Een in Nederland gevestigde onafhankelijke onderzoekscommissie, het BPOC2020, heeft onlangs nieuwe bewijzen voor de schadelijkheid van COVID-19 vaccins voorgelegd aan het Internationaal Strafhof in Den Haag, bericht Report24.news.

De door de onderzoekscommissie ondervraagde deskundigen (zoiets als de “Corona-commissie” in Duitsland) zijn er op grond van hun eigen kennis en onderzoek van overtuigd dat de vaccins niet veilig zijn. Dit omvat ook de meldingen die voortdurend binnenkomen bij de vaccinatie-meldlijn van de BPOC2020-commissie.

Op 8 oktober 2021 had het meldpunt 2.204 sterfgevallen en 2.835 gevallen van ernstige schadelijke gezondheidsgevolgen als resultaat van de COVID-19 vaccinatie geregistreerd. Het Nederlandse centrum voor de melding van bijwerkingen Lareb (Landelijke registratie evaluatie bijwerkingen) – het equivalent van het Duitse Paul Ehrlich Instituut – weigert deze meldingen te aanvaarden.

De regering wil geen kennis nemen van de verslagen

De ernstige gezondheidsschade betreft bijvoorbeeld leukemie bij adolescenten, miskramen, hartspierontsteking en trombose met trombocytopenie-syndroom.

De BPOC2020 commissie is ervan overtuigd dat de Nederlandse regering zich bewust is van de sterfgevallen en ernstige gezondheidsschade die zich na de vaccinatie hebben voorgedaan en die zich nog dagelijks voordoen. De regering wil echter geen kennis nemen van de rapporten. Tegelijkertijd zwijgt de Lareb over het onderzoek van de meldingen die zij heeft ontvangen.

Daarom heeft de Commissie besloten alle bewijzen van de aan haar gemelde sterfgevallen en ernstige gezondheidsschade voor onderzoek aan het Internationaal Strafhof te overhandigen. De BPOC2020-commissie heeft ook de notulen van haar bezoek aan het ministerie van Volksgezondheid en haar bezoek aan Lareb aan het ICC (Internationaal Strafhof) overhandigd. Wat er met het bewijsmateriaal gaat gebeuren is nog onduidelijk.

Steeds meer artsen, verpleegkundigen en zorgverleners willen het spel niet meer meespelen

In een Duitse Telegramgroep waar verpleegkundigen en ziekenhuispersoneel hun ervaringen en bevindingen kunnen posten zonder onmiddellijk blootgesteld te worden aan represailles omdat Telegram (tot dusver) niet toestaat dat buitenstaanders, autoriteiten en veiligheidsdiensten ze inzien, zijn er tonnen van dergelijke posts die getuigen van gewetensstrijd, angst, afschuw over de schade en afschuw over de enorme, gewetenloze leugen. Hier is de post van een verpleegkundige:

Ik werk in een zeer grote fysio in het Münchense Speckgürtel , ook de Webasto werknemers wonen hier in opeen. Op geen enkel moment zijn er hier ooit dergelijke berichten geweest (over Covid-uitbraken, zoals een ander schreef). De carnavalsvakantie in Beieren is het skiseizoen bij uitstek en daarna deed zich een ongelooflijk fenomeen voor, wij hadden tussen februari en maart nauwelijks zieke patiënten. Het was zeer merkbaar. Ook vrienden die als receptionistes bij huisartsen werken, hadden meer last van een komkommertijd dan van een golf van patiënten. De echtgenoot van een collega is arts in Großhadern, waar ook geen spoed was. Hij was ook bij de ambulancedienst tijdens de eerste lockdown en heeft geen enkel  coronageval in de ambulance gehad, maar wel non-stop hartaanvallen en beroertes.

Als ik het (vorige) verslag lees, moet zich een horrorfilm afgespeeld hebben. Zou zoiets niet massaal in de media zijn geweest? Begrijpt u het alstublieft niet verkeerd, als ik de vele verslagen eerder lees en ik heb ze allemaal gelezen, dan is dit verslag de absolute uitzondering.

Natuurlijk zijn er na zo’n zware ziekte late gevolgen en heeft het lichaam tijd en kracht nodig om te regenereren.

Ik wens u vrouw het beste toe. En ze stelden een interessante vraag. Zijn we in oorlog? Of iets in die aard. Ja, zo voelt het voor mij. In een noodtoestand van menselijkheid, van wederzijds respect, van uitsluiting en smaad. Sinds 20 maanden is de samenleving aan het veranderen, gezinnen, vriendschappen, functionerende werkcollectieven zijn massaal vernietigd omdat mensen het niet met elkaar eens zijn.
Het is de les van mijn leven en het schudt me op de grondvesten van mijn mensheid.

Telkens weer zijn er berichten dat in ziekenhuizen de vaccinatieschade NIET met een eigen code wordt geregistreerd – en dus niet in de statistieken wordt opgenomen:

  COVID-vaccins zijn eigenlijk helemaal geen vaccins, maar dodelijke "genetische agentia" die de virusoverdracht met minder dan 1% verminderen

Ik heb een paar verpleegstersvrienden/kennissen. Een van hen werkt nu in de codering. Zij zei dat vaccinatieverwondingen NIET mogen worden gecodeerd, hoewel er momenteel 3 jongere mannelijke patiënten op de IC liggen (myocarditis na vaccinatie). Ongelooflijk.
Ik hoor niet veel over C (Covid) in het ziekenhuis. Af en toe zijn er 1-3 patiënten in de ITS (intensive care unit) – maar of zij daar zijn vanwege C of omdat zij een ernstig ongeluk hebben gehad en bij toeval positief zijn bevonden, kan ik niet zeggen.
Ik zou hieraan willen toevoegen dat er al maanden geen C-ISO afdeling (Covid isolatie afdeling) meer is geweest, maar dat er begin dit jaar wel een was. De C-patiënten liggen nu op normale afdelingen – in eenpersoonskamers.
Mijn persoonlijk gevoel … De gevaccineerden in mijn omgeving klagen meer en meer over toenemende “pijnen” – van diverse aard.

