Afgezien van de westerse regimes en het door nazi’s geteisterde Oekraïne, weten de meeste andere naties en hun bevolking dat Ruslands bevrijdende SMO “gerechtvaardigd is en zich bewust zijn van de oorsprong van deze crisis”, verklaarde de woordvoerster van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova (MZ hieronder):

Sinds de installatie door hegemoon VS na de coup van het Obama/Biden-regime in 2014 in Kiev, blijft haar nazistische heersende klasse “de lokale bevolking vervolgen vanwege de taal die ze spreken, politieke opvattingen en etniciteit,” bericht Stephen Lendman.

Oekraïense nazi’s “stoppen nooit met hun barbaarse beschietingen van vreedzame steden en dorpen in de bevrijde gebieden” – met het doden van maximale aantallen burgers in gedachten.

Tegelijkertijd blijven hegemoon VS en zijn NAVO-vazallen het regime voorzien van wapens, uitrusting, inlichtingen en leiding.

“We herinneren ons (Russofobe opmerkingen) van het Amerikaanse politieke establishment dat het belangrijkste doel van Oekraïne is om zoveel mogelijk Russen te doden,” benadrukte MZ.

“Wij herinneren ons en weten dat deze ideologie van het doden wordt gepromoot door (zogenaamde) Oekraïense (gezanten) over de hele wereld. Wij zullen dit nooit vergeten.”

Wat er gaande is, is een door de VS gedomineerde NAVO-oorlog tegen Rusland met behulp van vervangbare Oekraïense kanonnenvoer troepen – het Pentagon en de CIA hebben de touwtjes in handen.

Krankzinnigen in Kiev riepen op tot “het laten ontploffen van een vuile bom in Moskou,” en wilden ook dat het regime conventionele kernwapens zou krijgen.

Er is geen onduidelijkheid over hoe zij te werk gaan – buitengerechtelijk, in flagrante strijd met het VN-Handvest en ander internationaal recht.

  Uraniumdeeltjes uit Oekraïne gedetecteerd in Europa die gezondheidsproblemen veroorzaken

De door de VS gedomineerde westerse regimes “willen Rusland van alle kanten aanvallen.”

Hun economische, financiële en politieke oorlog is mislukt.

Dus richten ze zich op militaire actie, een beleid dat ook gedoemd is te mislukken.

Rusland “zal ons vaderland en zijn burgers blijven verdedigen en de dreigingen voor onze veiligheid wegnemen,” benadrukte MZ.

Bij de bespreking van de unanieme steun van de Veiligheidsraad voor een transparant internationaal onderzoek naar wat duidelijk sabotage door het Biden-regime was van de Nord Stream-gaspijpleidingen naar Duitsland, wil het imperium van leugens en eeuwige oorlogen – samen met zijn westerse vazallen – dat Rusland wordt uitgesloten van deelname.

Het is duidelijk om de schuld weg te leggen van waar ze thuishoort.

Rusland eist terecht dat het wordt betrokken bij “een uitgebreid, open onderzoek” naar de sabotage aan beide Nord Stream-pijpleidingen.

Ik heb de zogenaamde woordvoerder van interventionist Blinken, Price, al vaak bekritiseerd omdat hij de waarheid en volledige openheid telkens weer op zijn kop zet.

Zo ook MZ in haar laatste briefing, door te zeggen:

“Price schuift routinematig (en ten onrechte) de schuld voor de verslechterende wereldwijde voedselcrisis(omstandigheden) af op Rusland.”

“Met name wordt verwezen naar een (nepnieuws) rapport van het door Washington gefinancierde Conflict Observatory (NGO) over schade die ons land zou hebben toegebracht aan Oekraïense graanopslagplaatsen tijdens de SMO.”

Het is niet de eerste keer dat een gefingeerde Amerikaanse vijand ten onrechte de schuld krijgt van iets waar hij niets mee te maken heeft – en het patroon zal zich zeker steeds herhalen.

  Slag om Avdiivka vernietigde glorie van Oekraïense nazi Azov-strijders (Video's)

Gedurende de hele SMO hebben de Russische strijdkrachten zich uitsluitend gericht op militaire doelen, een onbetwistbaar feit.

