Megi Bakradze (1992-2021): "De vrouw die voor anderen vocht, kon haar eigen leven niet redden." Foto © Billy Six

Manuchar Kobakhidze huilt. Bewegingloos staat hij nu met zijn twee kleine kinderen – Saba, de 10-jarige zoon, en Salome, de 7-jarige dochter – bij de grafsteen van zijn vrouw. Mist omhult Zemo Enteli, een klein dorpje in Zuid-Georgië, aan de rand van Europa. Gesprekken met de nabestaanden tonen aan: nog steeds kan niemand hier geloven waarom hun 28-jarige Megi Bakradze er niet meer is, schrijft Billy Six.

De verpleegster, die niet eerder ziek was geweest, medische ervaring had en regelmatig was ingeënt met conventionele vaccins, was op 18/19 maart 2021 binnen 24 uur overleden na “het prikje” dat haar slechts een half uur na de injectie in coma had gebracht. In het kleine Kaukasus-land, waar nog traditionele familiebanden bestaan, veroorzaakte dit menselijke drama grote opschudding – vooral omdat de televisie aanwezig was geweest. De gevolgen: oproer in het ziekenhuis. Het politiek bedoelde vaccinatieprogramma kreeg in het hele land een klap, vaccinatiecentra bleven lange tijd leeg, huisartsen prikken nog steeds niet. Slechts 25,7 procent is momenteel dubbel geïnjecteerd, ondanks massale, ook openlijke druk van de VS, het VK en de EU.

De media wilden het verzweigen

In Duitsland heeft de nationale pers lange tijd met succes het menselijke drama kunnen verzweigen. Alleen door een populaire video van de “Dwarsdenker”-beweging moest althans de vaccinatielobby van het SPD-eigendom “Redaktionsnetzwerk Deutschland” op 18 mei in een bijzin de feiten gedwee toegeven – “die Presse” en “der Freitag” volgden dit voorbeeld. De redactie noemt het lijden van de familie slechts gewoon “dit geval” en suggereert dat het “Astrazeneca-vaccin” mentaal gescheiden zou kunnen worden van de algemene Corona-vaccinatie. “Zeldzame complicaties met het vaccin zijn bekend,” zegt RND. Harteloos.

Het lokale tv-station “TV9” – rechtstreeks gefinancierd door de Soros Foundation, “Deutsche Welle” en onrechtstreeks via de NGO “IREX” door de Gates Foundation, Google en USAID – was die dag aanwezig om een promotiereportage te maken over de eerste vaccinatie in het “Imedi Hospital” van de districtsstad Achalziche. Collega’s geven vriendelijk en bereidwillig informatie: “Het tijdstip van de vaccinatie was om 12.10 tot 12.13 uur, zij viel na ongeveer 30 minuten in coma.” Tegen die tijd waren de verslaggevers al tien minuten weg. “Terwijl wij aanwezig waren, was ze in orde en gaf ons ook een interview.”

  Europese studie concludeert dat COVID-prikken "op lange termijn hersenschade veroorzaken"

Daarin promootte Megi Bakradze te goeder trouw de injectie – in een poging de vrees van veel landgenoten voor bijwerkingen weg te nemen. Een boemerang. Nadat het Russische “Sputnik News” de chaos van wanhopige familieleden buiten het ziekenhuis had uitgezonden – echtgenoot Manuchar brak ten minste één ruit, werd gearresteerd – en liet zien hoe het vaccinatieslachtoffer op een brandcard werd geladen terwijl het infuus liep, wist heel Georgië het. “TV9” was ook aanwezig, maar had “om ethische redenen” afgezien van publicatie.

Dr. Schiffmann: “Het risico neemt toe met elke bijkomende gentherapie-prik”.

