© Freepik

De Coronavaccins werken niet erg goed. De alomtegenwoordige statistieken die aantonen dat de gevaccineerden een aanzienlijke bescherming genieten tegen ernstige ziekte en dood, lijken niet te kloppen. In sommige gevallen zijn ze waarschijnlijk gemanipuleerd. Ze worden zeker in de war gestuurd door de verschillende testregimes waaraan gevaccineerden en ongevaccineerden worden onderworpen. Als men eenmaal de details van de werkzaamheid achterwege laat en naar het bredere plaatje kijkt, is het gemakkelijk te zien waar we staan. De vaccins hebben de mortaliteit in Corona niet verminderd ten opzichte van dezelfde tijd vorig jaar, in geen enkel gebied dat ik ken. Landen met een hoge vaccinatiegraad zien nu hetzelfde aantal sterfgevallen, of meer, als begin september 2020. Tijd is een platte cirkel, schrijft Eugyppius.substack.com.

Als je dieper kijkt, krijg je dit over het algemeen voorgeschoteld: de gevaccineerden blijven substantieel beschermd tegen ernstige ziekte of dood, maar de ongevaccineerden komen in het ziekenhuis en sterven in zeer hoge mate, als om te compenseren. Zo heeft Israël zowel voor als na de massavaccinatie hetzelfde sterftecijfer van ongeveer 0,7% gehandhaafd. Als Delta gewoon gevaarlijker is, dan zouden we verwachten dat landen met een lagere vaccinatiegraad nu een werkelijk duizelingwekkende sterfte kennen, maar dat is niet het geval. In zwaar gevaccineerde landen woedt Delta met een zeldzame woede onder de ongevaccineerden, maar in minder gevaccineerde landen doet het niets ongewoons. Dit betekent dat de effectiviteitsstatistieken over het algemeen onbetrouwbaar zijn. De precieze redenen doen er niet echt toe: of de vaccins hebben de kracht om het hele plaatje te veranderen, of ze hebben dat niet.

Dit alles hoeft ons niet te verbazen. Vaccins tegen coronavirussen worden al tientallen jaren bij dieren gebruikt, en geen van deze vaccins werkt erg goed. Over het algemeen beginnen ze na een paar maanden te falen. Ondanks hun technische geavanceerdheid zijn onze mRNA- en vectorvaccins tegen SARS-2 niet anders. Ze hadden enig succes toen ze voor het eerst op de markt kwamen, maar dat heeft de situatie waarschijnlijk alleen maar verergerd. Ze hebben de oudere Kent-lijn gedood en de algehele genetische diversiteit van SARS-2 verminderd. Het aantal gevallen daalde in het Verenigd Koninkrijk en Israël, en Delta kwam als overwinnaar uit deze bottleneck. Toen net gevaccineerde IJslanders naar het met Delta verzadigde Verenigd Koninkrijk op vakantie gingen, genoten ze niet eens een eerste periode van bescherming tegen infectie. Zij brachten Delta mee terug naar IJsland, waar de nieuwe stam in bijna dezelfde mate circuleerde onder gevaccineerden en ongevaccineerden.

  Planeet van de cavia's

In een wereld waar symptomatische mensen meestal thuisblijven, is Corona in een evenwichtsoefening verwikkeld. Ze mag mensen niet te snel ziek maken, anders halen haar gastheren zichzelf uit de circulatie en besmetten ze niemand. Delta is agressiever dan eerdere stammen, waarschijnlijk in die mate dat het zichzelf benadeelt in landen met een streng inperkingsbeleid. Door de agressievere, vroegere replicatie kan Delta echter een voorsprong nemen op de immuniteit van de gevaccineerden, die ook meer replicatie van het virus kunnen verdragen met minder symptomen. Samen met de gewone antigene-drift lijkt dit het mechanisme te zijn dat Delta op de voorgrond heeft geplaatst. We kunnen dit verschijnsel waarschijnlijk met recht een zwak Marek-effect noemen. Onze universele vaccinatiecampagnes hebben net goed genoeg gewerkt om de evolutionaire processen te versnellen die altijd en overal de Corona optimaliseren.

Het is onmogelijk te geloven dat deze mislukking niet was voorzien. De wetenschappers die de vaccins ontwikkelden, wisten zeker hoe de zaken zouden aflopen. Daarom hebben zij de proeven na drie of vier maanden beëindigd en hun placebo-controles gevaccineerd. Daarom hebben ze het vanaf het begin over boosters gehad. Het is de reden waarom, als je goed luisterde, je nooit Zero Covid slogans hoorde komen van Team Vaccin. Alleen de vergelijkende idioten van Team Lockdown spraken ooit op die manier.

