Screenshot video Died Suddenly.

De Britse regering heeft verklaard dat het land wordt geconfronteerd met een “bevolking noodsituatie” omdat honderdduizenden gevaccineerde burgers dood zijn neergevallen sinds de COVID-prik werd uitgerold.

Van mei tot december vorig jaar waren er in Engeland en Wales bijna 40.000 oversterftegevallen bij personen die het mRNA-vaccin hadden gekregen, schrijft Thepeoplesvoice.

Oversterftegevallen worden gedefinieerd als het aantal mensen dat boven het vijf-jaar gemiddelde is overleden en zijn exclusief sterfgevallen door Covid in 2020.

Dit betekent dat meer dan 32.000 Britten naar verwachting in leven zouden zijn geweest, maar volgens het Office for National Statistics (ONS) op mysterieuze wijze zijn overleden.

Mirror.co.uk meldt: Deze schokkende cijfers riepen een aantal belangrijke vragen op over wat er gebeurt met de bevolking van het land, hoe het verandert en waarom er zoveel meer mensen sterven.

De pieken in oversterfte kunnen worden toegeschreven aan een aantal oorzaken, maar het is niet duidelijk wat deze pieken of dalingen veroorzaakt.

Professor David Coleman, emeritus hoogleraar demografie aan de Universiteit van Oxford, vertelde de Mirror dat niemand met zekerheid wist wat het afgelopen jaar zoveel sterfgevallen had veroorzaakt.

Een van de bekende oorzaken van een aantal van de extra sterfgevallen waren ischemische hartziekten – wat zou overeenkomen met de waarschuwingen van de professor voor een dikkere bevolking.

Dit brengt dan een ander probleem naar voren, namelijk dat veel Britten sterven, maar niet noodzakelijkerwijs aan een specifieke oorzaak.

Voor maart en februari van dit jaar zijn symptomen, tekenen en ziektes de belangrijkste oorzaak van oversterftegevallen, daarvoor waren het in januari griep en longontsteking.

  Explosie van 3.500 nieuwe SARS-CoV-2 varianten na massale vaccinatiecampagne in India

En door het jaar heen komen andere oorzaken dramatisch naar voren als de belangrijkste oorzaak van oversterftegevallen.

Vooral hitte komt hardnekkig terug in de zomer, en gezien de klimaatverandering zal dit alleen maar een dodelijke bedreiging blijven vormen.

Op de warmste dagen van het land is er onvermijdelijk een piek in het aantal oversterftegevallen als duizenden eraan bezwijken.

Zoals eerder vermeld, wordt het oversterftecijfer gemeten ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde van sterfgevallen – van 2016-19, en 2021.

Maar dit is bekritiseerd omdat het geen rekening houdt met veranderingen in leeftijd, omvang en meer van de bevolking in die tijd.

Kortom, de bevolking van 2016 is anders dan die van 2023, en professor Kevin McConway, emeritus hoogleraar toegepaste statistiek aan de Open Universiteit, is een van de mensen die hierop hebben gewezen.

Het gebruik van leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers (ASMR) houdt rekening met deze veranderingen, en verklaart voor een deel de enorme aantallen sterfgevallen.

Het geeft het percentage aan waarvoor een bepaalde periode boven of onder het vijfjarig gemiddelde ligt.

Voor december 2022 ligt het aantal oversterftegevallen, 5.900, 13,5 procent boven het vijfjarig gemiddelde.

Maar met de ASMR ligt slechts 5,8 procent boven het vijfjarig gemiddelde – dit verklaart dat sommige van de tienduizenden sterfgevallen misschien meer verwacht hadden moeten worden, maar verklaart nog steeds niet helemaal waarom ze überhaupt plaatsvonden.

Wanneer u over 2022 kijkt, geeft de ASMR meestal een lager percentage dan het percentage sterfgevallen, maar niet ver genoeg om de sterfgevallen te elimineren of volledig te verklaren.