Het ministerie van Volksgezondheid – dat niet bereikbaar was voor vragen over dit bericht – sprak in een officiële verklaring van een “anafylactische shock”. De internationaal bekende KNO-arts en waarheidsactivist Dr. Bodo Schiffmann – momenteel in ballingschap in Tanzania – legt desgevraagd uit: Het is “een immuunreactie op een stof die het lichaam – ik zeg het nu voorzichtig – niet aanstaat”. Het resultaat: “ongecontroleerd falen van de bloedsomloop”, het lichaam “verliest veel vocht aan de omgeving”. Het “overreageert gewoon, het heeft geen maat en geen doel”. Schiffmann waarschuwt voor de “gentherapie”, Megi Bakradze was waarschijnlijk al in contact geweest met het spike-eiwit. Het risico neemt toe met elke nieuwe prik: “Voorbeeld imker: de imker zal geen allergische reactie krijgen bij de eerste bijensteek, maar misschien wel bij de honderdste of duizendste.” Meer vaccinatiedoden zouden volgen.

Weduwnaar: “Niemand hielp me”

In het betrokken ziekenhuis van Achalziche worden bij een onaangekondigd bezoek verrassend genoeg twee ongevaccineerde verpleegsters aangetroffen – en een collega die onlangs de Chinese “Sinopharm” had genomen. “Vrijwillig.” Er is (nog) geen officiële verplichte injectie zoals in veel EU-landen. Medisch personeel wil geen commentaar geven op de zaak Bakradze.

  De weg vooruit: Een wereldwijde beweging opbouwen tegen de "Coronatirannie"

Manuchar Kobakhidze, de echtgenoot van de overledene, is getekend door verdriet. Hij stemde toe om te spreken over de dood van zijn geliefde vrouw.

Manuchar Kobakhidze, echter, is spontaan tot een gesprek bereid. Zijn huis is eenvoudig, nog gedeeltelijk een bouwplaats. Zijn moeder plukt een kip bij het fornuis. Ze hebben niet veel, maar het weinige dat ze hebben, delen ze graag: koffie en chocolade. Aan de tafel in de woonkamer, vertelt de nabestaande zijn verhaal. Hij werd pas bijna vier uur later die dag op de hoogte gebracht – door een buurman. Het ziekenhuis heeft geen contact opgenomen, tot vandaag. “Niemand heeft me geholpen,” bevestigt hij desgevraagd. Autoriteiten, media, fabrikanten – niemand lijkt zich verantwoordelijk te voelen.

De tragische gebeurtenis – tot op de dag van vandaag onopgehelderd.

Hartverscheurend: in zijn slaapkamer bouwde hij een altaar voor zijn vrouw met foto’s van heiligen en bloemen. Slechts vijf mensen in het dorp – ongeveer 170 inwoners – hadden zich tot nu toe laten inenten, zei Manuchar. Leraren en politieagenten – onder dwang van hun superieuren. Een getroffen buurman was bedlegerig met koorts voor “twee of drie dagen” daarna, zei hij. Manuchar zelf spreekt van een “slachting” onder het volk. De stemming op straat staat vijandig tegenover het experiment.

WHO en Klaus Schwab zijn niet tevreden

De Georgische regering heeft zich vanaf het begin nogal passief opgesteld ten aanzien van het “mRNA”-programma. De injecties zijn pas op 15 maart begonnen – als laatste land in Europa – nadat de Brits-Zweedse vaccins van “AstraZeneca” in de EU waren stopgezet als gevolg van verscheidene sterfgevallen. Het arme Georgië is financieel afhankelijk van de EU. Megi stierf toen aan een van die gratis afvalpartijen. “AstraZeneca” geeft geen antwoord op vragen over de achtergrond, evenmin als de Wereldgezondheidsorganisatie. President Salome Zurabishvili van Georgië moest op 14 en 15 oktober in Zwitserland de trage vorderingen van de vaccinaties persoonlijk uitleggen aan de WHO en de oprichter van het WEF, Klaus Schwab. Volgens de establishmentsmedia heeft zij zich laten vaccineren met “AstraZeneca” – en officieel verklaard dat “wij de verantwoordelijkheid in handen moeten nemen, een masker moeten dragen en moeten vaccineren”. De houdbaarheidstermijn van de resterende doses “A.Z.” is echter op 31 oktober verstreken. Een nieuwe bestelling moet nog geplaatst worden.

