Pixabay

Onderstaande informatie wordt wereldwijd verspreid door honderden wetenschappelijke, juridische en politieke organisaties, om de mensheid te informeren. Bewijzen voor de genoemde feiten zijn te vinden in de uitvoerige bewijsrapporten op StopWorldControl.com, schrijft gastauteur David Sorensen.

Het World Economic Forum wil uw leven bepalen

De rijksten der aarde komen samen op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland. De oprichter van het WEF, Klaus Schwab, staat bekend om uitspraken als: ‘Wij bepalen de toekomst’ en ‘Wij infiltreren in regeringen’. Het WEF leidt ‘Young Global Leaders’ op die in regeringen over de hele wereld worden gepositioneerd. De Franse president Macron, de Canadese premier Trudeau en Duitse bondskanselier Merkel zijn Young Global Leaders van het WEF. Ook Nederland en België werken nauw samen met het WEF en dienen hun agenda. Onderdeel van deze agenda is het vervangen van privacy door transparantie. Ze willen dat binnenkort elk detail van uw leven bekend zal zijn: wat u doet, met wie u afspreekt, wat u eet, wat u koopt… Het WEF kondigt aan dat nieuwe technologieën iedereens gedachten, gevoelens en dromen zullen vastleggen in de cloud, waar overheden toegang hebben tot deze intieme gegevens. Om klimaatverandering tegen te gaan wil het WEF alle privébezit afschaffen. U zult alles moeten huren: huizen, auto’s, werkinstrumenten, enz. Het WEF roept op om het zonlicht te blokkeren, door het massaal verspreiden van chemicaliën in de lucht. Het WEF stimuleert de normalisering van pedofilie, terwijl de VN en WGO alle scholen instrueren om reeds in de kleuterklas seksuele technieken te leren aan kleine kinderen, opdat ze zo jong mogelijk met seks beginnen, met mensen van om het even welke leeftijd of geslacht. Hoe absurd deze plannen ook klinken, toch worden ze gepromoot door het WEF, de VN, de EU, de WHO en bedrijven zoals Google en Facebook. Ze zijn onderdeel van de duurzaamheidsdoelen van Agenda 2030 die door regeringen wereldwijd ondersteund worden. Alle bewijzen hiervoor vind u op StopWorldControl.com.

De Wereldgezondheidsorganisatie wil de wereld regeren

De Wereldgezondheidsorganisatie wordt wettelijk geherstructureerd als een effectieve werelddictatuur, die bindende mandaten kan opleggen aan alle landen, telkens ze een pandemie afkondigen. De WHO is echter een private organisatie, die opereert buiten elk democratisch proces. Eén van de belangrijkste financierders van de WHO is Bill Gates, die geen enkele medische opleiding heeft genoten, maar toch wordt gepromoot als de medische autoriteit over de hele wereld. Als ’s werelds grootste handelaar in vaccins is zijn ‘gezondheidsadvies’ om iedereen voortdurend te injecteren, wat hem miljarden dollars oplevert. De directeur-generaal van de WHO, Tedros Ghebreyesus, heeft evenmin een medische opleiding. Toch dicteren Gates en Tedros alle miljoenen medische deskundigen wereldwijd wat ze wel en niet mogen doen. Artikel 18 van het voorgestelde ‘Pandemie Verdrag’ stelt de WHO in staat om elke informatiebron te sluiten die niet in lijn is met wat zij willen dat de hele mensheid gelooft. Dit betekent het censureren van miljoenen experts op elk gebied. Alleen wat de WHO en Bill Gates zeggen, mag gehoord worden.

  WEF suggereert de zon verduisteren om klimaatverandering tegen te gaan

Wilt u dat ondemocratische organisaties dictators worden over uw leven en over de hele mensheid? Wilt u dat alle objectieve wetenschappelijke en medische informatie verborgen wordt, zodat u enkel te horen krijgt wat een enkele private instelling wil dat u gelooft? Wilt u gedwongen worden om voor de rest van uw leven gevaarlijke injecties te krijgen, zonder geïnformeerd te zijn over de risico’s? Indien u het niet met deze gang van zaken eens bent, nodigen wij u uit zich zorgvuldig te laten informeren op StopWorldControl.com.

Het nieuws wordt bepaald door investeerders

Veel mensen weten niet dat alle grote nieuwsagentschappen in handen zijn van een kleine groep investeerders, die bepalen wat er in het nieuws gezegd mag worden. Bovendien ‘doneren’ miljardairs zoals Bill Gates en George Soros honderden miljoenen euros aan nieuwsorganisaties over de hele wereld, om te bepalen wat ze uitzenden. Udo Ulfkotte, een redacteur bij één van de grootste kranten ter wereld, de Frankfurter Allgemeine Zeitung, die in 148 landen wordt uitgegeven, bekende: “Ik ben al 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen, te verraden en het publiek nooit de waarheid te vertellen. Journalisten wereldwijd worden omgekocht door de CIA, miljardairs en regeringen om het publiek te manipuleren.” ’s Werelds bekendste politieke commentator, Tucker Carlson, zei: “Het nieuws dat je consumeert is een leugen van de meest verraderlijke soort.” CNN technisch directeur Charlie Chester zei: “Objectief nieuws bestaat niet. Alle nieuwslezers krijgen te horen wat ze moeten zeggen.” Hij bekende dat CNN bewust angst veroorzaakt om hun kijkers te manipuleren, of het nu voor een pandemie is of voor klimaatverandering. In SMS’jes van Matt Hancock, Brits minister voor volksgezondheid, stond te lezen: “We maken iedereen schijtbenauwd!” Het World Economic Forum, de Wereldgezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties en de Europese Unie, die in handen zijn van dezelfde financiële entiteiten die het nieuws bepalen, roepen regeringen wereldwijd op om alle informatie te censureren die hun verhaal niet volgt. Elk onderzoek dat hun criminele operaties blootlegt, moet worden bestempeld als “complottheorie” of “desinformatie”.