MZ zei het volgende over beweringen in nepnieuws dat Rusland een nucleaire bedreiging vormt:

Hegemon VS en zijn westerse vazallen gebruiken mainstream media in hun landen als imperiaal instrument.

Dus ondanks geen geloofwaardig bewijs, “beschuldigen zij Rusland valselijk van het gebruik van nucleaire chantage en bedreigingen.”

Zij “verspreiden vergezochte beweringen dat wij overwegen kernwapens te gebruiken om ofwel een aanval uit te voeren (op Oekraïne) ofwel een kernwapentest uit te voeren in de Zwarte Zee om een soort signaal af te geven.”

“Weet u hoe dit (verzinsel) werkt?”

Hun regimes “namen een pagina uit propaganda en communicatie leerboeken.”

Wanneer Russische functionarissen zeggen dat hun strijdkrachten nooit preventief kernwapens zullen gebruiken, “knippen en plakken de VS/Westerse MSM deze verklaringen in hun artikelen, waarbij ze alleen laten staan wie het zei, en de woorden die over kernwapens en technologie gaan.”

“De rest gooien ze weg. Dit zet alles op zijn kop.”

VS/Westerse regimes laten het conflict gevaarlijk escaleren, terwijl ze Rusland valselijk de schuld geven van hun acties.

En hoewel er op dit moment niets op til is om van Oekraïne officieel een NAVO-lidstaat te maken, is het er al vrijwel één met hegemoon VS die zijn leger gebruikt om voortdurend oorlog te voeren tegen Rusland.

Het gaat niet om winnen – wat onmogelijk is voor Kiev tegen een enorm superieure militaire macht.

Het gaat om wat ik een eeuwigdurende oorlog noem – een vergeefse poging van de VS/NAVO om de Russische Federatie te verzwakken, te ondermijnen en te isoleren.

  Professor noemt Oekraïens tegenoffensief suïcidaal: "Ze maken geen kans"

In plaats van hun doelland te schaden, berokkenen ze hun eigen land politieke, economische en financiële schade.

En hoe langer ze doorgaan met hun vuile spel, hoe groter de schade die ze zichzelf toebrengen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Om erachter te komen wat er echt gebeurt in Oekraïne (en niet alleen daar), moet u geen tv kijken of westerse media lezenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuits leger heeft munitie voor slechts twee dagen oorlog
Volgend artikelAls het gaat om het voeren van een oorlog, heeft het Kremlin zijn onbekwaamheid bewezen + commentaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Het is waar, in Syrië waren de amerikanen al gefrustreerd dat ze werden gedwarsboomd met hun snode plannen door de russen zodat ze op Assad geen Saddametje of Ghadaffi konden uitvoeren. Herinner de beelden nog dat Russen de Amerikanen in hun Humvee’s de pas afsneden in bepaald gebied. ISIS is ook door de VS en westerse overheden gecontroleerd laten ontstaan. Alsof inlichtingdiensten niet wisten waar al die extremisten naar uitrezen…Het vuile spel van westerse elites ligt nog nooit zo overduidelijk aan de oppervlakte. En ik zeg dit als voorheen Pro VS,Israël en Navo. In afgelopen 7 jaar ben ik goed wakker geschud. Welke (vrije) westerse waarde durft men het nog over te hebben hier eigenlijk? Ik merk dat veel westerlingen zich heel erg bewust zijn geworden hoe wij zijn voorgelogen en bedrogen door ‘events’. Die niet blijken te zijn wat ze ons stelselmatig hebben wijsgemaakt. De groep wordt steeds groter, helaas voor sommige te laat gezien het sinistere ‘injected with a poison’ project.

  2. Ik ben blij dat er nog mensen zijn die instaat zijn de situatie goed te interpreteren en helder kunnen denken. Dank je Maria Zakharova!!!

  3. Rusland eist terecht dat ze bij het onderzoek betrokken willen worden. Dat hoeven ze toch aan niemand te vragen. Gewoon doen! Het was hun pijpleiding. Het westen kan hooguit nederig vragen of ze wellicht mee mogen doen aan het onderzoek. Zo liggen de zaken. Het zou me wat moois worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in