Een medisch officier van de U.S. Navy heeft de klok geluid en is naar buiten getreden met explosieve interne gegevens over de toename van ernstige gezondheidsproblemen onder gevaccineerd militair personeel.

Luitenant Ted Macie heeft onbaatzuchtig afstand gedaan van zijn anonimiteit om alarm te slaan over het opzienbarende aantal militairen met mogelijk fatale hartgerelateerde problemen, schrijft Frank Bergman.

Macie dient momenteel als officier bij het Navy Medical Service Corps.

Hij is nu dapper naar voren gekomen als klokkenluider en heeft gegevens van het Department of Defense (Ministerie van Defensie) onthuld die wijzen op een opmerkelijke toename van hartgerelateerde problemen onder militaire piloten na het ontvangen van de COVID-19 mRNA-injecties.

Luitenant Macie, die ook werkzaam is als Navy Health Administrator en Medical Recruiter, presenteerde deze ontdekkingen in een recente video.

In de video gaat hij verder in op zorgen die aanvankelijk naar voren werden gebracht door zijn vrouw, Mara Macie, een kandidaat voor het 5e Congresdistrict van Florida in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

Mara Macie’s post op social media veroordeelde de behandeling van duizenden dienstleden tijdens de uitrol van het vaccin, en benadrukte een diep gebrek aan vertrouwen in het militaire leiderschap en pleitte voor verantwoording en gerechtigheid.

Mara Macie gaf een krachtige reactie op het voorstel van Sen. Eric Schmitt (R-MO) om eerder ontslagen militairen weer in dienst te nemen.

Zoals Slay News meldde, wil Schmitt dat de ontslagen militairen weer worden aangenomen met “salaris met terugwerkende kracht, rang en excuses.”

Ze benadrukte het grote gebrek aan vertrouwen in het militaire leiderschap onder degenen die getroffen zijn door “illegale mandaten.”

  Waarom we de lablek-hypothese moeten verwelkomen

“Nee,” verklaarde Mara Macie in een lange post op Twitter/X.

“Duizenden militairen werden met ‘disrespect’ behandeld en ontslagen vanwege ’tirannie’, maar het noemen van wervingsproblemen als reden waarom dit een prioriteit zou moeten zijn, doet afbreuk aan het sentiment.

Er is een compleet gebrek aan vertrouwen in het militaire ‘leiderschap’ onder degenen die niet alleen onvrijwillig werden gescheiden, maar ook degenen die wegliepen (inclusief net voor hun pensioen), degenen die van binnenuit vochten maar werden afgevlagd voor promotie, degenen die niet de injectie wilden nemen maar werden gedwongen, en wij familieleden die te horen kregen dat de mentale en fysieke gezondheid van onze gemeenschap belangrijk is voor dat vermeende leiderschap.

Verantwoording afleggen is het enige antwoord.

Elke stem van militairen die geleden hebben onder deze ILLEGALE mandaten moet gehoord worden in het Congres.

Elke militaire ‘leider’ die op de hoogte werd gebracht door militairen die hen de wet voorlegden en toch niets deed, moet onderzocht worden totdat we iedereen verwijderen die zijn carrière boven de mentale en fysieke veiligheid van onze militairen en hun families stelt.

Als ik in het Congres word gekozen, zal ik de leiding nemen in de strijd voor verantwoordelijkheid en het onderzoek naar diegenen die hun ambtseed hebben geschonden, waardoor ze hun eervolle status hebben verspeeld, in ruil voor persoonlijke vooruitgang.

Gerechtigheid moet zegevieren.”

Volgens de informatie die luitenant Macie deelde, is er een aanzienlijke toename van verschillende hartgerelateerde aandoeningen onder piloten van vleugelvliegtuigen en helikopters.

  Mysterie van de "magnetische vaccins"

“Jullie hebben misschien de recente post van mijn vrouw gezien en ik wil daar dieper op ingaan en jullie een voorbeeld geven waarom herplaatsing, achterstallig loon en excuses niet genoeg zijn,” zei luitenant Macie in een video die op X is geplaatst.

Dank aan de Congresleden en vrouwen die hun bezorgdheid uiten over de onrechtvaardigheid van het illegale vaccinmandaat. Met dat gezegd hebbende, mijn vrouw @MaraMacie en duizenden van ons zullen niet stoppen totdat er verantwoording wordt afgelegd, het is de ENIGE manier om het tij te keren. De gevolgen hiervan zijn nog maar net begonnen,… https://t.co/MPZFrgvahs pic.twitter.com/Hbtg2QMFDG

Ted (@ted_macie) 27 november 2023

Vergeleken met het vijfjarig gemiddelde voorafgaand aan 2022, onthullen de statistieken van luitenant Macie verontrustende pieken in verschillende aandoeningen, zoals:

 • Hypertensieve aandoeningen – 36% toename
 • Ischemische hartziekte – 69% toename
 • Longaandoeningen – 62% toename
 • Hartfalen – 973% toename
 • Andere vormen van hartaandoeningen – 63% toename
 • Cardiomyopathie – 152% toename

Ondersecretaris van Defensie voor Personeel en Gereedheid Gilbert Cisneros Jr. controleerde de toename van 275 gevallen van myocarditis in 2021.

De piek is een opmerkelijke stijging ten opzichte van het jaarlijkse gemiddelde van 2016 tot 2020.

Volgens de laatste informatie van het Amerikaanse leger van 13 oktober 2022 heeft 97% van de soldaten in actieve dienst de COVID-19 vaccinatie voltooid.

De vaccinatiepercentages voor de Army National Guard en de U.S. Army Reserve zijn iets lager, met respectievelijk 90% en 91% van de soldaten volledig gevaccineerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bericht aan de bevolkingVolg Frontnieuws op Telegram

  Finse Jan Doedel heeft zich voor niks laten vaccineren

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO-chef etaleert hypocrisie ten voeten uit
Volgend artikelPolitico: Anti-Russische sancties in de energie-industrie jagen de Europese Unie meer angst aan dan Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. komt echt niet door de wonderspuitjes hoor, komt door het klimaat! beste oplossing is allemaal dood gaan zodat de elite tenminste rustig op een mooie planeet kunnen leven.

 2. 97% van de yankies vollledig naar de kloten….dat ruimt op, kunnen de hillbilly,s straks gemakkelijk het land overnemen….de macht terug naar en aan het volk!

 3. Denk twee keer na voordat je vliegt

  Een ‘diverse’ luchtverkeersleider kan je doden.

  Sinds 2009 heeft zich in de VS geen dodelijk ongeval met een commercieel vliegtuig meer voorgedaan. Er staat ons een ongeluk te wachten. We hebben veel te verduren. De New York Times heeft de resultaten gepubliceerd van zijn eigen onderzoek waaruit blijkt dat er in het meest recente jaar 300 bijna-botsingen zijn geweest waarvoor gegevens beschikbaar waren.

  In de afgelopen tien jaar is dat aantal meer dan verdubbeld. Incompetente luchtverkeersleiders zijn een groot deel van het probleem.

  Controllers vertellen piloten welke start- en landingsbanen ze moeten gebruiken, wanneer ze moeten opstijgen en landen en waar ze moeten vliegen. Als een verkeersleider het bij het verkeerde eind heeft, kan hij twee vliegtuigen vertellen dat ze op elkaar moeten botsen, zoals een geval uit New Orleans deze zomer. >>>

  https://www.unz.com/jtaylor/think-twice-before-you-fly/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in