire is het mortuarium van Wollaston, dat tijdens de pandemie werd gebruikt, “gereactiveerd” als onderdeel van het “activeringsplan voor sterfgevallenbeheer” van het graafschap. Het wordt The Leys genoemd en bestaat uit twee grote koelkamers met stellingen op mortuariumniveau, een kantoor en een overdekte ontvangstruimte voor discreet vervoer van en naar de locatie.

Het werd gebruikt om zowel het Northampton General Hospital als het Kettering General Hospital te ondersteunen met mortuariumcapaciteit tijdens het hoogtepunt van Covid en is sindsdien heropend vanwege de seizoensgebonden vraag. Het mortuarium, dat 24 uur per dag wordt bewaakt, is eigendom van en wordt beheerd door zowel West- als Northamptonshire Councils.

  Dr. McCullough: mRNA-vaccins injecteren "vreemde genetische code" in mensen

De manager van het mortuarium van Wollaston, die anoniem wenst te blijven, zei dat het mortuarium deze winter heropend is om de sterfgevallen tijdens de feestdagen op te vangen.

Hij zei: “We hebben onze deuren heropend om de feestperiode op te vangen, de afgelopen twee of drie jaar hebben we dat gedaan. Het mortuarium kan tot 200 lichamen bevatten en we blijven open zolang dat nodig is, wat waarschijnlijk nog zo’n zes weken zal zijn. In die tijd houden we contact met de twee ziekenhuizen, zodat we weten wat er aan de hand is en hoe lang we open moeten blijven.”

Sadie Nightingale, hoofd van de lijkschouwers en de registratiedienst van West en Northamptonshire, zei dat de feestdagen de openingstijden van de uitvaartcentra hebben beïnvloed.

Zij zei: “Er is een vierdaagse feestdag geweest, gevolgd door een driedaagse feestdag. De openingstijden voor begrafenisondernemers waren lastig.”

“Tijdens de vorige twee winters is The Leys in Wollaston geopend om zowel Northampton als Kettering General Hospitals te ondersteunen met mortuariumcapaciteit tijdens het hoogtepunt van de Coronavirus pandemie. De winter is een tijd waarin ademhalingsziekten toenemen, en dit jaar is voorspeld dat er meer ziekten zullen circuleren.

Daarom is The Leys vorige week heropend om het gezondheidssysteem van het district te ondersteunen. Dit maakt het mogelijk om de capaciteit en de zorg voor de overledenen in het noorden en westen van Northamptonshire met mededogen en respect te beheren. Wij willen in het bijzonder de bewoners van Wollaston bedanken voor de manier waarop zij in voorgaande jaren op de opening van de site hebben gereageerd en voor hun voortdurende steun.”

Het sterftecijfer ligt in de winter natuurlijk hoger, met extra druk door griep en Covid. The Leys werd oorspronkelijk in april 2020 geopend op een terrein waar een voormalige stortplaats van de voormalige Northamptonshire County Council was gevestigd.

  BREAKING: Uit officiële VS overheidsgegevens over vaccinschade blijkt dat 7,7% medische hulp zoekt na vaccinatie en dat 25% ernstige bijwerkingen heeft (VIDEO)

Sinds de opening is het terrein verschillende keren voor periodes van acht weken geactiveerd en is de faciliteit ook gebruikt door de buurprovincies Bedfordshire en Milton Keynes. Momenteel biedt het mortuarium van Northampton General Hospital plaats aan 146 lichamen en het Kettering General Hospital aan 103 nadat extra rekken waren geïnstalleerd om de capaciteit te vergroten.

Het tijdelijke lijkenhuis Leys zal de capaciteit van de provincie met bijna 200 verhogen wanneer het heropend wordt met 184 gekoelde plaatsen en 12 diepvriesplaatsen. Tijdelijke mortuariumeenheden worden gewoonlijk geplaatst in een 40ft zeecontainer en kunnen elk tot 35 lichamen bevatten.

In de buurt van Salisbury, Wiltshire, worden lichamen opgeslagen in een geïmproviseerd mortuarium op een gemeentewerf omdat het mortuarium van het Salisbury District Hospital ter plaatse zijn volledige capaciteit heeft bereikt. Het ziekenhuis heeft bevestigd dat er 15 mijl verderop een extra mortuarium is ingericht op een gemeentewerf.