  Jacob, 13 jaar jong, valt 3 dagen na het Pfizer-'vaccin' dood neer

From the @WHO HQ in Geneva, I must once again call on everyone to #vaccinate.

The pandemic is continuing and we continue to see more than 4,000 cases a day. If we want to avoid regulations, we must take responsibility in our hands, #WearAMask and vaccinate pic.twitter.com/ahLevSwxgS

— Salome Zourabichvili (@Zourabichvili_S) October 14, 2021


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het wordt krap voor vaccinatie: Commissie (NL) dient bewijs in bij Internationaal Strafhof, artsen en verpleegkundigen (DL) pakken uit, brandweermannen + spoedartsen (VS) rijden voortdurend vaccinatieslachtoffers naar ziekenhuizenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen
Volgend artikelVaccinpleisters – een mijlpaal op de weg naar massale zelfmoord?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Bovenstaand bericht dat brandweer en ziekenauto’s mensen moet afvoeren naar het hospitaal die ziek worden van de corona injecties duit op de verhalen van de oorlogslachtoffers die in het Ardennen offensief van WO 2 waar honderden soldaten werden afgeslacht per dag Dit door een waanzinoorlog te voeren om de overgave van Duitsland af te dwingen de soldaten werden toen op een hoop gegooid op de legertruck en zagen er vreselijk uit die dan naar het Amerikaans kerkhof veld in Margraten dat al bevrijd was gebracht Ook dit had kunnen voorkomen worden als de wereld wakker was gebleven om Duitsland na de eerste wereldoorlog de vrijheid te geven om uiteindelijk een leger te vormen van grote omvang en de rest van Europa sliep rustig verder ja zelfs toen Hitler miljoenen joden en ander ongewenst volk liet vergassen en dat zou Europa dus niet geweten hebben denkt U?????? Zo ook nu voltrekt het volgende drama aangaande giftspuiten toedieningen aan het slapende EU volk door waanzinnige virologen en regeringsleiders!!!!!!!

  • Je haalt WOII erbij en Hitler. Die 6 miljoen joden die vergast zijn, wat is er met hun lichamen gebeurt, zelfs bij verbranding zou er een enorme hoeveelheid as verspreid moeten zijn, ik kan daar geen info over vinden. Daarnaast zijn er niet alleen joden maar blijkbaar ook miljoenen andere mensen vermoord of overleden, die moeten ook ergens gebleven zijn. Er zijn massagraven gevonden, maar niet met miljoenen lichamen. Iemand? Wel vind ik dit een interessant werk:
   http://holocausthandbooks.com/dl/33-hia.pdf
   Maar net zoals je in dat “killervirus” MOET geloven omdat je anders een gevaar bent voor je medemens, zo zijn er meer verhalen waarin je MOET geloven omdat je anders een ontkenner bent, complotgek en geruimd moet worden. Ik vertrouw geen enkel geschiedenisverhaal meer, ook dat van WOII niet. WOII draait vooral om verhalen, gestoeld op foto’s die al of niet geënsceneerd zijn. Feit is dat de machtige families van toen, ook nu de touwtjes strak in handen hebben. Alle regeringsleiders wereldwijd werden ten tijde van WOII betaald door die machtige families. Er zijn in onze geschiedenis mensen opgestaan tegen deze tirannie en deze mensen worden steevast door de duistere krachten weggezet als gevaarlijk, gek en monsters. Maar klopt dit wel…?? Ik ben geen ontkenner, ik ben een onderzoeker. Zonder hard bewijs is alles niet meer dan een verhaal of aanname. Ik ben ervan overtuigd dat 90% van onze geschiedenis zoals beschreven in de boeken een leugen is, net als deze coronapandemie een leugen is, maar de geschiedenisboeken ingaat als de grootste pandemie sinds mensenheugenis. Leugens. Verzonnen door roofdieren. En wij zijn de prooien.

