De afgelopen weken heeft een twitteraar die de schuilnaam “Aqui Ahora” (“Hier Nu”) gebruikt, vijftien video’s gepost van mensen die ineenstorten – acht daarvan in China, en de andere in Vietnam, Pakistan, Peru en elders in de wereld (waaronder Orlando, Florida, waar een klein vliegtuig neerstortte dat ongetwijfeld aan alle inzittenden het leven kostte), schrijft Mark Crispin Miller.

Kunnen deze video’s nep zijn? Natuurlijk. Maar ik denk van niet, omdat (a) het namaken van scènes die zo realistisch zijn, en op zulke afgelegen plaatsen, een budget zou vergen dat de middelen van, laten we zeggen, Children’s Health Defense ver te boven gaat (wiens mensen dat niet zouden doen, zelfs als ze het zich konden veroorloven); en (b) beelden van een “plotselinge dood” die voor propagandadoeleinden zijn gemaakt, zouden niet ongemerkt worden vrijgegeven door een of andere eenzame twitteraar met betrekkelijk weinig volgers (en dan laattijdig opnieuw gepost door een marginale “complottheoreticus” als Mark Crispin Miller), maar zouden daverend en in één keer worden gepubliceerd door grote “gerenommeerde” bladen als de Guardian, de New York Times, de Daily Mail, de New York Post, de Sun, de Mirror, de Telegraph, CNN, de BBC, NBC News, ABC News, CBS News, de Atlantic, en vele, vele andere nieuwsorganen over de hele wereld, samen met ontelbare ingehuurde krachten, bots en nuttige idioten op de “sociale media” – wat precies de manier is waarop die nepbeelden van mensen die “plotseling sterven” aan COVID, in de straten van Wuhan, in januari 2020 werden gepropageerd.

Terwijl die beelden, hoewel duidelijk nep, door iedereen gezien werden, met catastrofale gevolgen, zijn deze beelden slechts door weinigen gezien – ook met catastrofale gevolgen, want zij bevatten nog meer bewijs (en vaak behoorlijk beeldend bewijs) dat die “COVID-vaccinatie” de moordenaar is gebleken die, volgens “onze onafhankelijke pers,” COVID is, of was.

  Mijn verhaal over mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding van "gevaccineerde" mensen, en de mogelijke remedie en profylaxe van suramin, shikiminezuur en dennennaaldthee kuur

Laten we dus allemaal ons best doen om deze video’s te delen, in de hoop dat degenen die tot nu toe hun ogen gesloten hebben gehad, eindelijk gaan zien wat er werkelijk op dit moment gebeurt in onze wereld, en dus met ons allemaal:

Merk op hoe de jongemannen in deze eerste drie video’s, voordat ze elk instorten (één valt onder een naderende trein), allemaal langzaam hun hoofd omdraaien, en dan beginnen rond te draaien, met de armen vreemd opgeheven, alsof ze hallucineren dat er iets om hen heen vliegt:

(n.v.d.r. als u de filmpjes niet kan openen of slecht draaien, ga naar de bronpagina en kijk daar, of een andere browser)

Deze is absoluut niet voor de zwakkeren van hart:

Deze jonge Chinees, die zat, kon niet ronddraaien voordat hij of stierf of gewoon in elkaar zakte:

Een Chinese vrouw die een kinderwagen duwt, valt op straat om:

Een Chinese man, en daarna een Chinese vrouw, stortten in de bus in elkaar:

Een video van een jonge Chinese man, in elkaar gezakt of dood, de armen stijf gestrekt:

Een jonge Chinese vrouw stortte thuis in elkaar (in een video waarvan de herkomst mysterieus is):

Een Afrikaanse danser stortte in:

Een jongeman in een sportzaal stortte in elkaar:

Een Pakistaanse student medicijnen stortte in op een loopband:

Een jonge Peruaanse man “stierf plotseling” terwijl hij op de sportschool was (een overlijden dat door een Zuid-Amerikaanse nieuwssite gemeld werd):

Een jonge Vietnamese man zakte naast zijn motorfiets in elkaar:

Een jonge Aziatische vrouw is tijdens een livestream van haar kookles in elkaar gestort:

De crash van een klein vliegtuigje in Orlando, Florida, gefilmd door een automobilist:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Celeste Solum – Grafine kan ons veranderen in iets “dat voorheen ondenkbaar was”Volg Frontnieuws op Telegram

  VS-Apotheker onthult bijsluiter JOHNSON & JOHNSON COVID-19 'vaccin' - De inhoud slaat alles

Lees meer over:

Vorig artikelHet “Sudden Adult Death Syndrome ” is de meest voorkomende doodsoorzaak: “Dit is nog nooit eerder gebeurd”
Volgend artikel“Hoe is dit in godsnaam mogelijk?” Geschokte Europeanen betalen astronomische energierekeningen nu de “Angstaanjagende Winter” nadert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Domme idioten, ja.