Het mortuarium is geïnstalleerd aan de achterkant van een grindopslagplaats om de lijken in op te slaan en staat momenteel onder 24-uurs bewaking. Het ziekenhuis heeft bevestigd dat de extra locatie open zal blijven zolang dat nodig is.

Een woordvoerder van Salisbury District Hospital zei: “We kunnen bevestigen dat we extra mortuariumcapaciteit hebben geopend om tegemoet te komen aan de toegenomen behoefte in de lokale gemeenschap. Onze mortuariumdienst werkt volgens de nationale normen en behandelt overledenen en dierbaren überhaupt met waardigheid en respect, ongeacht de locatie. Al onze extra capaciteit biedt privacy en is 24/7 beveiligd.”

Het Royal Liverpool Hospital zei dat het twee tijdelijke systemen heeft geopend.

  Studie: dubbel gevaccineerden sterven 6 keer vaker aan Deltavariant dan ongevaccineerden

Een woordvoerder van Liverpool University Hospitals NHS Foundation Trust zei: “Het is gebruikelijk dat mortuaria over speciaal gebouwde tijdelijke systemen beschikken. Dit zorgt ervoor dat patiënten met waardigheid en respect behandeld blijven worden, in faciliteiten die gelijkwaardig zijn aan een permanent mortuarium, tijdens periodes van verhoogde vraag. Twee van deze systemen, die voldoen aan de normen van de Human Tissue Authority, zijn ingezet in het Royal Liverpool University Hospital.”

Wat “ambtenaren” zeggen komt echter NIET overeen met wat het grote publiek denkt. Het grote publiek is van mening dat mensen sterven DOOR DE COVID-19 VACCINS! Terwijl het mRNA in die zogenaamde “vaccins” blijft groeien en werken in de mensen die de prik hebben gekregen, vallen die mensen dood neer. Het publiek oordeelt stilletjes dat de vaccins de oorzaak zijn van zoveel sterfgevallen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik het vaccin niet neemVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAllemachtig… het begint! De kat is uit de zak!
Volgend artikelWordt Duitsland ooit wakker?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. DARPA van het Amerikaanse leger creëerde het biowapen voor vaccins, de NIH patenteerde het, het Pentagon en White House (Trump) regelde de ‘warp-speed’ pandemische logistiek, BigPharma leverde de executieprikken via hun netwerk van verraderlijke omgekochte doktoren, en nu staat het Westen op de Brink van de grote ellende die een mens met een boerenverstand zich kan voorstellen, het Westen is weldra in chaos veranderd, decennia lang de immigratie naar Amerika en Europa bevooroordeeld, geholpen door de nuttige idioten van het globalisme die nu een andere hobby hebben gevonden de klimaat waanzin tot het uiterste door te drijven.

  Wij worden bestuurd door idiote minderheidsgroeperingen om even op eigen bodem te blijven lachen Kaag en Rutte in hun WEF vuistje, Gert Jan Segers heeft bijtijds de brui eraan gegeven denkt hij.

  • “Gert Jan Segers heeft bijtijds de brui eraan gegeven denkt hij.”
   Zou kunnen. Of zijn geweten is toch gaan opspelen, hij had immers indertijd aangegeven niet te willen samen regeren met die andere idioten.
   Een gladde prater blijft het.
   Ik heb geen idee hoe het met zijn WEF- of andere inmenging staat. Maar er zal wel weer een mooi baantje voor hem klaarliggen. We wachten af.

 2. Heropend, …. Na de covid feak periode. ( 2020)
  nieuws lijkt mi van MSM te komen.
  deze hal lijkt op een een bouwmarkt
  met een ‘ kist ‘ erin , wat het ook mag zijn

  • Geen noemenswaardige sterfgevallen gezien in weekblaadje ( wat ik zelden lees) wat mij opviel waren de enorme formaten rouwadvertenties, met idioot veel speling ertussen , om maar op volle pagina’s te komen .
   In 2020 een hoax , mi nu wederom .
   In deze gemeente , kent iedereen elkaar, extra advertenties erin zetten gaat niet. Extra Ambu’s , niet gezien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in