  De zeven niveaus van Red Pilled zijn

Levensbelangrijke informatie wordt verborgen

Duizenden wetenschappers, artsen en medische organisaties luiden de noodklok omdat miljoenen mensen zijn overleden en honderden miljoenen mensen gehandicapt werden na geïnjecteerd te zijn met de experimentele vaccins voor COVID-19. Gegevens van het Amerikaanse CDC laten zien dat alleen al in de VS anderhalf miljoen mensen last hadden van bijwerkingen, waaronder overlijden, beroerte, hartfalen, hersenaandoeningen, stuiptrekkingen, levensbedreigende allergische reacties, auto-immuunziekten, artritis, miskraam, onvruchtbaarheid, snel optredende spierzwakte, doofheid, blindheid, enz. Wereldwijd is er een explosie van turbo-kanker en plotseling overlijden. Het beroemde Lazarus rapport van Harvard Pilgrim Health Care onthulde dat over het algemeen slechts 1% van de bijwerkingen van vaccins wordt gerapporteerd. Volgens dit onderzoek moet het aantal bijwerkingen en sterfgevallen met een factor 100 worden vermenigvuldigd om de werkelijke prevalentie van ernstige vaccinatieletsels te begrijpen. COVID-19 heeft een overlevingskans van 99,7%, vergelijkbaar met de seizoensgriep, en er zijn veel effectieve medicijnen, zoals hydroxychloroquine, ivermectine, budesonide, chloordioxide en nog veel meer. Deze hebben nauwelijks bijwerkingen, zijn volkomen veilig en overal ter wereld verkrijgbaar. Dat betekent dat er geen vaccin nodig is. De WHO instrueerde regeringen wereldwijd echter om deze medicijnen te verbieden voor de behandeling van corona en elke arts te censureren die erover sprak. Iedereen moest in de waan verkeren dat vaccins het enige antwoord zijn.

Wat is er aan de hand in de wereld?

Waarom worden regeringen gecontroleerd door private instellingen als het WEF en WHO? Waarom wordt levensbelangrijke informatie verborgen? Dit zijn geen ‘complottheorieën’ zoals men beweert, maar feiten die geverifieerd kunnen worden op de internationale website StopWorldControl.com. Wij werken samen met wereldleiders op gebied van wetgeving, wetenschap, medische zorg, journalistiek en politiek. Ons netwerk bestaat uit meer dan duizend organisaties die gezamenlijk de mensheid informeren. Onder hen bevinden zich nobelprijswinnaars, presidenten en presidentskandidaten, voormalige generaals van het Amerikaanse leger, organisaties van politie-agenten en rechercheurs, alsook topfunctionarissen van de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en de Europese Unie. We moedigen elk weldenkend mens aan om zich zorgvuldig te informeren. Bezoek de website StopWorldControl.com. Geef deze flyer ook door aan anderen!

  Exorcist priester waarschuwt tegen het gebruik van Ouija-borden: "Demonen liegen en doen zich voor als dode mensen"

Artikel 19 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: “Iedereen heeft recht om informatie en ideeën te zoeken, te ontvangen en door te geven via alle media en ongeacht grenzen.”

We willen deze flyers zo snel mogelijk verspreiden, voor de overheid er iets tegen kan doen. Dus hoe meer aandacht ervoor, hoe beter, zodat de twee miljoen flyers heel vlug uitgedeeld zijn worden.

Als u mensen naar deze url zou kunnen verwijzen, dat zou geweldig zijn:

BESTEL GRATIS KLEURENFLYERS!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Geen tegengif”: Oekraïense troepen doodsbang voor onstuitbare precisie glijbommen van Rusland
Volgend artikel“Plotseling en onverwacht” – Hoe groot is het aantal vaccinslachtoffers?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

88 REACTIES

  • Nou Gijp, dan blokkeren ze rekening je bij de bank, en cash betalen kan niet meer, alles gaat digitaal via de bank, ook geen recht op medische zorg,
   Je kunt ook niet meer met openbaar vervoer, enz.
   En stel, je hebt een stukje grond waar je jezelf mee kunt bedruipen, heffen ze daar ietwat belasting op die je niet kunt betalen, je bent namelijk afgesloten van je bankrekening, dus je stukje land word in beslag genomen, je kunt alleen als paria door het leven.
   Kortom, alles wat ik gelijk doorhad toen ik de eerste betaal/creditkaart zag, word gewoon werkelijkheid.

   • Goed samengevat Sarcoff. Dit is zoals het in de pijpleiding zit. Niet meedoen heeft absolute consequentie! Wel meedoen overigens net zo goed.

   • De afgrond ban de mens wordt meer en meet dieper Dus profiteer nu nog van je vrijheid De jeugd gaat alleen nog maar op vakantie en bezoeken massa festivals en denken niet meer hoe hun toekomst eruit gaat zien omdat ze de waarheid dat ze vernietigd worden niet onder ogen willen zien Over tien jaren zijn de rijken nog die de aarde bewonen Maar zij zullen eenzaam zijn en sterven aan vreselijke ziekten omdat de miljarden doden niet hebben opgeruimd

 1. Waarom laten regeringen zich controleren door private instellingen als het WEF en WHO?
  En zodoende zichzelf buiten spel zetten.
  Wat is daar de reden van.

  Dat er bemoeizuchtige ploegjes van overdreven rijken mensen ontstaan wil toch niet automatisch zeggen dat regeringen ze dan ook belangrijk moeten vinden en er op elke manier mee willen werken.
  Je kan jezelf wel belangrijk vinden maar hoe overtuigen ze regeringen hiervan waarna ze het er nog mee eens zijn ook en vervolgens alle regeltjes gaan uitvoeren die ze daar bedenken.
  Wat zit hier achter. Alleen een flink pak geld?

  • Ja wat zit er achter? Het begint met luisteren naar wat ze zeggen. Je zal niks meer bezitten. Hoe doe je dat? Misschien Met de invoering van een digitale munt die je alleen kan uitgeven in je 15 minutenstad zodat je gelijk opgesloten bent, na een half jaar vervalt het geld dus je kan niks meer sparen en vermogen opbouwen, en makkelijk om je te straffen om je geld te bevriezen, doen ze ook bij Rusland om iets af te dwingen.

   En dan de 100.000 vraag, waarom die vaxx?

  • Geld? Chantage? Of mooi baantje elders, bijv. In de bovengenoemde organisaties?
   Mijn oma zei in de jaren dertig al tegen mijn moeder: de wereld wordt geregeerd door die g,s;
   Geld, gat (dat was sex) en godsdienst.
   Het mensje heeft zo,n gelijk gekregen.

