Pixabay

De zuigelingensterfte in Schotland is sterk gestegen en is na zes maanden nog niet afgenomen. De Britse autoriteiten stellen nu een onderzoek in naar het gebeuren, dat volgens deskundigen geen verband houdt met het COVID-19 vaccin.

Sarah Stock, een onderzoekster op het gebied van kraamzorg aan de Universiteit van Edinburgh, vertelt aan de Herald Scotland dat zij de cijfers “echt verontrustend” vindt en dat de redenen erachter niet bekend zijn.

“Er zijn geen aanwijzingen dat de sterfgevallen in de neonatale zorg te wijten zijn aan een COVID-19 infectie bij de pasgeborenen. Het sterftecijfer door COVID-19 onder zuigelingen is gelukkig erg laag, dus dit is geen COVID-19 dat zuigelingen aanvalt.”

Dezelfde arts beweert tegen de BBC dat een verband met het COVID-19 vaccinprogramma al kan worden uitgesloten. Dat komt omdat van COVID-19 vaccins al bekend zou zijn dat ze veilig zijn in de zwangerschap.

Aangezien de vaccins veilig zijn tijdens de zwangerschap, moet de verklaring voor de enorme toename van de zuigelingensterfte elders gezocht worden, zegt zij. Zo kan het indirecte effect van de pandemie op de gezondheidszorg, met ziekteverzuim en personeelstekorten, een invloed hebben gehad op de zuigelingensterfte.

Ook uit IJsland komen verontrustende berichten. Sinds de invoering van het COVID-19 vaccin is het aantal doodgeborenen en zuigelingensterfte verdubbeld.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

100% van alle gemelde uitkomsten van geïnjecteerde moeders verloren hun baby’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Dr. Roger Hodkinson pakt taboe Covid onderwerpen aan: Zijn gevaccineerde mensen gevaarlijk? Is het magneetfenomeen echt? 
Vorig artikelScott Ritter: Live-actie rollenspel in Oekraïne
Volgend artikelFvD onthult het werkelijke doel achter het ‘Corona herstelfonds’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Prachtig! Dat is ook een manier om dat egoïstische geneuk te stoppen natuurlijk. Dat dit een paar jaar vast houdt. Dan hoef je je achterlijke medemens tenminste niet meer uit te leggen dat ze de knieën bij elkaar moet houden of een voorbehoedsmiddel moeten gebruiken.

  Wat dat betreft, heeft die Davos kliek gelijk. De mens is erger dan een rat. De mens kweekt de nageboorte nog op en beschermd dat met het leven. Geen natuurlijke selectie meer. En dat is te zien ook in de maatschappij. De een heeft nog minder hersens dan de ander. Dat zien we ook aan Rutte en Kaag. Die hebben het verkeerde stuk vlees weggegooid bij hun geboorte.

  • Ik vind Timmermans en Bruls twee voorbeelden waarbij abortus ook na de uitwerping had mogen plaats vinden….en ja, natuurlijke selectie is een punt, nu zijn het de incompetente strontzakken die de les voorschrijven..

 2. Niets is buiten te sluiten, en ook niet meer te controleren.
  Het zou door 5G straling kunnen komen, maar het is al te laat om hierover meer vervolgonderzoeken naar te doen. Het algehele 5G netwerk zou een jaar uitgezet moeten worden om dit te testen.
  Daarnaast nog zoveel hedendaagse andere troep wat voor babysterfte kan zorgen.

  Wat Redoxus schreef…..over egoïstisch geneuk. Dat sowieso wel. Moeders en vaders die bij een ander voor een tweede goedmakerskindje gaan.
  Niet eens om ziektes maar die moeten ook naar de tandarts, opticien, huisarts etc.
  Ja..ja ze werken er hard voor :/

 3. Goh, zoveel zuigelingen die ineens massaal sterven, hoe zou dat toch komen? Toeval bestaat niet en 1+1 is nog altijd 2 hoor!

 4. Wetenschap bestaat niet meer.
  Het zijn allemaal dr. Mengele’s . 80 Jaar geleden verfoeide men ze nu zijn deze nazi’s helden.

  • En al die wetenschappers, artsen en deskundigen die een andere visie hebben krijgen geen kans of een podium om hun verhaal te vertellen. Ze worden monddood gemaakt of er simpelweg uitgewerkt.

 5. De spuit werkt dus! En het is duidelijk geen ‘vaccin’ tegen het eoa griezelige virus. Dat mensen er nog steeds in trappen… Wb het advies van Rexodus zou ik de verantwoordelijkheid voor het welpen OOK bij de man leggen: dat hij zijn pikkie achter zijn rits houdt. Of als hij zich niet kan beheersen, er een kapotje om heen doet. Doet wonderen om de geboortes te beperken! Mss hebben we straks dan minder last van die overvolle baboebakken die je van het fietspad duwen. Maar of de spuit selectief het aantal stupide schapen vermindert… ik betwijfel het. Maar gelukkig hebben we Elon Musk met zijn ‘hersenimplantaat.’ Je lacht je dood om de totaal debiele ideëen die de debielen verzinnen om minder debiel te worden. Het mensdier zal er echt nooit beter op worden, intelligentie en bewustzijn zijn in zeer gelimiteerde mate aanwezig onder het soort, en worden ook niet gestimuleerd. Je ziet dit bij de WEF broedsels en hun bestuur, je ziet het bij de Pruttes, de Kaagdieren, de Wildersbeesten etc die van de schapen als hun leiders mogen functioneren, en je ziet het verder overal om je heen, inclusief je werk. Het enige dat makkelijk verder uit te bouwen is, is technologie, omdat dat de weg van de minste weerstand is. Maar die weg vervalt uiteindelijk in chaos en rotzooi, en zeker als het mensdier als soort er niet intelligenter op gaat worden.

