Op wereldschaal, wat hebben wij vandaag? Liegende en onethische leiders: leiders worden geacht een voorbeeld te zijn in ethiek en in gedrag. Als zij uitglijden, glijdt de hele wereld in chaos. Wat wij de afgelopen 2 jaar gezien hebben, zijn herhaalde leugens (maskers, dodelijkheid, lockdowns, vaccins…), surrealistische verzonnen prognoses, voortdurende statistische manipulaties, duidelijke verdoezelingen, frauduleuze studies, psychologische beïnvloeding, constitutionele overschrijdingen, in-your-face corruptie en samenspanning, schimmige vaccincontracten, gewelddadige bestraffing van oppositie…

• Een meerderheid van vaccinfanatici is door angstaanjagende propaganda gesensibiliseerd en gehersenspoeld tot regimenten van potentiële beulen die ervan overtuigd zijn aan de goede kant van de ethiek te staan, van de orde en van een sanitair streven: uitbannen van familieleden bij gezinsherenigingen, verraden van buren, toejuichen van verboden, weigeren van basisbehandeling aan ongevaccineerden, schandelijk weigeren van levensbelangrijke operaties aan veteranen, bouwen van quarantainekampen.

• Een verbannen gemeenschap van COVID vaccinsceptici, ofwel klaarziend over de sanitaire risico’s van deze haastig ontwikkelde injecties, ofwel gewoon geaard en intuïtief van aard, ontzet over de nu al duidelijke ramp die het mikpunt van alle haat in de wereld geworden zijn: behalve dat ze in veel landen letterlijk verbannen worden, bedreigd met gevangenisstraf of kampen, en worden aangeduid op Google maps omdat ze deelnemen aan democratische manifestaties.

Voeg daarbij de Sociale media, de Big Tech partijdigheid, dat is volgens de principes van Dr. Zimbardo een uiterst gevaarlijke mix. En ik denk dat intuïtief velen van ons diep bang zijn voor wat ons te wachten staat als wij er niet in slagen deze collectieve dystopie te doen ontsporen.

  Groter dan de Holocaust: Brits parlementslid zegt dat 10-20 miljoen mensen werden gedood door COVID-vaccins

Ik begrijp nog steeds niet hoe al onze vrienden, familie en buren zich nog steeds in terreur kunnen verschansen, of nog steeds in ontkenning kunnen verkeren, terwijl uit alles blijkt dat SARS-COV-2 0,1% of minder van de geïnfecteerden doodt, zelfs zonder behandeling.

Covid was vrijwel zeker een door de mens veroorzaakte ziekte, verergerd door huisartsen verboden, door paracetamol-veralgemening, door ontbering van behandelingen en door niet geteste en niet goedgekeurde ingrepen die de zaak nog veel erger maakten.

Covidianen zijn als verdrinkende zwemmers die in hun paniek degenen die gekomen zijn om te helpen, slaan en verdrinken. Zij beginnen een bedreiging te worden voor de levens en de bestaansmiddelen van degenen die het valse narratief hebben doorzien en niet zijn bezweken voor de massahysterie. Wij zien gedragingen die doen denken aan de het ergste van de bezetting in Frankrijk.

Vaccinfanaten moeten wakker worden – “de rode pil slikken” zoals mijn vriend Steve Kirsch zegt – voordat wij in een burgeroorlog terechtkomen, een moderne sanitaire godsdienstoorlog:

Covidianen die het vaccin zien als een quasi-God, als een troostend antwoord op alles

Een religieuze taxonomie: de mensen hebben een blind geloof in deze vaccins. Zij geloven in de Wetenschap. Vaccinatie is een moderne doop. Foto’s op de sociale media van gemaskerde personen zijn slechts tekenen van saamhorigheid en deugdzaamheidssignalering.

Het inspuiten van kinderen waarvoor het absoluut niet nodig is, in een opofferingswaanzin die doet denken aan de ergste dagen van het Inca-rijk.

Zelfs paus Franciscus trapt – naar mijn mening – schandelijk in deze nieuwe ketterij van het Gouden Kalf

  Het Vaccinatie Doden Rapport - Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injecties

Ed Free Thinker & Oracle @DowdEdward Het ziet ernaar uit dat er een reformatie op komst is in deCovid Kerk. Covidianen zullen spoedig wanhopen. 23 februari 2022 70 Retweets 320 Likes

De ergste wreedheden werden begaan in de naam van godsdienst. Mannen met de overtuiging van morele hoogheid hebben in de loop van de geschiedenis de meest monsterlijke misdaden blijken te begaan. Wij zien nu al dat het vredelievendste land, Canada, vervalt in tiranniek geweld tegen demonstranten.

Dit op zichzelf zou de ogen van velen moeten openen, de onevenredigheid van dit alles…

Succesvoller dan H1N1 was Covid, dezelfde roekeloze privatisering van de volksgezondheid door een paar particuliere belangen. De kosten van deze volledig verzonnen crisis zijn dramatisch, met name voor de jongere generaties.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Derek Knauss: “COVID is nep; de zieken hebben in werkelijkheid influenza A of B”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDag drie: Het opzetten van een hamer en aambeeld
Volgend artikelWat is er werkelijk aan de hand in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. “Covid was vrijwel zeker een door de mens veroorzaakte ziekte”…. De schrijver van dit stuk slaapt nog zeker. Covid bestaat niet, er is geen virus, er was geen virus, er komt geen virus. Alles is bullsh*t.
  En het dan ook nog hebben over de rode pil slikken. Mag de schrijver zelf ook doen, of er eentje extra nemen. Denken dat je “wakker” bent, maar nog volledig in dromenland zijn.

 2. Vandaag was het zover.
  Een paar handelaren/dieven op m’n oprit met een lulverhaal èn wef-sekte-insigne onderaan zijn kin.

  Verteld dat ie meer dan snel op moest rotten met z’n zwakzinnige lap en dat ie vooral nog een zooi injecties moest gaan halen enz……..

  Mijn geduld is meer dan op.
  Verdom het met wie dan ook met smoelenlap (zelfs ook maar aan de binnenspiegel in de auto) in gesprek te gaan.
  Lager dan laagste levensvorm die lafaards.

  Zo, dat moest er even uit.

 3. Iedereen die geïnjecteerd is, is op papier hergeboren in een nieuw slaven systeem. Waar elk jaar 2 tot 4 verplichte injecties voor staan om hun immuunsysteem kunstmatig te laten functioneren. Zij zullen langzamerhand steeds meer een transhumaan worden en elk menselijkheid uit hun verdwijnen. Zij zijn na 3x injecties al remote bestuurbaar via externe frequenties. De bedoeling is dat iedereen deze injecties krijgt om zo het nieuwe slaven systeem tot stand te kunnen brengen. Want anders zijn de banken/regeringen verplicht om de niet geïnjecteerde hun geboorte trusten uit te betalen. Want dat verloopt eerdaags, vandaar de grote reset om te redden wat te redden valt.

  Want anders gaan alle regeringen en banken wereldwijd failliet. Het is weer ordinair een geld kwestie en de burgers zijn altijd de dupe van deze onbeschaamde frauderende lieden, die zich altijd verrijken te kosten van andere. Deze parasiterende club noemen we tegenwoordig de globalisten of elite. Nu de gemeente verkiezingen voor de deur staan, zal iedereen die gaat stemmen zijn eigen autoriteit over zich zelf weggeven aan de liegende en frauderende plaatselijke politici. De slogan van: “elke stem geldt ” heeft alleen van toepassing voor die frauderende plaatselijke politici, maar niet voor de bevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in