     • Er is geen enkele voor crematie geschikte oven in Auschwitz-birkenau aanwezig geweest. De hoeveelheid benodigde energie om een mens te cremeren is hoog, die hoeveelheden ontbraken daar. Ook hout is geopperd, maar door de enorme hoeveelheden ook onmogelijk. Ergo, de cijfers kloppen niet, en dat is ook jaren geleden al toegegeven.

      6 miljoen slachtoffers werd in 2 etappen verlaagd naar anderhalf miljoen. Maar volgens de kampboekhouding die pas decennia later door de Russen werd vrijgegeven gaat het om een kleine derde daarvan. De meesten gesneuveld aan koude, uitputting, ziekten en tegen het einde van de oorlog ernstige ondervoeding.

      Een kleine half miljoen burgerslachtoffers zijn er net zovele teveel. Dat had nooit mogen gebeuren. Maar de bergen leugens, overdrijvingen en misplaatste claims van toen tot in het heden zijn ook om van te kotsen.

      Wat kan men nog voor waarheid aannemen? Goed beschouwd eigenlijk niets.

   • Zo is dat. En er heeft ook nog nooit iemand op de maan gelopen. Die leugen heeft ook te maken met de klotezooi waar we nu in zitten. (Bewijs de moonwalk anders aan me.)

 2. Link Billy Six.
  ‘Chief Scientist bij de Wereldgezondheidsorganisatie Soumya Swaminathan heeft na de dood van Bakradze verklaard dat om de risico’s van anafylaxie te minimaliseren, vaccinatie moet worden gedaan in een omgeving met artsen en alle benodigde medicijnen.

  Na het tragische geval besloten gezondheidsfunctionarissen dat vaccinatie alleen in klinieken met intensive care-afdelingen (ICU’s) mag worden voortgezet. Bovendien moeten personen die in Georgië vaccins tegen Covid-19 krijgen, 45 minuten in klinieken blijven om te worden geobserveerd als er bijwerkingen zijn.’
  https://agenda.ge/en/news/2021/925

  Meisje ziet er imo nogal moe en aangeslagen uit. Druk van hogerhand. Met het risico op baanverlies bij weigering. In een samenleving waar armoede hoogtij viert. Verplichte PR voor de genocide spuit. Triest verhaal. Verpleegkundigen in betreffende ziekenhuis riskeren 2 tot 6 jaar gevangenis.

 3. Het WHO bestaat uit ongezonde personen die al grijs zijn of kaal op jonge leeftijd….en die proberen de wereld gezondheid te redden … waaaaaaaaaaaa moe nie gekker worden allemaal nog verder ziek door het WHO

 4. In de aanhef wordt het woord ”doodsstrijd” gebruikt.
  Dat gebruik is een gewoonte.
  Ik heb 30 jaren als verplk aan dd sterfbedden gestaan.
  Het ”strijden” gaat over aanvaarding en de processen die een stervende doorloopt.
  Het wederzijds verdriet te delen.
  En toch zag ik dan weer. ”Hij /zij heeft tot het laatste moment ”gestreden” tegen de ziekte en de dood, geschreven op het overlijdensbericht.
  Het is een naar woord in mijn beleving.
  Dat moest ik hier even kwijt.
  Wat is het dat ons sterfmoment bepaalt?
  Miljoenen gevaccineerden leven nog.
  En dan toch zo’n tragische verdrietige dood aan een vaccin.
  Ze zal het goed hebben in de Lichtwereld.
  En Vandaar uit haar man en kinderen steunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in