Als u overlijdt aan het vaccin, betalen zij uw begrafenis. Dus nu heeft u geen reden meer om “Nee” te zeggen. Eén klein probleem: de betaling is niet gegarandeerd. Uw nabestaanden moeten nog steeds een aanvraag indienen, schrijft Steve Kirsch.

Denkt u dat ik een grapje maak?

Bekijk dit eens: Overleden COVID-19 vaccin ontvanger betalingen en begrafeniskosten

Dit dekt dus alleen de begrafeniskosten.

Dit is een goede eerste stap: het laat zien dat Australië erkent dat de COVID-vaccins mensen doden.

In de VS zijn we niet zo beschaafd. Geen van de gezondheidsautoriteiten (behalve die in Florida) denkt dat de vaccins dodelijk kunnen zijn.

Voor zover ik weet, is het totale bedrag aan dollars dat tot nu toe is uitbetaald voor schadevergoeding wegens letsel/overlijden als gevolg van de COVID-vaccins: 0.


 

Copyright © 2022 vertaling  door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Begrafenisondernemer: Geen opvallende sterfte – tot de COVID-19 vaccinatie kwamVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Pandemie van de gevaccineerden - Laatste Britse gezondheidsautoriteit-rapport onthult dat sinds februari de gevaccineerden verantwoordelijk zijn voor 70% van de Covid-19 sterfgevallen 

8 REACTIES

 1. Dus bovenop al het verdriet moet je eerst met een aantal bewijzen komen voor dat je ook maar een cent vergoeding krijgt. Met die gehersenspoelde dokters van tegenwoordig zie ik het somber in.

  • Je moet er ook niet aan meedoen he. Ik zou zo’n betaling niet eens aanpakken. Die schuld blijft eeuwig bij de veroorzakers staan. Tot ze er met hun levensdagen voor boeten.
   Als je het geld aanneemt hebben ze je nog gekocht ook.
   Boeten zullen ze. Met hun leven. Of via ophanging of achter de tralies voor jaren.

 2. Laat ze de pil van Drion gratis verstrekken. Naast die begrafenisregeling. Wedden dat heel veel mensen niet meer moeilijk doen en die pil graag doorslikken? Lekker weg uit dit rotleven.
  Ik nam ‘m aan.
  Kan niet wachten tot een D66’er op dit idee komt.

  • Die pil komt uit de koker van D666. Mijn ma heeft zich jaren geleden ervoor aangemeld en nu blijkt dat het toch nog lastig is om ´m te krijgen. Weet er verder het fijne niet van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here