Een lokaal ABC nieuwsstation opende per ongeluk de doos van Pandora met een recente en nu virale Facebook post. De post, die momenteel meer dan 64.000 shares heeft, vroeg om verhalen over mensen die een geliefde hadden verloren omdat ze *niet* waren gevaccineerd. Wat uiteindelijk gebeurde, was een enorme stortvloed aan reacties van mensen die hun geliefde hadden verloren vlak nadat ze waren gevaccineerd. Het aantal werkelijke sterfgevallen en bijwerkingen van het vaccin is iets waarvan velen vermoeden dat de media, Big Pharma, de regeringen en gezondheidsautoriteiten in de doofpot stoppen. Blijkbaar beschouwt de CDC niet iedereen die binnen 2 weken na het vaccin sterft als een werkelijk “vaccinatie sterfgeval” en als dit bericht zo veelzeggend is als het lijkt te zijn, dan sterven er VEEL meer mensen aan dit vaccin dan aan iets anders. Het vaccin houdt mensen duidelijk niet tegen om covid te krijgen, en veel mensen vragen zich af waarom ze er zo hard op aandringen. Ik heb zoveel mogelijk reacties gescreend als ik kon, omdat Facebook al op het bericht is gericht en mensen vraagt of ze het “echt” willen delen, schrijft Thedcpatriot.com.

Er zijn er letterlijk te veel om door te nemen voor één artikel. Het is ook interessant omdat veel mensen zoals ik momenteel in de “Facebook-gevangenis” zitten omdat ze vraagtekens durven te zetten bij het vaccin, dus we hebben geen idee hoeveel meer verhalen over vaccindoden van mensen die het momenteel niet kunnen zien of er commentaar op kunnen leveren, er zijn. Hier zijn enkele van de top berichten en als het enige indicatie is… we hebben een enorm, gruwelijk probleem dat onder het tapijt wordt geveegd door de overheid.

  Geneesmiddelenbedrijven - Gewoon een beetje vals of door en door slecht?

 

Misschien, heel misschien… moeten we het “geneesmiddel” niet nemen van dezelfde mensen die het virus in de eerste plaats creëerden?

Sinds ik van Twitter ben getrapt voor het posten van bewijs van verkiezingsfraude, kun je me volgen via mijn telegram https://t.me/AmericanAFMindyRobinson of ongecensureerd op GAB die je kunt bookmarken via de DuckDuckGo app voor gemakkelijke toegang op @AmericanAFMindy


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tijd om de gevaccineerden te verbannen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIk zal nooit meer een dokter vertrouwen
Volgend artikelVaccin falen en de uitweg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Gisterenavond tegen middernacht passeerde ik een auto welke op een parkeerplaatsje geparkeerd stond. De lichten van de auto waren uit en op de bestuurdersstoel hing iemand ‘schijnbaar levenloos’ tegen het portier. Bezweken aan de prik? Of iets anders? Drugs? Alcohol? In slaap gevallen? Terwijl ik me dit alles afvroeg, ben ik doorgelopen. In het dorpsnieuws er niets van kunnen terugvinden. Wellicht zal ik het nooit weten.

  • Een gevaxte die aan de drugs was en een glaasje te veel op had die in slaap was gevallen en daarna bezweken is, die nu levenloos tegen het portiek hangt op de bestuurdersstoel? Tja als mens zie je wel eens vreemde dingen waar je nooit antwoord op krijgt.

 2. Even de glazen bol erbij 😛
  Complot theorie tis een gevaxte .?
  Een rukker ?
  Gemiste kans hoor had ff geklopt 😀
  Nu weet je het niet .. jammer brand van nieuwsgierigheid.
  Is het begonnen ?
  😛

  • Voor wat betreft het laatste: ja, ik denk het wel; ik zag onlangs iemand die achterstevoren overstak. Heb ‘m maar even gewaarschuwd dat er iets aankwam..

 3. De ziekenhuizen rekenen ene beetje vreemd. Je bent volgens hen niet gevacineerd als je geen twee prikken hebt gehad en 14 dagen verder bent. Dus vele vaccins doden kunnen ze niet mee tellen hierdoor. Na die twee weken moet je maar eens bewijzen dat het van die vaccin is. Begin er maar eens aan,,.

  • In oktober zal de vaccinatie ronde weer op gang gaan komen om de vijfde booster spuit te halen de bange schapen die denken dat ze als dat niet doen wel zullen sterven maar ze kijken niet verder dan hun neus lang is en geloven steevast in de farmacie leugens van grote ondernemingen Maar als de meeste denken dat hun coronapas QR code nog geldig zal zijn dan hebben dat vies mis omdat de minister Kuiper gaat vertellen dat de houdbaarheid van de vorige serie spuiten verlopen zal zijn En dan ziet hij zijn kans schoon om miljoenen schapen weer naar de priktent te lokken met beloning dat ze een gratis QR code pas zullen krijgen en voor een paar maanden vrij mogen rond lopen en ergens naar binnen gaan Echter naar de supermarkt daar mag je zonder C.pas naar binnen omdat er anders miljoenen mensen dan zullen sterven van de honger Iedereen moet dan wel een muilkorf masker op hebben!

 4. Oh. Ik ben al zoveel buren kwijtgeraakt. En ook nog tijdens lockdown. Dus mag je niet eens aanwezig zijn. Maar schijnbaar gaat het leven gewoon door. Even de teugels vieren. Mogen we weer eventjes dichterbij elkaar staan. Maar ik zie de bui al hangen. Dit was pas het begin. Wanneer gaan ze mensen echt opsluiten. Zaanstad zal heus niet het enige heropvoeding kamp zijn. Ik voel me soms uitschot. Dan weer een oude buurvrouw die mij uit haar buurt wil houden want ik kan haar ziek maken omdat ik niet geprikt ben. Dan weer een jong kind dat zegt dat ik er niet meer hoor te zijn omdat ik een rolator nodig heb. Ik was juisy zo blij eventjes van die 1.5 meter verlosd te zijn. Maar ik herken de mensen om mij heen niet meer. Want geestelijk lijken ze allemaal gestoord te zijn. En dat terwijl ik zoveel om de mensheid geef. Nouja..ik zeg gewoon wat ik voel. Sterkte allemaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in