Voor mij is het duidelijk dat als het komt tot een verplichte vaccinatie voor verplegend personeel, ik weg ben!
Hou vol in deze zieke tijden!
Bedankt aan de admins voor dit geweldige kanaal.

Of dit:

En trouwens, er zijn 3 coronapatiënten op onze Covid afdeling op dit moment- alle 3 gevaccineerd!

Maar de meeste dokters zijn totaal geïntimideerd en in het gareel en niet bereid te zien wat zij zien:

Op mijn laatste paar diensten werd naar schatting 50% van de NAW (ambulance voor noodgevallen) opgeroepen vanwege, naar mijn mening, gevolgen van “vaccinatie”. In alle gevallen sloten de spoedartsen categorisch uit dat er een verband zou kunnen zijn (het kan niet zijn wat niet kan zijn). De meeste artsen zeiden dat zij nog nooit dergelijke symptomen hadden gezien in verband met een “vaccinatie” (!).
Maagbloeding bij 32 jarige (oorzaak onverklaard).
75w (75-jarige  vrouw), cyanotisch, blauwe lippen, huiduitslag, oedeem, diarree, jeuk, pijnlijke ledematen gedurende ~2 weken. “Oorzaak kan een allergische reactie zijn” (patiënt heeft jarenlang geen allergische reacties gehad en dan hebben ze er nog nooit zo uitgezien).
82v (82-jarige vrouw) met onverklaarbare pijn in arm, borstkas, linker dij. Bloedsomloop parameters onopvallend (sedatie toegediend).
34v (34-jarige vrouw) onverklaarbare zwakte en af en toe syncope “psych. oorzaken” gedurende weken (naar huis gestuurd – rust).
42v (42-jarige vrouw) onverklaarbare oncontroleerbare stuiptrekkingen van alle ledematen (taalbarrière – geen anamnese mogelijk).
54m (54-jarige man) malaise en licht thoracaal ongemak na dutje, geen succesvolle reanimatie (Overleden).
42m (42-jarige man) Pijn in de “vaccinatie-arm” gedurende 2 weken, daarna gevoelsstoornissen in één been. Dokter: “Dit komt van de rug en verkeerd zitten!”

De vaccinatie omerta is wereldwijd:

  Wij mogen de oorlog tegen de ongevaccineerden nooit vergeven of vergeten

Brandweer Florida zegt massale oproepen te hebben voor complicaties bij vaccinaties – ambtenaren ontkennen

In de VS hebben brandweerlieden van Orange County (Florida) op sociale media laten weten dat zij voortdurend moeten reageren op oproepen van mensen met verwondingen door COVID-19-vaccins. Echter, ziekenhuizen in Centraal Florida spreken dit tegen, en beweren dat het niet waar is.

De lokale televisiestation WXII wilde weten: dus wie vertelt hier de waarheid? Besloten werd de zaak te onderzoeken nadat het personeel van de kazerne tijdens een vergadering van de brandweercommissie verklaringen van brandweerlieden had afgeluisterd.

“Dagelijks ontvangt de centrale een ongelofelijk aantal noodoproepen op het 911-nummer over bijwerkingen van vaccins,” vertelde brandweerman Jason Wheat aan de commissieleden. Een andere first responder, Wendy Williams, voegde daaraan toe: “Ik vervoer steeds meer gevaccineerde mensen naar de kliniek, meer mannen en vrouwen uit Centraal-Florida die problemen en bijwerkingen ondervinden van het vaccin of COVID hebben dan ik ongevaccineerde mensen vervoer.”

Dr. Tim Hendrix van het officiële AdventHealth Centra Care zei op vragen van de zender dat het een “zeer veilig vaccin” was. Hij ontkende dat er meer reacties of bezoeken aan de spoedeisende hulp waren. Orlando Health, ook een officiële zorgverstrekker, weigerde vanaf het begin de vraag te beantwoorden. In plaats daarvan maakten zij een algemene opmerking waarin het gebruik van het vaccin met algemene bewoordingen werd onderschreven.

Vervolgens heeft de zender WXII de betrokken PSAP gevraagd om inzicht te krijgen in de ontvangen 911 oproepen. Het PSAP antwoordde eenvoudig dat de inkomende oproepen niet waren geclassificeerd en daarom niet beschikbaar waren.

  Zowel documenten van Pfizer als gegevens uit het dagelijkse leven tonen aan dat de COVID-19 prikken reeds een massale ontvolking veroorzaken

Het is duidelijk dat er een grote mate van obstructie plaatsvindt en dat de medewerkers van de ziekenhuizen, de zorgverleners en de alarmcentrale blijkbaar instructies hebben gekregen om “niets naar buiten te brengen”. Helaas kunt u niet op de pagina van station WXI komen, omdat deze alleen regionaal toegankelijk is in Orange County. Het verslag is echter wel hier te vinden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yeadon: “Dit zijn geen vergissingen, goedbedoelde fouten, het nemen van een voorzichtige beslissing, of iets dergelijks, ze zijn opzettelijk” Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVideo’s: Italianen vechten terug tegen gewelddadige politie tijdens protest tegen vaccinatieplicht
Volgend artikelTe veel mensen sterven en het begint de demografen zorgen te baren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in