  Beste reaguurders en Rommel,

  Ik kreeg vandaag via de whatsapp een audio bestand. De kennis stuurde geen info over dit bestand, en ik ben gaan zoeken adhv wat de man allemaal zei. Hij was een beetje blerend. Hij had het over (1) de Sunday Telegraph, en (2) een columnist Janet Daley, en (3) dat de kop in het artikel aankondigde dat “AstraZeneca heeft gezegd dat de jab een verspillng van geld is.” Ik heb dus gezocht, maar kon niks vinden.

  Wel was er een artikel door Hannah Boland met kop “Booster jabs for all ‘not a good use’ of taxpayer cash, says AstraZeneca boss”. Verder niks door die Janet Daley geschreven. De man was helemaal geagiteerd in die audio, en riep ook over hoe hij opgepakt was etc etc. Ik weet dat AstraZeneca een stuk van de markt wil pakken met de eoa nieuwe troep die ze aan het koken en inpakken zijn voor de schapen.

  Weten jullie mss iets meer over dit “gerucht” – ik wil graag weten of AstraZeneca dit echt gezegd heeft.

 2. 15 van de 8.000.000.000 vielen plots dood gisteren of zo. En vandaag? Er lopen gewoon teveel mensen met non-stop filmende cameraatjes rond. Morgen worden er vast weer doodvallers gefilmd. Vroeger vielen ze ook bij bosjes dood maar was er geen camera in de buurt.
  Of is er meer aan de hand?

 3. ik vind het wat vremde filmpjes, wie zit er achter de camera. Veel chineze filmpjes. Hoe zit het met die vraag die ik hierboven heb gepost, over wat de AstraZeneca boss gezegd zou hebben? Weet iemand wat?

  • Beste Immortal,

   Jouw eerste reactie onder dit artikel, daar kan ik nix mee.
   Jij weet al nix, dus wat moeten wij hier verder mee?
   Vage shit van onbekenden..?
   Niet meer plaatsen dit soort crap!
   Zorgt alleen maar voor voer voor degene die ons tegen willen werken.
   Snapt u dit?

 4. Toevallig zag ik vanmorgen soortgelijke gevallen in n vid van Max Igan. Heel gek. Ze beginnen rond te draaien met 1 arm omhoog en vallen om (dood) Maar het lukt weer niet om een link erbij te zetten. Treurig..
  Het was Max Igan Future’s Now

   • Dat kon ik niet zien via m’n mobiel. Kreeg maar n deel van het beeld op m’n scherm. Meerdere links lukte erbij zetten lukte ook niet (ook niet via pc) Dus niet zo zeuren volgend keer aub. Ik sluit me alleen aan bij Frontnieuws en nog een paar mensen hier die erg goed hun best doen goede info bij elkaar te krijgen! Bedankt.

  • Voordat iemand sterft, gezond of niet gezond. Hij of zij alleen ziet de Engel des dood samen met de engelen naar hem toe gaan en daarom kijkt hij/zij in de lucht en begint te draaien.

 5. Maar denk je niet dat Curiousmarco de juiste naam is?
  Corousmarco is een vage naam 😉
  Maar wellicht heeft deze naam toch een betekeniss, welke ik graag wil weten.
  Zou je willen toelichten waarom je juist de nickname gebruikt?
  Enja, ik ben een “rare” gast, ik wil weten hoe en wat en waarom 😉

  Groet, Joep

  • Ik denk dat je nog erg veel te doen hebt als je meer wilt weten van al die ‘vage” namen die hier staan. Maar ik denk dat het weinig of niets bijdraagt waarom we hier staan. Gr marco