  • Wat er gaande is, is voor iedereen wel duidelijk.
   Mijn vraag is hoe ze regeringen zo gek krijgen om hier aan mee te doen.
   Die logica ontgaat mij.
   Waarom zou je van je land een land maken wat enkel nog op papier bestaat met een voor spek en bonen regering.
   Ze hebben zich al verkocht aan de EU nadat wij tot 2x aan toe tegen gestemd hebben.
   Waarom kijken ze op naar iemand als Schwab of Gates.

   En wat kom jij hier eigenlijk doen behalve bijdehand gedrag.

   • @Bert – Alle koningshuizen waaronder ook de huizen zonder ´koning(in)´ gaan allemaal op audiëntie bij de ´plaatsvervangend god op aarde´ in het Vaticaan. Goh, waarom zou dat nu zijn?

    • Farao’s, Keizers en Pauzen beschouwen zichzelf en ´worden beschouwd´ als reïncarnaties van ´de goden´. Het zit diep.. En al hun familieleden willen iets te brokkelen hebben in de melk.

    • De uitvaart van mijnheer Wojtyla aka paus Johannes Paulus II (1920 – 2005) werd opgeluisterd door president George W. Bush en twee oud-presidenten: George H.W. Bush en Bill Clinton.
     Wojtyla’s voorganger Johannes Paulus I aka Albino Luciani zat precies 33 dagen op de troon van Petrus. Bozen tongen beweren dat verzetsprins & duitschen gigolo* Bernhard van Lippe betrokken was bij de moord op deze paus in zijn hoedanigheid als erecommandeur van de johanniter orde en bilderberger tussen 1954 en 1976 toen hij moest terugtreden vanwege zijn betrokkenheid bij de Lockheedaffaire.
     *schrijver Edgar du Perron (1899 – 1940) schreef deze kwalificatie in 1936 na het bekendmaken van de verloving van Bernhard & Juliana.

  • Verificatie in twee stappen uitschakelen

   Open uw Google-account.

   1. Selecteer Verificatie in twee stappen in het gedeelte ‘Beveiliging’. U moet wellicht inloggen.
   2. Selecteer Uitschakelen.
   3. Er wordt een pop-upvenster weergegeven waarin u kunt bevestigen dat u verificatie in twee stappen wilt uitschakelen.

   https://support.google.com › answer
   Verificatie in twee stappen uitschakelen – Google-account Help

   • rjk augustus 30, 2023 at 10:49

    Ja beste dat is ook een van de verdorven eigenschappen van het westen om iedereen onder controle te krijgen, dat red je niet met bijv. de Duck Duck Go browser alles is er juist op gericht om “ons” reguurders te verneuken, komt niet zomaar uit de door chemtrails verziekte blauwe lucht vallen.

    Ondanks de wet op ‘Privacy’ is alles bekend over alles en iedereen, deze wet is er juist voor bedoeld om voor iedereen die bepaalde info over personen tegen een blinde muur te laten lopen, de overheid heeft altijd met 2 maten gemeten.

 2. Mijn broeder in Christus is na een jaar gevangenschap in de U.S.A. en op valse gronden (…!!…) in vrijheid gesteld. Halleluja!! 🕊

  • Mijn ´vermoeden´ is dat er ook op F.N. veel mensjes zijn die ooit geïndoctrineerd zijn door de katholieke kerk; de kerk van de antichrist. Die indoctrinatie sijpelt zo nu en dan eens door, zoals hier. Eigenlijk is dat ook precies de reden dat mijn Broeder in gevangenschap belandde omdat hij de Waarheid werkte en zal werken tot zijn laatste adem. Jesus is King!

   • Het Vaticaan is het rijkste land op aarde. Ze aanbidt Mammon en domineert de wereld, maar praktisch alle vingers wijzen naar ´de joden´. Wie van de drie: Wil de ECHTE jood opstaan? Doe maar niet want je kop vliegt eraf.. Teveel blinden in de wereld.

    • Op 24.05.2017 bezocht Donald Trump in zijn hoedanigheid als president van de VS het Vaticaan en vrijmetselaar & paus Franciscus keek nou niet bepaald blij op de gemaakte foto’s. Volgens diverse bronnen zouden Special forces voor een godsvermogen aan goudstaven uit ondergrondse ruimtes hebben verwijderd en zelfs uit een tunnel richting Jeruzalem waar de goudstaven dertien (dertien bloedlijnen, de VS begon met 13 staten in 1776) hoog waren opgestapeld.
     Ruim 600 vluchten met C 130- en Galaxy-transportvliegtuigen waren nodig om deze van de mensheid gestolen schat richting de VS over te brengen.

 3. Beste Mensen

  Alles wat deze verhaal verkondigd
  Dat gebeurde altijd al
  Het gebeurt Nu nog steeds en
  Het zal altijd blijven gebeuren

  Wij Allen tezamen vormen Èèn geheel
  Als elk Wezen afzonderlijk gaat kijken ?
  Wat ook kan ? En het meest gebeurt ?!
  Dat is dan de kijk via het Ego beter bekend als ik
  Vervolgens gekeken via ik
  Gaat er worden getracht een Clubje Doolhof Vereniging bij elkaar te vormen
  Daarna gaan die verdwaalden vervolgens weer van de daken staan te schreeuwen
  Wij weten het beter
  Met deze Wij word dan getracht aan te duiden dat doolhofje
  Maar Wij heeft een heel andere betekenis
  Het betekend : Alles bijelkaar
  ik betekend : Uitelkaar drijvend tot er èèn overblijft
  Ik betekend : Een kenner van of de Koppeling tussen
  IK betekend : Alles Zelf in hetzelf
  Dat zijn de drie Ikken
  1. Ego 2 . De Koppeling 3 . Het te kennen van . De Kenner . Alles

  Daarom spreken verlichte Wezens in dit geval via een persoon Mens over ;
  Kent Uzelve en U kent Alles

  Dank U

  • Aanvulling

   De Zoon De Vader De Heilige Geest
   De Dochter De Moeder De Heilige Geest
   Kent Uzelf weet dat U een Super klein deeltje van het geheel bent
   Van Ardha Nara Ishvara
   Meneer Jezus heeft die kennis opgedaan in het hooge Oosten
   Hij kwam die blijde boodschap verkondigen en werd verjaagd door de ikken of Egoïsten

   Dank U

   • Ringo, op het gevaar af dat ik te ver buiten het topic om ga heb ik het even chatgtp gevraagd. Een interessant quote zeker in het licht wat er de afgelopen jaren is gebeurd met de vaxx

    De uitdrukking “Kent uzelf en u kent alles” heeft een oude oorsprong en komt voort uit het Griekse gezegde “Γνῶθι σεαυτόν” (Gnōthi seautón), wat letterlijk vertaald betekent “Ken jezelf”. Deze inscriptie werd volgens de overlevering boven de ingang van de tempel van Apollo in Delphi geplaatst, een oude Griekse religieuze site die bekend stond om zijn orakels en wijsheid.