  • Het vrijwillig nemen van die spuit moet je vergelijken met natuurlijke selectie. Bij teveel dieren of planten op een te klein oppervlak breken er ook ziektes uit of komen er roofdieren om het overschot op te vreten. Nou, die roofieren zien we als het WEF met de brave roedel trekpoppen in regeringen die mensen osluiten, bijeen drijven en doodspuiten. Ze vreten als het ware het overtollge domme deel weg en er blijft een gemiddeld net even wat slimmer deel mensen over. Prima oplossing, toch? Niet al te humaan misschien en ja, er zitten ook lieve, leuke mensen bij die het veld ruimen, maar het idee… ach 😉 De natuur kan wreed zijn en de mens is nou eenmaal onderdeel van die natuur. Al denken velen van niet.

   • Ik heb niet het idee dat het hier om een Darwintest gaat. Natuurlijk is het zo dat ze de massa wel gemakkelijk kunnen ruimen maar ze willen degene die wakker zijn ook graag een kopje kleiner maken. Concurrentie is het laatste wat de Cabal wil.

   • Dit systeem waar u in leeft is geen deel van de natuur…
    Het leven is een geschenk het systeem waar u in leeft is vergif…

   • Ik vrees dat het niet zo is. Zoals Nehemia en Truth het zeggen is het. Wij zitten vast in een giftig systeem dat door psychopaten gecreeerd is. Ik vrees dat zodra de schapen allemaal voorzien zijn van de technologische gemakjes die ze voorgeschoteld krijgen door deze psychopaten, de normale mens zoals wij, die weldenkend (denken te) zijn, geen plek meer zullen hebben op deze Aarde. Vermits we het tij kunnen keren. Want denk jij echt dat die psychopaten natuurlijke mensen over willen houden met alles wat ze nu aan het uitvreten zijn? Ze hebben totaal geen respect voor redelijke, intelligente mensen. Alles draait om poen en macht bij ze. Maak je geen illusies.

 6. “Recordaantal pasgeborenen sterft – deskundigen zien geen verband met vaccins”

  Typisch geval van de olifant in de huiskamer, de olifant op de bank Tv kijkend de bewoner van het huis vraagt hem; schik eens een stukje op zó kan ik niet kijken.

 7. Duidelijk toch, komt door het klimaat. Klimaat moet afgeschaft worden. Ik weet zeker dat als je op straat een enquete gaat houden dat driekwart zegt dat het afschaffen van het klimaat een goed idee is. Weten zij veel, het gros is te dom om zelf te sch*jten.

 8. De boosdoeners denken dat ontkennen en blijven ontkennen de kritiek wegvaagt.

  Gelukkig is de tegenmacht aan het groeien.
  De ontkenners zullen met feiten om de oren worden geslagen, zodat ontkennen geen zin meer heeft.
  Zo zal de waarheid bij eenieder binnendruppelen tot men er niet meer omheen kan.

  Hopelijk gebeurt dit snel, er gebeurt heel veel op dit moment.
  Dat is ook de opzet.
  Verwarring allom.

  Bovendien is gemakkelijk te achterhalen waar de zuigelingensterfte vandaan komt.
  Voor het gen-therapievaccin werd uitgedeeld of erna?

  Vroeger werd tijdens zwangerschap alle medicatie afgeraden, omdat het schadelijk voor het ongeboren kind zou kunnen zijn.
  Dan vraag ik me af”wat voor arts, vroedvrouw “, een vaccinatie aan wil of kan aanraden?

  Daar heb ik een heleboel mensonterende woorden voor die ik maar niet zal schrijven.

  De eed van Hypocrates is die van Hypocrisie geworden voor die mensen.

  Leven laten ontstaan en dan afnemen.
  Voor mij is dat uit den boze.
  Neem verantwoording voor je daden en de gevolgen.

  Het is allang veel te gemakkelijk gemaakt.

  Eerbied en respect lijken loze woorden.

  Dat allemaal uit gemakzucht?

 9. Triest natuurlijk de enorme toename van sterfte onder pasgeborenen. Maar nog triester vind ik het voor gezonde pasgeborene om in onze huidige tijd geboren te worden….!

 10. Fleur, ik ben het helemaal met je eens! Als ik naar die kleintjes kijk, denk ik wat voor een toekomst zullen zij hebben! Volgespoten worden, en sterven, of een hartziekte voor de rest van hun leven? Hebben ze nog wel een ‘leven’?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in