Sinds de golf van publieke en particuliere COVID-19 vaccinmandaten deze zomer, is er steeds meer verzet van een publiek dat weet dat de mandaten onethisch, immoreel, en vanuit het oogpunt van de burgerrechten illegaal zijn. Aangezien geen van de COVID-19 vaccins (Pfizer, Moderna, JNJ) door de FDA is goedgekeurd of door vaccinproducenten commercieel aan het publiek wordt verkocht, weten de Amerikanen dat de toestemmingsformulieren aangeven dat vaccinatie alleen vrijwillig kan zijn en dat de veiligheid of werkzaamheid van de vaccinproducten niet is bewezen, schrijft Dr. Peter McCullough.

De toestemmingsformulieren op zich zijn dus een duidelijke indicator dat geen enkele entiteit deelname aan een klinische proef of onderzoek kan “verplichten”. Het aantal COVID-19 vaccinaties is in april 2021 sterk gedaald toen bekend werd dat Amerikanen na de injectie in groten getale stierven en gewond raakten. Analyses van Rose en McLachlan met behulp van het CDC VAERS-systeem wezen uit dat 50% van de sterfgevallen zich voordeed binnen 48 uur, 80% binnen een week, en dat er in 86% van de gevallen geen andere verklaring was dan dat het vaccin het overlijden moet hebben veroorzaakt.

Vanaf dat moment werd een reeks perverse pogingen ondernomen om mensen tot vaccinatie te verleiden, met onlangs nog een gratis affaire in een Europees bordeel. Maar helaas, voor de leveranciers van vaccins vonden verstandige mensen geen lekkere donut of zelfs maar een vluggertje waard om hun leven te riskeren aan het eind van een naald geladen met mRNA of adenoviraal DNA dat codeert voor het Wuhan spike-eiwit.

De belanghebbenden bij de vaccinatie werden in de loop van de zomer ongeduldig toen de aarzeling om te vaccineren navenant toenam met berichten over mislukte vaccinaties bij grote aantallen patiënten, die leidden tot ziekenhuisopnames en sterfgevallen, en duidelijke bewijzen dat de vaccins hun bescherming na een korte zes maanden verloren.

  Wat de Covid-vaccin hype niet vermeldt

De eerste golf van verplichte vaccinatie trof studenten die na een paar semesters van online-cursussen naar de campus wilden terugkeren zonder zichzelf in gevaar te brengen voor orgaanschade of erger na een onnodige COVID-19-vaccinatie. Er kwam verzet en zelfs beschamende uitbraken van COVID-19 onder gevaccineerde studenten aan de Duke University, waardoor het publiek er opnieuw aan werd herinnerd dat de vaccins niet goed genoeg werken om te verplichten.

Maar de voortdurende dwang onder de arbeiders nam toe. Aanvankelijk waren zij afkomstig van particuliere ondernemingen zoals gezondheidsstelsels die in 2020 en 2021 rijkelijk hadden geprofiteerd van COVID-19 ziekenhuisopnames. Er waren geen grote uitbraken van COVID-19 in ziekenhuizen in de VS, dankzij goede normen voor de luchtstroom en het gebruik van redelijke methoden om de besmetting in te dammen. Toch kondigden gezondheidssystemen trots COVID-19 vaccinmandaten aan en deinsden zij er niet voor terug om dezelfde werknemers te ontslaan die hun leven riskeerden als eerstelijnswerkers die zorgden voor patiënten met COVID-19, van wie velen geen baat konden hebben bij een vaccin omdat ze van nature immuun waren na COVID-19 herstel.

Uiteindelijk kwam er met president Biden, de OSHA, een hele golf van mandaten samen die inderdaad in de smaak vielen bij de belanghebbenden bij vaccins die hun verheven doel van “een naald in elke arm” wilden bereiken, ongeacht hoe ongewenst, onveilig of ineffectief de vaccins waren. Het COVID-19 publieke vaccinprogramma was het toonbeeld geworden van het opdringen van een mislukking op mislukking aan een publiek dat geen zin had in herhaalde injecties die duidelijk niet aan aanvaardbare normen voldeden. Aldus hebben rechtszaken, beroepen, ongedaanmakingen en nog meer rechtszaken een juridisch systeem op de proef gesteld dat onder zijn eigen druk om gevaccineerd te worden vaccincorrupt is geworden. Met de opschorting van juryrechtspraak maakt een hoorzitting voor een groep gelijken niet langer deel uit van onze rechtsgang, en als gevolg daarvan is de “eerlijkheid” verloren gegaan.

  "Het is alleen maar..." - Waarom ik nooit en te nimmer zal opgeven

In het verslag van deze week behandelen wij de huidige stand van zaken met betrekking tot verplichte vaccinatie en komt kinderarts Dr. Steve Kebe aan het woord, die zich uitspreekt over de kwestie van COVID-19 bij kinderen en de gevaren van het onvoorzichtig vaccineren van deze groep die nu grotendeels immuun is, waarvan de risico’s voor de volksgezondheid niet zijn bewezen en waarbij de risico’s veel groter zijn dan de voordelen van deelname aan vaccinatieonderzoek.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europese virologen krijgen een training hoe te liegen en hoe statistieken te vervalsen om maximale angst te creërenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWachten op de Coronawagon
Volgend artikelVaccinpas van de Schotse regering stuurt privégegevens naar Amazon en Microsoft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in