    De uitdrukking is toegeschreven aan verschillende oude filosofen en denkers, waaronder Socrates en Heraclitus. De betekenis ervan is diepgaand en heeft door de geschiedenis heen verschillende interpretaties gekregen.

    Over het algemeen wordt met de uitdrukking “Kent uzelf en u kent alles” bedoeld dat zelfkennis de basis vormt voor ware wijsheid en begrip. Door onszelf grondig te kennen, onze sterke en zwakke punten, onze verlangens en angsten, kunnen we een dieper inzicht krijgen in de menselijke natuur en daarmee in de wereld om ons heen. Het gaat niet alleen om het begrijpen van onze fysieke en mentale eigenschappen, maar ook om het besef van onze plaats in het grotere geheel van het universum.

    In het licht van zelfbewustzijn kunnen we beter beslissingen nemen, onze persoonlijke groei bevorderen en empathie ontwikkelen voor anderen. Het idee is dat wanneer we onszelf begrijpen, we beter in staat zijn om anderen en de wereld om ons heen te begrijpen. Daarom wordt het als een essentieel pad naar wijsheid beschouwd.

    Kortom, de uitdrukking benadrukt het belang van introspectie en zelfbewustzijn als basis voor een dieper begrip van de wereld en anderen.

    • Beste Mensen

     U heeft het goed gezien
     Met andere woorden als Wij
     Allen tezamen elkanders Handen Veren Hoeven Vinnen Tentakels enzovoorts vast houden dan kunnen wij allen tezamen een goed leven leiden
     Gaat de een van de ander gescheiden de Wereld willen veroveren dan ontspoort geheid de trein van de Rails
     Dus men mag de ander nooit terroriserend onderdrukkend moordend en noem maar op van dien aart activiteiten om als de lakens uitdelers te kunnen worden bestempeld handelen
     Dus via angst zaai praktijken
     Wat nu in Oekraïne plaats vind onder dwang via Listen om Rusland in stukken te verdelen in naam van de Dictator bekend als Amerika en achterna huppelend de Hielenlikkers om een graantje mee te kunnen pikken
     Dat Hielen lik mentaliteiten moet eigenlijk een halt worden toe geroepen
     Zie BRICKS is uitgegroeid van 5 naar 11 landen
     Dit gebeurt toch niet zomaar ?
     Er zijn nog meerdere landen die willen aansluiten
     Maar eerst moeten die hun echte administratie op orde hebben
     China drie maal op de maan hoeveel keren daarvan bemand word helaas niet geweten
     Wat maken die bekend i.v.m. hun missie ?
     Niks
     India naar de Maan
     Veel vondsten gedaan
     Meteen na vondst de bekendmaking gedaan
     Allerlei soorten waardevolle metalen
     Als ook water in een andere vorm in de bodem
     Dezen allen zullen komen ten goede aan alle wezens van Mama Aarde
     Dus niet alleen de mens en dan ook nog specifiek een bepaalde vertakking ervan
     Als de mensheid leert om de hersenen op een goede manier te gebruiken zo zal er harmonieus vrede en rust komen op Aarde

     Dank U

     • Beste Mensen

      Dat zijn dus te benoemen als de Wijzen onder de Schapen
      Beter gezegd de Wolven in Schaapskleren
      Die geven aan een bijbedoelings valse vertaling de eigen benaming en verkondigen dat als de enige waarheid
      Zo zijn er dus veelen

      In gezegde klinkt het zo :
      Er is maar Een Waarheid
      De Wijzen geven er veele Namen Aan

      De Oeroude & tegelijkertijd de Spinternieuwste Allernieuwste Wetenschap heet Vedische Wetenschap
      De Kennis zonder begin en Zonder einde
      Immortel

      Dus de Intellectuele Wolfs Schaapjes geven hun eigen Valse bijbedoelings draai aan

      Dekmantel Namen Bijbels en meerdere literaturen valse interpretaties

      Dank U

     • Beste Mensen

      Waar de Eersten werden gekroond
      Een kopie van die Toren van Babel staat ook in Den Hugh
      Inclusief de Huidige incar-naties met de nadruk op het laatste gedeelte van dat woord
      Lopende kopieën die daar wel eens langs wandelen
      De nieuwe Goden
      Gespleten Tong Wezens

      Dank U

 4. Even een prangend vraagje aan de medereaguurders in Frankrijk.

  Nu weet je natuurlijk nooit wat waar is, maar als ik optel dat hiet in Frankrijk:
  Volgens de roverheid ongeveer 95% vd bevolking de prikken up to date heeft en hier een vaccinplicht geldt. Dit uiteraard geen vaccins betreft, maar de kudde dit zo noemt en de definitie maar zo even wordt aangepast.
  Daarnaast dat ik, al voor de wereldstaatsgreep in 2020, enorm schrok van de dictatuur France.

  Wij keihard meemaken dat de roverheid hier openlijk corrupt is en vijandig naar inwoners.

  Ik vrees dat het hoog tijd wordt hier weg te komen.
  Klopt het dat er nu meer verzet in andere landen is tegen deze allesverwoestende waanzin???

 5. De spiegelwereld van “Alice”.

  Van het luisteren naar een lieflijk verhaaltje voorgelezen door haar grote zus belandt Alice plotsklaps in een totaal andere wereld waarin niets meer is zoals voorheen en dingen gebeuren die ze niet begrijpen kan.

  Het surrealistische karakter van dit “nieuwe” wereldbeeld maakt dat ze op een schattige, doch onwetende manier meebeweegt met alle nieuwe gebeurtenissen die zich aandienen.

  Het blonde haar maakt haar engelachtige uitstraling compleet.