ASMR heeft echter zijn eigen problemen, zoals professor McConway opmerkte.

  Schertsvertoning is voorbij: Data uit New South Wales, Israël bevestigen dat volledig gevaccineerden en geboosterden de overgrote meerderheid van de sterfgevallen en ernstige gevallen van het zogenaamde COVID-19 zijn

Hij zei: “Om de ASMR’s te berekenen, moet u de bevolkingsomvang in elke leeftijdsgroep kennen.

“ONS kon (nog) geen schattingen gebruiken op basis van de resultaten van de volkstelling van 2021, omdat die nog niet beschikbaar zijn voor de relevante data, en in feite gebruikten ze projecties op basis van bevolkingsschattingen uit 2018.

“Deze houden momenteel geen rekening met belangrijke effecten, zoals de Covid-pandemie, die de bevolkingsomvang en het leeftijdspatroon zouden hebben beïnvloed.”

Dan blijven er nog steeds tienduizenden dode Britten over, zonder duidelijke verklaring hoe ze zijn gestorven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

EUROSTAT: Extreme oversterfte in Europa – Uitzondering Hongarije, Roemenië en BulgarijeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerslagen NAVO en Kiev zullen binnenkort zeggen: “Een bevroren conflict iemand?”
Volgend artikelBreaking: Eerste Duitse Leopard main battle tank vernietigd bij Soledar, DPR – verslag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. gekopieerd van rtl nieuws
  Bij het op de markt komen stonden in de vier bijsluiters van de vaccins in totaal 31 bijwerkingen genoemd. Het afgelopen jaar zijn er 36 toegevoegd. Acht daarvan zijn volgens het CBG te typeren als ernstig.

  • De meeste gevaccineerden zijn blindelings naar de priktent gegaan en hebben de niet geziene bijsluiters genegeerd uit eigen belang om op vakantie te gaan en dansen/feesten met de vaccinspuit De bijwerkingen werken nu pas echt!? Gisteren werd de covid spuit weer aangeprezen door de marionetten van Phizer dat nederlanders en Belgen van 60 en ouder kwetsbaar zijn als het covid virus weer de kop opsteekt om uit voorhand toch maar weer een C. spuit(en) te halen Bij navraag bij de bevolking waren vooral de ouderen die er weer naar toe zouden gaan want ze hadden weinig tot geen last van de vorige serie spuiten gehad…. Dus het schapenvolk volgt weer de verkeerde herder!!!!!!!!!!!!

 2. komt dit dus dan ook in het msm nieuws in de UK, dus officieel naar buiten…..
  of wordt dit alleen hier gezecht en op bepaalde sites.
  zolang niks officieel naar buiten komt zal er ook niks gebeuren, en komen ze er gewoon mee weg.

  • dat heet persvrijheid verbod voor door de regering gesubsidieerde kranten en tv/radio stations Dus niet zeuren als de afgrond steeds dieper wordt voor het massagraf het schapen blijven domme schapen!!!!!!!!!en volgen de verkeerde herders!!!!!!!!

 3. Ik denk dat dit komt omdat we tegenwoordig overdag zon of wolken hebben en dat het in de nacht donker is. Dat dit vroeger ook zo was, dat doet het er niet toe.
  Want de echte oorzaak mag natuurlijk nooit genoemd worden. Kijk maar wat er in NL gebeurt. Het was toch vrijwillig en de schuld ligt natuurlijk nooit bij de regering of de fabrikant.

   • nee ze hebben zich verplicht gevoelt voor Vakantie , werk, sociale druk en welk gezeik/gedreig nog meer dus is het nog steeds de eigen keuze geweest …
    Dus alle geprikte veel plezier ermee het gaat lekker rustig worden …

 4. Levensverzekeringsmaatschappij in Duitsland zeggen dat ze niet zullen uitkeren bij schade of dood van mensen die het vaccin hebben genomen en wel omdat de mensen zelf bewust deel hebben genomen aan een experiment.