 6. Tja, mijn overbuurvrouw moest naar het ziekenhuis na haar booster en mijn buurvrouw is ziek geworden na haar derde booster. Van een docent Italiaans en Spaans op de universiteit van Coimbra hoorde ik dat zij vanwege uitval tot wel 40% van de leerkrachten komende september dubbele klassen moet gaan lesgeven. Haar dochter is een chirurch in een ziekenhuis in Coimbra, en zij vertelde mij dat zij het nog drukker had dan tijdens de cojona golf. Ik hoor hier ook veel meer ambulances dan eerder. Portugal kent op dit moment een oversterfte van 30% en je ziet dat mensen hier knap zenuwachtig aan het worden zijn. Maar ik zie dagelijks mensen sporten en rennen hier, en ik heb er nog niet eentje zien neervallen zoals ik dat in deze filmpjes zie. Wil niet zeggen dat het niet waar is, maar misschien ben ik steeds op de verkeerde tijd op de verkeerde plek. En ik heb mijn mobieltje nooit bij me, dus als ik er eentje zie neervallen dan kan ik het niet filmen. Maar mocht ik het eens een keertje meemaken, God verhoede het, dan zal ik dat zeker hier melden.

 7. Het mes snijd hier weer aan beide kanten.
  Laat mij denken aan die collage in maart 2020 waar veel doden vielen voor een Chinees restaurant.
  Dat waren uiteindelijk dronkaards, landlopers, hart falen, enz…

  Er vallen zeker doden door die vaccins, daar ben ik overtuigd van maar ook nu zie ik ze niet massaal doodvallen in mijn omgeving of voor een Chinees restaurant… Er vallen steeds doden nooit anders geweten en doen geen autopsie. Hoe kunnen we dan zo zeker zijn?
  En die ambulances waren vroeger ook elke dag in mijn buurt maar stel vast dat de mensen zich nu pas daarop zijn gaan focussen.
  Na het warm weer heb je ook steeds de grootste piek aan doden, in een bejaardentehuis kan je dat goed constateren.

 8. schaapjes je gaan eraan jullie zijn ter dood op geschreven neem nog snel wat giftspuiten want Rutte raak die rommel nog niet aan de straat stenen nog kwijt het is alleen nog de idioten die er in geloven.

 9. Ik vraag me sterk af of de beelden uit China nep waren. Wat als het COVID virus al eerder losgelaten is in China en er een “vaccin” werd uitgetest. Wat als er een gemodificeerd “griepvaccin” was geïnjecteerd in deze mensen? Ze vielen in China op precies dezelfde manier als de mensen nu vallen na “vaccinatie

 10. Ja hoor, allemaal vaccinatie gerelateerd. 🤣 Hou toch op zeg! Laten we nou niet met deze onzin gaan beginnen. Natuurlijk veroorzaken de C19 vaccinaties schade en overlijden, maar die opnames/filmpjes zijn echt totaal belachelijk om dit aan C19 vaccinaties te doen toebedelen! Er zijn bepaalde site’s waar je de hele dag dit soort filmpjes kan bekijken, al ver voor de uitrol van de C19 vaccinaties, zoek daar zelf maar naar, die achterlijke meuk plaats ik hier niet!

  Herinneren jullie de beelden nog in het begin van het o zo dodelijke verkoudheidsvirus waarbij ook al die mensen (over het algemeen weer Chinezen danwel Aziaten) plots dood neervielen… Juist!

  🥱

  • Ow ja, voordat ik het vergeet, een twitteraar met de schuilnaam “Aqui Ahora”

   Uhm Twitter, sja dat is natuurlijk zeer betrouwbaar nieuws… Daar kan je absoluut van uit gaan… Echt waar hoor!

   🤣

   No further comment. 😴

  • Ja nee, het is natuurlijk heel normaal om op een perron te staan. Te gaan hallucineren en dan jezelf onder een langrijdende vrachtrein te laten rollen. Gewoon, voor de leuk.

   Of ga je nu zeggen dat diegene dat moest doen vanwege een vaag script van de CCP?

   • Wat dacht je van geestverruimende substanties, kortom, Drugs, of bepaalde soorten medicijnen, al dan niet gemengd met alcohol… Daar heb je verder niet over nagedacht zeker. Als jij denkt dat dit vaccinatie gevallen zijn, dan hoor jij thuis in de Qanon hoek, die verzinnen ook allerhande losgeslagen theorieën zonder een daadwerkelijke onderbouwing 🥱 💤

    Succes ermee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in