  Het beeld is duidelijk:
  De wereld verandert van dag naar nacht en vanaf dat moment staat het goede loodrecht tegenover het kwaad.

  Het is dezelfde methodiek die vandaag de dag wordt ingezet. Vanuit het volste (liefelijke) vertrouwen van de mensheid in een vrije democratische wereld waarin de overheid voor de burger staat, komen we plotsklaps sinds maart 2020 terecht in een duistere, surrealistische wereld die niemand nog echt begrijpen kan.

  Had de mensheid al de diepe drive om de “zin van het leven” te ontdekken, dan kwam sinds 3 jaar terug daar nog eens dit absurde wereldbeeld bij bovenop, waarin een ieder zich tracht voort te bewegen om voor zichzelf net als Alice, te wennen aan de nieuwe situatie die vanaf dat moment zo plotseling was ontstaan.

  De hersenactiviteit van mensen wordt actiever zodra er zich meerdere situaties afspelen. Hoe meer prikkels er uit de buitenwereld worden waargenomen, hoe actiever het menselijke brein.

  Dat komt deels doordat je brein zich voorbereidt als er een specifieke gebeurtenis WORDT VERWACHT, waardoor je de informatie beter in je opneemt.

  Deze voorbereidingssignalen stelt de mensheid in staat om zich klaar te stomen, aan te passen en voor te bereiden op een nieuwe situatie waardoor zijn hele systeem (geestelijk en lichamelijk) is afgestemd op het (ver)nieuwe wereldbeeld.

  Het energieveld van ieder mens draagt hiertoe de informatie aan buiten de vijf zintuigen om.
  Als een spoorzoeker scant het energieveld zijn leefomgeving en geeft de prikkels onbewust door aan de hersenen die zich al dan niet kunnen voorbereiden op dat wat ons nog te wachten staat.

  Als de mensen van te voren (bewust of onbewust) een plaatje voorgeschoteld krijgen van dat wat te gebeuren staat, stemmen de hersenen zich hier dus al ruim van te voren op af. De hersencel slaat deze informatie op en zodra er maar iets in de buitenwereld gebeurt wat linkt aan deze opgeslagen informatie wordt deze hersencel actief.

  De Elite en het duister achter de coulissen is veel intelligenter dan we ooit hadden gedacht.
  Gezien of ongezien brengen ze “duistere” plaatjes de menselijke werkelijkheid binnen waardoor onze hersenen volgepompt worden met opgeslagen duistere informatie, waardoor het brein zich al onbewust voorbereidt op dat wat komen gaat.

  Als je daarbij de TIMING VAN EEN GEBEURTENIS weet, is de voorbereiding in de hersenen optimaal.
  De Elite weet exact hoe ze niet alleen de tijd kunnen manipuleren maar tevens wanneer ze welke gebeurtenissen laten plaatsvinden om het menselijke brein in een wirwar van chaos, onoverzichtelijkheid en onwetendheid te duwen.

  Hoe onwetender de mens, hoe naarstiger hij op zoek gaat naar kennis en informatie.
  Kennis en informatie wat ook het duister heeft gearrangeerd.

  Daar waar men denkt de waarheid te hebben gevonden, is er weer een nieuwe absurditeit wat onze aandacht trekt waardoor we net als Alice, in “Wonder”-, of moet ik zeggen, “horrorland” blijven ronddolen.

  Door de mensheid van tevoren bewust of onbewust te informeren over dat wat hen allemaal nog te wachten staat, slaat hun innerlijke gevoelskompas op hol.

  De hersenen nemen de regie over en sturen onbewust hun daden, gedrag en werkelijkheid aan.
  Niemand weet nog langer wat wel of niet klopt, maar iedere wakkere denkt wel de waarheid te kennen….

  Maar het gegeven is dat simpelweg niemand exact weet wat gebeuren gaat en niemand de waarheid des levens echt kent indien ze niet IN zichzelf alle menselijke processen hebben ondergaan.

  t.me/centrumlichtkind

 6. Is er hier bij de reaguurders ook daadwerkelijk iemand die aan de oproep van Stop World Control mee doet en die flyers verspreid?
  Mooie verhaaltjes vertellen is niet moeilijk, zeker niet voor een toetsenbord.
  ACTIE moeten we ondernemen om die ellende te stoppen!!!

  Ik heb de link naar Wold Control al een paar jaar op mijn website staan.

  • Ik doe niks meer Matt, ik wacht gewoon af wat mijn medemens nu weer gaat doen, als ze slim zij doen ze het zelfde als ik, want ik denkt altijd maar “ het is beter niks te doen dan met heel veel moeite niks te bereiken”. Er is wel een limiet, bewegingsvrijheid inperken, verplichte vaccinatie, onteigening. Dat is een stap te ver.

   Maar als mijn medeburgers in angst willen leven ben ik niet in de positie om ze tegen te houden.

   • Ik ga ook, bij nader inzien, meer met jou mee.
    Tot voor kort zei (en meende ik) dat als ze mij willen halen er zeker een paar daders mee gaan want het is letterlijk over mijn lijk dat ze mij levend in handen krijgen.

    Maar ik neem niemand meer mee want waarom zou ik de kutschapen helpen die zelf geen ruk voor om hun zijn, leven en vrijheid geven. Laat ze maar transhumaan aan de apparatuur vegeteren.
    Ze willen gemak, puur korte termijn gemak, daar helpt geen flyer tegen……. Niks helpt, zoals Adraan aangeeft, ze zijn de massa te slim af met psychologisch oorlog voeren.

  • Mensen lezen geen flyers.
   Hier gaat alles wat ze in mijn brievenbus stoppen zo de vuilnisbak in.
   Geen enkel ongeadresseerd foldertje wordt hier bekeken.
   Als ze het hadden willen weten dan hadden ze het wel opgezocht.

   Ze hebben ook niks willen lezen of opzoeken over alle gif prikken waar de mensen aan overlijden.
   Het boeide ze niet eens wat iemand te vertellen had.
   Zullen ze dan nu ineens wel gaan lezen of luisteren? Omdat je een flyer ontvangt?

   Je kan ook wel flyers gaan uitdelen dat b.v. Omzigt of BBB gecontroleerde oppositie is.
   Zullen de mensen overtuigd raken als ik daar b.v. flyers van ga verspreiden?