Onze politici en onze nieuwe volksgezondheidsdictators daarentegen bleven onwetend over het beperkte potentieel van de vaccins. Zij blijven aandringen op universele vaccinatie en groene pasjes, terwijl het duidelijk is dat deze niets zullen uitrichten om het verloop van de pandemie te beïnvloeden. Het is de moeite waard te vragen waarom, want als je erover nadenkt, zie je dat de uitrol van de vaccins gepaard ging met een ingebouwde exit-strategie. De vaccins kwamen bijna overal in het voorjaar, toen Corona toch al buiten het seizoen was. Beleidsmakers beweerden onmiddellijk dat de dalende infecties een overwinning waren voor de vaccins, maar zij verzuimden de volgende stap te zetten en de oorlog als gewonnen te verklaren en ofwel hun tellingen van ziektegevallen te staken, ofwel op zijn minst de gevaccineerden uit te sluiten van de infectie- en sterftestatistieken. In plaats daarvan hebben zij halve maatregelen genomen en nieuwe voorschriften opgesteld die de gevaccineerden meestal vrijstellen van tests, terwijl zij er niet in zijn geslaagd de deur voor de pandemie te sluiten en handhaven cijfers die net betrouwbaar genoeg zijn om de zinloosheid van hun beleid aan het licht te brengen.

  De vreselijke lijdensweg van een jonge moeder na de Corona-vaccinatie

Dit was de tweede keer dat onze dappere gezondheidsdictatuur er niet in slaagde gebruik te maken van de voor de hand liggende, speciaal gebouwde uitweg uit de seizoensgebondenheid. De eerste keer was in het voorjaar van 2020, nadat het hele Westen (met uitzondering van Zweden en Wit-Rusland) was overgegaan tot massale inperking en de coronabesmettingen in april overal instortten. De gevestigde wetenschappelijke kringen hadden tegen die tijd twee maanden lang ontkend dat er significante seizoensgebonden effecten zouden zijn, op basis van een aantal oppervlakkige modelstudies. Net als bij de uitrol van de vaccins konden zij door de seizoensinvloeden te ontkennen een politieke overwinning uitroepen. Net als bij de uitrol van de vaccins was de weg vrij voor iedereen om te zeggen dat ze Corona hadden verslagen, de kraam op te vouwen en naar huis te gaan. Dit is, zoals u zult opmerken, precies wat China deed. Het verscherpte de officiële testcriteria, verklaarde de pandemie voor beëindigd en keek niet meer achterom. De westerse landen hielden de bal echter de hele zomer in de lucht, net zoals ze dat nu doen.

Regeringen zijn zowel machtiger als meer verlamd dan ze ooit op enig ander punt in de geschiedenis zijn geweest. Bevoegdheden zijn verspreid over de gebieden van de bureaucratie. Door de macht op deze manier te verdelen, zorgen de beroepsklassen voor loyaliteit en eensgezindheid in het gehele ambtenarenapparaat, de academische wereld en de pers. Het gevolg is dat staten diepgaand en permanent gedemobiliseerd zijn, niet in staat om volgens samenhangende strategieën te handelen. Telkens weer zien we in Corona duidelijke hints van strategisch denken in bepaalde kringen – de exit rampen behoren tot de duidelijkste tekenen – maar deze worden altijd overstemd door de bredere dynamiek van ontelbare duizenden naamloze, gezichtsloze optimisten en hysterici die in honderden saaie, zinloze comités zitten en steeds weer dezelfde iteratieve destructieve bestuurshandelingen verrichten.

  Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates "briljante" maar duivelse geest

Dit zijn bureaucratische processen van onnoemelijke complexiteit, die allemaal ruwweg in dezelfde richting worden gestuurd door een los systeem van Schelling-punten. De mysterieuze kracht van globalistische organisaties als het Economisch Wereldforum is de coördinatie die zij bieden, doordat zij fungeren als ontmoetingsplaats voor de beroepselites om onderling beleidsplannen te formuleren en deze plannen en idealen uit te dragen via losse netwerken van gelieerde magnaten, journalisten en NGO’s. Tot nu toe heeft het Coronabeleid zich in elk westers land min of meer volgens hetzelfde script ontvouwd, dat eind februari 2020 door de Wereldgezondheidsorganisatie was bedacht. De slotakte zou de grootschalige uitroeiing van Corona moeten zijn na massale vaccinatie. Het is nu duidelijk dat dit nooit zal gebeuren. Voor het eerst sinds maart 2020 is er geen duidelijke internationale consensus over de te volgen weg.

Een paar landen, of misschien zelfs een paar prominente politici of deskundigen op het gebied van de volksgezondheid die hun hoofd niet in hun kont hebben, zouden alles kunnen veranderen. Iedereen die niet gek is, moet beginnen aan te dringen op dezelfde eenvoudige boodschap:

We moeten leven met Corona, het zal altijd bij ons zijn. Tweejaarlijkse boosters voor de hele bevolking zullen niets oplossen. Ze zullen alleen de effectiviteit van vaccins verminderen door antigene-drift aan te moedigen. De vaccins zijn in het beste geval alleen een oplossing voor ouderen en kwetsbare personen. Iedereen zal Corona krijgen, zelfs de gevaccineerden, en kinderen moeten het krijgen zolang ze nog jong zijn en zolang het geen risico voor hen vormt. Op deze manier zal SARS-2 de komende jaren een onbelangrijk virus worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vooral dokters, verpleegkundigen en politici willen geen CoronavaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFacebook-post van tv-station onthult per ongeluk dat meer mensen sterven aan het vaccin dan de media melden
Volgend artikel24.526 DODEN 2.317.495 GEWONDEN na COVID-19 injecties gemeld in databank van ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen van de Europese Unie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Frontnieuws, in het ene stuk schrijven jullie (eindelijk) dat dat hele virus nooit bewezen is (en dus gewoonweg niet bestaat) en nu weer dat er wel degelijk een coronavirus is dat al heel lang (onder dieren) bestaat. Ook bij dieren is het totaal onbewezen, ALLE virusssen bestaan bij gratie van aannames, (computer-)modellen, gemanipuleerde grafieken en leugens. Leugens. Leugens. Leugens. Ziekmakende, “besmettelijke” “virussen” bestaan niet. Jammer dat jullie geen standpunt in durven nemen, of een standpunt TEGEN dit beleid en TEGEN dit “virus”. Jullie hebben veel goede artikelen, maar ik ga afhaken vanwege de virusleugen die jullie in stand houden. Jammer.

  • coronavirussen bestaan reeds sinds mensenheugnis…….covids zijn in weze virussen die problemen veroorzaken aan de luchtwegen…griep, snotvalling, verkoudheid, sinusinfecties, bronchitis van virale aard……allemaal covids aka coronavirussen…
   het is niet omdat frontnieuws stelt dat er GEEN TOTAAL NIEUWE virus is (wat door de door de big pharma’s betaalde ‘experten’ en hun uitlaatkleppen, de main stream media beweerd wordt), dat dat wil zeggen dat er geen coronavirussen zijn….zoals in het begin van mijn betoog gesteld….die zijn er sinds het ontstaan van de aarde…niets nieuws onder de zon….het een niet verwarren met het ander 😉

 2. Ja een bijzonder tweeslachtig verhaal.
  Enerzijds een waarschuwing tot en anderzijds een aanbeveling voor prikken.
  Vergeet niet dat er veel ouderen, zowel direct als indirect, door het gemanipuleer rondom die rommel veel te vroeg, en onder ellendige omstandigheden, gestorven zijn.
  HET IS GEEN VACCIN!!!!!!!

 3. Al eerder aangegeven dat jullie lijken mee te werken aan deze apartheid door steeds weer onzin over een virus te vermelden. Een virus die dus niet bestaat! En dan meteen doorgaan over een vaccin wat geen vaccin genoemd mag worden volgens de regel en wetgeving.
  Dit ondermijnt jullie betrouwbaarheid zeer.
  Popi-jopiverhalen horen en lezen we dagelijks maar dat jullie hier nu aan meedoen maakt eea aan info hierbehoorlijk twijfelachtig.
  Controlled opposition?
  De groeten dus.

 4. FN kan m.i de termen ..vaccin…corona…. beter eventjes in de ijskast zetten.
  Coronavirussen bestaan al eeuwen en steeds heeft het menselijk lichaam middels zijn/haar fantastisch immuunsysteem deze jaarlijkse aanvallen weten te pareren.
  Zolang je geen gekke dingen doet die het immuunsysteem verzwakken kan je dus NOOIT ziek worden of ergo dood gaan .
  Feitelijk noemen we de jaarlijkse ongemakkelijkheden gewoon GRIEP.
  Griep is dus een onderdeel van het jaarlijks seizoensgebonden ritueel van het leven.
  Ben je oud, gebrekkig etc… en je krijgt GRIEP , dan is de kans groter dat je immuunsysteem het eventjes laat afweten en tja…dan is de kans groot dat je kunt gaan hemelen.
  Dit is echter al EEUWEN zo…
  Nu heeft men een gentherapie gemaakt met louter gif, zware metalen en allerlei zeer kwalijke virussen die de mens bij uitstek beroofd van zijn/haar immuunsysteem.
  Kortom…het nemen van deze gifspuit zorgt ervoor dat je DOOD gaat op welke leeftijd dan ook.
  Het nemen van de zogenaamde griepspuit(een leugen pur sang) zorgt niet enkel voor de kassa van de moordenaarsbende maar gaat nu, al diegenen die braaf hun gifspuiten hebben gehaald….zorgen voor een interne explosie in je lichaam en gaat ervoor zorgen dat je gaat hemelen.
  Goede middag en neem een borrel…zolang het nog kan!

 5. Er schijnt ergens een grote beloning te wachten voor degene die een VIRUS kan isoleren en aantonen.
  Misschien is griep wel iets anders dan wat wij mensen denken.
  Ook in de zomer komt griep voor. { o.a. buikgriep}
  Worden de meesten kinderziekten niet door VIRUSSEN [???} veroorzaakt?

  • Hallo Jema,
   Doe eens een zoekopdracht naar deze wetenschapper en begrijp het bedrog van Louis Pasteur:
   “Pierre Jacques Antoine Béchamp”

   Groeten,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in