 5. De mensen gaan dood aan trombose en waarom nu meer dan hiervoor? Jammer dat de hogere lagen niet vallen omdat ze zijn niet geprikt.

  • Gegarandeerd dat Rutte De jonge en andere meelopers de bijsijters wel degelijk gelezen hebben want dat hebben ze geleerd bij hun opleiding Rutte en co die allen te jong waren om de spuiten als eerst van miljoenen te halen en zijn in febr2022 bevrijd geworden van de verplichtingen door kuiper die de rest wel/was is opgelegd met dwang van een QR code pas!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Ook aan het WEF regime Rutte 4 werden vragen gesteld over de oversterfte cijfers, u kunt wel raden hoe de desbetreffende regime woordvoerders reageerden, terwijl bij onze Oosterburen de oversterfte 40% bedroeg, enfin we weten allemaal waar de oorsprong van het nazisme lag/legt.

 7. Jahoor, daar is het klimaat weer en een dikkere bevolking en de verzonnen covidgriep. Alles om al die doden door die gifspuiten weg te moffelen. Gevaarlijke idioten.

  • Vrijheid is ver te zoeken mei 13, 2023 at 10:32

   Klopt overgewicht werd ook als 1 van de indicatoren opgevoerd door degene die de convid plandemie in gang hadden gesteld, natuurlijk gingen dikke mensen zich in het begin van 2020 verschrikkelijk zorgen te maken om dat deze hype ongemeen hard door de gekochte media werd verspreid, wéér werden mensen tegen elkaar opgezet en maar mijn mening kun je de samenleving in ruwweg 2 groepen definiëren…welles nietes.

 8. Ja ik weet het Pieter Omtzigt is óók een vrijmetselaar net zoals burgemeesters en de meeste politici, zonder lid te zijn van deze loge’s maakt de aspirant politicus/politica geen kans op een hoge functie of benoeming mijns inziens.

  Omtzigt maakt hier een belangrijk punt over aansprakelijkheid bij vaccinschade
  “Hier komt dus de aap uit de mouw,” zei Kamerlid Pieter Omtzigt in de Tweede Kamer. Er zijn contracten getekend waarbij de overheid een deel van de aansprakelijkheid heeft overgenomen in het geval van vaccinschade.

  https://www.ninefornews.nl/omtzigt-maakt-hier-een-belangrijk-punt-over-aansprakelijkheid-bij-vaccinschade/

 9. Ze verschuiven langzaaaaam
  180 graden van instelling.
  Drup drup…

  Hun doel is reeds bereikt ,

  Denken ze…

  onvruchtbaarheid bevolking.
  Lucht voor de pensioen Fonsen.
  de begravenisverzekeraars en hun ovens branden op volle toeren.
  Nieuwe slavenvolk is geïmporteerd.
  Grootste gedeelte loopt consumerend , gepatenteerd en geëigend rond.
  Digitale toestemings knaken
  Digitale reis toestemming
  Digitale jij mag wel eten kopen
  Digitale gevangenis
  Li-Fi 6G besturingsysteem op de straten en in huizen
  5G – hij kan zien!! Zap Ehm!!
  Niets aan t handje mevrouw tis een crimineel met een mening.

  Dus Nu word het tijd voor de vermoorde onschuld.
  En zich rustig tussen de slachtoffers te schuifelen..
  Ow wat vreselijk!!!
  (((wijs wijs vinger vinger)))

  Nu komen ze bij vizier met 19 “nieuwe” geneesmiddelen om de chronische vac schade
  te bestrijden. Kuhching€$£¥!!