   • Bert augustus 30, 2023 at 11:09

    “Zullen de mensen overtuigd raken als ik daar b.v. flyers van ga verspreiden?”

    Nee Bert dat doen ze niet, wat eenmaal in de koppen van politieke gereformeerde kleuters zit krijg je er niet uit, dat is mijn bevinding, men leeft op 18 miljoen eilandjes in Niedrichland.

    • Je zegt het al.
     Als het eenmaal in die koppen zit verdwijnt het niet meer.
     Wat je de mensen ook probeert te vertellen, ze willen het niet weten, waar het ook over gaat.
     Dat werd mij al duidelijk tijdens dat corona gezeik.
     Ik zal er dan ook nooit meer opnieuw aan beginnen, ze zoeken het maar uit.

     • Bert augustus 30, 2023 at 12:55

      (Lelijk Trojaans paard, Caroline Van der Plas)

      Het adres van de BBB is hetzelfde als het adres van het communicatiekantoor van Bayer Monsanto in Nederland: Groningerstraat 21, 7418 BX Deventer.

      • Adres BBB: • Adres ReMarkAble: https://remarkable.nl/en/contact

      Bayer Monsanto, Cargill en Dupont hebben bijna 17 miljoen hectare landbouwgrond in Oekraïne gekocht. Dat is ongeveer 60% van de beschikbare landbouwgrond in het land.

      Wat kunnen we verwachten van de Boeren-Burgerbeweging? Het antwoord is: niets.

      Stikstofbeleid wordt ingekaderd binnen de globalistische klimaatagenda, die op zijn beurt voortvloeit uit Agenda 2030 en de zogenaamde ‘duurzame ontwikkelingsdoelen’.

      De implementatie van Agenda 2030 kan enige vertraging oplopen, maar het proces zal doorgaan. In de laatste alinea van onderstaand rapport wordt al aangegeven ‘dat het plan alleen maar verfijnd moet worden’.

  • Destijds andere flyers verspreid.. Van een aantal mensen die ´m ontvingen in latere gesprekjes begrepen dat die flyers idd bij het oud papier zijn beland onder het mom van allerhande k.t smoezen. Precies deze mensen hebben zich lekker laten prikken, maar kampten erna met menstruatiestoornissen dus toch gealarmeerd. Toch.. zou er in de wijken waar geflyerd is minder zijn geprikt, dus er zijn mensen die het wel oppakken. Nooit geschoten, is altijd mis. Je hebt er maar één nodig die wellicht in staat is zeven anderen te informeren en zo verder.

 7. Ik gebruik dit compleet artikel om snel en eenvoudig de boodschap/waarheid te delen.
  Want alleen als zoveel als mogelijk de mensen worden geïnformeerd over de waarheid, zal deze überhaupt kunnen overleven.

  • George Carlin en ook jij snappen het concept niet. Ook ikzelf heb op dat punt gestaan.. totdat het kwartje viel.

 8. Er wordt een heel geraffineerd spel gespeeld. De basis ligt in het verschil van het analoge en het digitale. Alles wat leeft in de wereld, leeft op basis van het analoge. In de digitale wereld is alles een fictie, je kunt enkel in de digitale wereld mee doen als je zelf ook een fictie bent.

  Bij onze geboorte aangifte ben je omgedoopt tot een natuurlijke persoon met registratie nummer. Deze fictieve entiteit bestaat enkel op papier. Als jij post krijgt die geadresseerd is aan je initialen en je achternaam, verwijst die naar de fictieve natuurlijke persoon. Maar niet naar jouw als de levende mens. Dan moet er enkel jouw voornamen voluit geschreven staan zonder achternaam. Dat is ons nooit eigenlijk bekent gemaakt door de overheid en daardoor weten vele levende mensen dat dan ook niet. Zodat vele er van overtuigd zijn, dat zij de natuurlijke persoon zijn.

  Als je gaat werken in loondienst of als zelfstandige kan dat alleen in naam van de natuurlijke persoon. Jouw bank rekening staat op naam van die natuurlijke persoon, voor de wet ben jij die natuurlijke persoon, je auto staat op naam van die natuurlijke persoon, alles wat je digitaal koopt of online doet op internet kan alleen onder de naam van die fictieve natuurlijke persoon. Ons gehele leven is eigenlijk al gedigitaliseerd zonder dat we het beseffen. Het fiatgeld wereldwijd is sinds 1913 volledig gedigitaliseerd, omdat er geld uit het niets gecreëerd werd en op naam van die natuurlijke persoon als tegen waarde geboekt wordt. Waar toen nog contant geld als betaalmiddel gebruikt werd. Nu het digitale betalingssysteem voor 97% enkel al 100% digitaal gaat, willen ze de laatste 3% opheffen. Zodat alles 100% digitaal gaat.

  In 2020 verliep de houdbaarheid van het huidige geld en tevens dat alle private coöperaties ter wereld, die zich uitgeven voor een staat/regering failliet zijn verklaard. Tevens verliep hun land-lease contracten over hun geleasete grondgebieden. Dus wettelijk hadden ze geen bevoegdheden meer over het grondgebied. Maar dat weten ze donders goed en hebben zich verenigd in de WEF. Want deze lucratieve mensenhandel en daarbij de macht, willen ze niet zonder slag of stoot opgeven. Door het covid-19 project te lanceren en zo onder valse voorwaarde de mensheid te proberen te verplichten om de zelfmoord injecties te nemen. Zodat de wereld onderdrukkers er alleen maar baat erbij hebben. Want anders moeten zij alles terug geven van wat zij ooit van hun bevolkingen hebben afgetroggeld en alle kosten betalen voor hun roof en plunder activiteiten van het geleasete grondgebied. Dus de jacht op de ongeprikte zal voort gezet worden, door hen.

  Het spel wordt steeds grimmiger want de tijd dringt voor hen. Want de voorbereidingen zijn al in volle hevigheid bezig voor het nieuwe slavensysteem. De injecties zullen uiteindelijk maar een paar laten leven, die zich dienstbaar op gesteld hebben. De rest moet wijken en dan is elke opstand van deze groep dan ook niet gewenst.

  • @Qvic
   ” De injecties zullen uiteindelijk maar een paar laten leven, die zich dienstbaar op gesteld hebben.”

   Als het moment komt dat je wordt afgesneden van je bankrekening, neemt iedereen de prik. Op zich vind ik dat dan niet meer erg, want in leven blijven betekent dan totale gevangenschap op aarde voor een mens.
   Ik ben dan liever dood ( wat toch eens gebeurt ) dan te moeten leven als complete gevangene van die satanische kliek.
   Laatstgenoemde is voor mij absoluut de hel op aarde!!

  • Ja Qvic en Fleur. Pensionado’s kunnen leven met weinig. Er moet dus geld binnenkomen. Maar de huur ed zal betaald moeten worden. Voor afgesloten van bank zal dat dus lastig zijn, dus huisuitzettingen? Waarheen, op straat, bij geprikte kennissen in huis? Of prikken?
   Het is zo verschrikkelijk te merken dat het net zich steeds nauwer sluit. Ik hoop nog op redding, maar de hoop wordt minder en de “wanhoop” neemt toe. Wat een kl#tezooi. Een zeeeer schrale troost is dat we niet de enige zijn, maar schiet ook niet echt op. Ik kan wel janken, maar ploeter voort.

   • @ Klien,

    Alleen het hier en nu bestaat!! Verpest je dagen niet over wat wellicht gaat komen.
    Is echt zonde van je dagen cq leven! Plus je doet precies wat die schoften willen: bang zijn.
    Dus geniet dagelijks van je leven, want niet een ander maar jijzelf bepaalt via jouw gedachten hoe jij je dagelijks voelt!
    Dit is o.a een aspect van baas zijn over jezelf!
    Wees dankbaar met wat jij hebt en gooi al die wereldse shit mentaal overboord!
    Het leven is zoals het is…, dus je hierover druk maken is volstrekt zinloos omdat jij hiermee niets bereikt.
    Het gaat uitsluitend ten koste van jezelf, dus stop hiermee en richt je dagelijks BEWUST op de schoonheid van het leven, lach om al die absurditeiten van het leven en tel je zegeningen!

    Groetjes,
    Fleur.

 9. Wef/WHO/UN/Nato/USA = onze regering.

  Ze proberen WO3 te triggeren; naast zware armoede; ook daarom wordt het “klimaat”gebruikt, wordt een grote groep verarmd.

  Die gekkies die daar aan meewerken zijn gekocht en betaald of gewoon gek.
  Die digitale wet is al in gebruik; werd vandaag voor een dag gebanned op youtube; haatzaaiende….op vraag wat ik zei wat niet kon: geen antwoord.

  Die groep zeer zwaar gestoorden heeft meer macht dan we denken of zien.

 10. Are we about to be tested again? Collective Dark Night of the Soul revealing the unseen.
  No medicine is needed as you expres your feelings……
  Full moon: a period of spiritual growth and release the past.
  Do you want to use the moon energy to let go of what no longer suits you?
  Are you ready to grow and live your dream life with the help of the universe?
  When the moon is full it shines most brightly and can be a light on our darkness – on the deepest parts of ourselves that we usually cannot see. This is your time to release old pain and grow spiritually.
  https://www.inspirerendleven.nl/…/de-maan-als-jouw…/…
  As we move from fear to real love in this love wave.
  https://youtu.be/PVhojrn-h3c?si=he9buMenFv40vGW_
  The Purification of earth and started 2012 -2030
  The energy of The Photon belt may account for major Global Warming on our planet = The shift or change of all planets in our solar system on humans, plants and animals.
  https://youtube.com/shorts/0PcGlyYrkIg?feature=share
  What can you expect from the Age of Aquarius?
  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing!
  This is exactly what all of us are going through – a massive collective detox……..We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world……
  We are in this big “Transformation” in the Power of the Heart.
  Your heart can make this transformation real from within were there is always LOVE……
  Dark Night of the Soul
  In this video, we go over the idea of the Dark Night of the Soul which is explained by Jung as an experience where one pulls back their projections and comes into an encounter with their shadow. During this period one struggles with feelings of meaninglessness and confusion.
  We explore the psychological implications of the alchemical process Jung outlines that occurs as one works through the experience of the Dark Night of the Soul.
  https://youtu.be/gadPDDRC_F8?si=5N9dQGOJDbGswfYq
  This is why, during your spiritual journey, you must be alone.
  How to start your spiritual journey spiritual awakening. Greetings, dear souls, and welcome to our channel. In this profound video, we delve into the transformative power of being alone on our spiritual journey.
  Solitude is not just the absence of company; it’s a sacred opportunity for self-reflection and divine connection that resides within each of us.
  Join us as we explore the beauty of solitude, its impact on our spiritual growth, and how it can lead us to profound self-discovery.
  Challenging beliefs and embracing authenticity.
  Discovering the essence of unconditional love within. Reclaiming energy and setting healthy boundaries. Healing past traumas and experiencing catharsis.
  Connecting with cosmic intelligence and divine wisdom. Nurturing self-love, compassion, and acceptance we invite you to share it with others who might also find value in the transformative power of being alone.
  https://youtu.be/KYJDru-Dk5I?si=9dsjaTm3pc1hMOM6
  The Illusion Of External = This Wisdom Will Change How You Perceive The World = A Spiritual Dive
  Explore a journey of self-discovery, challenging perceptions and embracing the inner wisdom that transforms your reality. Where we will unearth deep truths for you to discover the essence of true fulfillment; a state where we reveal our inner power.
  In this journey, you will discover how the illusion of external makes you create feelings of unworthiness and neediness. https://youtu.be/th1OVuOc_6o?si=wW3qfN7Gy3ha7DCc
  What if real love is there what else will come out of what you didn’t yet know about yourself a cultivated piece that suddenly blossoms is introducing enthusiasm and knowing that you are safe with your feelings to be allowed to express them he/she who does not reject what presents itself = the power of real love…..

 11. ‘Een Chinees blijft een Chinees’.
  Een totale micro- en macro-onderwerping van de mens, desnoods door een gerobotiseerd, digitaal totalitair systeem is niet meer dan Orwelliaanse sciencefiction of een doorzichtige illusie.
  Naarmate de strop strakker wordt, zal de weerstand verhevigen en zal – zoals al vaak is gebleken – de demonische dictatuur het begeven onder de kracht van het individu.
  “Je kunt de hele samenleving een tijdlang voor de gek houden, zelfs kun je een deel van de samenleving altijd voor de gek houden, naar het is onmogelijk om de hele samenleving altijd voor de gek te houden”.