  Collega van me kreeg bloedkanker maar zal dmv levenslang medicijnen slikken kunnen blijven werken en consumeren , stelt als de big farma er niet was had ik geen medicijnen …?
  Jep en geen kanker….zucht.
  Bekritiseerd mij op al Mn verse fruit en vitamines en natuurlijke voeding

  “ dat kan nooit gezond zijn al die vitamines , je plast het toch weer uit.”

  terwijl hij om de twee uur achter zn “smart” dumb phone alarm aanhuppeld voor zn 6 dagenlijkse partij pillen en overlevingsdoses na zn snelle Jelle koekhapmaaltijd en zonder suiker toegevoegde mierzoete joghurt drink..

  De hypnose zit diep.

  • Ja JR.

   Als de niet-gevaccineerden zoveel vaker zouden overlijden dan had MSM dat breed uitgemeten. Dst blijf ik het ultieme bewijs vinden.

   1 maand geleden een directe collega overleden. Hij liep al jaren te sukkelen en zeker weten heeft hij alle prikken gehaald…….ja ja.

   Maandag 2 collega’s corona en ziek thuis voor hele week!!!!! Ja ja ik dacht als je was geprikt dan geen corona flauwtes meer?

 10. Ben benieuwd of dit papieren gevallen zijn;
  Of bij de SS CLUB behoren, er een andere taakomschrijving plaatsvind.

  Dit half jaar zit Nederland nog voller met wapens is mijn indruk.
  Binnen 🇳🇱 kan het ook wel eens problematisch gaan worden binnenkort.
  Neemt niet weg dat NAVO zijn ding gaat doen buiten de grens.

 11. Het probleem dat liegen in de wetenschap, politiek, media geen consequenties meer heeft als ze worden ontdekt maakt dat het liegen en bedriegen steeds verder in allerlei organisaties van de samenleving vertakt. Het is ongelooflijk wat er tegenwoordig allemaal kan en mag.

 12. “Maar dit is bekritiseerd omdat het geen rekening houdt met veranderingen in leeftijd, omvang en meer van de bevolking in die tijd.”

  Dat is nonsens. De sterfte wordt bepaald door alles waar een actuaris of sterftetafelcommissie rekening mee houdt, zoals leeftijdsopbouw van de bevolking. Oversterfte of ondersterfte is dat deel, wat je niet kunt voorspellen, dus bijvoorbeeld vaccinschade, oorlogsslachtoffers, slachtoffers van echte epidemieën en natuurrampen. Ik heb nog 5 levende ooms en tantes aan vaders kant rond en over de 80. Als ze aan het eind van het jaar sterven, is er sprake van oversterfte, ook al waren ze allemaal oud.

 13. Het begint zelfs vele ‘sheeple’ op te vallen dat ze steeds meer sheeple die ze kennen al een hele tijd niet meer gezien hebben…

  • In het hele artikel in de Mirror.co.uk komen het woord ‘vaccine’ en ‘inject***’ welgeteld nul keer voor. Ze zijn als de dood (pun intended) om ook maar één vingertje de kant op te wijzen van de werkelijke oorzaak.

 14. LISTEN TO YOUR SOUL explained by Hans Wilhelm

  Never ignore the messages from our soul.
  https://youtu.be/UoSQMyvra1w

  The Vile Plan To Erase Human Interaction
  https://youtu.be/5Dnb1uIWvZA

  Twitter’s New CEO Is a WEF Tool & Social Justice Warrior
  https://youtu.be/cWO-lbmYh8c

  What the Pandemic Taught Us About Government Overreach
  After three years, the World Health Organization has declared that COVID-19 no longer qualifies as a global emergency.
  https://youtu.be/zKJoqjFKds4

  “We no longer believe blindly in the government, our parents or celebrities, but more in ourselves.”

  And where do we want to go is: back to origin as go back to authenticity, respect for the individual and mother earth and we move from desire to intelligence. Only if the younger generation does things that the parents never imagined possible, can a society evolve.

  We move from desire to intelligence.