 12. Never ever give your life away to others. A real soul should never gives his life away to others because he know he has his own thoughts and dreams and is always manifesting this from his own will power.

  Otherwise you have lived a life from someone else that wasn’t yours. When you nearly die you discovered that you have never ever lived your own life that now has gone with unfulfilled desires what had to be your own life. How sad is that and your own brain does’t get this as you walked away from this present life……

  You can always make a change in the essence of love as you embrace your thoughts and allow them to review. Your ego isn’t yours and also not the thoughts of other witch live in the fear of self discovery for that reason.

 13. That, my friends, is perhaps some of the most potent medicine one can have…..is releasing old memory’s turning into “LOVE” the essence of “Being Pure” from the heart is believing.
  ♾Heart & Brain Coherence ♾
  Humanity is going through the phase of Anahata….
  When the Moon is closer to the Earth is feeling and most probably don’t want to feel it when it is already 100 years “OLD KARMA” to be revealed……”the space in the heart where purity dwells.” Is remembering the subconscious for better understanding as you release these old emotions is speaking out is releasing the old pain.
  These heart cells play a significant role in storing cellular memory, particularly unresolved traumas, which can affect our overall health and well-being. Therefore that is the reason not to block them with medicine as the voice of your soul always wanted to be heard, otherwise you deniel yourself in essence what you wanted to be cleared out of your system.
  Unresolved traumas can manifest as diseases or dysfunctions in organs over time from far back as you can remember in earlier times is past memory comes alive activated by the moon and is now in a spiritual meaning in this time.
  Through techniques like focus of awareness, breath regulation, and conscious emotion creation, humans have the unique ability to harmonize the heart and brain, leading to self-regulation of our biology, enhanced immunity, and heightened cognitive and intuitive abilities as you breath out al that old emotions as your body becomes softer and weaker is releasing those thoughts that not serve you to become in real feeling more then ever and the entire life will pass from the 3rd dimension to the 5th dimension.
  Humans will have 12 helix DNA by combining 2 helix DNA.
  The chakra of all people will be opened that reaching the third eye is allowing this to happen in awareness.
  The optimum frequency for harmonizing the heart and brain is 0.1 Hertz, which aligns with the Earth’s magnetic field frequency, suggesting that self-regulation also harmonizes our biology with the planet’s magnetic fields.
  The power of emotion has been acknowledged in ancient spiritual traditions, like the Gospel of Thomas, suggesting that unresolved emotions can be our strength or downfall. Healing involves allowing the body to naturally excrete trauma-related neuropeptides and leveraging heart intelligence to reinterpret and release painful experiences.
  And in recognizing that presence, whatever that may look like, concern about what is next can fall away. Deep appreciation of whatever is in front of you, whatever is within you, can take root. We feel that is perhaps the most potent avenue for navigating this specific line of questioning, this specific line of seeking.

 14. CDC Seeks to Minimize Sepsis Condition Contributing to Over 700 US Deaths Each Day
  https://www.theepochtimes.com/health/cdc-seeks-to-minimize-sepsis-condition-contributing-to-over-700-american-deaths-each-day-5481854?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-08-31&src_cmp=health-2023-08-31&utm_medium=email&est=qxRZbXN2XOn5t2YjbpV8Sa1XcmPgQkN2jpoTttUbSgsdxt6Yfw1IGEt5QGoe8v4KaxmZEXAsAOZE

  They really don’t know what love is all about the highest form is see trough the illussions that they bring you… prominente leden, Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden. They kill you for nothing….
  https://www.tegenstroom.eu/source_opinieHet%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf
  “We no longer believe blindly in the government, our parents or celebrities, but more in ourselves.” And where do we want to go is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth and we move from desire to intellige to know who is real…..for the people…..

  • Andreas, het zullen ongetwijfeld heel interessante stukken zijn die je vermeldt. Maar mijn Engels is niet zo goed dat ik zulke lappen tekst in redelijke tijd kan lezen, laat staan alles kan begrijpen. En dat zal wel je bedoeling zijn, mag ik van uitgaan, anders heeft het geen zin dit te plaatsen.
   So please, hou ook rekening met de mindere taalvirtuozen onder ons.
   Dank u.

 15. Schijnbaar hebben ze nog niet genoeg verdient aan de bevolking = Big Pharma harkte 90 miljard dollar winst binnen met COVID-19 vaccins https://www.somo.nl/nl/big-pharma-harkte-90-miljard-dollar-winst-binnen-met-covid-19-vaccins/ terwijl Zelfverzonnen regels met geen enkele waarde. Hierbij zou je jezelf af moeten vragen waarom zou je mensen onder controle willen houden als je jezelf niet eens onder controle kan houden en bakken met geld uitgeeft EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET met een schuld van 300.000.000.000.000 dollar schuld????? Verantwoordelijkheid nemen over de acties die je doet is intelligentie in hoge mate zelfcontrolerend tenzij je in bezitsdrang leeft en zelf zo ver gaat en hier een halve wereld bevolking in meetrekt die nergens om vragen terwijl zij geen verantwoordelijkheid nemen voor die schuld. Dus volledig onterecht en ga is aan jezelf klussen in rechtvaardigheid voor je eigen acties maar dat doen deze lui niet en durven zichzelf niet in de spiegel aan te kijken voor wat eerlijkheid is.

  De Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling investeerde in 2010 een miljard euro in de Russische tak van zuivelgigant Danone. Via een Nederlandse holding werd belastinggeld in Danone Rusland gepompt.

  De winsten van de Russische subdivisie belandden bij holdings van Russische en Kazachse miljardairs op Bermuda, de Kaaiman- en Britse Maagdeneilanden.

  Er is altijd een plan = Merk op dat het tirannieke sociaal-kredietsysteem probeert het betrouwbare, voorspelbare oude karaktersysteem na te bootsen, met dit verschil dat de loyaliteit van een burger niet ligt bij zijn karakter, maar bij de agenda van de regering. De eerste stap bij de invoering van een systeem van sociaal-kredietsysteem is controle krijgen over de media. Dit werd bereikt tijdens het Clinton-regime, toen zes mega-concerns toestemming kregen om 90% van wat een onafhankelijke media was, op te kopen en in een paar handen te concentreren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in