  No longer follow this guys with falls believes is believing yourself and not trowing your live away who only needs you for your money and your id. Make your own ideas with serious friends is the life purpose for everyone. They give you nothing back then misery if you think deeper and is saying goodbye and give yourself all that intention….Love on a deeper level.

  The New Earth when we arrived all in the Aquarius periode https://youtu.be/QL_0n7MFzGc = Rebirth all = In this brief explanation you will get an overview of the enormous changes that are taking place on the energetic and spiritual levels on earth, and the gigantic possibilities you have. The Divine Plan is an impulse for earth and humanity that makes a completely new reality possible. Thank you very much for this explanation.

  Wonderful in this stressful and confusing time.

 15. VEEL BURGERS, MENSEN EN WEZENS BETALEN GEEN BELASTING MEER! :: De Nieuwe Media publiceert dagelijks het échte nieuws!
  Reeds 1,6 miljoen burgers, mensen en wezens betalen geen belasting meer, in de wandelgangen wordt reeds gesproken over een aantal van 1,7 miljoen!

  …Autonoom worden? Maar dat ben ik toch al?! Vanaf je geboorteaangifte ben je in een heel vreemd verhaal terechtgekomen. Een verhaal waar de meeste mensen niks van afweten, een verhaal ook dat bewust onder de pet wordt gehouden…https://www.de-nieuwe-media.nl/l/veel-burgers-mensen-en-wezens-betalen-geen-belasting-meer-met-uitleg-over-de-erkende-niet-burger/

  GIGANTISCH ENERGIEVERBRUIK VAN ZENDMASTEN 3-4-5G BEINVLOED HET KLIMAAT
  We verwachten een aantoonbare relatie tussen het enorme energieverbruik van zendmasten en hun beïnvloeding van het weer. https://youtu.be/g4X5le5tvrg met als resultaat Spanjaarden mogen niet meer in de zon werken door hitte en droogte https://youtu.be/raAmVHgrV8M

  We need to stop the CBDC
  Everyone must be informed and listen to the end to see the clu.
  “You wil own nothing and be happy” as they decided how much digital money you get on your account to spend and eat each month……Considering the implication of an outage or downtime, this is a horrible idea. Imagine an outage and nobody has access to money. How can anyone think this is a good idea?
  https://youtu.be/R_UnRBXbyo8

  • Autonoom worden ofwel soeverein worden en geen belasting betalen lijkt aangestuurd te worden vanuit de vrijmetselarij, omdat anarchisme en soevereiniteit past bij de vrije geest van Waterman en gezien we het Watermantijdperk binnentreden zal alles daarop afgestemd worden. De mens met vrije geest zal daar als vanzelf voor kiezen. Alleen de soevereine mens zal in de toekomst nog wordt vrijgesteld van bv vaccinatieplicht. De Kroon regeert ten slotte middels politieke astrologie.

 16. De farmaceuten hebben wel HEEL VEEL FLESJES VAN SLECHTE KWALITEIT NAAR ENGELAND GESTUURD!
  mRNA in de lichaams cel spuiten IS DODELIJK Zie Mike Yaedon‼️
  Nog afgezien van het feit dat men helemaal niet wist of het mRNA pakketje met giftige liposomen ook de celkern kon binnen dringen. En dat de beruchte spike eiwitten Niet afgebroken worden( zoals beloofd) maar vernietigend in het lichaam aanwezig blijven; ziet de toekomst voor Engeland er nog zeker 8 jaar ZEER SOMBER UIT!

  Helaas ook voor Nederland ; want het is dezelfde rommel, die hier ingespoten werd….. maar hier is de overheid nog LEUGENACHTIGER DAN IN ENGELAND EN WIJZEN ZE ALLE KLACHTEN EN BIJWERKINGEN CATEGORISCH AF. Tot op het criminele af‼️

 17. Mysterieuze sterfgevallen? Niks mysterieus voor mij hoor! Logisch gevolg van dodelijke ‘vaccins’. 1+1=2, nog altijd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in